astropedia.gr

Ευθύδρομος Άρης από 14/11

Ευθύδρομος Άρης από 14/11
Επανέρχεται και πάλι η δύναμη στη ζωή σου, έχεις πάρεις πλέον τα καρμικά μαθήματα που σου έδωσε η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό σχετικά με τις επιδιώξεις και τους υψηλότερους στόχους σου. Από τις 14 Νοεμβρίου, ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο φλογερό ζώδιο του Κριού, όπου και θα βρίσκεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Όταν ο πύρινος Άρης βρίσκεται στο φλογερό ζώδιο του Κριού, η ενέργεια είναι πιο έντονη, έχουμε ισχυρότερη αυτοπεποίθηση, ενώ κλείνουν οριστικά όλες οι υποθέσεις που στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου δεν είχαν προχωρήσει ή δεν είχαν διαμορφωθεί. Παράλληλα έχουμε τόλμη να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε ποικίλες δραστηριότητες, απολαμβάνουμε να κινούμαστε ακούραστα. Ωστόσο πρέπει να μην ξεχνάμε πως ο Άρης στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού κάνει την ενέργειά μας να γίνεται σκληρή, επιθετική και δίχως φρόνηση. Με αργά και σταθερά και βήματα πάντως βάζεις νέους στόχους που βελτιώνουν την θέση σου, αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου και τα επιτεύγματά σου, οδεύεις προς ένα νέο ηγετικό ρόλο, φέρνεις εις πέρας τις επιθυμίες σου, ακούγοντας παράλληλα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του Άρη από τον Κριό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει όρεξη για δράση, ζωντάνια και ευκολίες σε Λέοντες και Τοξότες, ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέες σε Διδύμους και Υδροχόους. Από τις 14 Νοεμβρίου ως τις 13 Δεκεμβρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών και από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 7 Ιανουαρίου η επιρροή του πλανήτη ασκείται στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων. Αλλά ενεργοποιούνται επίσης και όσοι έχουν τον προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή/και τον ωροσκόπο από την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων και μετά.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ! Πλήρεις αναλύσεις… 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760 
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Οι όψεις του ευθύδρομου πλέον Άρη, όσο θα βρίσκεται στον Κριό

  • Στις 11 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Άρη θα ξυπνήσει την ενέργειά μας, γινόμαστε πιο δυναμικοί και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

  • Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη φέρνει έμπνευση να κάνουμε νέα ξεκινήματα με φρέσκιες ιδέες, τις οποίες εκφράζουμε δυναμικά.

  • Στις 23 Δεκεμβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δίνει σημαντικές ρήξεις, ενώ επανέρχεται στο προσκήνιο ό,τι μας προβλημάτισε τον Αύγουστο και τον Οκτώβρη.


Το υπόλοιπο της διέλευσης του Άρη από τον Κριό και τα ζώδια
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου, την χαμένη δύναμη και ενέργειά σου καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σου. Τώρα έχεις δύναμη και θάρρος να αγωνιστείς για τις επιθυμίες σου και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου. Ίσως να είχες αντιμετωπίσει ανταγωνιστικές καταστάσεις με τους γύρω σου ή ακόμα μπορεί να ανταγωνιζόσουν με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ήρθε η ώρα να προβάλεις την δυναμική και επιβλητική νέα εικόνα σου στο κόσμο, νιώθεις έτοιμος να πάρεις την πρωτοβουλία για να επανασυνδεθείς με τους ανθρώπους που ίσως άθελά σου απομάκρυνες από τη ζωή σου. Ίσως όλη η εσωτερική ενδοσκόπηση που έκανες, έχει φέρει ακόμη και νέες ιδέες στην επιφάνεια, και τώρα μπορείς να ξεκινήσεις με τα νέα σχέδιά σου, μαζί με τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Αν ένιωθες υποτονικά ή χαμηλή την ενέργειά σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον θολό και νωχελικό δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις σιγά-σιγά να ανακτάς τις δυνάμεις σου, μέχρι να περάσει στο δικό σου ζώδιο στις 7/1 και να… πατήσεις τέρμα τα γκάζια! Μόνο προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου με υποχρεώσεις που σε αγχώνουν ή να είσαι κολλημένος σε μια ρουτίνα που σου στερεί τη χαρά από τη ζωή σου. Επίσης, τώρα έχεις τη δύναμη να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου ή θέτεις τα όριά σου, με την καθοδήγηση που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η σιγουριά είναι πολύ σημαντική για το ζώδιό σου, έτσι τώρα ασχολείσαι με δραστηριότητες που δεν σε καταπιέζουν και οι οποίες προβάλουν τη δύναμή σου. 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, πιθανόν κάποιες φιλίες σου να πέρασαν μια κρίση ή να υπήρξαν συγκρούσεις και διαφωνίες. Ίσως ακόμα και να αποκάλυψες έναν φίλο «φίδι» που έσκαβε το λάκκο σου ή σε εξέθεσε κοινωνικά. Καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ανακτάς και πάλι τη δύναμή σου και κάνεις εκκαθάριση από τους φίλους σου. Αν είχες συγκρούσεις σε μια ομάδα, τώρα συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες ενέργειες και διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν υπάρχει πλέον έλεγχος και χειραγώγηση από τους άλλους για να ανησυχείς για την έκβαση ενός ομαδικού έργου. Αυτή είναι επίσης μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να προβάλεις την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο, να ξεκινήσεις μια κοινωνική εκστρατεία ή μια ιστοσελίδα ή να προβληθείς στα μέσα ενημέρωσης, μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Οποιαδήποτε σύγχυση ή άγχος είχες γύρω από τα μεγάλα σχέδιά σου αρχίζει να κοπάζει καθώς ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Αρχίζεις να βλέπεις εξέλιξη στη σταδιοδρομία σου, απομακρύνονται τα εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή. Θέλεις να αναρριχηθείς στη σκάλα της επιτυχίας και μια δύναμη σε σπρώχνει προς την κορυφή. Αν υπήρξε ένταση στη δουλειά σου με τους ανωτέρους σου ή τους συνεργάτες σου, βρίσκεις μια υγιή διέξοδο και δεν σταματάς να προσπαθείς για τα σχέδιά σου, αφού πρώτα ακούσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μια νέα ηγετική θέση εργασίας έρχεται για να σου προσθέσει ευθύνες αλλά αξίζει να δουλέψεις επιπλέον ώρες. Νέες γνωριμίες με άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ έρχονται στο δρόμο σου και σε βοηθούν στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. 
 
  
ΛΕΩΝ
Αν έβλεπες τη ζωή με άγχος ή είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου με κάποια άτομα όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον πνευματικό και φιλοσοφικό ένατο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σου. Αν η επισήμανση κάποιων λεπτομερειών είχε μπλοκάρει κάποια σχέδιά σου, τώρα βλέπεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Τώρα βλέπεις τη ζωή σαν περιπέτεια και ασχολείσαι με τις σπουδές σου, τη φιλοσοφία, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη θρησκεία. Μπορεί ακόμα να αμφισβητήσεις μερικές από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου, βλέπεις βαθύτερα και πιο στοχαστικά τα πάντα γύρω σου. Αν ήσουν πεισματικά προσκολλημένος σε ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τώρα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να τις απορρίψεις για να γίνουν τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου πραγματικότητα, ακολουθώντας όσα ακούς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα μαύρα σύννεφα σε σχέση με τα κοινά οικονομικά σου ή τα χρέη σου φεύγουν από τον ουρανό και βλέπεις επιτέλους το φως. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, των κοινών οικονομικών πόρων, και νιώθεις επιτέλους να μειώνεται το άγχος σου σε σχέση με τις αποταμιεύσεις σου ή τα χρέη σου ή τα δάνεια. Ίσως να ένιωθες εκνευρισμό, εμπόδια και καθυστερήσεις ή μπλοκάρισμα στις ενέργειές σου για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου. Τώρα ζητήματα που αφορούν κοινά χρήματα, χρέη, επενδύσεις ή χρηματοδότηση, αρχίζουν σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζουν. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τις βαθύτερες ανάγκες σου, τώρα μπορείς πιο εύκολα να τις καλύψεις, αφού ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Νιώθεις τόλμη και δύναμη για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να την μετασχηματίσεις για να νιώσεις ευτυχία και οικονομική ευημερία. 
 
 
ΖΥΓΟΣ  
Όσο διάστημα ο Άρης ήταν ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να είχες αισθανθεί άγχος και εκνευρισμό για την πορεία της σχέσης σου ή μιας συνεργασίας σου, ίσως ακόμα ένιωθες ασφυκτική πίεση από διαφωνίες και συγκρούσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Τώρα που ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, καθώς σταδιακά επιλύονται οι συγκρούσεις με το σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη σου, διαλύονται οι φόβοι σου και οι εμμονές σου, και συζητάς με δύναμη και πάθος προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις ανταγωνιστικές καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου. Έχεις πάρει τα καρμικά μαθήματά σου, αγωνίζεσαι με πίστη στον εαυτό σου να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να μετασχηματίσεις προς το καλύτερο όλες τις σημαντικές σχέσεις σου, κρατώντας ως φυλαχτό τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εάν σε απασχολούσε η ψυχική και σωματική υγεία σου τον τελευταίο καιρό ή αν δεν είχες κίνητρο να επιβληθείς στον εαυτό σου, ο ορθόδρομος Άρης στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της υγείας, σου χαρίζει δύναμη και τόλμη για να κάνεις ισχυρότερες τις άμυνες του οργανισμού σου. Κάνεις τώρα προσπάθειες για να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου, είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική ισορροπία σου. Κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος με άτομα στην εργασία σου, όπως ακούς και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υπηρεσία, έτσι μπορεί να βρεις τη συναισθηματική εκπλήρωση και την πνευματική ανάπτυξη, βοηθώντας ή θεραπεύοντας τους άλλους. Δίνοντας στους γύρω σου, προβάλεις τον ανώτερο εαυτό σου, και όταν το κάνεις αυτό θα έχεις καρμικές ανταμοιβές από το σύμπαν. 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Αν υπήρξαν διαμάχες με τα άτομα της καρδιάς σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, τώρα που ο κόκκινος πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, νιώθεις πιο δυνατός να πάρεις την πρωτοβουλία για να επιδιορθώσεις τα αρνητικά ζητήματα που υπάρχουν. Μπορεί να ένιωθες άγχος και πίεση προκειμένου να αποσαφηνίσεις την πορεία σου, ίσως ακόμα είχες κάποιες αποκαλύψεις που σε ταρακούνησαν συναισθηματικά. Τώρα ανοίγει ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να νιώθεις αποστραγγισμένος συναισθηματικά και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου με όσους αγαπάς. Αν μια παλιά αγάπη έκανε ξαφνικά την επανεμφάνισή της και ήσουν αναποφάσιστος ως προς την έκβαση αυτής της σχέσης, ο ορθόδρομος Άρης σε βοηθά να αποσαφηνίσεις την πορεία της, φρόντισε όμως να αποφασίσεις βασιζόμενος σε όσα θα ακούσεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο και όχι με γνώμονα το πάθος σου. 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  
Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων παίρνουν μια στροφή προς το καλύτερο καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως είχες έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια παλιά αρνητική κατάσταση σε απομάκρυνε από τους αγαπημένους σου ή απλά ένιωθες εσωτερική σύγκρουση από βιώματα της παιδικής σου ηλικίας. Αν υπήρξαν διαμάχες για την εξουσία με έναν γονέα σου, το παιδί σου ή ένα συγγενή, τώρα συνειδητοποιείς ότι δεν είχες χειριστεί σωστά τα πράγματα, (καθώς οι δυνάμεις του ανάδρομου Άρη στον Κριό είναι σκληρές και κάποιες φορές βίαιες) και κάνεις μια σωστή συζήτηση. Ίσως ένας γονέας σου ή το παιδί σου ήθελε να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο να σου το πει αντί να προσπαθεί να σε κοντράρει. Η ορθόδρομη πορεία του Άρη φέρνει τα πράγματα λίγο περισσότερο σε ισορροπία, πρέπει όμως να ακούσεις και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Αν είχες διαφωνίες και συγκρούσεις με έναν αδελφό ή συγγενή ή έναν οικείο φίλο σου όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των αδελφών, τώρα η κατάσταση αρχίζει σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει. Ίσως να συγκρουστήκατε λόγω των παρορμητικών ενεργειών σου ή κάποιος από τους δυο σας επεδίωκε να ασκήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στον άλλον. Τώρα που ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, συνειδητοποιείς ότι η μάχη ήταν για το τίποτα και αναγνωρίζεις ότι υπήρχε ανάγκη να μετασχηματιστεί η σχέση. Επίσης, δεν φοβάσαι να εκφέρεις τις απόψεις και τις ιδέες σου, τα λόγια σου έχουν δύναμη και ισχυρή επιρροή στις συζητήσεις, έχεις το θάρρος να προβάλεις τις ιδέες σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου, πριν πεις όμως κάτι που θα μετανιώσεις, συμβουλέψου πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
 
 
ΙΧΘΥΕΣ  
Αν αγωνιζόσουν για την ισορροπία της οικονομικής σου κατάστασης ή ήρθες αντιμέτωπος με έλλειψη χρημάτων όσο ο Άρης ήταν ανάδρομος στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, τώρα που ο πλανήτης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία νιώθεις και πάλι δυνατός να αγωνιστείς για την ισορροπία του προϋπολογισμού σου. Μπορεί να είχες φόβους για τα οικονομικά σου ή σχετικά με τη σταθερότητα των χρημάτων σου. Ίσως ακόμη φοβόσουν ότι θα τα χάσεις όλα ή απλά δεν ήσουν σε θέση να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανασάνεις από το άγχος σου καθώς αρχίζουν να εξομαλύνονται τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Εάν είχες οικονομικές απώλειες, ίσως αυτό να οφείλεται στη δική σου νοοτροπία και τίποτα άλλο. Τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να αγωνιστείς για μια ανοδική οικονομική πορεία και πάλι, να εγκαθιδρύσεις τη σταθερότητα και να οδεύσεις σταδιακά προς την οικονομική ανάπτυξη, σύντομα θα δεις θετικά αποτελέσματα, αρκεί να ακούς και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 


ASTRACARD 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: