astropedia.gr

Ευθυδρόμηση Ερμή από 2/10

Ευθυδρόμηση Ερμή από 2/10
Ένα από τα θετικά της περιόδου είναι ότι από τις 2 Οκτωβρίου ο Ερμής αρχίζει επιτέλους να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και παραμένει έως τις 11 Οκτωβρίου. Έτσι, η διαδικασία της ενδοσκόπησης που έλαβε χώρα το προηγούμενο διάστημα τοποθετείται σταδιακά στο περιθώριο. Τώρα, ο νους μας, έχοντας πια ανασυγκροτηθεί, είναι έτοιμος να αναλάβει δράση και να διευθετήσει διάφορα ζητήματα της καθημερινής μας ζωής.

Λόγω της φύσης του ζωδίου της Παρθένου (που -ως γνωστόν- είναι το ζώδιο της κυριαρχίας του Ερμή, μαζί με το ζώδιο των Διδύμων), ο τρόπος σκέψης μας συνεχίζει να είναι ιδιαιτέρως αναλυτικός, να επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει σχολαστικός και οργανωτικός. Η διαφορά με πριν είναι ότι όλη αυτή η εσωστρέφεια του πρότερου χρονικού διαστήματος επιτέλους τοποθετείται στο περιθώριο και σταδιακά παύουμε να αισθανόμαστε ότι οι γύρω μας δε μας καταλαβαίνουν. Ως εκ τούτου, μπορούμε πλέον να βάλουμε στην άκρη τη λαϊκή ρήση «Η σιωπή είναι χρυσός» και να εκφραστούμε ελεύθερα, χωρίς να φοβόμαστε για τυχόν παρεξηγήσεις ή παρερμηνεύσεις. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που σχετίζονταν με τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες μας επιλύονται. Βλάβες στην τηλεφωνία και στο διαδίκτυο αποκαθίστανται και η διαδικασία της οδήγησης με τα προσωπικά μας οχήματα είναι πλέον πιο ασφαλής και εύκολη.

Το διάστημα 2 Οκτωβρίου – 11 Οκτωβρίου (κατά το οποίο ο Ερμής κινείται ορθόδρομος πια στο ζώδιο της Παρθένου) απολαμβάνουμε το μεγαλείο και τα δώρα του πλανήτη της επικοινωνίας και της διανόησης. Έτσι, κατορθώνουμε να διαχειριστούμε με σύνεση θέματα υγείας και εργασίας, δίχως φοβίες και ανασφάλειες, ενώ η αλληλεπίδρασή μας με συναδέλφους εξομαλύνεται και γίνεται πιο δημιουργική. Όσον αφορά σε τυχόν προβλήματα υγείας του παρελθόντος τα οποία επανεμφανίστηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ως δια μαγείας καταφέρνουμε τώρα να θέσουμε σε εφαρμογή τις πιο έξυπνες ιδέες μας και να βρούμε τις πιο πρακτικές και σωτήριες λύσεις. Η μεθοδικότητα του νου μας μας βοηθάει να διαχειριστούμε τη γραφειοκρατία, η οποία μοιάζει να μη μας αγχώνει πια.

Επιπρόσθετα, έχοντας βάλει σε μια τάξη τις εμπνεύσεις, τον οίστρο και τις ιδέες που «οικοδομήσαμε» κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, μπορούμε τώρα να μεγαλουργήσουμε διανοητικά και, αν χρειάζεται, να αποτυπώσουμε με σαφήνεια και ακρίβεια τις σκέψεις μας στον γραπτό λόγο, εντυπωσιάζοντας τους γύρω μας.

Οι ψυχαναγκασμοί μας περιορίζονται κάπως και πλέον χαρακτηριζόμαστε από περισσότερη διαύγεια και νηφαλιότητα, οπότε μπορούμε με περισσότερη ασφάλεια να προβούμε στην οποιαδήποτε υπογραφή συμβάσεων, συμβολαίων, συμφωνητικών ή άλλων εγγράφων.

Τέλος, όλες οι αναθεωρήσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναδρόμησης του Ερμή βάζουν τώρα (και σε πρακτικό επίπεδο) τη δική τους «σφραγίδα» στον τρόπο αντίληψής μας, τον οποίο καθορίζουν και διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό, πράγμα που αποτυπώνεται και στην αντιμετώπιση των διαφόρων θεμάτων της καθημερινότητάς μας. Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Οι όψεις του ευθύδρομου Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου

Στις 7 Οκτωβρίου, ο ευθύδρομος πια Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα αποτυπώνει την ανάγκη μας να ερευνήσουμε σε βάθος και να δούμε την κρυμμένη και αόρατη διάσταση των προσώπων, των πραγμάτων και των καταστάσεων. Ο νους μας μοιάζει πιο πολύπλευρος από ποτέ, ενώ η επιρροή του στις μάζες είναι αναμφίβολα αξιοσημείωτη. Την εν λόγω ημερομηνία οτιδήποτε μεταφυσικό μοιάζει να μας έλκει σε μεγάλο βαθμό, ενώ δεν αποκλείεται να μας γεννηθεί και η ανάγκη να μελετήσουμε θέματα Ψυχολογίας, προκειμένου να διερευνήσουμε τα κίνητρα τόσο των δικών μας αντιδράσεων και συμπεριφορών όσο και εκείνων των γύρω μας.

Η επιρροή της ευθυδρόμησης του Ερμή και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ

Από τις 2/10 έως τις 11/10 (με τον ορθόδρομο Ερμή στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο) ο νους σου επικεντρώνεται στον εργασιακό τομέα, προσπαθώντας να τον «εξυγιάνει». Συν τοις άλλοις, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός και επινοητικός όσον αφορά τον τομέα της υγείας, καθώς βρίσκεις έξυπνες μεθόδους ώστε να επιλύσεις τελικά διάφορα θεματάκια άνευ σημασίας τα οποία σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ορθόδρομο Ερμή στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2/10 έως τις 11/10, τίθενται σε πρακτική πια εφαρμογή η δημιουργικότητα και οι εμπνεύσεις σου. Αν έχεις παιδιά ή αν συναναστρέφεσαι για κάποιο λόγο παιδιά, κατορθώνεις να βελτιώσεις την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία σου μαζί τους και να κατανοήσεις τα θέλω και τις ανάγκες τους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευθυδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να σε ωθήσει σε ορθές αποφάσεις και επιλογές (χρησιμοποιώντας την αλάνθαστη κρίση σου) σε σχέση με την πατρική σου οικογένεια ή κάποια μίσθωση ή αγοραπωλησία ακινήτου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 2/10 η ορθοδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου βελτιώνει τόσο τις μετακινήσεις σου όσο και την ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκατασταθούν επιτέλους βλάβες που προκλήθηκαν κατά το παρελθόν σε οχήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή κινητά τηλέφωνα που έχεις στην κατοχή σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Το διάστημα 2/10-11/10 ο ευθύδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία οριστικής οριοθέτησης του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου και νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ να προχωρήσεις σε πρακτική εφαρμογή του προαναφερθέντος συστήματος. Συν τοις άλλοις, αρχίζεις σταδιακά να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να τον κρίνεις λιγότερο αυστηρά. Τέλος, αποδεικνύεσαι ιδιαίτερα ευρηματικός σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς χρησιμοποιείς την ευελιξία σου προκειμένου να διαχειριστείς και να επιλύσεις ορισμένα προβλήματα οικονομικής φύσεως που σε ταλαιπώρησαν κατά το πρότερο χρονικό διάστημα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιό σου το διάστημα 2/10-11/10 σε κάνει να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου επιτέλους αρχίζουν να σε καταλαβαίνουν, ύστερα από την τεράστια υπαρξιακή μοναξιά που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο νους σου είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος και ο ίδιος διψάς για γνώση, συλλογή πληροφοριών και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων με τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ

Στις 2/10 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και τον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, παύεις να αισθάνεσαι τόσο μπερδεμένος ενώ αρχίζεις σταδιακά να ερμηνεύεις και να αποκωδικοποιείς τα υπερβατικά μηνύματα που καταιγιστικά λαμβάνεις και να αξιοποιείς πρακτικά τόσο την διαίσθηση όσο και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα που σε διακατέχουν. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κατά το διάστημα 2/10-11/10 ο Ερμής κινείται σε ευθύδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, η επικοινωνία σου με τους φίλους σου βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αισθάνεσαι πια ότι υπάρχει όραμα και κοινή κουλτούρα μέσα στις διάφορες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Οι δε κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες μοιάζουν πιο έντονες από ποτέ. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 2 Οκτωβρίου η ευθυδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να κατασταλάξεις οριστικά σε σχέση με τους προσωπικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου και να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνουν για εσένα έννοιες όπως η επιτυχία, η ολοκλήρωση και η εσωτερική πληρότητα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα 2/10-11/10 ο ορθόδρομος Ερμής στην Παρθένο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να προσδιορίσεις οριστικά την ιδεολογία που θα χρησιμοποιείς στο εξής. Ο νους σου είναι φιλομαθής και παρουσιάζει μια ροπή στο διάβασμα και τη μελέτη δυσνόητων γνωστικών αντικειμένων, καθώς διψά για επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων του. Οποιουδήποτε είδους εκπαιδευτικές ή συγγραφικές επιδιώξεις ευνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 2/10 η ορθοδρόμηση του Ερμή στην Παρθένο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου κορυφώνει τη διαδικασία της προσωπικής σου αυτοανάλυσης, οδηγώντας σε σε απτά και ορθά συμπεράσματα σε σχέση με τον βαθύτερο εαυτό σου, την ψυχοσύνθεσή σου και τα κίνητρα της ίδιας της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο της επιστήμης της Ψυχολογίας προς όφελός σου, θέτοντας τα προσωπικά σου όρια και βάζοντας φρένο στην τοξικότητα και τις προσκολλητικές συμπεριφορές των γύρω σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Στις 2/10 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη ευθυδρομεί. Έτσι, οι στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις και, κυρίως, οι σχέσεις σου με το ταίρι σου, τους συνεργάτες σου και τους φίλους σου βελτιώνονται σημαντικά, καθώς η ασυνεννοησία και η έλλειψη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μοιάζουν να αποτελούν πια παρελθόν. Πλέον αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνουν και όλη αυτή η υπαρξιακή μοναξιά που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα τοποθετείται επιτέλους στο περιθώριο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter