astropedia.gr

Ευθύδρομος Ουρανός στον Ταύρο από 23/1

Ευθύδρομος Ουρανός στον Ταύρο από 23/1
Ο πλανήτης του απρόβλεπτου και του αντισυμβατικού ήταν ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου από τον περασμένο Αύγουστο και τώρα επανέρχεται σε ορθή φορά, στις 23 του μήνα. Η αναδρομή του ξεκίνησε στην 19η μοίρα του Ταύρου και ολοκληρώνεται στην 15η μοίρα του ζωδίου, δίνοντας την ευκαιρία να επανεξετάσουμε την ελευθερία μας όσο ήταν ανάδρομος και τώρα πλέον να κάνουμε σημαντικές αλλαγές που τροποποιούν ριζικά την ζωή μας (ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει στον γενέθλιο χάρτη μας) και να μπορέσουμε να δούμε αποτελέσματα που υπόσχονται μεγαλύτερη ελευθερία και αυτοδιάθεση μέχρι και τις αρχές του Μάη που έρχεται. Μέχρι τότε λοιπόν, είναι για όλους μας μια περίοδος ριζικών αλλαγών και απεγκλωβισμού από οτιδήποτε μας περιορίζει!

Πώς μπορείς να αποκτήσεις μεγαλύτερη ελευθερία στην ζωή σου;
Εκμεταλλεύσου την ορθοδρόμηση του Ουρανού και το περιθώριο μέχρι τις αρχές Μαΐου, μιλώντας με έναν έμπειρο αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.  

Η ορθοδρόμηση του Ουρανού μας αφορά όλους, τον καθένα ανάλογα με το ζώδιό του και φυσικά ανάλογα με την ακριβή δομή του προσωπικού ωροσκοπίου. Γενικότερα όμως, η ευθυδρόμηση δοκιμάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) σε σχέση με το τι είναι σημαντικό στην ζωή τους, ειδικότερα τους γεννημένους στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύες) η ευθυδρόμηση δίνει ευκαιρίες και ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Δίδυμος, Ζυγός και Τοξότης), η ευθυδρόμηση μπορεί να οδηγεί σε μια αναγκαστική προσαρμογή στα δεδομένα ή να δημιουργεί ψυχολογική ένταση. Επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή ωροσκόπο κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή     
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η ορθοδρόμηση του Ουρανού και τα ζώδια
 

ΚΡΙΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δίνει την ευκαιρία να αισθανθείς ελεύθερος από οικονομικά βάρη μέσα από μια τολμηρή απόφαση που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
   

ΤΑΥΡΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στο ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να ξαναβρείς την χαμένη σου δύναμη και ενέργεια και να διεκδικήσεις τις ανάγκες σου, ακόμη και αν οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν ή παρά τον φόβο που έχεις ότι ίσως απογοητεύσεις κάποιους με το να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από βάρη του παρελθόντος, να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο για το μυαλό και την ψυχή σου, μακριά από ρουτίνες και επαναλήψεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καινούργιες και άκρως ενδιαφέρουσες φιλίες, να συναντήσεις τον κεραυνοβόλο έρωτα της ζωής σου, αν είσαι ελεύθερος και το υποστηρίζει και ο γενέθλιος χάρτης σου και να καταφέρεις να κυνηγήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες μέσα από την δύναμη του ίντερνετ και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παράλληλα μπορεί να συνειδητοποιείς ότι έκανες παράτολμες κινήσεις τους τελευταίους μήνες και ότι τώρα χρειάζεται να κάνεις διορθωτικές κινήσεις επειγόντως. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις δημιουργικά και αρκετά πρωτοποριακά την επαγγελματική σου καριέρα και να στοχεύσεις ακόμη πιο ψηλά, ενώ αν είσαι σε ένα αντικείμενο που δεν σε καλύπτει, τώρα μπορείς να βάλεις πλώρη για κάτι καινούργιο, εντελώς διαφορετικό και άκρως ικανοποιητικό. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να αντλήσεις έμπνευση και διορατικότητα και να αισθανθείς πιο δυνατός και ικανός να υλοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο, η ζωή μοιάζει με παιχνίδι ή με μια περιπέτεια στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και τώρα μπορείς να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και παγιωμένες πεποιθήσεις που σε κρατούσαν πίσω. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις από οικονομικές ευθύνες και υποχρεώσεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς και τώρα να κάνεις ψύχραιμες και σχεδιασμένες κινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, με περισσότερη ελευθερία, αρκεί βέβαια να κατάφερες να συνειδητοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και το πώς λειτουργεί ο ψυχολογικός σου μηχανισμός κατά την περίοδο της αναδρομής του πλανήτη. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις την ελευθερία και την αυτοδιάθεση στον τομέα των σχέσεων και συγκεκριμένα με τον σταθερό σου σύντροφο ή με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή. Το άγχος και οι εκνευρισμοί τώρα μειώνονται καθώς βρίσκεις τρόπους να είσαι καλά και ελεύθερος να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς αυτό να κοντράρει τους άλλους ή να παραβιάζει τις δικές τους ανάγκες. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου, είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός, αγωνίζεσαι για την ευημερία σου και την ψυχική σου ισορροπία, ενώ παράλληλα κατανοείς ότι πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος με άτομα στην εργασία σου. Η ψυχική και σωματική υγεία μπορούν πλέον να βελτιωθούν πιο εύκολα. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρείς με αγαπημένα πρόσωπα εφόσον είχε υπάρξει μια περίοδος παγώματος και αποστασιοποίησης, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να συναντήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο περιβάλλον σου που θα σου φέρει τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμά σου και στην ζωή σου. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.
   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρείς και να ξαναζεστάνεις το κλίμα με τα οικεία σου πρόσωπα, να συνειδητοποιήσεις και εσύ τα λάθη σου και να κάνεις συζητήσεις που επαναφέρουν την αρμονία στις οικογενειακές σου σχέσεις, χωρίς να στερείς ή να στερείσαι την ατομική ελευθερία. Θέματα σημαντικών αγοραπωλησιών και ακίνητης περιουσίας όμως χρειάζονται τώρα προσοχή και έξυπνες κινήσεις. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

   

ΙΧΘΥΕΣ 
Η ευθυδρόμηση του Ουρανού στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις θέματα, διαφωνίες ή συγκρούσεις που προβλημάτισαν την σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς κατά τους τελευταίους μήνες, ενώ παράλληλα μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα που υπάρχουν προς όφελός σου, αποδεχόμενος το δίκιο και των δυο πλευρών και την ανάγκη όλων να μπορούν να είναι ελεύθεροι και ο εαυτός τους και το δικαίωμά τους στην ελεύθερη γνώμη τους. Εκμεταλλεύσου την δύναμη του Ουρανού και μάθε περισσότερα μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.