astropedia.gr

Ευθύδρομος Πλούτωνας από 9/10

Ευθύδρομος Πλούτωνας από 9/10
Γενικά, ο Πλούτωνας συνδέεται με το ζώδιο του Σκορπιού και με τον όγδοο οίκο. Κυβερνά τις ιδεοληψίες, τον φανατισμό, τη μεταστοιχείωση των πραγμάτων, την πυρηνική και ατομική ενέργεια, την ανωνυμία, την αόρατη και κρυφή διάσταση των πραγμάτων και των καταστάσεων, τον αποκρυφισμό και το έγκλημα. Όταν ο συγκεκριμένος πλανήτης ενεργοποιείται, συχνά αισθανόμαστε ότι το ίδιο το πεπρωμένο μας καλεί και δε μπορούμε να το αποφύγουμε! Τέλος, ο Πλούτωνας αποκαλύπτει τους τομείς στους οποίους βιώνουμε απώλειες και πόνο ή αποφασίζουμε να κάνουμε στροφή 180 μοιρών.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι από τις 9 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας αρχίζει επιτέλους να κινείται σε ορθόδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και, έτσι, αρχίζουμε πλέον να τοποθετούμε στο περιθώριο τις φοβίες και τις εμμονές μας.

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους μας και σχεδόν γίναμε έρμαια αυτών. Τα ίδια τα πάθη μας, τα ελαττώματά μας, οι προσκολλήσεις μας και τα αδύνατα σημεία μας μας δημιούργησαν φοβερές ανασφάλειες και ταλαιπώρησαν το μυαλό μας και ολόκληρο τον ψυχισμό μας σε μεγάλο βαθμό. Αισθανόμασταν προσκολλημένοι σε αναχρονιστικά μοτίβα, σε συντηρητικές απόψεις, ενώ το κοινωνικό περιβάλλον μας (με τις δομές και τους άτυπους κανόνες του) μας εγκλώβιζε, μας περιόριζε και μας κρατούσε στάσιμους και βαλτωμένους. Κι εμείς αισθανόμασταν ανήμποροι να αντιδράσουμε και να προωθήσουμε την αλλαγή εκείνη που θα μας ανανέωνε και θα μας βοηθούσε να εξελιχθούμε.

Από τις 9 Οκτωβρίου, όμως, όπως ήδη αναφέρθηκε, αλλάζει το κλίμα, καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι μοιάζουν να αποτελούν πλέον παρελθόν. Και εκτός αυτού, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η αβυσσαλέα ανάγκη μας να αναλάβουμε δράση, προκειμένου να «χτυπήσουμε» τον συντηρητισμό, τα πρέπει, το κατεστημένο (που αναμφίβολα χαρακτηρίζεται από φαρισαϊσμό και υποκρισία) και τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις και κοινωνικές δομές, προκειμένου να μεταμορφωθούμε εσωτερικά, να αναγεννηθούμε και να εξελιχθούμε πολύπλευρα. Η εκπλήρωση, βέβαια, της προαναφερθείσας ανάγκης μας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του διελαύνοντος Νότιου Δεσμού, ο οποίος σαν «μαύρη τρύπα» τείνει να «ρουφάει» την ενέργειά μας και να μας κρατάει προσκολλημένους στη βολή μας, στα οικεία και εύκολα μονοπάτια (με αποτέλεσμα να βιώνουμε κατά διαστήματα ένα αίσθημα ανικανοποίητου και ματαιότητας). Έτσι, το ζητούμενό μας που (τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο) δεν είναι άλλο από την αναγέννηση και τη ριζική αλλαγή καθίσταται δύσκολο μεν αλλά μοιάζει ως μια πρόκληση που αν ξεπερνιόταν θα μας χάριζε τελικά περισσότερη ικανοποίηση και εσωτερική πληρότητα. Τέλος, ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που σε γενικές γραμμές έχει ο Πλούτωνας όταν διελαύνει από το ζώδιο του Αιγόκερω… Ο προσωπικός σου αστρολόγος σε περιμένει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


Θετικές επιδράσεις

 • Υγιής επαναπροσδιορισμός των εννοιών της επιτυχίας και της καταξίωσης βάσει πιο ουσιαστικών και πνευματικών κριτηρίων
 • Ριζικές αλλαγές σε ό,τι αφορά την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και των στόχων μας
 • Καινούριες και εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις αναφορικά με την εκπλήρωση των φιλοδοξιών μας
 • Εύρεση της επαγγελματικής μας ταυτότητας κατόπιν ενδοσκόπησης, ενσυνειδητότητας και αυτογνωσίας
 • Υλικός και πνευματικός πλούτος προερχόμενος από τα επαγγελματικά μας κατορθώματα
 • Αξιοσημείωτα επαγγελματικά επιτεύγματα χάρη στην πανίσχυρη θέλησή μας
 • «Χτίσιμο» μιας τελείως διαφορετικής δημόσιας εικόνας που θα βασίζεται σε πιο πνευματικά κριτήρια και όχι στην ανάγκη μας για αυτοπροβολή και επιβεβαίωση
 • Αποκόλληση από φθαρμένες και πεπαλαιωμένες πολιτικές και κοινωνικές δομές
 • Εύρεση του θάρρους και της τόλμης που χρειάζονται για μια αλλαγή καριέρας
 • Απαξίωση της σοβαροφάνειας και του καθωσπρεπισμού
 • Επαναστάσεις ενάντια στο κατεστημένο

Αρνητικές επιδράσεις
 
 • Ανυπέρβλητες επαγγελματικές δυσκολίες
 • Πισώπλατες μαχαιριές εντός του εργασιακού μας χώρου, οι οποίες «φρενάρουν» την επαγγελματική μας ανέλιξη
 • Επικράτηση της λογικής «Πατάω επί πτωμάτων για να εκπληρώσω τις επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες μου»
 • Ίντριγκες και παρασκήνιο εντός του εργασιακού μας χώρου που οδηγούν σε απολύσεις και συγκρούσεις με εργοδότες και άλλες μορφές εξουσίας
 • Σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων από τα αφεντικά τους
 • Ασυνήθιστα πολλές παρανομίες και άλλες κρυφές εμπορικές δραστηριότητες αρκετών επιχειρηματιών
 • Εμμονή με τον καθωσπρεπισμό σε σημείο ψυχαναγκασμού
 • Πλήρης αναρχία ή κατάργηση των τύπων και των κανονισμών
 • Απόρριψη των πρέπει και άρνηση των υποχρεώσεων και των ευθυνών μας, με αποτέλεσμα να καταντάμε μηδενιστές και κοινωνικά ανένταχτοι
 • Απαξίωση της πλειοψηφίας των παραδόσεων, πράγμα που θέτει σε κίνδυνο τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας
 • Ροπή στον φασισμό και στον εθνικισμό
 • Αναλγησία


Η επιρροή της ευθυδρόμησης του Πλούτωνα στα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Με τον ορθόδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 9 Οκτωβρίου, μπαίνεις στη διαδικασία διεκδίκησης των επαγγελματικών ονείρων και των φιλοδοξιών σου. Γνωρίζεις ότι υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου (ο οποίος μπορεί να είναι διαφορετικός από εκείνον που ακολουθούσες μέχρι πρότινος) αλλά αυτό πλέον σε φοβίζει λιγότερο, καθώς βασίζεσαι στη θέλησή σου και στη δίψα σου για καταξίωση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σε βάζει στη διαδικασία να προσεγγίσεις με περισσότερο βάθος ή ακόμη και με εντελώς διαφορετικό τρόπο τον τομέα των σπουδών σου ή λοιπών εκπαιδευτικών επιδιώξεών σου. Επίσης, μπορεί να μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις ένα μακρινό ταξίδι το οποίο στο παρελθόν έμοιαζε ως κάτι ακατόρθωτο ενώ τώρα φαντάζει απλά ως μια τελετουργία που θα συμβάλει με τον τρόπο της στην αναγέννησή σου και στην εσωτερική σου μεταμόρφωση. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Στις 9/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε ωθεί στην υιοθέτηση εντελώς διαφορετικών τακτικών και μεθόδων στην προσπάθειά σου να διαχειριστείς τα χρέη σου και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Η έκφραση της σεξουαλικότητάς σου είναι μια αναγεννητική διαδικασία που θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Πλέον, όμως, δεν φοβάσαι (όπως κατά το παρελθόν) τα πάθη σου και είσαι αποφασισμένος να κάνεις ό,τι χρειαστεί για την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα από τις 9/10 τοποθετείς στο περιθώριο τους φόβους, τις εμμονές και την καχυποψία που σε κυρίευσαν το πρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με την αισθηματική σου ζωή. Μπορεί ο σύντροφός σου να σε εξουσίαζε κι αυτό να σε είχε κάνει να κλειστείς στο καβούκι σου. Τώρα, όμως, νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβεις δράση και να χειριστείς διαφορετικά τόσο τα ερωτικά σου ζητήματα όσο και τις συνεργασίες σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ

Ο ορθόδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 9/10 συνεχίζει να σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα της καθημερινής σου ζωής, όπως για παράδειγμα με θέματα υγείας. Η διαφορά με το προηγούμενο διάστημα είναι ότι τώρα εμφανίζεσαι λιγότερο φοβισμένος και αισθάνεσαι πιο έτοιμος να επιστρατεύσεις το ένστικτό σου, την ψυχραιμία σου και την εσωτερική σου δύναμη, προκειμένου να υπερνικήσεις όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 9/10 ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ευθυδρομεί. Ως εκ τούτου, ο φόβος που σχεδόν σε παρέλυε το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με τα δικά σου παιδιά ή άλλα παιδιά τα οποία συναναστρέφεσαι αρχίζει σταδιακά να τοποθετείται στο περιθώριο. Αντίστοιχα, αισθάνεσαι λιγότερο απογοητευμένος από την ερωτική σου ζωή αλλά και την χαμένη ανεμελιά σου την οποία βέβαια συνεχίζεις να νοσταλγείς καθημερινά. Βλέπεις με πιο καθαρή ματιά τα προβλήματα που υπάρχουν και επιδιώκεις να εξυγιάνεις τους προαναφερθέντες τομείς της ζωής σου, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ

Στις 9/10 ο Πλούτωνας αρχίζει να κινείται σε ευθύδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, εξομαλύνονται κάπως οι σχέσεις σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας, τα οποία αναμφίβολα συνεχίζουν να είναι κάπως χειριστικά και ελεγκτικά προς εσένα. Ωστόσο, επιστρατεύεις τη διαίσθηση, τη συναισθηματική σου ευφυΐα και την ψυχραιμία σου, ώστε να επιλύσεις οριστικά τα όποια προβλήματα σε ταλαιπώρησαν κατά το παρελθόν. Τώρα, είναι η κατάλληλη περίοδος για να πλασάρεις έξυπνα ένα ακίνητο που προτίθεσαι να πουλήσεις ή ακόμη και για να διαπραγματευτείς καλύτερη τιμή σε μια αγορά σπιτιού που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 9 Οκτωβρίου η ευθυδρόμηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο σε βοηθάει ώστε να αποβάλεις τις διανοητικές εμμονές και τους ψυχαναγκασμούς που σε κυρίευσαν κατά το πρότερο χρονικό διάστημα. Αναμφισβήτητα, συνεχίζεις να είσαι καχύποπτος στις επικοινωνίες σου, αλλά τουλάχιστον τώρα ο τρόπος σκέψης σου είναι πιο ξεκάθαρος και χαρακτηρίζεται από περισσότερη διαύγεια και νηφαλιότητα. Επίσης, υιοθετείς μια εντελώς διαφορετική στάση απέναντι στα αδέλφια σου (αν υπάρχουν) ή λοιπούς συγγενείς (πχ θείους, θείες, ξαδέλφια). Δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Είτε κόβεις τελείως δεσμούς είτε συμφιλιώνεσαι οριστικά. Τέλος, συνειδητοποιείς επιτέλους ότι ένα κοντινό ταξίδι το οποίο απέφευγες κατά το παρελθόν επειδή σε φόβιζε μπορεί τελικά να σε βοηθήσει να εξελιχθείς. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα από τις 9/10 τα οικονομικά σου ζητήματα σε τρομάζουν πλέον λιγότερο. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιείς το αλάνθαστο ένστικτό σου προκειμένου να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Τέλος, μπαίνεις σε μια διαδικασία παντελούς αναθεώρησης (σε πρακτικό επίπεδο) του συστήματος των ηθικών αξιών και αρχών σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις 9/10 η ορθοδρόμηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου επιτέλους αυξάνει κάπως τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου και ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα, θέτοντας σε λειτουργία τις αξιόλογες αναρρωτικές σου ικανότητες τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Επιπλέον, κατορθώνεις να αποδεχθείς σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις ότι η παθητικότητα και η αδράνεια μόνο στάσιμο σε κρατούν. Ως εκ τούτου, αποφασίζεις να εστιάσεις στα προτερήματά σου (χωρίς να «θάβεις» τα μειονεκτήματά σου στα βάθη του ασυνειδήτου), προκειμένου να εξελιχθείς ο ίδιος πολύπλευρα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 9/10 ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη ευθυδρομεί. Έτσι, η προσπάθειά σου να διαχειριστείς τα βαθύτερα ψυχικά τραύματά σου αλλά και το χάος που κυριαρχεί στη ζωή σου μοιάζει πλέον λιγότερο τρομακτική. Η διαίσθησή σου και η φαντασία σου δεν σε αποσυντονίζουν. Απεναντίας, προσπαθείς να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου, μέσα από μια διαδικασία ενδοσκόπησης και κυρίως μέσω της έκφρασης του οίστρου και των προσωπικών ταλέντων σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ 

Με την ευθυδρόμηση του Πλούτωνα από τις 9/10 προσπαθείς σταδιακά να επαναπροσδιορίσεις και να «εξυγιάνεις» τον τομέα της φιλίας. Επίσης, βασιζόμενος στην διαίσθησή σου και στην αλάνθαστη κρίση σου επιδιώκεις την πραγματοποίηση όλων όσων σχεδίαζες από πιο παλιά για το μέλλον σου. Σαφώς υπάρχουν εμπόδια, τα οποία όμως πλέον δεν σε τρομάζουν όπως κατά το παρελθόν. Τέλος, δεν αποκλείεται να προβείς σε ένα εποικοδομητικό «ξεσκαρτάρισμα» στις φιλίες και στους διάφορους κοινωνικούς σου κύκλους. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.