astropedia.gr

Ευθύδρομος Ερμής στον Ταύρο από τις 3/6

Ευθύδρομος Ερμής στον Ταύρο από τις 3/6
Ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος στις 3 Ιουνίου στην 26η μοίρα του Ταύρου και μας απελευθερώνει από τα γνωστά του προβλήματα, τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις. Θα παραμείνει στο ζώδιο του πρακτικού Ταύρου μέχρι και τις 13 Ιουνίου. Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να γύρισε ευθύδρομος, αλλά για να φύγει από την ζώνη της σκιάς του χρειάζεται ακόμη ένα διάστημα μέχρι τις 18 Ιουνίου. Όσο λοιπόν θα διανύει τις μοίρες του Ταύρου από 26η έως 29η, θα προσπαθεί να διορθώσει ό,τι χάλασε και να ξεκαθαρίσει ό,τι μπερδεύτηκε στο διάστημα από τα τέλη του Απρίλη, όπως θα σου τα πει και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Το στοίχημα όμως παραμένει στο αν θα μας επηρεάσει η ξεροκεφαλιά του Ερμή στον Ταύρο. Τα οικονομικά θέματα πάντως μας απασχολούν περισσότερο και δεν αναλαμβάνουμε ευθύνες που δεν μπορούμε να βγάλουμε εις πέρας. Η σκέψη όλων γίνεται πιο στρατηγική και υπάρχει σχεδιασμός στις κινήσεις μας. Επιπροσθέτως, θα δούμε πως όλοι μένουμε πιο πιστοί στις απόψεις μας και για να ενστερνιστούμε μια νέα άποψη απαιτούμε αποδείξεις

Είναι σαφές πως η ορθοδρόμηση του Ερμή μας αφορά όλους, αλλά «αγγίζει» πρωτίστως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 25η ως την 29η μοίρα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

 

Οι όψεις του Ερμή κατά την διέλευσή του από τον Ταύρο:

  • Στις 11 Ιουνίου, ο Ερμής σχηματίζει ξανά εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας κάποιες πιο στρατηγικές σκέψεις, αλλά και αποκαλύψεις!

Η επιρροή της ευθυδρόμησης και τα ζώδια
 

 
ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τα χρήματα, τα αποκτήματα, την αίσθηση της ασφάλειας, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Φανερώνει τις αξίες ενός ατόμου, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές του. Στο εξής λοιπόν γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος στα παραπάνω θέματα και εκδηλώνεσαι περισσότερο σε σχέση με κινήσεις που σκέφτεσαι ή έχεις σχεδιάσει γύρω από οικονομικά θέματα, ειδικά αν κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη είχαν καθυστερήσει. Αντιλαμβάνεσαι την αξία σου πιο ξεκάθαρα και αρχίζεις να κάνεις επαφές για να αυξήσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου. Τώρα βλέπεις πιο καθαρά και σκέφτεσαι ακόμη πιο πρακτικά, με σύμμαχό σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Δεν είναι απίθανο να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που απαιτείς πράγματα που νιώθεις ότι σου ανήκουν ή να έχεις σημαντικές συζητήσεις ή να κλείσεις συμφωνίες στην δουλειά σου.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος στο ζώδιό σου και στον πρώτο σου ηλιακό οίκο, που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, και συνδέεται με την εξωτερική εμφάνισή μας, την εικόνα μας, την ιδιοσυγκρασία μας, την ζωτικότητα μας και τέλος το πώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Η ευθυδρόμηση φέρνει αφύπνιση στα παραπάνω θέματα και θα θελήσεις να μιλήσεις περισσότερο ή να επικοινωνήσεις για τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Επίσης δεν είναι απίθανο με αυτή την ευθυδρόμηση πολλές καθυστερήσεις, αναβολές ή παρανοήσεις που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα να έρθουν στο φως, σίγουρα από όσα μαθαίνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Παράλληλα, τώρα εστιάζεις πάλι στο όραμα και τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχεις στην ζωή σου και είναι μια περίοδος που όλα αυτά θα σε απασχολήσουν πιο περισσότερο και θα τα συζητήσεις με το περιβάλλον σου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, τους κρυφούς εχθρούς, τον αποκρυφισμό, τις δοκιμασίες, τη φαντασία και τα όνειρα. Ο Ερμής λοιπόν από αυτή την θέση δείχνει πως τώρα με πιο καθαρή ματιά διεισδύεις, εξιχνιάζεις και συμπεραίνεις πολλά αυτά την περίοδο, μερικές από τις ανακαλύψεις σου μάλιστα μπορεί και να σε τρομάξουν, αλλά έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι μια χρήσιμη ευθυδρόμηση και δυνατή καθώς μπορείς να αναλύσεις καλύτερα τους φόβους σου, να κάνεις κάποια μορφή ψυχανάλυσης και να επιτρέψεις στην σκέψη σου να στραφεί προς τα μέσα, σε σένα και τον εαυτό σου. Πρόσεξε όμως στο εξής διάστημα να μην προβείς σε ενέργειες που θα σε εκθέσουν καθώς μπορεί να πέσεις θύμα κουτσομπολιών, προτίμησε λοιπόν μια πιο συνετή και μετρημένη στάση.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την συλλογική δραστηριότητα, τις φιλίες και εκφράζει το πνεύμα της ομαδικότητας, σχετίζεται τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τα όνειρα για το μέλλον και τους ανθρωπιστικούς στόχους. Έτσι λοιπόν, η ευθυδρόμηση αυτή σε βοηθά να κάνεις πιο συγκεκριμένους τους στόχους σου και να εκφράσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τα σχέδιά σου. Γίνεσαι ξανά κοινωνικός και έρχεσαι σε συχνότερη επαφή με φίλους, συζητώντας και σχεδιάζοντας πράγματα μαζί τους, λύνοντας παράλληλα και τις όποιες παρεξηγήσεις υπήρχαν. Φρόντισε όμως να αποφύγεις εντάσεις με φίλους ή ομοϊδεάτες σου που θα έχουν την αφορμή τους σε αντιπαράθεση και διαφορετικές απόψεις πάνω στο ίδιο θέμα. Σε γενικές γραμμές άλλωστε οι φίλοι είναι εκείνοι που σου φέρνουν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τις υποθέσεις σου, όπως ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΛΕΩΝ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Έτσι λοιπόν αυτή η ευθυδρόμηση του Ερμή θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις πάνω σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα και θα σου δώσει πάλι το προβάδισμα σε σχέση με το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Η σκέψη σου κινείται πλέον ήρεμα και καταφέρνεις με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τους άλλους και κυρίως τα πράγματα της δουλειάς σου, στα δικά σου μέτρα και σταθμά, αρκεί να έχεις συμβουλευτεί πρώτα και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μπορείς τώρα να εκφράσεις πιο καθαρά και συγκεκριμένα τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου για το μέλλον. Στην εργασία σου θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα και πολλές επικοινωνίες θα αποδίδουν.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, με τις φιλοσοφικές, τις πνευματικές και τις θρησκευτικές αναζητήσεις, την ηθική και τους νόμους, τα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό και με την γενικότερη αντίληψη του ατόμου για τη ζωή. Ο ευθύδρομος Ερμής λοιπόν από αυτή την θέση σε κάνει κυριολεκτικά να πετάς ψηλά στα σύννεφα και διευρύνει πολύ τους ορίζοντές σου. Μπορείς πάλι να συλλάβεις ιδέες που έρχονται από άλλα επίπεδα και να οραματιστείς σχέδια, λύσεις και κινήσεις που θα θέσουν σε κίνηση τις εξελίξεις στην ζωή σου. Ιδανική περίοδος για να έρθεις σε επαφή με άτομα με διαφορετική κουλτούρα, από άλλη χώρα ή να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι. Γενικότερα, οι ημέρες αυτές θα είναι ανανεωτικές πολύ για την πνευματική σου ζωή και οι συζητήσεις σου θα είναι γεμάτες νόημα, η πιο σημαντική από αυτές άλλωστε είναι με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, της μεταμόρφωσης. Συνδέεται με τον οικονομικό τομέα, καθώς αντιπροσωπεύει τα χρήματα που προέρχονται από τους άλλους, όπως κληρονομιές, φόρους, δάνεια, επιχορηγήσεις ή χρήματα του συντρόφου. Δείχνει όμως και την στάση μας απέναντι στο σεξ. Έτσι, η ευθυδρόμηση του Ερμή από αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη δηλώνει την εμβάθυνση και την ασχολία σου με τα παραπάνω θέματα. Όσο διαρκεί η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο συνεχίζει να σε απασχολεί περισσότερο η δύναμη του σεξ και η σκέψη σου γυρίζει γύρω από αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου επίσης και ειδικότερα τα έξοδα ή αυτά που χρωστάς σε δημόσια ταμεία για παράδειγμα, είναι θέμα που σε απασχολεί και θα βρεις λύσεις μέσα από έξυπνη σκέψη ή κάποια συμφωνία ή από τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο. Είναι ο οίκος της συνεργασίας και των σχέσεων και σχετίζεται με τον γάμο, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς, τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Με την ευθυδρόμηση του πλανήτη της επικοινωνίας από τον σημαντικό αυτό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου η σχέση με το ταίρι σου ζωντανεύει και κινείται και πάλι. Είτε εσύ είτε ο/η σύντροφος αρχίζετε να μιλάτε περισσότερο και αποφασίζετε από κοινού πάνω σε σχέδια που αφορούν το άμεσο μέλλον, μην ξεχνάς όμως πάντα να συμβουλεύεσαι και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέματα παιδιών μπορεί να απασχολήσουν την σχέση και να γίνουν συζητήσεις γύρω από αυτά. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις συμφωνίες.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, που δείχνει την καθημερινότητα, την εργασία, την κατάσταση της σωματικής σου υγείας. Η ευθυδρόμηση του Ερμή λοιπόν από αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει και πάλι μεγάλη κινητικότητα και πολλές συζητήσεις και λόγια στον τομέα της εργασίας σου και η καθημερινότητά σου ζωντανεύει, ίσως σε βαθμό που σε ξεβολεύει από την ρουτίνα σου. Είναι πάλι θετική περίοδος για να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε δεν δουλεύει σωστά και σε ενοχλεί και να διευθετήσεις, να ανακαλύψεις και να διορθώσεις μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά, με την καθοδήγηση που λαμβάνεις και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Αν περιμένεις απαντήσεις ή ειδήσεις από εξετάσεις ή δουλειά που είχαν καθυστερήσει, τώρα είναι η στιγμή που έρχονται.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Φανερώνει την σχέση με τα παιδιά μας αλλά και το ίδιο το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Η ευθυδρόμηση αυτή λοιπόν σε κάνει περισσότερο κινητικό και σου ανεβάζει την διάθεση για όλα τα παραπάνω. Φρόντισε να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες όμως τις καταστάσεις γιατί ο Ερμής θα σχηματίσει ξανά εξάγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου κατά το πέρασμά του από τον Ταύρο, δείκτες πως δεν αποκλείεται να έχεις αποκαλύψεις πληροφοριών που αγνοούσες. Τα ακούς αναλυτικά άλλωστε και από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, που αντιπροσωπεύει την οικογένεια, τους γονείς, το σπίτι, τις αναμνήσεις, την ακίνητη περιουσία, την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, την προσκόλληση, το ένστικτο και την ιδιωτική ζωή. Η ευθυδρόμηση του Ερμή από αυτόν τον τομέα ενεργοποιεί και κινεί ξανά συζητήσεις σχετικές με τα παραπάνω θέματα και αν σε απασχολεί κάτι που έχει να κάνει με κληρονομικά ή ακίνητο, τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να λάβεις τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς να κινηθείς, προφανώς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Η σκέψη σου γενικότερα μπορεί να πηγαίνει στο παρελθόν και να ανακαλείς μνήμες που τώρα όμως -σε αντίθεση με την ανάδρομη πορεία που είχε ως τώρα ο Ερμής- μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι μέσα από αυτές ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής γίνεται ευθύδρομος μέσα από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, που απεικονίζει τις καθημερινές κινήσεις και την επαφή με το κοντινό περιβάλλον, τα σύντομα ταξίδια, με την ομιλία και την γραφή με την διδασκαλία και την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τους γείτονες και τους στενούς συγγενείς. Μπορείς λοιπόν και πάλι να κινηθείς πιο άνετα, πιο ανοιχτά στις επικοινωνίες σου και να εκφράσεις ξανά με περισσότερη καθαρότητα, αλλά και περισσή διπλωματία τα θέλω σου. Οι σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς ευνοούνται και μπορείς να συζητήσεις θέματα μαζί τους έχοντας κοινό τόπο και συνεννόηση πλέον. Η σκέψη σου συνδυάζει πολλές πλευρές ενός θέματος και μπορείς να δεις σφαιρικά τις καταστάσεις, μέσα και από τις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Είναι μια ευχάριστη διέλευση που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλές μετακινήσεις ή σε κάποιο μικρό ταξιδάκι.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.