astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 16/4 έως 22/4/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 16/4 έως 22/4/2018Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να λάβεις δώρα σε συναισθηματικό αλλά και σε υλικό επίπεδο που θα σε κάνουν να πετάς από τη χαρά σου και θα τροφοδοτήσουν έντονα την αισιοδοξία σου. Απολαμβάνεις παρέα με το ταίρι σου βόλτες, διασκεδάσεις και ευχάριστες εξόδους, ενώ η επικοινωνία σας θα είναι πιο φλογερή, ευχάριστη και παιχνιδιάρικη. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σου γίνει από το ταίρι σου μια αναπάντεχη πρόταση που θα φέρει ευτυχία στη σχέση σου.

Χωρίς σχέση

Την εβδομάδα αυτή αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις, χαρές και νέες ερωτικές γνωριμίες. Θα υπάρξουν εκδηλώσεις ερωτικού ενδιαφέροντος που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτή η επιτυχία σε επίπεδο θαυμασμού και φλερτ θα τονώσει έντονα την αυτοπεποίθηση σου αφού θα έχεις μπροστά σου πολύ ελκυστικές και αξιόλογες περιπτώσεις ενδιαφερομένων προσώπων.


Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα εξετάσεις με προσοχή αν το ταίρι σου αξίζει να συνεχίσει να είναι δίπλα σου και αν μπορείς ακόμα να αγωνιστείς για μια ισότιμη και αρμονική σχέση, διαφορετικά το τέλος είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεσαι να ανησυχείς διαρκώς και να υποφέρεις. Από την άλλη ίσως νιώσεις έντονα την ανάγκη να συνδεθείς μαζί του σε βαθύτερο επίπεδο ψυχής αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αποβάλλεις ανασφάλειες του παρελθόντος και να προσεγγίσεις τη σχέση σου μέσα από ένα νέο πρίσμα. Ίσως υπάρχει ένα εξωτερικό εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσεις για να ισχυροποιήσεις τη σχέση σου. Να θυμάσαι πως η ευτυχία είναι στα δικά σου χέρια.

Χωρίς σχέση
Ίσως πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να αναπολεί καλές στιγμές του ερωτικού σου παρελθόντος και να μελαγχολεί. Πρέπει να μην αφήσεις τον εαυτό σου να βουλιάξει μέσα στην απελπισία, ό,τι έγινε, έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί ακόμη να μην έχεις ξεπεράσει κάποιον χωρισμό και οι νέες γνωριμίες που κάνεις να μην σε ενθουσιάζουν ή να μην προχωρούν. Κάνε λίγο υπομονή και ασχολήσου με τις πληγές σου, κάνε τους απολογισμούς σου, ξεκαθάρισε την καρδιά σου. Φρόντισε όμως να μείνεις μακριά από άτομα και καταστάσεις που σου απομυζούν ενέργεια και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου 

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα
Σε σχέση

Θέματα ισχύος και ελέγχου βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα και ταρακουνούν έντονα το δεσμό σου. Επίσης δεν αποκλείεται κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή ένας από τους γονείς σου να αναμιγνύεται στη σχέση σου με αρνητικές συνέπειες και πρέπει να φροντίσεις να σταματήσει να συμβαίνει αυτό. Από την άλλη ίσως εσύ προσπαθείς να επιβάλλεις τον τρόπο σου και το ταίρι σου να αντιδρά με επαναστατικό τρόπο. Για να μπορέσεις να διασφαλίσεις την σταθερότητα και την εξέλιξη της σχέσης σου, απαιτείται να αναθεωρήσεις τη συμπεριφορά σου και ελέγξεις την αυταρχικότητα και κτητικότητά σου.

Χωρίς σχέση
Οι πεποιθήσεις σου για την αγάπη και τις σχέσεις θα δεχθούν αλλαγές. Θα βρεθείς να σε διακατέχουν έντονες συναισθηματικές σκέψεις ενώ δεν αποκλείεται να αναλογίζεσαι έντονα το παρελθόν, τι κέρδισες και τι έχασες. Αναγνωρίζοντας τα λάθη σου και ξεκαθαρίζοντας τι θέλεις, ετοιμάζεσαι να μπεις αποφασιστικά στο παιχνίδι του έρωτα και να διεκδικήσεις όλα όσα σου αξίζουν. Από την άλλη μπορεί ήδη να ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, αλλά να καταπιέζεις τα συναισθήματα σου με αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου. Τότε ίσως να καταλάβεις πως αυτό δε σε οδηγεί πουθενά και αποφασίζεις να τα παίξεις όλα για όλα.
 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα, έρχονται κάποια παλιά ερωτικά θέματα στην επιφάνεια που μπορεί να κλονίσουν την ισορροπία και την εμπιστοσύνη στη σχέση σου. Θα ασχοληθείς με ένα παλιό ζήτημα που ταρακούνησε το δεσμό σου και θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από την άρνηση και να αντιμετωπίσεις τα πιο βαθιά συναισθήματα σου. Μην προσκολλάσαι σε όσα έγιναν στο παρελθόν, μην δίνεις βάση πράγματα δεν έγιναν και δώσε την προσοχή σου στο παρόν. Αναζήτησε λύσεις, μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου και μην επηρεάζεσαι από τρίτους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πετύχει την πολυπόθητη συναισθηματική ισορροπία και θα μπορέσεις να δεις την συνολική εικόνα των πραγμάτων.

Χωρίς σχέση
Ανασφάλειες, φόβοι και καταπιεσμένα συναισθήματα αναδύονται στην επιφάνεια και σε φέρνουν αντιμέτωπη με όλα όσα το προηγούμενο διάστημα κουκούλωσες και απέφυγες να λύσεις. Μια νέα γνωριμία σε προβληματίζει και σε έχει συγχύσει αλλά κατά πάσα πιθανότητα εσύ είσαι που τα παίρνεις λίγο εις μετρητοίς τα πράγματα και υπερβάλλεις. Μια συνάντηση με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να σε αναστατώσει και να σε γυρίσει στα παλιά. Σκέψου τα υπέρ και τα κατά πριν δώσεις νέα ευκαιρία.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις πολύ στο τρόπο που επικοινωνείς κάποια πράγματα απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα. Ακόμα και μια ασήμαντη κουβέντα μπορεί να μεταφραστεί λάθος από το ταίρι σου ή να του περάσεις άθελα σου λάθος μηνύματα για τις προθέσεις σου και του ανάψεις αμφιβολίες. Σε δεύτερο επίπεδο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ποιους μιλάς για τα αισθηματικά σου, κάποιοι καλοθελητές ίσως είναι η αιτία για να έρθεις σε ρήξη με το άλλο σου μισό.  Κατά τα άλλα θα είναι μια καλή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα σου δώσει την δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, με λίγη προσπάθεια και επιμονή από πλευράς σου.

Χωρίς σχέση
Γενικότερα θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε νέες γνωριμίες μέσω επικοινωνιών η μέσω διαδικτύου, επίσης μπορεί να προκύψει κάτι ερωτικό με αφετηρία μια τηλεφωνική συνομιλία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται κάποιο άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν να σου στείλει μήνυμα ή να αρχίσετε να μιλάτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Εσύ φρόντισε να απολαύσεις όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, αλλά φρόντισε να μην μπλέξεις τα πράγματα και να προσέχεις τι λες για να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ τα λόγια σου αργότερα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση

Αυτή η εβδομάδα είναι μια εβδομάδα αποφάσεων μέσα από κοινούς στόχους και κοινά θέλω επάνω σε συζήτηση που θα πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου για να δώσετε μα πιο σταθερή βάση σαν ζευγάρι στην σχέση σας. Νιώθεις ότι έχετε κοινό μέλλον και έτσι ακριβώς είναι η πραγματικότητα ότι ταιριάζετε πάρα πολύ γιατί ξέρετε πώς να συμπορευθείτε ως προς την υλοποίηση της κοινής σας επιθυμίας για σταθεροποίηση.

Χωρίς σχέση

Νέες σταθερές κινήσεις θα κάνεις για ένα νέο άκρως ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε ταρακουνήσει μέσα σου δημιουργώντας την ανάγκη αναζήτησης σταθερού συντρόφου και μιας κοινής πορείας σε μια σχέση μόνιμη. Η γνωριμία θα γίνει μέσα σε χώρο επαγγελματικό και θα σε κάνει να νιώσεις από την πρώτη στιγμή τον ερωτισμό και την χημεία. Θα ξεκινήσει από μια απλή επικοινωνία που θα προχωρήσει σε έντονο φλερτ.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση

Αυτή την εβδομάδα θα κριθεί η πορεία της σχέσης σου και θα γίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Θα διεκδικήσεις όσα θέλεις και πιθανόν αυτό να σε φέρει σε ρήξη με το άλλο σου μισό, αλλά δε θα κάνεις πίσω. Θα προσπαθήσεις να αναμορφώσεις ριζικά την κατάσταση και να κάνεις μια νέα αρχή με το άλλο σου μισό, αφού πρώτα κλείσετε κάποια καυτά θέματα που προκαλούν τριγμούς μεταξύ σας. Το παρελθόν πρέπει να σβήσει προκειμένου να μπορέσει η σχέση να λειτουργήσει στα νέα δεδομένα.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα σε διακρίνει τόλμη και αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου ζητήματα. Θα αγωνιστείς για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου ακόμη και αν αυτό σε αποκόψει από κάποια πρόσωπα. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν δε θα είναι εύκολες. Πάθη, έντονα ξεσπάσματα και απρόβλεπτες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν σε ένα ξεσκαρτάρισμα που έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και καιρό. Στοχεύεις στο όλα ή τίποτα και δεν πρόκειται να αρκεστείς σε κάτι που δεν σου αξίζει.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση

Είναι πιθανό να θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο, μακριά από τον θόρυβο της κοινωνικής ζωής σας. Το σπίτι ή κάποιο άλλο μέρος θα λειτουργήσει ως καταφύγιο που θα προσφέρει ευχάριστες και χαλαρωτικές στιγμές.  Από την άλλη, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κρατήσεις κάποια μυστικά από το ταίρι σου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, απαιτείται προσοχή από τη πλευρά σου για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση. Σε γενικές γραμμές αυτό που θα σε χαρακτηρίζει είναι η ανάγκη σου να συνδεθείς σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σου και να ψάξεις τι είναι αυτό που πραγματικά σας δένει και σας φέρνει κοντά, με σκοπό να το φροντίσεις και να το ενδυναμώσεις.

Χωρίς σχέση
Ίσως βρεθείς να αναπολείς στιγμές από μια ερωτική κατάσταση του παρελθόντος ή γενικά το μυαλό σου να χαθεί μέσα σε φαντασιώσεις και ονειροπολήματα. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να έχεις ερωτευθεί αλλά για κάποιους λόγους αυτό πρέπει να μείνει κρυφό, ίσως κι από τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς από τη φύση σου έχεις την τάση να κρύβεις τα πραγματικά σου αισθήματα, ακόμη κι να τα αρνείσαι. Μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση ή να έρθεις σε καλύτερη επαφή με όσα αισθάνεσαι και να σταματήσεις να τα καταπιέζεις. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν είναι ώρα για δράση, κράτα μυστικά τα σχέδια σου.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου 
 
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση

Η ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και αφοσίωση ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της σχέσης σου. Ευχάριστα γεγονότα θα τονώνουν την ελπίδα σου και σε θέλουν να ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτή η εβδομάδα σε θέλει να απολαμβάνεις ήρεμες στιγμές με το άλλο σου μισό, να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας και να βρίσκετε νέους τρόπους να ενδυναμώσετε το δεσμό σας. Οι εξελίξεις αυτές πρόκειται να αναπτερώσουν το ηθικό και την ελπίδα σου.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα απολαμβάνεις μια αναπάντεχη εύνοια της τύχης γύρω από τα ερωτικά σου θέματα. Αισθηματικές επιτυχίες και ερωτικές περιπέτειες θα σου προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία να ζήσεις έναν δυνατό έρωτα και να ικανοποιήσεις την κάθε σου ερωτική επιθυμία. Ο έρωτας ίσως μπει στη ζωή σου τελείως αιφνιδιαστικά και θα σε οδηγήσει στην εκπλήρωση ανεκπλήρωτων επιθυμιών. Τώρα είναι η περίοδος που μπορεί να συναντηθείς με το άλλο σου μισό και να ξεκινήσεις μια σχέση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει στη σχέση σου μεγάλες αλλαγές. Θα ζήσεις μια πραγματική μεταμόρφωση στον συναισθηματικό σου τομέα και αυτό ίσως αναστατώσει το ταίρι σου. Αν δεν είναι χαρακτήρας τέτοιος που να αντέχει στις ριζικές αλλαγές θα παραξενευτεί από τον νέο εαυτό σου και μπορεί ακόμη και να θυμώσει σε σημείο που να προκληθεί μεταξύ σας ρήξη. Μην απογοητευτείς από τυχόν εμπόδια που θα σου προβάλλει. Προχώρα μπροστά και με θάρρος. Να θυμάσαι ότι όταν μία πόρτα κλείνει, πάντα ανοίγει μία άλλη. Αν το ταίρι σου θεωρεί την κάθε αλλαγή ως μια πρόκληση, τότε θα συντονιστεί μαζί σου και όλα θα πάνε κατ’ευχήν.

Χωρίς σχέση

Την κούραση της μοναξιάς αρχίζεις να την εκπέμπεις προς τα έξω. Ζεις μία περίοδο γεμάτη εμπόδια και καθυστερήσεις στα ερωτικά σου και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Αυτό όμως επίσης σου δίνει και την ώθηση να θελήσεις να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου. Αποφασίζεις λοιπόν να αλλάξεις τακτική στο τρόπο που φλερτάρεις, αλλά και στον τρόπο που αντιδράς όταν κάποιο πρόσωπο σε προσεγγίζει. Αυτό θα ταρακουνήσει για καλά τα νερά στη ζωή σου και θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να φέρει επίσης και απογοητεύσεις.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση

Οι εντάσεις και τα απρόβλεπτα γεγονότα δε θα λείψουν αυτή την εβδομάδα. Εκεί που νομίζεις πως φτάνεις σε ασφαλές έδαφος, ο εκνευρισμός και οι ρήξεις θα τραβάνε το χαλί κάτω απ τα πόδια σου, παράλληλα όμως μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα επιδιώξεις να ανανεώσεις ριζικά το δεσμό σου και να θέσεις νέες βάσεις. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι τέτοιο, πρέπει να σταματήσεις τις αρρωστημένες συμπεριφορές και να είσαι πιο ειλικρινής απέναντι στο ταίρι σου.

Χωρίς σχέση

Μην μπλέξεις ερωτικά με επαγγελματικά γιατί θα έχεις προβλήματα, αυτή είναι η συμβουλής της εβδομάδας. Θα σου είναι δύσκολο βέβαια να αντισταθείς σε ένα φλερτ που έχει ξεκινήσει σε χώρο εργασίας και οι προκλήσεις αντί να σε απομακρύνουν θα σε κάνουν να μαγνητιστείς ακόμη πιο πολύ. Πρόσεχε πώς κινείσαι γιατί μπορεί οι επιλογές σου να ζημιώσουν την φήμη σου ή την σχέση σου με τρίτα πρόσωπα. Σκέψου αν αξίζει να το διακινδυνεύσεις ή όχι.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να ταράξει τα νερά στο δεσμό σου και να σου ξυπνήσει αναμνήσεις που προσπαθούσες να θάψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Μέσα από κάποιες εντάσεις με το άλλο σου μισό, θα μπορέσεις να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να βάλεις ένα τέλος σε θέματα που ανά διαστήματα φέρνουν ανισορροπία μεταξύ σας. Εστιάζεις στην οικοδόμηση μιας νέας αρχής, προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη σου και να επισημάνεις τι σε ενοχλεί στο ταίρι σου και φροντίζεις να απομακρύνεις όλους εκείνους τους καλοθελητές που λειτουργούν αρνητικά προς το δεσμό σου.

Χωρίς σχέση
Αναμένεται αυτή την εβδομάδα να πάρεις τα πάνω σου και πλέον ετοιμάζεσαι να μπεις στο παιχνίδι του έρωτα αποφασιστικά και να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με όμορφες επαφές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βάλεις ένα τέλος στη μοναξιά. Δεν αποκλείεται να δώσεις ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα να βγείτε ραντεβού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κερδίσει. Από την άλλη υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο τηλέφωνο ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από τα παλιά. Βέβαια εσύ κρίνεις πως πλέον ήρθε καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις, δεν είσαι σε θέση να περάσεις ξανά τα ίδια.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: