astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 22/1 έως 28/1/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν  22/1 έως 28/1/2018







Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Αυτές τις μέρες θα βρεθείς σε μια κατάσταση που θα σε αγχώσει, καθώς πολλές οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενδεχομένως να βυθίσουν στη ρουτίνα το δεσμό σου. Θα προσπαθήσεις ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα να οργανώσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου, ώστε να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσεις στο άλλο σου μισό, που δεν αποκλείεται να αρχίσει να διαμαρτύρεται για παραγκωνισμό από σένα. Εσύ θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες και πάλι, σιγά σιγά και να αποκαταστήσεις το ήρεμο και καλό κλίμα, διώχνοντας μακριά το άγχος και την γκρίνια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσεις να παρατηρείς τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Χωρίς σχέση: Σε κλίμα σύγχυσης βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα και προβληματίζεσαι συνεχώς για το ερωτικό σου μέλλον. Τι κι αν σου λένε οι γύρω σου να κάνεις υπομονή,  να δώσεις λίγο χρόνο σε μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί, εσύ δεν μπορείς να ησυχάσεις. Περιμένεις διακαώς να προκύψει μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να επισπεύσεις το χρόνο, παρά μόνο να κάνεις υπομονή, να ηρεμήσεις, να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, γι αυτό μην αγχώνεσαι. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.



Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Η σχέση σου θα περάσει από ένα δοκιμαστικό τεστ, καθώς εσύ θα έρθεις σε επαφή με τις πιο βαθιές σου ανασφάλειες και φοβίες που θα ταράξουν την σταθερότητα της σχέσης σου. Θα μπλέξεις σε ένα παιχνίδι αμφισβητήσεων και αναζήτησης, για το αν είναι πραγματικά τα αισθήματα του αγαπημένου σου προσώπου. Σου λέει την αλήθεια; Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα που θα στροβιλίζουν στο μυαλό σου και δε θα σε αφήνουν να χαλαρώσεις, παράλληλα θα νιώθεις έντονη ζήλια και μπορεί να βλέπεις παντού παγίδες και σφάλματα, ενώ δεν υπάρχουν, για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τη πλευρά σου. Μην δημιουργήσεις θέμα στη σχέση σου, χωρίς να έχεις κάποιες σχετικές αποδείξεις. Δώσε χώρο να αναπνεύσει το ταίρι σου και προσπάθησε να μην ασκήσεις έντονο έλεγχο πάνω του γιατί δε θα γλιτώσεις τους τσακωμούς.

Χωρίς σχέση : Η γοητεία που θα αποπνέεις αυτή την εβδομάδα, είναι αδύνατον να μην μαγνητίσεικάποιαάτομα και να μην ανοίξει το πεδίο για νέα φλερτ και περιπέτειες. Θα βρεθείς να φλερτάρεις και να παίζεις με την φωτιά αυτή την εβδομάδα . Θα επιδιώξεις να απολαύσεις τον απαγορευμένο έρωτα και να ζήσεις στα άκρα. Ίσως μπεις σε μια παράλληλη σχέση ή κάνεις κάτι με κάποιο πρόσωπο που για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει κρυφό. Έχε στο μυαλό σου όμως πως υπάρχουν και συνέπειες. Γενικότερα θα πρέπει να φιλτράρεις πολύ προσεκτικά διάφορες ερωτικές προτάσεις γιατί μπορεί να κρύβουν κινδύνους. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος

Σε σχέση: Απολαμβάνεις το απόλυτο πάθος στη σχέση σου με το άλλο σου μισό και από την άλλη θα βρίσκεσαι σε  εντάσεις, διαφωνίες και τσακωμούς. Λένε πως ο έρωτας χωρίς μαλώματα δεν έχει νοστιμιά, μια τέτοια κατάσταση θα ζήσεις αυτή την εβδομάδα. Από την μια είστε μέσα στα μέλια και από την άλλη στα μαχαίρια. Κοίταξε όμως να μην το παρατραβήξεις όμως και μετατραπεί η σχέση σου σε εμπόλεμη ζώνη. Αν κάτι δεν σε ευχαριστεί, κοιτάς να το αλλάξεις, με διπλωματικό, ήρεμο αλλά δυναμικό τρόπο. Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα υπέρ σου και να αποκτήσεις τον έλεγχο της κατάστασης στο μερίδιο που σου αναλογεί.

Χωρίς σχέση:  Αυτή η εβδομάδα υπόσχεται να φέρει στη ζωή σου ένα νέο άτομο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα αλλάξει τα δεδομένα που είχες μέχρι τώρα στα ερωτικά σου. Ένας νέος έρωτας γεμάτος πάθος, ένταση και ζήλεια θα σε κάνει να αισθανθείς ζωντάνια. Θέλεις να ζήσεις με πάθος, έξω από τα πρέπει της λογικής. Θα νιώσεις έντονο δυναμισμό και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που θες. Δεν θα κάνεις πίσω σε τίποτα και δε θα δεχτείς σε καμία περίπτωση συμπεριφορές που δε σου αρμόζουν! Μπορεί αυτή η νέα γνωριμία να μην εγγυάται μακροβιότητα και αρμονία, σίγουρα όμως θα σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά

Σε σχέση: Ο έρωτας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας! Ο ερωτισμός σου θα είναι ενισχυμένος και θα σε ευνοήσει να ζεις στιγμές ευχαρίστησης και ικανοποίησης με το άλλο σου μισό και να φέρεις αέρα ανανέωσης στο κρεβάτι σου. Ευχάριστα γεγονότα θα συμβάλλουν θετικά στην ανανέωση της σχέσης σου και θα αναζωπυρώσουν τον έρωτα, το πάθος και τον ρομαντισμό. Οι αμφιβολίες και οι ανησυχίες για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων θα φύγουν μακριά μέσα από κινήσεις του αγαπημένου σου προσώπου που θα σου δείξει με ξεκάθαρο τρόπο την αγάπη και την αφοσίωσή του.

Χωρίς σχέση: Η προσωπικότητα σου γοητεύει τους γύρω σου και εσύ καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας γίνεσαι δέκτης θαυμασμού που τονώνει την αυτοπεποίθηση σου. Θα έχεις ευκαιρίες για νέες επαφές και φλερτ που θα χρωματίσουν ευχάριστα την καθημερινότητά σου, όμως στον έρωτα έχεις ψηλά τον πήχη και θα δώσεις το πράσινο φως μόνο στο πρόσωπο που θεωρείς πως αξίζει να σταθεί δίπλα σου.  Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να εμφανιστεί και να σου δώσει το κίνητρο να εκδηλώσεις το ακαταμάχητο ταμπεραμέντο σου και τον αυθορμητισμός σου. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα

Σε σχέση: Ο ερωτισμός ανάμεσα σε σένα και το έτερο ήμισυ θα είναι πολύ έντονος και θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφα και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να μην αναλωθείτε σε θέματα καθημερινότητας, που μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για να χαλάσει το καλό κλίμα. Επίσης, μπορεί να σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου και να σου βγει μια υπερπροστατευτικότητα ή καταπίεση προς το ταίρι σου, προκειμένου εσύ να νιώσεις ασφάλεια, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις αλλά να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε ανησυχούν και να του δώσεις χρόνο και χώρο να σου εκφραστεί.

Χωρίς σχέση: Σταματάς να σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά και παίρνεις το θάρρος να πλησιάσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Αρπάζεις κάθε ευκαιρία και τολμάς να ρισκάρεις, έχοντας πλήρη επίγνωση πως τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να σου αρέσει, τώρα μπορεί να παρουσιαστεί μια εξαιρετική ευκαιρία σε επαγγελματικό χώρο. Το άτομο αυτό θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου ,αλλά θα σε δυσκολέψει για να σε δοκιμάσει. Εσύ βέβαια δε θα πτοηθείς γιατί άπαξ και σου μπει κάτι στο μυαλό, πέφτεις με τα μούτρα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού

Σε σχέση: Η εβδομάδα επιφυλάσσει μπερδεμένα λόγια, μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου και μια ένταση, την οποία μπορείς να αποφύγεις, αν λειτουργήσεις με διπλωματικό και ευέλικτο τρόπο ώστε να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα και να μην θίξεις καθόλου θέματα που καίνε και δεν έχεις την διάθεση να ξεκαθαρίσεις. Μπορεί κάτι που θα σου πει το ταίρι σου να σε δυσαρεστήσει ή εσύ να πεις κάτι που θα το προβληματίσει, αλλά επειδή δε θα θες να χαλάσει το καλό κλίμα, θα συμπεριφερθείς σαν να μην έγινε τίποτα. Θα αποφύγεις τώρα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, καθώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να υπάρξουν διαφωνίες στον τρόπο που θέλει ο καθένας να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα.

Χωρίς σχέση: Αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις προμηνύεται αυτή η εβδομάδα. Διακατέχεσαι από μια έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις , αλλά και να γνωρίσεις νέο κόσμο. Στο δρόμο σου ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα σε προσελκύσει το άνετο στυλ του, το χιούμορ του και η γοητευτική προσωπικότητά του. Αν θες να καταλήξει κάπου όλο αυτό, φρόντισε να μην αναλωθείς σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, αλλά σε κάτι πιο προσωπικό. Παράλληλα, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο άτομο, τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να πας κοντά του και να ξεκινήσεις ένα ειδύλλιο που προβλέπεται αρκετά καυτό. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα δε θα αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη να δραστηριοποιηθείς με το άλλο σου μισό, να πάτε μαζί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση και γενικότερα να ανακατευτείτε με κόσμο. Άλλωστε οι έξοδοι και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι κάτι που λατρεύεις και απαιτείς –πάντα με ευγενικό τρόπο- ο σύντροφός σου να ακολουθεί. Ίσως είχατε κλειστεί στο σπίτι αρκετά λόγω διάφορων υποχρεώσεων και θα θελήσεις να διασκεδάσεις περισσότερο και να επαναφέρεις το στοιχείο της καλοπέρασης στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση: Θα υπάρχει έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ψάχνεις νέους χώρους για να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα , να ζήσεις νέες εμπειρίες, να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να αναζωογονηθείς απ όλες τις απόψεις. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο, οι τρόποι σου και η ευχάριστη παρουσία σου σε καθιστά πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Αποκτάς νέους και πολλούς θαυμαστές, και έχεις ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και αν το επιθυμήσεις εσύ να απολαύσεις ένα νέο έρωτα που σου προσφέρεται. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι

Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μεγάλα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου. Πιο συγκεκριμένα, θα πεις καθαρά και ξάστερα όσα σε πειράζουν και θα απαιτήσεις να σταματήσουν συμπεριφορές που σε ενοχλούν. Ο τρόπος βέβαια που θα διεκδικήσεις τις συμπεριφορές που θες, ίσως είναι λίγο απότομος με αποτέλεσμα να μην λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με ψυχραιμία για να μην χάσεις το δίκιο σου. 

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες και θα επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου θέματα. Θα αποκοπείς από καταστάσεις του παρελθόντος που σε κρατάνε σε στασιμότητα και δε σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, επειδή έχεις βαρεθεί την αναμονή, θα απαιτήσεις να πάρεις ξεκάθαρες απαντήσεις. Από την άλλη τώρα μπορεί να έρθει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα

Σε σχέση: Δύσκολα τα πράγματα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να αδυνατείς να καταλάβεις το ταίρι σου ή να δυσπιστείς για τα συναισθήματα του, καθώς η συμπεριφορά του δεν θα είναι ξεκάθαρη. Αυτό θα σε αγχώσει αρκετά και θα σε κάνει να αμφισβητήσεις την ποιότητα της σχέσης σου. Επειδή αυτό το διάστημα θα σου είναι δύσκολο να δράσεις ψύχραιμα, ανέβαλλε συζητήσεις που θες να κάνεις και περίμενε μέχρι το τοπίο να είναι πιο ξεκάθαρο. 

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις μια απογοήτευση για τα αισθηματικά σου και η ψυχολογία σου θα είναι κάπως πεσμένη. Οι υποθέσεις της καρδιάς σου δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείς και αυτό σε ανησυχεί πολύ. Ίσως η αδράνεια στα αισθηματικά σου είναι μεγάλη και έχεις χάσει κάθε ελπίδα ότι θα αλλάξει κάτι ή μπορεί το άτομο που σε ενδιαφέρει να μην σου δίνει καθαρά σημάδια. Προσπάθησε να κάνεις δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά για να ξεχαστείς και να βρίσκεσαι με θετικά άτομα για να πάρεις τα πάνω σου. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος

Σε σχέση: Θα έρθεις σε μεγάλο δίλημμα, σχετικά με το αν θα συνεχίσεις να παραμένεις μέσα στο πλαίσιο ασφάλειας ή θα κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου που δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθούν μελλοντικά. Θα σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση σχετικά με ένα ερωτικό θέμα που όσο αφήνεις να αιωρείται θα προκαλεί σκαμπανεβάσματα στο δεσμό σου. Πάρε το χρόνο σου για να δεις τι πραγματικά θες.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συναντήσεις ένα νέο έρωτα που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, που ωστόσο θα συνοδεύεται από ένα ξεκαθάρισμα μιας παλιάς κατάστασης που δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Ίσως φοβάσαι να αποχωριστείς αυτή την κατάσταση λόγω συνήθειας, όμως είναι σημαντικό πριν κάνεις το νέο ξεκίνημα να έχεις τελειώσει με το παρελθόν σου και να είσαι ξεκάθαρη απέναντι στο νέο πρόσωπο για να αποφύγεις τα μπερδέματα στο μέλλον. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος

Σε σχέση: Εβδομάδα αναθεωρήσεων και διορθώσεων. Αν υπήρξαν θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, τα βάζεις κάτω με το ταίρι σου και προσπαθείτε να τα λύσετε. Αν έχεις σφάλει σε κάποια πράγματα, θα προβείς στις κατάλληλες διευθετήσεις ούτως ώστε να μην αφήσεις να υπάρχουν δυσαρέσκειες μεταξύ σας. Αναγνωρίζεις το γεγονός πως ενώ έχεις συναισθήματα, πολλές φορές κλείνεσαι και αυτό σας φέρνει σε απόσταση και προσπαθείς σιγά σιγά να το αλλάξεις.

Χωρίς σχέση: Είσαι σε θέση να αφήσεις την ελεύθερη ζωή και να κατασταλάξεις στα αισθηματικά σου; Μια απόφαση πολύ δύσκολη για σένα, που καλείσαι να πάρεις αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία των σχέσεων σου. Ενδέχεται η επανεμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά να σε προβληματίσει ιδιαίτερα για το αν πρέπει να δώσεις ευκαιρία ή όχι. Μπορεί να έχουν μείνει κάποια απωθημένα, πράγματα που δεν έκανες και τώρα δίνεται η ευκαιρία να φερθείς αλλιώς. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι

Σε σχέση:Θα θελήσεις αυτή την εβδομάδα να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου πιο πολύ στο σπίτι και να μείνετε λίγο μακριά απ την κοινωνική ζωή σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Θα φροντίσεις να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να δημιουργήσεις ένα ζεστό κλίμα. Το κρεβάτι σας θα ανανεωθεί και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Το άλλο σου μισό από την άλλη θα σου βγάλει μια πιο προστατευτική και στοργική συμπεριφορά που θα σε ικανοποιήσει βαθύτατα.

Χωρίς σχέση: Σε ενδιαφέρει να κάνεις μια σοβαρή νέα γνωριμία και όχι να μπλέξεις σε περιπέτειες και επιπόλαιες καταστάσεις. Γι αυτό, ενώ θα εμφανιστούν πρόσωπα πολλών ταχυτήτων στο προσκήνιο, εσύ θα πρέπει να προσέξεις πολύ και να μη βιαστείς να ασχοληθείς με κάποιο πρόσωπο αν δεν σου δείξει πρώτα σοβαρές προθέσεις. Από την άλλη θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν και κατά πόσο οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και αντιμετωπίζεις τον έρωτα απόλυτα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση.Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμανθα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε  στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.