astropedia.gr

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9/7 έως 15/7/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 9/7 έως 15/7/2018


Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν  θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760

 
Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Θα διανύσεις μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να αξιολογήσεις την σχέση και το ταίρι σου. Θα διαπιστώσεις αν είσαι σε μια αξιόπιστη σχέση και τι μπορείς να περιμένεις από αυτή μέσα από γεγονότα που θα σου αποδείξουν την πίστη και τις διαθέσεις του συντρόφου σου. Αν το τελευταίο διάστημα περνάς δύσκολες στιγμές, κάποιο φιλικό σου πρόσωπο μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου προσφέρει λύσεις.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις μια γνωριμία με ένα άτομο που στην αρχή όλα θα ξεκινήσουν φιλικά αλλά αργά και σταθερά αυτό το άτομο θα αρχίσει να σε διεκδικεί ερωτικά. Γενικότερα έχεις την βοήθεια που χρειάζεσαι για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο ερωτικό τοπίο. Αν αντιμετωπίζεις δύσκολες στιγμές στα αισθηματικά σου, όπως για παράδειγμα να προσπαθείς να ξεπεράσεις ένα πρώην έρωτα, ένα φιλικό σου άτομο θα σε στηρίξει και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Θα σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επικοινωνήσεις και να πλησιάσεις το ταίρι σου. Από τη πλευρά του θα έχει δυσπρόσιτη συμπεριφορά, σαν να περνάει κάτι αλλά δεν σου ανοίγει την καρδιά του να σου πει τι είναι αυτό. Εσύ από την άλλη θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς λίγο για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει στη σχέση σου και να επεξεργαστείς καλύτερα τα γεγονότα για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί να έχεις κουραστεί ψυχικά αλλά μην απογοητεύεσαι, θα έρθουν σύντομα απαντήσεις.

Χωρίς σχέση
Δεν θα έχεις τόσο πολύ διάθεση για φλερτ και περιπέτειες. Μπορεί να μην έχει εμφανιστεί ακόμη κάποιο πρόσωπο που να σου κινεί το ενδιαφέρον ή να σου αρέσει κάποιο πρόσωπο τον οποίο όμως δεν μπορείς να το προσεγγίσεις. Πάρε το χρόνο σου για να κάνεις την αυτοαξιολόγηση σου και να επεξεργαστείς με προσοχή τα μέχρι τώρα γεγονότα στην προσωπική σου ζωή για να βρεις τις απαντήσεις που θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σταυρός
Σε σχέση
Η σχέση σου περνάει από ένα είδος τεστ ώστε να μπορέσεις να ανακαλύψεις πού βασίζεται και ποια είναι η δυναμική της, παράλληλα θα έρθεις σε σύγκρουση με τον εαυτό σου και με τα καταπιεσμένα συναισθήματα σου. Το τεστ αυτό μπορεί να έρχεται από εξωτερικούς παράγοντες και θα διαρκέσει για λίγο.  Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να επικοινωνείς με το ταίρι σου όσο πιο αποτελεσματικά μπορείς αυτή την εβδομάδα για να μην αφήσεις να συμβούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις από το κάρμα σου, είτε το θες είτε όχι. Ίσως έρθεις σε επαφή με μια κατάσταση από το παρελθόν που νόμιζες πως έχει κλείσει αλλά τελικά τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Είναι σημαντικό αυτή τη φορά να δράσεις όπως θα ήθελες και να μην φοβηθείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Τέλος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα μπει στη ζωή σου πολύ μοιραία.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους του www.astropedia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων:
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά αποκαλυπτική, καθώς θα μάθεις κάποιες πληροφορίες που αφορούν το ταίρι σου που είτε θα σου δώσει από μόνο του ή  θα μάθεις μέσα από τυχαία γεγονότα. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος καλοθελητής που θα σου μεταφέρει κάποιες πληροφορίες. Σε αυτή την περίπτωση, να προσέξεις πολύ και φιλτράρεις σχολαστικά όλα όσα μάθεις. Η λύση είναι να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου με αφορμή όσα μάθεις.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα μάθεις κάποιες πληροφορίες που αφορούν τα ερωτικά σου που μέχρι τώρα αγνοούσες είτε δεν ήθελες να τις δεις ή μπορεί επειδή κάποια άτομα στις έκρυβαν. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να έχουν να κάνουν με ένα άτομο από το παρελθόν σου, το οποίο έφυγε από τη ζωή σου αφήνοντάς σου πολλά ερωτηματικά. Από την άλλη θα νιώσεις πως αυτή την περίοδο όσα άτομα σε πλησιάζουν δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου κάνοντας πιο ρομαντικά πράγματα που ενισχύσουν το δεσμό σας. Μπορεί να διασκεδάσετε περισσότερο μόνοι σας ή παρέα με φίλους σας. Θα μοιραστείτε όνειρα και θα θέσετε στόχους που από κοινού θα θελήσετε να υλοποιήσετε. Νιώθεις πως η σχέση σου όσο περνά ο καιρός μπαίνει σε μια πιο σταθερή τροχιά και αυτό σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα είσαι το επίκεντρο και τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου. Το φλερτ θα ανθίσει στη ζωή σου, ειδικά αν πέρασες μια περίοδο που κλείστηκες πολύ στον εαυτό σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί ανάμεσα στα πολλά άτομα που θα σε προσεγγίσουν, τώρα είναι που μπορεί να εμφανιστεί το ιδανικό ταίρι για σένα.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση
Το πάθος χτυπάει κόκκινο αυτή την εβδομάδα! Οι Κρίνοι προμηνύουν πως πρόκειται να περάσεις άκρως ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Θα μπορέσεις να χαλαρώσεις  και να απολαύσεις μαζί του όμορφες στιγμές. Η σεξουαλική ζωή σας θα ανανεωθεί και θα δοκιμάσεις πιο πολλά πράγματα στο σεξ. Τέλος, μέχρι να τελειώσει αυτή η εβδομάδα, θα γίνει μια συζήτηση που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια και πως έχεις δίπλα σου έναν σύμμαχο στα δύσκολα και όχι μόνο για να περνάς καλά.

Χωρίς σχέση
Θα έχεις πολύ καλή διάθεση αυτή την εβδομάδα και η θετικότητα και η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπεις θα σε κάνει πόλο έλξης νέων θαυμαστών. Θα εμφανιστούν πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά σου, είτε θελήσεις απλώς να ζήσεις καυτές στιγμές στον έρωτα είτε να μπεις σε μια πιο σοβαρή σχέση, κρατάς το μαγικό ραβδί για να πραγματοποιήσεις όσα θες. Ένα ώριμο στη σκέψη, αξιόπιστο και πολύ αισθησιακό πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους του www.astropedia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων:
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου

Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Θα απαιτήσεις περισσότερο σεβασμό και κατανόηση από το ταίρι σου. Ειδικά αν νιώθεις πως έχεις αδικηθεί, δε θα διστάσεις να του πεις για όλα όσα σε ενοχλούν και να απαιτήσεις να σταματήσουν. Έχεις κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις και δεν διατίθεσαι να συμβιβαστείς με συμπεριφορές που σε πληγώνουν. Οι συζητήσεις αυτές μπορεί να γίνουν κάτω από έντονο κλίμα και να τσακωθείς με το ταίρι σου. Ξέρεις όμως πως από δω και πέρα δεν υπάρχει γυρισμός.

Χωρίς σχέση
Οι γύρω σου ίσως σε θεωρούν απόλυτη και απαιτητική στα ερωτικά σου, εσύ όμως το βλέπεις αλλιώς. Ξέρεις τι θέλεις και δεν συμβιβάζεσαι σε κάτι κατώτερο των προσδοκιών σου. Μπορεί να αισθανθείς πως οι άνθρωποι που σε πλησιάζουν αυτή την περίοδο δε σου κάνουν και έτσι να τους απομακρύνεις. Αν μια κατάσταση από το παρελθόν συνεχίζει να σε βασανίζει, θα πάρεις την απόφαση να κόψεις την επαφή, αφού πλέον δεν υπάρχει κάτι καλό που να σου προσφέρει.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Το Παιδί φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου. Νέες προοπτικές ανοίγονται και αν θέλεις να αποκτήσεις ένα απόγονο τότε είναι μια πολύ καλή περίοδος για να το προσπαθήσεις. Θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με το έτερο ήμισυ και θα έρθετε πιο κοντά. Θα νοιώσετε πως η σχέση μπαίνει σε ένα καινούριο μονοπάτι  και πως η εμπιστοσύνη ενισχύεται. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου.

Χωρίς σχέση
Η κάρτα του Παιδιού μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στο έρωτα, ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σου. Αν πληγώθηκες και πέρασες δύσκολα το προηγούμενο διάστημα, ήρθε ο καιρός να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε πλήγωσε και να αγκαλιάσεις την ευτυχία. Θα μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα βρεθείς να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν συνεχώς. Δεν αποκλείεται να κάνεις γνωριμία με ένα άτομο μικρότερο σε ηλικία που θα σου ταράξει τα νερά...


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως η ερωτική σου ζωή μένει στάσιμη ή πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θες. Η λύση είναι να αναζωπυρώσεις το χαμένο πάθος. Χρειάζεται να φροντίσεις το δεσμό σου γιατί με την πάροδο του χρόνου  βλέπεις το ταίρι σου δεδομένο και εκείνο με τη σειρά του εσένα, με αρνητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχει απέραντη αγάπη αλλά σίγουρα το πάθος του πρώτου καιρού δεν κρατάει για πάντα. Κάνε βήματα για να ανάψεις πάλι τη φλόγα.

Χωρίς σχέση
Τα Ποντίκια φέρνουν στασιμότητα, άγχος και έννοιες. Δεν θα έχεις γρήγορες εξελίξεις στα προσωπικά σου και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει. Η διάθεση σου γενικότερα θα είναι λίγο πεσμένη και ίσως να μην σε ενδιαφέρει να κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν να μην σου αρέσουν. Μπορεί να ανησυχείς πολύ για κάποιο πρόσωπο που γνώρισες πριν λίγο καιρό και δεν βλέπεις φως στον ορίζοντα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις στο παρόν είναι υπομονή.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπαθί
Σε σχέση
Οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι αναπόφευκτες για αυτό να προσπαθήσεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους. Αν λειτουργήσεις πιο διπλωματικά και προσπαθήσεις να καταλάβεις τη θέση του αγαπημένου σου προσώπου, θα ξεπεράσεις τους κινδύνους που κρύβει η εβδομάδα. Μην ανοίξεις προς συζήτηση σοβαρά θέματα με απότομο τρόπο. Αν το ταίρι σου αρνείται να μιλήσει για κάποιο θέματα, μην το πιέζεις και δώσε του το χρόνο του να το κάνει όταν θα έρθει η ώρα.

Χωρίς σχέση
Η κάρτα αυτή δηλώνει τις διπλές καταστάσεις που έρχονται στη ζωή μας, για αυτό χρειάζεται τεράστια προσοχή αν βρίσκεσαι σε παράλληλη σχέση διότι μπορεί να αποκαλυφθεί ή το πρόσωπο που θέλεις να μάθεις πως παίζει και αλλού. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει μια νέα κατάσταση, η εβδομάδα δίνει την δυνατότητα για νέα γνωριμία με άτομο που θα έχει έντονη προσωπικότητα. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από κάποιον καβγά.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Το άγχος και η ανασφάλεια σιγά σιγά υποχωρούν και ετοιμάζεσαι να μπεις σε ένα νέο κύκλο στα προσωπικά σου. Δρομολογείς τις αλλαγές που έμειναν σε αναμονή το προηγούμενο διάστημα και κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα αισθανθείς πως το ταίρι σου αλλάζει για χάρη σου κάποια πράγματα που σε ενοχλούν και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά. Έτσι λοιπόν θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται. 

Χωρίς σχέση
Η εβδομάδα αυτή φέρνει μια καινούργια κατάσταση στη ζωή σου που θα έχει άμεση επιρροή τόσο στην ερωτική σου ζωή όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Από την άλλη, θα υπάρξει κινητικότητα σε στάσιμες καταστάσεις, οπότε αν ήσουν στον πάγο με ένα άτομο που γνώρισες, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις, μηνύματα, συναντήσεις και εξομολογήσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις θετικές εξελίξεις στα προσωπικά σου. Αν το προηγούμενο διάστημα, απομακρύνθηκες κάπως από το ταίρι σου λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να βγεις περισσότερο μαζί του και να απολαύσεις όμορφες στιγμές. Μέσα από εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες φέρνετε ανανέωση στο δεσμό σας και νέο αέρα στην σεξουαλική σας ζωή. Ετοιμάσου λοιπόν για μια εβδομάδα που έχει μπόλικο κέφι και χαρά.

Χωρίς σχέση
Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Αυτή την εβδομάδα ευχάριστα γεγονότα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να νιώσεις ευτυχία. Η δημοτικότητα σου αυξάνεται και γίνεσαι το κέντρο της προσοχής. Θα βγαίνεις περισσότερο έξω με φιλικά άτομα και θα κάνεις αρκετές ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κάποια από αυτές θα σου αρέσει πολύ και θα ξεκινήσεις ένα φλερτ που έχεις πολύ καλές προοπτικές να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση.

Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους του www.astropedia.gr στην πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων:
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
 Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.grΕγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: