astropedia.gr

Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο & η επιρροή στο ζώδιό σου

Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο & η επιρροή στο ζώδιό σου
Η επιρροή της ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο και το ζώδιό σου
από τον Athan

‘‘μην ξεχνάς ότι ο ατομικός σου χάρτης αποκαλύπτει πολύ περισσότερα στοιχεία
για σένα και τις μελλοντικές τάσεις στην ζωή σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου’’

Για το γενικό κλίμα που διαμορφώνεται από την έκλειψη και για το αν σε επηρεάζει δες εδώ


ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται να ηρεμήσεις και να κοντρολάρεις οτιδήποτε γύρω σου αλλά κυρίως μέσα σου σου δημιουργεί ένταση, θυμό ή πίεση. Με το να είσαι σε συνεχή πίεση το μόνο που καταφέρνεις είναι να ωθείς τον εαυτό σου και κυρίως το σώμα σου στα άκρα. Η έκλειψη συμβαίνει στον χώρο του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία σου και καλό είναι να φροντίσεις τα θέματα σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί επίσης να κορυφώνονται μέσα από κάποιο γεγονός οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα ή να αρχίζει ένας κύκλος που θα σε απασχολήσουν αυτά τα θέματα και θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση. Επίσης, θέσε τα όρια που πρέπει και κινήσου με λογική και έρευνα σε σχέση με πρόσωπα που είναι βοηθοί σου ή που σε διευκολύνουν στις δουλειές σου. Μπορεί να μην κάνουν την δουλειά τους σωστά. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με τα αισθηματικά θέματα, με την απόλαυση και με την χαρά της ζωής. Είναι περίοδος που μπορείς, αν θες βέβαια και αν καταφέρεις να ξεπεράσεις φόβους και δικά σου ψυχολογικά εμπόδια, να απολαύσεις τον έρωτα και τις σχέσεις, χωρίς να γκρινιάζεις και χωρίς να βρίσκεις παντού εμπόδια και προβλήματα. Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή την ζωή, αποδέξου το και ζήσε αυτό που μπορείς εδώ και τώρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάρεις φόρα και δεν θα σεβαστείς τα όρια των άλλων και τους αντικειμενικούς περιορισμούς που υπάρχουν σε μια κατάσταση. Τέλος, πρόσεξε τα οικονομικά σου γιατί η υπερβολή ή η τσιγκουνιά από την άλλη δεν φέρνουν όφελος, αλλά το αντίθετο. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η οικογένεια σαν έννοια, αλλά και η οικογένεια με την φυσική της ύπαρξη ως γονείς, σπίτι και το παρελθόν σου μέχρι τώρα, ένα παρελθόν που κουβαλάς και σε έχει διαμορφώσει σαν χαρακτήρα, είναι ο βασικός πυρήνας που με αυτή την έκλειψη τώρα αλλάζει. Καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να ρίξεις τις μάσκες και να αποκαλύψεις περισσότερο τον αληθινό σου εαυτό και την δική σου αλήθεια, ακόμη και αν αυτό σε φέρει αντιμέτωπο με εντάσεις από τα στενά σου πρόσωπα. Θέματα κληρονομικά ή ακίνητης περιουσίας μπορεί να έχουν εξελίξεις και να παρουσιάσουν κινητικότητα αυτή την περίοδο. Προσοχή σε υπογραφές και συμβόλαια βέβαια, καθώς ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εντάσεις και περίεργες εξελίξεις να περιμένεις, καθώς συμβαίνουν πολλές παρανοήσεις και μπερδέματα σε συνεννοήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο. Υπάρχει και εσωτερική ένταση και ο θυμός που κρατάς μέσα σου για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, εδώ και αρκετό διάστημα, τώρα είναι η ώρα που θα ξεσπάσει. Οι άλλοι προχωράνε μπροστά και εσύ βλέπεις τον εαυτό σου να παραμένει στάσιμος και να μην κάνεις αυτά που θες. Αυτό πρόκειται να το κάνεις να αλλάξει εσύ ο ίδιος, αφού πρώτα μιλήσεις και ξεσπάσεις. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου ή ότι το δίκιο σε πνίγει, αλλά αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν χρειάζεται να σεβαστείς τα κοινωνικά όρια και να ξεχάσεις τους καλούς τρόπους. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΛΕΩΝ
Η έκλειψη σε κάνει να ασχολείσαι αρκετά με τα οικονομικά σου και με τους πόρους που έχεις σε αυτή την ζωή. Η τάση που διαμορφώνεται, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη πάντα, μπορεί να είναι ή η υπερβολή σε αυτόν τον τομέα ή η τσιγκουνιά. Βρες τις σωστές ισορροπίες και μοίρασε τον πλούτο σου ανάλογα. Ο πλούτος σου δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά και τα χρήματά σου, αλλά και ο ίδιος σου εαυτός και η προσωπική σου ενέργεια. Αυτό που μπορείς να προσφέρεις και να δώσεις στους άλλους από τον εαυτό σου.  Ο τομέας του ηλιακού σου ωροσκοπίου που επηρεάζεται από αυτή την έκλειψη έχει να κάνει και με θέματα αυτοπεποίθησης. Δίνοντας και προσφέροντας, πάντα επιλεγμένα και εντός ορίων, θα σε κάνει και εσένα να νοιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να ανέβει η αυτοεκτίμησή σου. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη συμβαίνει στο ζώδιό σου και είναι φυσικά σημάδι ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου και σε πολλά επίπεδα. Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος, με τον καλό ή τον δύσκολο τρόπο, αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη φυσικά, το ότι χρειάζεται να αλλάξεις και να αποβάλεις οτιδήποτε είναι ψεύτικο ή αδύναμο από την ζωή σου, από τον χαρακτήρα σου και από την στάση που κρατάς απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι περίοδος που θα αποκαλυφθούν πολλά κρυμμένα πράγματα και μυστικά. Αν πρόκειται για μυστικά των άλλων και πλάγιες μεθόδους που χρησιμοποίησαν για να σε επηρεάσουν και να σε κατευθύνουν, πάρε τις ανάλογες αποφάσεις. Αν πρόκειται για δικά σου μυστικά και δικές σου πλάγιες μεθόδους, μην αντιστέκεσαι και παραδέξου τα λάθη σου. Η συγκάλυψη δεν είναι προς όφελός σου.Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΖΥΓΟΣ
Η έκλειψη συμβαίνει στο τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που έχει να κάνει με μυστικά, κρυφούς εχθρούς και γενικότερα κρυφά και σκοτεινά πράγματα που ούτε εσύ ο ίδιος δεν ήθελες μέχρι τώρα να παραδεχτείς στους άλλους και στον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι περίοδος πρακτικών αποκαλύψεων και μιας γενικότερης αποκάλυψης του εαυτού. Έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους που τώρα γίνονται ακόμη πιο ισχυροί και χρειάζεται να τους αντιμετωπίσεις ή τώρα ή ποτέ. Τα όρια χάνονται, όπως και το έδαφος κάτω από τα πόδια σου σε μερικές περιπτώσεις, αλλά αυτά που μαθαίνεις και συνειδητοποιείς τόσο για τους άλλους, αλλά κυρίως για τον εαυτό σου, είναι ένα πολύτιμο μάθημα που πρέπει να το περάσεις ακριβώς τώρα. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και μια δύσκολη έκλειψη γενικότερα, εσένα σε ενεργοποιεί και σε κάνει να βρίσκεις ένα νέο νόημα στην ζωή σου. Καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται να κινηθείς λογικά και πρακτικά στις υποθέσεις σου και να μην αφήνεις πλέον το συναίσθημα ή την παρόρμηση να σε οδηγούν, εσένα και τις αποφάσεις σου. Κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο και ετοιμάζεσαι να αρχίσεις το επόμενο κεφάλαιο στην ζωή σου που έχει να κάνει με στόχους, σχέδια και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ και αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου ψυχολογικά. Αυτό δεν συμβαίνει τώρα με την έκλειψη, αλλά σταδιακά κατά το επόμενο διάστημα. Τώρα, αυτό που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι να προσαρμοστείς στα γεγονότα και με ψυχρή λογική να κινηθείς καθαρίζοντας την εικόνα και δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να βγεις από το τούνελ. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος σου δίνει ένα γερό χαστούκι, προφανώς γιατί χρειάζεται να ξυπνήσεις και να ενεργοποιηθείς. Ναι μεν η έκλειψη λειτουργεί από τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με το επάγγελμα και την καριέρα, όπου και θα δεις αρκετές εξελίξεις και αποκαλύψεις, αλλά επεκτείνεται γενικότερα στην ζωή σου καλώντας σε να αλλάξεις κάθε σκοτεινό και δυσλειτουργικό κομμάτι της προσωπικότητας και του χαρακτήρα στο. Ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις πώς είναι η πραγματικότητα και βγαίνεις μέσα από το συννεφάκι που είχες φτιάξει. Προσαρμόζεσαι συνειδητά με τα δεδομένα αυτής της πραγματικότητας και αλλάζεις την στάση σου προς όλους και όλα. Γίνεσαι περισσότερο σοβαρός και παίρνεις αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο, κάνουν τα παιχνιδάκια να σταματήσουν και οδηγείς τον εαυτό σου σε πιο χειροπιαστές καταστάσεις πλέον. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την έκλειψη η οποία είναι αρκετά δυνατή και σημαντική, ενεργοποιούνται με έντονο τρόπο και ίσως απανωτά πολλά από τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, οι ανάγκες σου να προχωρήσεις μπροστά και να ανοίξεις τα φτερά σου, να ταξιδέψεις, να απελευθερωθείς και να έρθεις πιο κοντά στον νόημα που πιστεύεις ότι έχει η ζωή. Στην διαδικασία αυτή, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια, μην ξεχνάς το τέλος που είχε ο Ίκαρος που με τα κέρινα φτερά του θέλησε να πετάξει πολύ κοντά στον Ήλιο.  Γι ένα μεγάλο διάστημα μπροστά σου θα βλέπεις τα όνειρά σου να αποκτούν σάρκα και οστά και να γίνονται πραγματικότητα. Μην χάνεις τις ελπίδες σου αυτή την δύσκολη περίοδο γιατί η δύναμη, η επιμονή και η πίστη στους στόχους σου θα σε τροφοδοτήσουν με ενέργεια που θα σε κάνει να μπορείς να κάνεις το όνειρο πραγματικότητα. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια έντονη έκλειψη που λειτουργεί ακόμη πιο έντονα μέσα από τον συγκεκριμένο τομέα του ηλιακού σου χάρτη που ενεργοποιείται. Είναι περίοδος που όλα φαίνονται πολύ μεγάλα και τα νερά που κολυμπάς είναι βαθιά. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για την ζωή σου και κυρίως οι αποφάσεις που έχουν να κάνουν με κάποιον άλλον σημαντικό άνθρωπο στην ζωή σου, γίνονται βαριές γιατί είναι σημαντικές καθώς θα αλλάξουν το μέλλον σου. Είναι η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ένα κεφάλαιο της ζωής σου έχει τελειώσει και ένα καινούργιο τώρα ετοιμάζεται να αρχίσει. Μπορεί λοιπόν να αισθάνεσαι τον φόβο της αλλαγής και να πνίγεσαι μέσα σε παλιά στοιχεία ελευθερίας της προσωπικότητας και νέα στοιχεία δέσμευσης που προκύπτουν από την πραγματικότητα. Χρειάζεται να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσεις τα δικά σου θέλω μέσα στην όλη διαδικασία. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. 


ΙΧΘΥΕΣ
Η έκλειψη είναι σημαντική για σένα, καθώς συμβαίνει σε γωνία του ηλιακού σου ωροσκοπίου και συγκεκριμένα στον τομέα που αφορά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που έχεις. Η περίοδος σε καλεί να θέσεις όρια και στους άλλους, αυτό είναι συνήθως το πιο εύκολο, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό συνήθως είναι το πιο δύσκολο γιατί όλοι μας δίνουμε περισσότερες δικαιολογίες στον εαυτό μας παρά στους άλλους. Καταλαβαίνεις όταν πληγώνεσαι, αλλά δεν καταλαβαίνεις πάντα όταν πληγώνεις, άθελα ή ηθελημένα. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις και να θέσεις όρια στον εαυτό σου μέσα στην σχέση που έχεις, να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αλλά χρησιμοποιώντας την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα και όλα αυτά να γίνουν σε μια κατάσταση που τρέχει και συνεχώς αλλάζει και διαμορφώνεται. Δύσκολο έργο, αλλά έχεις μπροστά σου πολλούς μήνες ακόμη για να το καταφέρεις. Μάθε περισσότερα επικοινωνώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760. Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: