astropedia.gr

Ήλιος αντίθεση Δίας (R) στις 14/7

Ήλιος αντίθεση Δίας (R) στις 14/7
Από 11 ως τις 16 Ιουλίου, ο Ήλιος από τον συναισθηματικό Καρκίνο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον αυστηρό Αιγόκερω, μια δύσκολη όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 19η ως την 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Ο Ήλιος είναι η ζωτική μας ενέργειά αλλά και η αυτοέκφραση μας. Τώρα όμως εμβαπτίζεται με την παροιμιώδη υπερβολή του γίγαντα του πλανητικού μας συστήματος. Έτσι, αυτό το διάστημα, το σύμπαν σου δίνει την ώθηση να πάρεις τολμηρά ρίσκα αλλά δεν θα μπορείς να σταθμίσεις εκ των προτέρων τις συνέπειες των ενεργειών σου. Μπορεί να θέλεις να επεκταθείς πάρα πολύ επίμονα και μετά να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Ο Δίας στην καλή του πλευρά είναι η τύχη, η αισιοδοξία, η επέκταση, η ανάπτυξη και τα μακρινά ταξίδια, αλλά τώρα είναι ενεργοποιημένος δυσμενώς και αυτή η όψη θυμίζει την κάρτα Ταρώ με τον Ανόητο, που βαδίζει γελαστός χωρίς να προσέχει πού πηγαίνει τελικά!

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει το παρελθόν και την οικογένεια, και χρησιμοποιεί τις δαγκάνες του για να προστατέψει τα κεκτημένα του σε ύλη ή σε πρόσωπα. Ο Ήλιος λοιπόν στο ζώδιο αυτό τονίζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλους μας και αυτό το διάστημα έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, τόλμη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και οι ενέργειές σου παραείναι συναισθηματικές, λείπει δηλαδή η λογική! Πάντοτε όμως έχεις δίπλα σου έναν πολύτιμο σύμμαχο, τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ως φωνή της λογικής!

Ίσως ακόμα αυτό το διάστημα στην προσπάθειά σου να πετύχεις και να κερδίσεις την εξουσία, γίνεις αλαζονικός και ανταγωνιστικός. Είσαι ανυπόμονος, θέλεις να μάθεις πολλά από νέες εμπειρίες που θα προκύψουν και να γνωρίσεις καινούργια μέρη. Αν θέλεις να έχεις το προβάδισμα και να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι, πρόσεξε τον εαυτό σου και τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, για να μην αποτύχεις στα σχέδιά σου. 

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: