astropedia.gr

Ήλιος αντίθεση Δίας (R) στις 26/9

Ήλιος αντίθεση Δίας (R) στις 26/9
Από 23 ως τις 28 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από το διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Κριό, μια δυσμενή όψη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Ο Ήλιος λοιπόν είναι η ζωτική μας ενέργειά αλλά και η αυτοέκφραση μας. Τώρα όμως εμβαπτίζεται με την παροιμιώδη υπερβολή του γίγαντα του πλανητικού μας συστήματος. Έτσι, αυτό το διάστημα, το σύμπαν σου δίνει την ώθηση να πάρεις τολμηρά ρίσκα αλλά δεν θα μπορείς να σταθμίσεις εκ των προτέρων τις συνέπειες των ενεργειών σου. Μπορεί να θέλεις να επεκταθείς πάρα πολύ επίμονα και μετά να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Ο Δίας στην καλή του πλευρά είναι η τύχη, η αισιοδοξία, η επέκταση, η ανάπτυξη και τα μακρινά ταξίδια, αλλά τώρα είναι ενεργοποιημένος δυσμενώς και αυτή η όψη θυμίζει την κάρτα Ταρώ με τον Ανόητο, που βαδίζει γελαστός χωρίς να προσέχει πού πηγαίνει τελικά!

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την διασκέδαση και την χαρά, και χρησιμοποιεί την γοητεία του για να απολαμβάνει την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Ο Ήλιος λοιπόν στο ζώδιο αυτό τονίζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε όλους μας και αυτό το διάστημα έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση, τόλμη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και οι ενέργειές σου παραείναι συναισθηματικές, λείπει δηλαδή η λογική! Πάντοτε όμως έχεις δίπλα σου έναν πολύτιμο σύμμαχο, τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, ως φωνή της λογικής!

Ίσως ακόμα αυτό το διάστημα στην προσπάθειά σου να πετύχεις και να κερδίσεις την εξουσία, γίνεις αλαζονικός και ανταγωνιστικός. Είσαι ανυπόμονος, θέλεις να μάθεις πολλά από νέες εμπειρίες που θα προκύψουν και να γνωρίσεις καινούργια μέρη. Αν θέλεις να έχεις το προβάδισμα και να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι, πρόσεξε τον εαυτό σου και τις πρωτοβουλίες που παίρνεις, για να μην αποτύχεις στα σχέδιά σου.  


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter