astropedia.gr

Ήλιος εξάγωνο Άρης στις 14/4

Ήλιος εξάγωνο Άρης στις 14/4
Από τις 6 Απριλίου ως τις 19 Απριλίου, ο Ήλιος στο ζωηρό ζώδιο του Κριού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων, μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 16η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αυτό το διάστημα, καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Αυτή την σύντομη περίοδο λοιπόν θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο πειθαρχημένος/η.

Μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους, καθώς ο Άρης στους Διδύμους έχει μια ροπή στο χάος! Ο Ήλιος στον Κριό είναι σε μια εξαιρετική για εκείνον θέση και ενισχύει κάτι από τη ζωντάνια και την ανεμελιά του Ήλιου, έτσι και εσύ θα μειώσεις αισθητά τον χρόνο που «ξοδεύεις» σε εύθυμες συναντήσεις και διασκεδάσεις, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις.

Γίνεσαι επίσης πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου, αλλά τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. Τέλος, αυτή η σύντομη περίοδος επιβραβεύει όσους έχουν εργαστεί σκληρά, με επιμονή και πάθος, ειδικά μέσα από σημαντικά αντρικά πρόσωπα στη ζωή σου, τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα δυο ουράνια αυτά σώματα, χρειάζεσαι όμως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: