astropedia.gr

Ήλιος εξάγωνο Άρης στις 22/5

Ήλιος εξάγωνο Άρης στις 22/5
Από τις 21 ως τις 28 Μαΐου, ο Ήλιος στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη πληθωρικό ζώδιο του Λέοντα, μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Αυτή την σύντομη περίοδο λοιπόν θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο πειθαρχημένος.

Μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους, καθώς ο Άρης στον Λέοντα έχει μια ροπή στην... ματαιοδοξία! Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ευέλικτος και επικοινωνιακός, έτσι και εσύ θα μειώσεις αισθητά τον χρόνο που «ξοδεύεις» σε εύθυμες συναντήσεις και διασκεδάσεις, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις.

Γίνεσαι επίσης πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου, αλλά τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. Τέλος, αυτή η σύντομη περίοδος επιβραβεύει όσους έχουν εργαστεί σκληρά, με επιμονή και πάθος, ειδικά μέσα από σημαντικά αντρικά πρόσωπα στη ζωή σου, τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα δυο ουράνια αυτά σώματα, χρειάζεσαι όμως και τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980. Θα μπορούσε ίσως να εμφανιστεί ένας σημαντικός άντρας στο μονοπάτι σου!


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.