astropedia.gr

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό στις 22/2

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό στις 22/2
Από τις 19 ως τις 25 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος στους ρομαντικούς και ονειροπόλους Ιχθύς θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα που σε απασχολούν.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Ο ζωοδότης του πλανητικού μας συστήματος στην αστρολογία συνδέεται με το Εγώ μας, την ταυτότητά μας και το ποιοι είμαστε. Πού χτυπάει η καρδιά, ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται στο ωροσκόπιό μας. Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες ο Ήλιος από τους Ιχθύς σου λέει να αποδράσεις από το «καλούπι» που έβαλες τον εαυτό σου λέγοντας «εγώ είμαι έτσι και έτσι και αλλιώς», βλέποντας πως είσαι πολύ περισσότερα από αυτά που νόμιζες, μια ευχάριστη και εποικοδομητική ανακάλυψη! Ο Ουρανός άλλωστε είναι εκείνος που είναι υπεύθυνος για το απροσδόκητο και το ξαφνικό, έτσι αυτές τις μέρες ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να σε οδηγήσει να αναθεωρήσεις ποιος είσαι και τι είναι για σένα σημαντικό.

Επίσης, ο Ήλιος σχετίζεται με σημαντικά αντρικά πρόσωπα στην ζωή σου, τον σύζυγό σου, τον εργοδότη σου ή πρόσωπα που έχουν εξουσία, σε θετική όψη λοιπόν με τον εκκεντρικό Ουρανό μπορεί μέσω εκείνων να έρθει μια απρόσμενη ευκαιρία στη ζωή σου, σε συνάρτηση πάντα και με το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Αν ζεις μια ζωή χωρίς εκπλήξεις ή χωρίς εναλλαγές, αυτές τις μέρες θα πιεστείς έντονα, μια πίεση όμως παραγωγική, καθώς θα σε ωθήσει να αναζητήσεις κάτι νέο στην καθημερινότητά σου.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.

Θυμήσου πάντως ότι οι φίλοι παίζουν ουσιαστικό ρόλο και σε βοηθούν να κατακτήσεις τους στόχους σου, μιας και τόσο η φιλία, όσο και οι στόχοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Ουρανό. Ο Ήλιος επίσης φανερώνει τον Σπόρο της Δημιουργίας, έτσι μπορεί μέσα σου να γεννηθεί η ανάγκη για κάτι νέο, φρέσκο. Μην ξεχνάς όμως ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και πως ταυτόχρονα, την ίδια μέρα που κορυφώνεται αυτή η όψη, κορυφώνεται επίσης και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: