astropedia.gr

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας στις 20/3

Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας στις 20/3
Από τις 17 ως τις 21 Μαρτίου, ο Ήλιος στο ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων σε βρίσκεται εξάγωνο με τον μετασχηματιστή Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει θετικά τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 26η ως την 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

Μεταμόρφωσε την πραγματικότητα της ζωής σου, άφησε πίσω σου τις ταλαιπωρίες και τη θλίψη σου και εκδήλωσε τις ευαισθησίες σου, επουλώνοντας τις πληγές του παρελθόντος. Έρχονται άλλωστε στο προσκήνιο οι βαθύτερες πληγές της ψυχής σου, αναγκάζοντάς σε να τις αντιμετωπίσεις και το σύμπαν σε βοηθά να τις θεραπεύσεις. Υπάρχει μια μοναδική μεταμορφωτική εμπειρία αυτό το διάστημα σε αυτή την αποκάλυψη των πληγών σου και είναι η καλύτερη στιγμή να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Έτσι λοιπόν, αυτό διάστημα, σκέφτεσαι βαθύτερα τα τρωτά σημεία σου και ποιος και τι σου έχουν προκαλέσει πόνο και θλίψη και μπλοκάρουν την προσωπική σου εξέλιξη. Προχωράς μπροστά, αναγεννιέσαι μέσα από τους φόβους σου, τους αντιμετωπίζεις και τους απομακρύνεις. Αναγνωρίζεις ότι κάποια άτομα έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους στη ζωή σου και απομακρύνεσαι χωρίς αυτό να σου προξενεί πόνο ή να σε κάνει να μετανιώσεις, αντίθετα νιώθεις ότι μια εντελώς νέα ζωή ξεκινά για σένα. Αυτό το διάστημα μπορείς να συντονιστείς με τα όνειρα και τους στόχους σου καθώς ο Ήλιος στους Ιχθύς σου χαρίζει έμπνευση και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενισχύει τις φιλοδοξίες σου. Άνθρωποι με επιρροή είναι έτοιμοι να επενδύσουν σε σένα.

Αυτός ο συνδυασμός Ήλιου - Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία αυτό το διάστημα να ζήσεις μια ριζική μεταμόρφωση του πόνου σου και να κατευθυνθείς σε ένα μονοπάτι που σε οδηγεί στην εκπλήρωση των πιο τρελών ονείρων σου. Δημιουργεί πνευματική ανάπτυξη και εκδηλώνεις τη συμπόνια και την ευαισθησία σου προς τους άλλους. Έχεις έμπνευση και αλτρουισμό και εργάζεσαι για το κοινό καλό. Αναγεννιέσαι και απελευθερώνεις παλιά συναισθηματικά πρότυπα για να ανοίξει ο δρόμος σε νέες γνωριμίες που βασίζονται στην αγάπη. Είσαι προστατευτικός και διαισθητικός και εκφράζεις την αγάπη που αναδύεται από τα βάθη της ψυχής σου.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.