astropedia.gr

Ήλιος σύνοδος Κρόνος στις 24/1

Ήλιος σύνοδος Κρόνος στις 24/1
Από τις 21 ως τις 26 Ιανουαρίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό ζώδιο από τον Υδροχόο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 1η ως την 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  
  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αυτό το διάστημα, καταφέρνεις να επικεντρωθείς στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις να εξισορροπήσεις την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου με το να είσαι ρεαλιστής και λογικός σε όσα θέλεις να επιτύχεις. Δεν φοβάσαι τη σκληρή δουλειά, έχεις πειθαρχία και υπομονή για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά και βάζεις πρόγραμμα για να αποπερατώσεις τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Όλα αυτά τα στοιχεία άλλωστε δεν είναι… συμβατά απόλυτα με τη φύση του αντιδραστικού Υδροχόου και μολονότι μπορεί να μην ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, αυτή την σύντομη περίοδο θα παρατηρήσεις στον εαυτό σου ότι είσαι πιο πειθαρχημένος.

Μπορεί αυτό το διάστημα να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να αναδιοργανώσεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Αυτό μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση από τα επιτεύγματα στην εργασία σου, αναγνώριση και προώθηση από τους ανωτέρους σου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να δημιουργήσει στέρηση, ανασφάλεια και πίεση. Πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο επιμελής και υπεύθυνος είσαι και αν είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις πορεία και να θέσεις νέους στόχους. Ο Κρόνος αφαιρεί κάτι από τη ζωντάνια και την ανεμελιά του Ήλιο, έτσι και εσύ θα μειώσεις αισθητά τον χρόνο που «ξοδεύεις» σε εύθυμες συναντήσεις και διασκεδάσεις, προκειμένου να πετύχεις όσα θέλεις.

Αυτό το διάστημα θα σου είναι δύσκολο να εκφραστείς, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αναζητάς την απομόνωση και την ηρεμία σου. Αλλά τα πράγματα μπορούν να λειτουργήσουν καλά αν δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πόσο αξιόπιστος και σταθερός είσαι. Τέλος, αυτή η σύντομη περίοδος επιβραβεύει όσους έχουν εργαστεί σκληρά, αλλά από την άλλη «τιμωρεί» όσους δεν ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Η απάντηση της ερώτησης «σε ποια κατηγορία ανήκω;» την έχει ο προσωπικός σου αστρολόγος στο  14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: