astropedia.gr

Ήλιος τρίγωνο Δίας (R) στις 10/9

Ήλιος τρίγωνο Δίας (R) στις 10/9
Από τις 6 ως τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος από το γήινο και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Αιγόκερω, μια ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους πρωτίστως, αλλά και για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 14η ως την 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πρόκειται για πέντε ημέρες που ακτινοβολείς αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στο περιβάλλον σου, και η όψη αυτή σε βοηθά να ανακτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου. Φουντώνει μέσα σου η φλόγα της δημιουργικότητας, πρόσεξε όμως με τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, που τελικά κάνει τη θεωρία να μένει στη θεωρία και να μην γίνεται πράξη. Από μόνη της η όψη σαφώς δεν φτάνει, χρειάζεσαι και τις συμβουλές από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Αυτή η όψη πραγματοποιείται σε ζώδια της Γης, δείχνοντας πως το κλειδί αυτών των ημερών είναι οι πράξεις και το υλικό αποτέλεσμα. Τώρα οι άλλοι στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας, ενώ εμείς εμπιστευόμαστε περισσότερο τις σχέσεις που έχουν αποδείξει την αντοχή τους, αποκομίζοντας αυτές τις μέρες σημαντικά οφέλη. Έτσι λοιπόν, εκτιμάς καλύτερα τα μαθήματα που παίρνεις, ενώ καταφέρνεις παρά τρίχα να γλιτώσεις από τις δυσκολίες. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να επαναπαυθείς και να τα περιμένεις όλα από τους άλλους.

Το σίγουρο είναι πως η τύχη είναι με το μέρος σου και οι συνθήκες σου λύνουν τα χέρια. Παράλληλα, εμφανίζεται μια ευκαιρία και αν συνυπολογίσεις πως ο πλανήτης της Τύχης είναι ανάδρομος, ίσως πρόκειται για μια ευκαιρία που περίμενες να έρθει πολύ νωρίτερα. Αυτή η περίοδος επίσης είναι εξαιρετική για πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα που αφορούν και οφειλές, προσωπικές υποθέσεις, τα όνειρα που κάνεις, αλλά και τις επαφές σου με πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά στη ζωή τους και είσαι σημαντικός για εκείνους, ενώ γενικότερα βρίσκεις υποστήριξη στις προσπάθειες που κάνεις! Προσοχή όμως, την ίδια μέρα που κορυφώνεται αυτή η όψη, κορυφώνεται επίσης η απατηλή όψη Ήλιου-Ποσειδώνα.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: