astropedia.gr

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος (R) στις 22/5

Ήλιος τρίγωνο Κρόνος (R) στις 22/5
Από τις 20 ως τις 24 Μαΐου, ο Ήλιος στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, μια ευνοϊκή όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Ο Ήλιος είναι το σύμβολο της ταυτότητάς μας, δείκτης της έκφρασης του Εγώ μας και όταν συνεργάζεται αρμονικά με τον Κρόνο είναι περίοδος που πατάμε γερά στα πόδια μας. Αυτό το διάστημα, κάνεις αναδιοργάνωση και επαναπροσδιορισμό των στόχων σου, μπορείς να αναλάβεις ευθύνες και να υπακούσεις στους κανόνες και παράλληλα δεν χάνεις τον αυθορμητισμό, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σου. Μια υποχρέωση που στο παρελθόν σου ήταν ενοχλητική, τώρα την αποδέχεσαι και την φέρνεις εις πέρας, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος είναι τώρα σύμμαχός σου. Επανεξετάζεις τους στόχους σου, αν είναι εφικτό να υλοποιηθούν και να διατηρηθούν στο χρόνο.

Αυτό το διάστημα το πιο σημαντικό πράγμα για σένα είναι ότι με τη δύναμη και το θάρρος σου, παίρνεις την πρωτοβουλία για την οικοδόμηση της σταθερότητας στη ζωή σου και μακροχρόνιων σχέσεων. Ο Ήλιος σου χαρίζει ζωντάνια και ο Κρόνος ανταμείβει τις προσπάθειές σου. Ένα πολύ σημαντικό αίτημα των Διδύμων είναι η ουσιαστική επικοινωνία, είναι λοιπόν οι κατάλληλες ημέρες για να θέσεις τα θεμέλια για να την αποκτήσεις. Θυμήσου όμως ότι, όπως όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες, έτσι και ο ανάδρομος Κρόνος σε καλεί να στραφείς περισσότερο στα άυλα ζητήματα, παρά στα υλικά, τα οποία για την ώρα καθυστερούν ή έχουν εμπόδια.

Έχεις πειθαρχία και σωστή οργάνωση με αποτέλεσμα να πετύχεις πολλά στην εργασία σου και κερδίζεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου. Επίσης, το σύμπαν σε ευνοεί αν θέλεις να στείλεις το βιογραφικό σου για μια νέα θέση εργασίας ή να προβάλεις ένα έργο για το οποίο έχεις εργαστεί καιρό τώρα. Μπορεί να λάβεις βοήθεια από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (Κρόνος) ή από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και να βρεις λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: