astropedia.gr

Ήλιος εξάγωνο Δίας στις 23/5

Ήλιος εξάγωνο Δίας στις 23/5
Από τις 20 ως τις 25 Μαΐου, ο Ήλιος στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία στο εφευρετικό ζώδιο του Κριού, μια ευνοϊκή όψη για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη εδώ
 
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Το διάστημα αυτό είσαι πιο ανοιχτός σε νέα πράγματα, η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει, γελάς με την καρδιά σου και αυτό φέρνει πιο κοντά τους άλλους κοντά σου. Δεν το βάζεις άλλωστε κάτω και έχεις περισσότερη ζωτικότητα, αλλά και αποφασιστικότητα (Κριός). Οι γύρω σου σε αγαπούν και εκτιμούν όσα έχεις καταφέρει, αλλά και όλα εκείνα τα θετικά χαρακτηριστικά σου. Παράλληλα, αυτές τις μέρες οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ ακόμη και στα δύσκολα δεν είσαι μόνος καθώς πάντα βρίσκεται ένα χέρι βοηθείας (Δίας) που σε σώζει στο παρά πέντε!

Αυτές τις μέρες λοιπόν οι συναντήσεις που θα γίνουν με σημαντικά πρόσωπα ή με άτομα σε θέσεις εξουσίας, σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε προσωπικό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό θα είναι πολύ εποικοδομητικές και θα σε βοηθήσουν να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου, να συναναστραφείς άτομα πιο έμπειρα, ακαδημαϊκά ή που ζουν μακριά σου. Ο Δίας άλλωστε σε βοηθητική όψη σου δίνει ώθηση να ασχοληθείς με πιο μεγαλειώδη σχέδια, και τώρα δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, μιας και έχεις συμμάχους στο δρόμο σου.

Παράλληλα, αποκομίζεις κάποιο κέρδος και λειτουργείς καλά σε εργασίες που απαιτούν αυτοπεποίθηση και έντονη προβολή (Ήλιος). Επιπλέον, κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες επαφές και συναντήσεις αυτές τις ημέρες και μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά, ακόμη και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τέλος, η καριέρα σου θα μπορούσε να ενισχυθεί σημαντικά, ενώ αντρικά πρόσωπα στέκονται αρωγοί στα θέλω σου, όλα αυτά αρκεί να ακούς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.