astropedia.gr

Ξαναζωντάνεψε το ερωτικό του πάθος

Ξαναζωντάνεψε το ερωτικό του πάθος
Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια στην ψυχολογία που υποστηρίζει ότι το πάθος μέσα σε μια ερωτική σχέση διαρκεί περίπου 18 μήνες με 3 χρόνια, το περισσότερο. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν για ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί να χάσει το αρχικό πάθος σταδιακά. 

Η ομάδα του ASTROPEDIA, όμως έχει να σας προτείνει λύσεις για το πώς να διαχειριστείτε αυτή την πιθανότητα και πώς να κρατήσετε το ερωτικό πάθος στην σχέση σας, για πολύ περισσότερο καιρό ζωντανό. Μην ξεχνάτε πως για το ερωτικό πάθος παίζουν ρόλο παραπάνω πλανήτες από τον Ήλιο σας. Άρα, ελέγχετε και τις ομάδες των ζωδίων στα οποία βρίσκονται, ο Άρης σας, η Αφροδίτη σας, ο ωροσκόπος σας και τα ζώδια στα οποία πέφτουν οι ακμές του 5ου και του 8ου σας οίκου. Διαβάστε φυσικά και τα αντίστοιχα του συντρόφου σας, μιας και δεν είστε μόνοι μέσα στη σχέση!

Μην ξεχνάτε!
Ο πρώτος βασικός κανόνας ανεξάρτητα από ζώδια και αστρολογικά στοιχεία είναι να συνειδητοποιήσουν και οι δυο σύντροφοι ότι η διάρκεια του πάθους εξαρτάται και από τους δύο! Άρα θα πρέπει και οι δύο να προσπαθούν και για την εξωτερική αλλά και για την εσωτερική τους εξέλιξη. Τι πιο σέξι από έναν σύντροφο που προσπαθεί να εξελιχθεί πνευματικά, επαγγελματικά και ερωτικά; 


Τα ζώδια του αέρα και τα πικάντικα σχόλια
Για τα ζώδια του αέρα, το σεξ δεν είναι μόνο η κυρίως πράξη και τα ερωτικά παιχνίδια που προηγούνται, είναι κι όλα όσα εσείς δεν ξέρετε ότι σκέφτονται και φαντάζονται όταν δεν είστε δίπλα τους. Το παιχνίδι για αυτούς ξεκινάει από πολύ νωρίς. Για αυτά τα ζώδια μετράει πολύ η αισθητική και είναι εγκεφαλικά ζώδια που τους αρέσει να τους παίρνει ο αέρας τα μυαλά και να κάνει την φαντασία τους να τρέχει. Είναι απλά λοιπόν εδώ τα πράγματα, σε ένα τηλεφώνημα που θα μιλάτε για λογαριασμούς τηλεφώνων κι άλλα διαδικαστικά, υποσχεθείτε τους όσα θα επακολουθήσουν όταν βρεθείτε. Και για καλύτερα αποτελέσματα μην τους τα αποκαλύψετε όλα, υπονοείστε τα, και μετά ο αέρας στο μυαλό τους θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

 • Extra Tip για Διδύμους
  Περισσότερο μπλα μπλα στα πάντα, επικοινωνιακά ζώδια γαρ!
 • Extra Tips για Ζυγούς
  Μην ξεχνάτε τις σαμπάνιες και το ροζ χρώμα παντού!
 • Extra Tips για Υδροχόους
  Υποσχεθείτε τους απλά ότι θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι πάνω στην γη που θα δοκιμάζατε να κάνετε κάτι καινούργιο μαζί τους. Ακόμα κι αν δεν είστε οι πρώτοι που ανακαλύπτετε την ύπαρξη του κάμα σούτρα σε αυτή την γη, και μόνο στο άκουσμα της λέξης πρωτοπορίας και των παράγωγών της, οι Yδροχόοι ενθουσιάζονται!Τα ζώδια του νερού και το παραμύθι τους
Τα ζώδια του νερού είναι τα πιο ευαίσθητα του ζωδιακού κύκλου ακόμα κι αν το κρατάνε κρυφό, βλέπε Σκορπιός (όσο περίεργο και να ακούγεται οι Σκορπιοί είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια). Όσοι ανήκουν στο Νερό, είναι άτομα που ζητούν την ασφάλεια σε κάποιο επίπεδο και βολεύονται μέσα σε αυτή, οπότε απλά δώστε τους αυτό που επιθυμούν. Παρασύρονται μέσα στην οικογενειακή ασφάλεια και την ρουτίνα της ζωής που τόσο πολύ απολαμβάνουν. Μην τους αφήσετε να μπουν όμως σε ερωτική ρουτίνα. Αυτό θα το πετύχετε με να τους τονίσετε την ευαίσθητη πλευρά τους. Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση τους κάθε στιγμή, μην τονίζετε συνεχώς τα αρνητικά τους, άλλωστε σε κανέναν δεν αρέσει αυτό ανεξαρτήτως ζωδίου. Εκφράστε άφοβα τον θαυμασμό σας προς αυτούς και να θυμάστε ότι τους έχετε επιλέξει για συντρόφους σας για όλα τα όμορφα πράγματα του χαρακτήρα τους. Έτσι απλά λοιπόν, ένας ευαίσθητος Καρκίνος θα νοιώσει άνετα να εκφραστεί στο σεξ και να βγάλει το κτήνος που κρύβει μέσα του. Ένας ήσυχος Ιχθύς θα καταλάβει ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι τσιπούρα αλλά μπορεί να γίνει ζαργάνα ή και καρχαρίας ακόμα. Και ένας Σκορπιός θα μείνει Σκορπιός, αυτός δεν έχει ανάγκη από ερωτικά παιχνίδια και κρατάει μόνος του το ερωτικό πάθος ζωντανό, αλλά μην τον θίξετε γιατί τότε θα καρφώσει την ουρίτσα του στο κεφάλι του και θα (σας) πονέσει.

 • Extra Tips για Καρκίνους
  Αγαπάει το σπίτι του, οπότε φροντίστε το ερωτικό σας περιβάλλον, κάντε το μια ερωτική φωλίτσα.
 • Extra Tips για Σκορπιούς
  Δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, κλασσική αξία στο σεξ!
 • Extra Tips για Ιχθύες
  Ενδεικνύεται το ταντρικό σεξ και οποιαδήποτε άλλη μέθοδος θα σας ενώσει όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά σε ένα ανώτερο επίπεδο.
 

Τα ζώδια της φωτιάς και η έκπληξη
Η φωτιά είναι φωτιά και καίει όπως και να το κάνουμε, απλά μερικές φορές χρειάζεται ένα απαλό αεράκι για να την κάνει να φουντώσει. Τα ζώδια της φωτιάς θέλουν περιπέτεια και εκπλήξεις. Τρέχει όλη μας η βδομάδα σε γρήγορους και δύσκολους ρυθμούς αλλά ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος μας μπορεί να εκφραστεί και εκτός των καθιερωμένων. Για παράδειγμα, όταν ο Μπάμπης σας, απλώνει το χέρι του να αλλάξει την ταχύτητα του αυτοκινήτου, χαϊδέψτε το του απαλά και θα πιάσει το υπονοούμενο. Οδηγείτε εσείς; Ακόμα καλύτερα. Σε ένα ξεχασμένο από τον κόσμο σημείο και σκοτεινό τραβήξτε χειρόφρενο και αφεθείτε στην στιγμή. Έκπληξη και περιπέτεια μαζί, τι άλλο να θελήσουν; Επιπλέον, αφήστε τα παιδιά στο παιδικό πάρτυ και επισκεφθείτε ένα κοντινό ξενοδοχείο για δυο ώρες οι δύο σας, θα νοιώσετε για λίγο παράνομο ζευγάρι. Με λίγα λόγια, περιπέτεια δώστε τους και την ψυχή τους πάρτε. Ακόμα και μια δραστηριότητα να διοργανώσετε για αυτούς άσχετη με το θέμα μας, όταν επιστρέψετε σπίτι θα σας περιμένει μια ευχάριστη εξέλιξη, ειδικά αν είστε μόνοι σας στο σπίτι και μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε το σαλόνι, την κουζίνα και το μπάνιο, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

 • Extra Tips για Κριούς
  Θυμάστε ένα μικρό, πονηρό βιβλιαράκι που πήρε το μάτι σας στο βιβλιοπωλείο; Αγοράστε το και ξεσηκώστε ερωτικά παιχνίδια που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν.
 • Extra Tips για Λέοντες
  Ό,τι κι αν κάνετε μαζί τους, μην ξεχνάτε πως είναι βασιλιάδες οπότε αφήστε τους να νικήσουν και περιποιηθείτε τους σαν βασιλιάδες.
 • Extra Tips για Τοξότες
  Πάντα ζητάνε να επεκταθούν και να πάνε λίγο παρακάτω, αφήστε τους και δοκιμάστε μαζί τους κάθε ερωτική τρέλα.
 

Τα ζώδια της γης και η πρακτικότητα
Τα ζώδια της γης είναι οργανωτικά και πρακτικά και αγαπούν τις καθιερωμένες γιορτές. Μην τους το στερήσετε λοιπόν. Δημιουργείστε μικρές κι ασήμαντες επετείους, γνωριμίας, πρώτης ματιάς, πρώτου φιλιού, πρώτου ραντεβού, πρώτης φοράς, πρώτης εκδρομής και γιορτάστε τες με κάθε ευκαιρία. Φροντίστε να δημιουργήσετε πολλές τέτοιες μέσα στον χρόνο και γιορτάστε κάτι μαζί τους σε τακτικά διαστήματα. Ακόμα και να σας φαίνεται χαζό να γιορτάσετε την επέτειο της πρώτης φοράς που σας έπιασε το πόδι στο αυτοκίνητο, για αυτούς θα δουλέψει. Με μια μικρή γιορτή θα έχετε την ευκαιρία να φύγετε από την ρουτίνα και την αφορμή για στενές επαφές άλλου τύπου. Άλλωστε γι'αυτό υπάρχουν οι επέτειοι, για να γιορτάζουμε. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν.

 • Extra Tips για Ταύρους
  Παιδιά της Αφροδίτης, αγαπούν το καλό φαγητό και την άνεση. Τι καλύτερο λοιπόν να γιορτάζετε συχνά τις επετείους σας με ωραίο φαγητό; Τους ανοίγει την όρεξη και για άλλα πράγματα.
 • Extra Tips για Παρθένους
  Προτιμήστε χαμηλό φωτισμό στις επετείους γιατί είναι μυστικιστικά ζώδια, ακόμα κι αν το κρύβουν.
 • Extra Tips για Αιγόκερους
  Μην οργανώσετε τίποτα! Πείτε τους την ιδέα σας, θυμίστε τους την επέτειό σας, γιατί είναι πάντα πολυάσχολοι και μπορεί να την έχουν ξεχάσει και ζητήστε τους να την οργανώσουν οι ίδιοι.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να παίζουμε πολλούς ρόλους σε αυτή την ζωή, τον ρόλο της κόρης ή του γιού, της μαμάς ή του πατέρα, του επαγγελματία, του συντρόφου και μύριους άλλους τόσους, αλλά πάντα όταν κλείνει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας μπορούμε να είμαστε εραστές. Είναι στο χέρι σας και με την βοήθεια που σας δώσαμε, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης και το άρθρο μας για την ερωτική επιθυμία στις σχέσεις! Εδώ 

Καλή σας διασκέδαση!

  
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 

 Newsletter