astropedia.gr

Κρόνος ευθύδρομος από 6/9/2018: Όλα ξεκινάνε από το μυαλό σου..

Κρόνος ευθύδρομος από 6/9/2018: Όλα ξεκινάνε από το μυαλό σου..
Η ευθυδρόμηση του Κρόνου από τον Athan

Ο Κρόνος αναδρόμησε στις 18 Απριλίου στην 9η μοίρα (09ο08’) του Αιγόκερω και διέτρεξε φαινομενικά προς τα πίσω τον ζωδιακό φτάνοντας μέχρι και την 2η μοίρα (02ο32’) του ζωδίου. Στις 6 Σεπτεμβρίου γυρίζει ορθόδρομος στην ίδια μοίρα και θα χρειαστεί μέχρι και τις 13 Δεκεμβρίου να καλύψει ορθόδρομος πλέον τις μοίρες που διέτρεξε ανάδρομος. Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ο πλανήτης ευθυδρόμησε, αλλά ακόμη χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να λειτουργήσει κανονικά, βγαίνοντας εντελώς από την φάση της σκιάς του και ακόμη χρειάζονται προσοχή και παρακολούθηση θέματα που σχετίζονται με την φυσική σηματοδοσία του πλανήτη (κανόνες, όρια, πρέπει, περιορισμοί, υλικές βάσεις, ανθεκτικότητα και αντοχή), αλλά και στα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης από οικοθεσία στον χάρτη μας.

Η περίοδος μέχρι και τις 13 Δεκέμβρη ανακαλεί και με κάποιο τρόπο φέρνει εξελίξεις και κινητικότητα σε θέματα που παρουσίασαν αλλαγή, καθυστερήσεις, μπλοκαρίσματα ή εμπόδια από τις 11 Ιανουαρίου αυτού του έτους μέχρι και την αναδρόμηση του πλανήτη στις 18 Απριλίου.Η ευθυδρόμηση του πλανήτη μας επηρεάζει όλους φυσικά, αλλά κυρίως όσους ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά φυσικά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στις πρώτες δέκα μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Γεγονότα και εξελίξεις που για κάποιο λόγο πάγωσαν ή βρήκαν εμπόδια και καθυστερήσεις από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται και να ξεπαγώνουν σταδιακά, ώστε να απελευθερωθούν πλήρως μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου αυτού του έτους.

Ο Κρόνος είναι ο κατεξοχήν πλανήτης που συνδέεται με τα μαθήματα που χρειάζεται να πάρουμε και οι περίοδοι που ο Κρόνος είναι ανάδρομος είναι ακριβώς οι στιγμές που παίρνουμε τα μαθήματα που χρειαζόμαστε απανωτά και σε διπλή ή τριπλή δόση (…) ώστε να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε μετά την ευθυδρόμηση.  Είναι σημαντικό λοιπόν τώρα να κατανοήσουμε και να θυμηθούμε αυτό που μάθαμε κατά την τελευταία αναδρομή του! Το μεγάλο τρίγωνο Ερμή-Κρόνου-Ουρανού στον χάρτη της ευθυδρόμησης ίσως δείχνει ότι πήραμε το μάθημά μας και ότι τώρα μπορούμε πιο εύκολα να το εφαρμόσουμε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον ορθόδρομο Κρόνο είναι σαφέστατα ένδειξη βελτίωσης σε σχέση με το τετράγωνο που σχημάτιζε τον Απρίλιο ο Ερμής προς τον Κρόνο στην αρχή της αναδρόμησης του.. Το ευνοϊκό και βοηθητικό μεγάλο τρίγωνο έχει ένα τεράστιο δυναμικό πιθανοτήτων και ευκαιριών, αλλά χρειάζεται ταυτόχρονα μεγάλη και συνειδητή προσπάθεια από την πλευρά μας για να κάνουμε τις δυνατότητες πραγματικότητα. Σε αυτό βέβαια βοηθάνε και οι υπόλοιπες απαιτητικές όψεις του χάρτη, όπως το ταυ-τετράγωνο Σελήνης-Άρη με κορυφή την Αφροδίτη, που μας δίνουν το κίνητρο για να δραστηριοποιηθούμε.


Σίγουρα πάντως ένα βάρος τώρα αρχίζει να φεύγει, οι καταστάσεις γίνονται πιο υποφερτές και πιο διαχειρίσιμες, η επικοινωνία και η σκέψη γίνονται πιο θετικές και μπορούμε τώρα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Το μυαλό μας είναι πιο ανοιχτό σε νέες πιθανότητες και ιδέες και παρότι ακόμη βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, όπου τίποτα δεν έχει κατασταλάξει, μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που χρειαζόμαστε πιο εύκολα και να τις γειώσουμε στην πραγματικότητά μας με τρόπο ρεαλιστικό και λειτουργικό.


Τι αλλάζει για το ζώδιό σου;

Παρορμητικός σταυρός

Αν είσαι Κριός, δρομολογούνται αλλαγές και σταθεροποιείσαι στην εργασία σου, στην καριέρα σου και στον γάμο σου, αν είσαι παντρεμένος, ενώ αν είσαι Καρκίνος, η ευθυδρόμηση σε βοηθά να θέσεις τις σωστές βάσεις και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις στην σχέση σου ή σε συνεργασίες και σε βοηθά σε νομικά ζητήματα. Αν είσαι Ζυγός, τακτοποιείς και δρομολογείς με θετικότερο και υγιέστερο τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου, το σπίτι σου και την καριέρα σου, ενώ αν είσαι Αιγόκερως, η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου σε βοηθά να ανέβει η ψυχολογία σου και να κινηθείς με περισσότερο σθένος και υπομονή σε κάθε δύσκολο θέμα που αντιμετωπίζεις.

Σταθερός σταυρός

Αν είσαι Ταύρος, αρχίζεις πιο συνειδητά να παίρνεις αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα απομακρύνοντας άτομα που δεν σε υποστηρίζουν και δεν λειτουργούν θετικά για σένα και τα σχέδιά σου και χτίζεις πλέον πιο σταθερές βάσεις στην φιλοσοφία που εφαρμόζεις, ενώ αν είσαι Λέων, εστιάζεσαι με νέα δύναμη και περισσότερη γνώση τώρα στην καθημερινότητά σου, οργανώνεις με λιγότερα εμπόδια το πρόγραμμά σου και πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά κρατώντας όμως τις ισορροπίες πλέον ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή, με τελικό όφελος στην υγεία σου. Αν είσαι Σκορπιός, τοποθετείς τις λέξεις σου καλύτερα και ο λόγος σου γίνεται πιο συγκεκριμένος και πιο ουσιαστικός, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσουν αρκετές από τις στενές σου σχέσεις, ενώ αν είσαι Υδροχόος μιλάς ξεκάθαρα και τοποθετείσαι σε οτιδήποτε έχει χρονίσει στην ζωή σου και ειδικότερα σε όποιο εμπόδιο έχει καθυστερήσει τις εξελίξεις και απομακρύνεις φόβους και αμφιβολίες που σε βασανίζουν από το μυαλό σου.

Μεταβλητός σταυρός

Αν είσαι Δίδυμος, δρομολογείς λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και σοβαρές εκκρεμότητες που έχεις και ανακτάς τον οικονομικό έλεγχο και την αυτοδυναμία σου, ενώ αν είσαι Παρθένος, βγαίνεις από την δύσκολη ψυχολογία που βρισκόσουν με αφορμή κάποιο αισθηματικό ζήτημα και αντιμετωπίζεις λογικά και ψύχραιμα την πραγματικότητα της κατάστασης. Αν είσαι Τοξότης, αρχίζεις πλέον να αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σου ζητήματα και καταφέρνεις σταδιακά να ορθοποδήσεις και να αισθανθείς ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, ενώ αν είσαι Ιχθύς, ξεκαθαρίζεις οτιδήποτε έχει να κάνει με φίλους που δεν είναι πλέον φίλοι και βασίζεσαι μόνο στα άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι μαζί σου στα δύσκολα.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: