astropedia.gr

Κρόνος (R) στον Υδροχόο από τις 5/6

Κρόνος (R) στον Υδροχόο από τις 5/6
Ο Κρόνος από τις 5 Ιουνίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 25η μοίρα του Υδροχόου φτάνοντας στις 23 Οκτωβρίου στην 18η μοίρα αυτού του ανθρωπιστικού αλλά και ανατρεπτικού ζωδίου. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, έτσι αυτή είναι και η τελευταία του αναδρομή στο συγκεκριμένο ζώδιο. Κατά την χρονική περίοδο της αναδρομής, θα συναντήσουμε εμπόδια που έρχονται από πρόσωπα και καταστάσεις που θα περιορίσουν την δύναμή μας και τις κινήσεις μας ή ακόμη και εμείς οι ίδιοι μπορεί να  κινηθούμε με αυτόν τον τρόπο προς τους άλλους, επανεξετάζοντας τους στόχους, τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τα όριά μας. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που σπάει τα δεσμά, έτσι τώρα συλλογικά θα επανεξετάσουμε τα όριά μας, ειδικά αν νιώθουμε ότι είχαν καταπατηθεί.

Οι φιλικές σχέσεις μπορεί να περάσουν από περίοδο που είτε επαναπροσδιορίζονται είτε αποκόπτονται πλήρως, μιας και ο Υδροχόος σχετίζεται άμεσα με την φιλία και τις διάφορες εκφάνσεις της. Ένα άλλο θέμα που θα ανακινήσει ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο είναι φυσικά η τεχνολογία, πώς την χρησιμοποιούμε και μάλιστα οτιδήποτε έχει να κάνει με τα προφίλ που διατηρούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως αναθεωρήσουμε την δράση μας πάνω σε αυτά. Επίσης, θα δούμε αλλαγές σε πολιτικό επίπεδο, σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, σε αεροπορικές εταιρίες και γενικότερα ομάδες ή συλλόγους.

Η διέλευση του ανάδρομου Κρόνου από τον Υδροχόο ενεργοποιεί τους γεννημένους στον σταθερό σταυρό δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε Δίδυμους και Ζυγούς, όρεξη να διορθώσουν πράγματα σε Κριούς και Τοξότες. Αγγίζει κυρίως όσους ανήκουν σε αυτά τα ζώδια ή έχουν σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Αφροδίτη ή Ωροσκόπο) από την 18η ως την 25η μοίρα αυτών των ζωδίων. Για περισσότερες λεπτομέρειες μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Μέσα στον Οκτώβριο ο ανάδρομος Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό -μολονότι δεν γίνεται απόλυτα ακριβές- και ενδεχομένως να δώσει σημαντικές ανατροπές, διλήμματα και ρήξεις, σε ζητήματα μάλιστα που μας απασχολούν από τις αρχές του 2021. Ενδεχομένως μάλιστα να υπάρξει και μια οριστική λύση για έντονα κοινωνικά ζητήματα, δεν θα λείψουν όμως και οι ταραχές!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Η επιρροή της αναδρομής και τα ζώδιαΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις τις απερισκεψίες σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε απόσταση με φίλους ή να έχεις εντελώς διαφορετική προσέγγιση με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, πειθάρχησε στον εαυτό σου για να μην διακοπούν για σχέσεις και φιλίες. 
 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή ανθρώπους που έχουν λόγο στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Φρόντισε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία! 
 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα (και συγκεκριμένα από τον Οκτώβρη και μετά) οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιώσεις ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό. Δεν είσαι μόνος άλλωστε, αφού έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις λόγω εμποδίων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου βάζοντας τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση, μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. 
  

ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Θα προκύψουν και θα επανακάμψουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης και της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Έχεις όμως τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σαν φάρο που σου δείχνει τον δρόμο!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερική μελαγχολία και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Συζήτησέ το όμως με τον πιο κατάλληλο, τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα ή να ξεκινήσεις και πάλι το γυμναστήριο, αν το είχες σταματήσει καιρό. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους –πράγμα δύσκολο για έναν Παρθένο– τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις οριστικά.
 

ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Ευτυχώς, έχεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, που σε βοηθά να δεις καθαρά. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί μια κατάσταση από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι. Επίσης, θέματα με παιδιά σε προβληματίζουν. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν προβληματισμοί και αναθεωρήσεις με μέλη της οικογένειάς σου και να πρέπει να ξαναβάλεις τα όρια με κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν θλίψη, πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. Είναι πολλά τα δεδομένα λοιπόν, εσύ όμως βρίσκεις λύσεις μιλώντας με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, με το μεταφορικό σου μέσο ή με τις συσκευές επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο ή λάπτοπ, αλλά σε γενικές γραμμές ο Κρόνος εδώ θα μπορούσε να θεωρηθεί και ευνοϊκός, φέρνοντας δεύτερες ευκαιρίες για να σκεφτείς πιο καθαρά, έχοντας πάντα στο μυαλό σου τη βοήθεια που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ευτυχώς που οι συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, είναι τόσο οικονομικές δηλαδή! Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Κρόνος είναι ανάδρομος στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων, και η πιο κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Πιθανότατα μάλιστα από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί εχθροί που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.