astropedia.gr

Κρόνος στον Αιγόκερω από 2/7

Κρόνος στον Αιγόκερω από 2/7
Αυτό το άρθρο αφορά στην τελευταία φάση της παρουσίας του Κρόνου στον Αιγόκερω, από 2 Ιουλίου μέχρι 17 Δεκεμβρίου, περίοδος στην οποία θα αγγίξει μόνο τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, επηρεάζονται δηλαδή κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι στο τέλος των ζωδίων και έχουν τον ωροσκόπο ή/και σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 25° μέχρι την 29° των ζωδίων αυτών. Από αντισκιά αγγίζει Δίδυμους και Τοξότες των πρώτων δύο ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο ή  σημαντικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) στις δύο πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.
 
Το ζώδιο του Αιγόκερω είναι το πιο αυστηρό και το πιο φιλόδοξο του ζωδιακού. Είναι ζώδιο της νύχτας και του χειμώνα, έτσι πρόκειται για μια σκληροτράχηλη φύση, πολύ ανθεκτική. Λέγεται ότι έχει τρία στάδια εξέλιξης: το χαμηλότερο είναι ο κροκόδειλος, ένα πλάσμα που πλέει αθόρυβα ή βυθίζεται κάτω από την επιφάνεια και χτυπά τα θύματά του στο «νερό», δηλαδή στο συναίσθημα. Η επόμενη βαθμίδα εξέλιξης είναι η συμπαθής κατσίκα, που είναι ζωηρή, σκαρφαλώνει, ώρες-ώρες γίνεται επιθετική, αλλά τελικά κάνει το «καθήκον» της, προσφέροντας το γάλα, το κρέας και το μαλλί της. Η ανώτερη βαθμίδα όμως του Αιγόκερω είναι τα άγρια, αδάμαστα ελεύθερα κρι-κρι, που σκαρφαλώνουν αγόγγυστα τις πιο ψηλές, δύσβατες βουνοκορφές και στέκονται ψηλότερα από όλα τα άλλα πλάσματα.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα έρθουμε αντιμέτωποι με συντηρητισμούς και ολοκληρωτισμούς, καθώς θα συμβαίνουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις στην κοινωνία γενικά. Ο Αιγόκερως θέλει να ελέγχει, έτσι σε επίπεδο κοινωνίας σίγουρα θα δούμε αρκετά αυστηρά μέτρα και περιορισμούς, ας μην ξεχνάμε πως κατά την παρουσία του στον Αιγόκερω ο Κρόνος (σε σύνοδο με τον Πλούτωνα) σχετίζεται άμεσα με το ξέσπασμα της γρίπης σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η τελευταία πράξη του έργου

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα απαιτήσει από εμάς να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας, να αφαιρέσουμε τα περιττά και να δούμε την ουσία. Τώρα δεν είναι περίοδος «γλεντιού» αλλά ώρα να μαζέψουμε αποθέματα για τον «χειμώνα». Όσοι εργαστούν σκληρά, θα ανταμειφθούν αναλόγως. Η νέα θέση του Κρόνου στον Αιγόκερω δημιουργεί νέες συνθήκες, τάσεις και ανάγκες για τον κάθε ζώδιο. Τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική τάση που προκύπτει από το ηλιακό ωροσκόπιο και δεν αντικαθιστούν τις συγκεκριμένες τάσεις που δημιουργεί η διέλευση, μέσα από τον ατομικό αστρολογικό χάρτη. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα δυσκολέψει λοιπόν το τοπίο, είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Οι πιο σημαντικές όψεις που θα σχηματίσει μάλιστα είναι δυο τετράγωνα με τον Άρη, στις 24/8 και στις 30/9 αντίστοιχα, τα οποία χρειάζονται πολύ σωστούς χειρισμούς για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις και αξεπέραστα εμπόδια.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μάθε πώς θα επηρεάσει ο πλανήτης της επικοινωνίας τις τρέχουσες εξελίξεις.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Η επιρροή της διέλευσης του Κρόνου από τον Αιγόκερω και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο να επιστρέφει στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα, την δόξα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό, ολοκληρώνεται μια περίοδος κατά την οποία όλα αυτά μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Είσαι αληθινά ευτυχισμένος με όσα έχεις καταφέρει; Τι δεν έχει γίνει ακόμα; Τι θες να κατακτήσεις; Ποιος είναι ο σημαντικότερος στόχος σου; Όλα αυτά τα ερωτήματα λοιπόν σε αγγίζουν, ειδικά αν ανήκεις στους Κριούς που επηρεάζονται από την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω (δες το πρώτο μέρος του άρθρου). Αν βρίσκεσαι σε ένα επάγγελμα για το οποίο έχεις κοπιάσει, τώρα είναι η περίοδος που ανταμείβεσαι, αναλαμβάνοντας υψηλότερη θέση. Χρειάζεται να οπλιστείς όμως με περισσότερη πειθαρχία και σύνεση, χωρίς να κάνεις βιαστικά βήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα, την θέση ή τον γάμο σου. Σημαντικά πρόσωπα ή άτομα ανώτερα στην ιεραρχία περιμένουν πολλά από εσένα και ευτυχώς ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980, σε καθοδηγεί ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Αν θες να ανέβεις ένα σκαλί ψηλότερα, τώρα σφίγγεις τα δόντια και κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχεις!


ΤΑΥΡΟΣ

Η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω είναι για σένα μια αρκετά ευνοϊκή συνθήκη που σταθεροποιεί όσα εγχειρήματα ετοιμάζεις και μάλιστα πολλά πρόσωπα θα έρχονται στο δρόμο σου για να σου δώσουν τις συμβουλές τους, ένα από αυτά άλλωστε είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Τώρα λοιπόν οργανώνεις καλύτερα τις γνώσεις σου, τις ξένες γλώσσες και αν για παράδειγμα σπουδάζεις, τότε αποφασίζεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρεις πτυχίο. Πρόσωπα που βρίσκονται μακριά παίζουν για σένα πολύ σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, τώρα βλέπεις ένα σημαντικό ταξίδι όχι ως αναψυχή αλλά ως επένδυση ζωής και ενδεχομένως να κάνεις αποταμίευση για να το πραγματοποιήσεις. Επίσης, αν είχες κάποιες νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, τώρα κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για να κλείσεις αυτά τα ζητήματα ή για παράδειγμα επαφές με το δημόσιο, θα πρέπει όμως να βεβαιωθείς ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις. Και τέλος, το αξιακό σου σύστημα μπαίνει στο μικροσκόπιο, κατά πόσο εννοείς πραγματικά όσα κατά καιρούς υπερασπίζεσαι και πιστεύεις ως κοσμοθεωρία!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή του Κρόνου από τον Αιγόκερω γίνεται στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας και τα οικονομικά σου. Έτσι λοιπόν θα κληθείς να βάλεις οριστικά σε τάξη όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου, αν για παράδειγμα είναι μεγάλος ο όγκος των οφειλών σου, θα πρέπει να κάνεις έναν διακανονισμό. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι μια πηγή εσόδων που σχετιζόταν με άλλους, όπως το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, μπορεί να ελαττωθεί με κάποιο τρόπο. Επαφές με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές ή κληρονομιές είναι σύνηθες φαινόμενο με τον Κρόνο στον όγδοο ηλιακό σου οίκο. Γενικότερα δηλαδή θα έχεις να διαχειριστείς οικονομικά θέματα με περισσότερη σύνεση. Παράλληλα, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση δεν αποκλείεται η λίμπιντο σου να είναι κάπως πεσμένη, ενώ εσύ ασχολείσαι με τα μύχια της ψυχής σου για να δεις όλα όσα έχεις απωθήσει εκεί. Ο Κρόνος τώρα σε καλεί να δεις όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες, αλλά και των άλλων. Αν όλα αυτά σου φαίνονται… μπόλικα, έχεις πάντα άσσο στο μανίκι σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος επιστρέφει στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, των φανερών σου εχθρών αλλά και όσων λειτουργούν ως καθρέφτισμα του εαυτού σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας διέλευσης λοιπόν που ξεκίνησε το 2017 εξετάζονται τα πεπραγμένα σου σε σχέσεις και συνεργασίες, αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Αν είσαι σε μια σχέση δοκιμασμένη με ισχυρά θεμέλια, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνετε μαζί το επόμενο όμορφο βήμα. Αν όμως είσαι σε μια σχέση επιφανειακή που δεν σε εξελίσσει, τότε ο Κρόνος θα λειτουργήσει αφαιρετικά, βγάζοντας από την ζωή σου καθετί περιττό. Ο Κρόνος μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει μέσω ενός προσώπου που μπαίνει στην ζωή σου (ή που υπάρχει ήδη) και παίζει τον ρόλο του αυστηρού δασκάλου, ο οποίος σου δίνει επίπονα αλλά χρήσιμα μαθήματα, τα οποία αποκωδικοποιείς χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Μια συνεργασία χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα, ενώ αν έχεις κάποια ανοιχτή αντιπαλότητα με ένα πρόσωπο, τότε κάνεις όλες τις προκαθορισμένες ενέργειες για να κλείσει μια για πάντα αυτή η ιστορία.


ΛΕΩΝ  

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω ολοκληρώνει την διέλευσή του από τον έκτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα του χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία, την εργασία, την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Για τον καθένα, αυτός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός τομέας, έτσι λοιπόν μπαίνεις σε διαδικασία να εξετάσεις λεπτομερώς τον τρόπο που λειτουργείς σε όλα αυτά. Κόβεις κακές συνήθειες -είτε από επιλογή, είτε γιατί είναι επιβεβλημένο- και αφιερώνεις περισσότερη φροντίδα στο σώμα σου. Στην εργασία σου βάζεις τα δυνατά σου και γενικότερα θέλεις να κάνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας να είναι αποδοτική και να έχει όρια. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον, οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες περνούν από ψιλό κόσκινο και εξετάζονται τα πεπραγμένα σου. Όπως θα σου πει όμως και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980, αν είσαι εργατικός και προσηλωμένος, τώρα θα μπορούσες να χτίσεις πιο γερά θεμέλια στην δουλειά σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά την επιστροφή του ο Κρόνος στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο θα δώσει έμφαση στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με τα χόμπι σου ή με τον τρόπο που έχεις για να βιώσεις την χαρά και να εκδηλώσεις την αγάπη σου. Τώρα είναι που εσύ παίρνεις πολύ στα σοβαρά τα δημιουργικά σου σχέδια και κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να τα δεις να υλοποιούνται, καθώς εκμεταλλεύεσαι τα ταλέντα σου. Παράλληλα, αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σου ένας απόγονος, αν έχεις ετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, ενώ θα χρειαστεί να στηρίξεις και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για παράδειγμα, αν είσαι ήδη γονιός, μπορεί οι ευθύνες σχετικά με τα παιδιά σου να αυξηθούν, αλλά όλα είναι πράγματα που μπορείς να διαχειριστείς, έχεις άλλωστε και βοήθεια από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Επιπρόσθετα, παίρνεις πιο σοβαρά τον ρόλο που παίζει η αγάπη στη ζωή σου και πλέον δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που πιστεύεις πως αξίζεις.

 
ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή του Κρόνου στον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε καλεί να πάρεις οριστικές αποφάσεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού. Κλείνει μια περίοδος με συνειδητοποιήσεις που ξεκίνησε το 2017 και που έρχονται από βαθιά μέσα σου, από περιοχές θαμμένες και υποσυνείδητες και είναι φυσικά ένα διάστημα με σημαντικές αρχές που θα κάνεις, αλλά και με σημαντικά τελειώματα και κλείσιμο κύκλων. Ο τέταρτος οίκος σχετίζεται με το τέλος μιας υπόθεσης και με νέα ξεκινήματα, τα οποία προγραμματίζεις σωστά χάρη στις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Ο Κρόνος σε ωθεί να σκεφτείς γύρω από ένα νέο μέλλον που θα ήθελες να έχεις επαγγελματικά ή και κοινωνικά και με την δύναμή του σε τρέπει να ασχοληθείς με μοτίβα συμπεριφοράς σου που δεν συνειδητοποιούσες μέχρι τώρα και να τα αλλάξεις, ώστε να έχεις, χωρίς εμπόδια από εσένα, αυτό που θες. Η περίοδος φέρνει την ενασχόληση με θέματα οικογενειακά και την δέσμευση εκ νέου σε σχέση με την προστασία της οικογένειάς σου. Επαναπροσδιορίζεις την σχέση σου με την οικογένεια και το ποιος θέλεις να είσαι σε σχέση με αυτούς και ξεκαθαρίζεις το τι είναι δική σου ευθύνη και τι όχι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την επιστροφή του Κρόνου στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης, των συγγενών και των προσώπων που σε περιβάλλουν, θα γίνεις πιο σοβαρός και πιο συγκρατημένος. Στο εξής θα σκέφτεσαι και θα επικοινωνείς πιο ώριμα, οι σκέψεις σου αποκρυσταλλώνονται και οδηγείσαι σε σημαντικά συμπεράσματα. Παράλληλα χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980, έχεις ευκαιρίες υλοποίησης και σταθεροποίησης. Επίσης, επενδύεις πιο πολύ στην γνώση και πιθανώς να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ γενικότερα θέλεις να εμβαθύνεις πιο πολύ στις γνώσεις σου, κάτι που μπορεί να σου επιφέρει και κέρδη. Αν δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης, επίσης θα ήταν μια καλή περίοδος να ξεκινούσες μαθήματα. Τέλος, οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς εξ αίματος θα τονιστούν αυτή την περίοδο και δεν είναι απίθανο να δεις δικά σου άτομα να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος επιστρέφοντας στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου και τονίζει θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης, ζητήματα που ξεκίνησαν ήδη από το τέλος του 2017. Η διέλευση θα στοχεύσει στο να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητο και τι είναι αυτό που είναι περιττό. Πόσα πρέπει να έχεις και πόσα χρειάζεται να κάνεις. Ο δεύτερος οίκος, από τον οποίο διελαύνει ο Κρόνος, είναι τομέας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά σχετίζεται επίσης με τα ταλέντα που έχεις και με τους τρόπους που έχεις για να δημιουργήσεις χρήματα ή ανέσεις. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα που έχεις και να καταφέρεις να εξειδικευτείς σε κάτι με αποτέλεσμα να έχεις ευημερία και αφθονία στην ζωή σου. Ο δεύτερος οίκος όμως σχετίζεται και με την αυτοεκτίμησή σου και αν αυτή είχε πληγεί, τότε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980, και την δύναμη που σου δίνει ο Κρόνος, στέκεσαι ξανά στα πόδια σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Κρόνος επιστρέφει για μια τελευταία φορά στο ζώδιό σου (η επόμενη φορά που θα σε επισκεφτεί είναι σε 29 χρόνια περίπου!) για να βάλει τα πράγματα στη ζωή σου σε τάξη, μια περίοδο που ξεκίνησε από τα τέλη του 2017. Αυτή η σύντομη περίοδος είναι το κλείσιμο πολύ σπουδαίων κύκλων. Μέσα από την διέλευση του Κρόνου καταλαβαίνεις καλύτερα και έρχεσαι σε επαφή με την αληθινή σου ταυτότητα και όχι με το ποιος πρέπει να είσαι και με τους κοινωνικούς ρόλους που χρειάζεται να παίξεις. Είναι η εποχή που όλα αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει κάποτε ή όλα αυτά που θα κάνεις στο μέλλον, τα αφήνεις πίσω σου χωρίς καμία ενοχή και επικεντρώνεσαι στο εδώ και τώρα. Η ώρα έχει έρθει για να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι χρειάζεται να γίνει και αυτό πλέον το ξέρεις πολύ καλά. Μπορεί πράγματι να φανείς σκληρός με τον εαυτό σου, να μετανιώσεις ή να έχεις ενοχές για στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχες υπολογίσει, όμως με την διέλευση αυτή ατσαλώνεσαι, απομακρύνεις από την ζωή σου όσα είναι περιττά και χάρη στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980, γίνεσαι η πιο ώριμη εκδοχή σου. Να θυμάσαι, θα έρθουν «δάσκαλοι» στη ζωή σου αυτή την περίοδο, να είσαι έτοιμος για τις συμβουλές και τα μαθήματά τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος επιστρέφει στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το κομμάτι του εαυτού μας που δεν φαίνεται και που πολύ δύσκολα αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι κρυμμένο καλά μέσα στο υποσυνείδητό μας. Από αυτό το μέρος προκύπτουν και τα περισσότερα εμπόδια που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, με αποτέλεσμα να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας. Ο Κρόνος λοιπόν έρχεται για να σε ωθήσει μέσω κάποιων καταστάσεων να δεις κατάματα ανασφάλειες, ενοχές, φοβίες, ενώ σου αποκαλύπτει και μυστικούς εχθρούς. Ως εκ τούτου δημιουργείται η τάση να μείνεις λίγο περισσότερο μόνος με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς κάπως από φίλους, διασκεδάσεις, έρωτες και κοινωνική ζωή. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις σε επαφή με άτομα που σκέφτονται βαθιά και είναι φιλοσοφημένα και θα σου μεταφέρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις, ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Ίσως αυτή την περίοδο θα δεσμευτείς σε κάτι που σχετίζεται με την βοήθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στους άλλους. Ο Κρόνος εδώ σε ωθεί σε κάτι που ξέρεις καλά: την αυτοανάλυση.


ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος επιστέφει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, του οίκου της φιλίας, των οραμάτων, των ιδεολογιών, των ομάδων και των μεγάλων συνόλων. Έτσι λοιπόν παίρνεις πολύ πιο σοβαρά τα οράματά σου και επιδιώκεις να δώσεις σάρκα και οστά σε όσες θεωρίες είχες ως τώρα στο μυαλό σου, για να δεις τελικά ποιες είναι υλοποιήσιμες και ποιες όχι. Παράλληλα, οι φιλίες σου ξεκαθαρίζουν σημαντικά, καθώς επιλέγεις πλέον ανθρώπους που σε εξελίσσουν πραγματικά, και διαχωρίζεις τους αληθινούς φίλους από τους φίλους-γνωστούς. Δεν δρας πλέον απερίσκεπτα αλλά δέχεσαι συμβουλές από ειδικούς και κυρίως από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 και από Κύπρο στο 900 90980. Ο Κρόνος σχετίζεται με τα άτομα που είναι ωριμότερα από εσένα, έτσι μπορεί να κάνεις χώρο στη ζωή σου για άτομο σοφότερα, με πείρα ζωής, που στέκονται αρωγοί, μετά από μια περίοδο σχεδόν δυόμιση χρόνων που έδωσες αγώνες για να αποδείξεις την αξία σου. Επίσης, το διαδίκτυο γίνεται εργαλείο στα χέρια σου, χειρίζεσαι πιο ώριμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχολείσαι μόνο με συλλόγους που έχουν ουσιαστικά να σου δώσουν κάτι!

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: