astropedia.gr

Κρόνος στον Υδροχόο από 17/12

Κρόνος στον Υδροχόο από 17/12

Ο Κρόνος παραδοσιακά κυβερνά δύο ζώδια, όπως όλοι οι πλανήτες εξάλλου πλην των φώτων. Είναι ο μόνος πλανήτης όμως που κυβερνά δύο γειτονικά ζώδια (Αιγόκερω και Υδροχόο) και ουσιαστικά με την οριστική είσοδο του Κρόνου στο δεύτερο ζώδιο διακυβέρνησής του, μπαίνουμε στην δεύτερη πράξη μιας εποχής ωριμότητας με έναν πάρα πολύ δυνατό και πανίσχυρο Κρόνο…

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20 Δεκεμβρίου 2017 μας ανάγκασε να εργαστούμε σκληρά για τις φιλοδοξίες μας και την θέση που θέλουμε να έχουμε στην κοινωνία. Βρέθηκε για λίγο στον Υδροχόο από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου 2020, αλλά λόγω αναδρόμησης ξαναπέρασε στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω.

Στον Υδροχόο περνάει οριστικά στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και θα μείνει ως τις 8 Μαρτίου 2023. Ο Κρόνος είναι ένας αυστηρός πλανήτης, αλλά και ο πιο παρεξηγημένος. Σχετίζεται με το αποτέλεσμα των κόπων μας και λεγόταν «κύριος του Κάρμα» αφού αυτός μας δείχνει τους καρπούς των πράξεών μας. Πολλές παροιμίες σχετίζονται με τον Κρόνο, όπως «θερίζεις ό,τι σπέρνεις» ή «στρώνεις όπως κοιμάσαι», είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι η φυγόπονη φύση του ανθρώπου δεν χαίρεται ιδιαίτερα κάθε φορά που ο αυστηρός Κρόνος τον φέρνει προ των ευθυνών του.  Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με τον Χρόνο, την ωριμότητα, την συστολή, τις ευθύνες, αλλά και τις υψηλές θέσεις που κερδίζονται μετά από κόπο και αγώνα. Είναι ο αγώνας για να ανέβεις ένα δύσβατο βουνό, που όμως φτάνοντας στην κορυφή και βλέποντας τον κόσμο από ψηλά, ενώ είσαι ένα με τον ουρανό είναι η πιο σπουδαία ανταμοιβή που άξιζε τον κόπο. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


Το ζώδιο του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τον Κρόνο, πράγμα που αμέσως μας βγάζει από την μελαγχολία και τον… χειμώνα στην καρδιά που έφερε ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του μέλλοντος και μολονότι ο Κρόνος σχετίζεται με τις μεγάλες ηλικίες, το γήρας και το παρελθόν, στον αντισυμβατικό Υδροχόο του δίνει ώθηση ώστε να υλοποιήσει τα οράματά του. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της πολιτικής, των συλλόγων, των ομάδων και των κοινοβουλίων, έτσι ο Κρόνος εδώ θα αρχίζει να εξετάζει ένα προς ένα τα πεπραγμένα των ανθρώπων σε αυτούς τους φορείς. Ο Υδροχόος επίσης είναι το ζώδιο της φιλίας, έτσι θα κάνουμε στο εξής πολλά ξεκαθαρίσματα στους φίλους και στο ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι μας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω έφερε και μια ανάγκη να αποδεικνύουμε συνεχώς ποιοι είμαστε και να παίρνουμε μια επίπλαστη αποδοχή (όπως για παράδειγμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Τώρα όλα αυτά περιορίζονται και οι άνθρωποι είναι περισσότερο σύμφυτοι με την δική τους μοναδικότητα. 

Επίσης, επειδή ο Υδροχόος σχετίζεται με την τεχνολογία, το διαδίκτυο, την αστρολογία, το διάστημα και την μηχανική, είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν να μπουν περισσότεροι κανόνες ορθής χρήσης, να κληθούν οι επιστήμονες να δώσουν απαντήσεις αλλά και να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα συνολικά. 
 
Το σίγουρο είναι ότι πλέον με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα επενδύσουμε κόπο και χρόνο για το μέλλον, πέρα από τους συντηρητισμούς και τους ολοκληρωτισμούς που πιθανώς έφερε η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω. Τώρα μας ενδιαφέρει η ουσία και η αλήθεια, όχι το φαίνεσθαι. Οι αλλαγές αυτές όμως δεν θα έρθουν ούτε εν μία νυκτί, ούτε αμαχητί: η πρώτη όψη που δέχεται ο Κρόνος κατά την είσοδό του στον αντισυμβατικό και ανθρωπιστικό Υδροχόο είναι το δυσμενές τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μια όψη που δείχνει οριστικές ρήξεις για όσους τους επηρεάζει. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά άρθρα πάνω σε αυτήν την διέλευση.   
 
Θα είναι μια άκρως μεταβατική περίοδος

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σχηματίσει στην συνέχεια σπουδαίες όψεις, τις οποίες θα διαβάζεις εδώ πολύ αναλυτικά. Όλο αυτό το κλίμα φυσικά δεν είναι καθόλου χαλαρό, ήρεμο, ασφαλές και σταθερό και είναι απαραίτητο να στραφούμε στον δικό μας Κρόνο και να δούμε μέσα από την γενέθλια τοποθέτησή του και μέσα από την περιοχή που διελαύνει στον ατομικό μας χάρτη τους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να προστατευτούμε και να έχουμε ασφάλεια.

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο δημιουργεί νέες συνθήκες, τάσεις και ανάγκες για τον κάθε ζώδιο. Τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική τάση που προκύπτει από το ηλιακό ωροσκόπιο και δεν αντικαθιστούν τις συγκεκριμένες τάσεις που δημιουργεί η διέλευση, μέσα από τον ατομικό αστρολογικό χάρτη. Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα αλλάξει εντελώς το τοπίο, είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο και τα ζώδια 

 
ΚΡΙΟΣ
 
Ο Κρόνος κάνει την οριστική είσοδό του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, του οίκου της φιλίας, των οραμάτων, των ιδεολογιών, των ομάδων και των μεγάλων συνόλων. Έτσι λοιπόν παίρνεις πολύ πιο σοβαρά τα οράματά σου και επιδιώκεις να δώσεις σάρκα και οστά σε όσες θεωρίες είχες ως τώρα στο μυαλό σου, για να δεις τελικά ποιες είναι υλοποιήσιμες και ποιες όχι. Παράλληλα, οι φιλίες σου ξεκαθαρίζουν σημαντικά, καθώς επιλέγεις πλέον ανθρώπους που σε εξελίσσουν πραγματικά, και διαχωρίζεις τους αληθινούς φίλους από τους φίλους-γνωστούς. Δεν δρας πλέον απερίσκεπτα αλλά δέχεσαι συμβουλές από ειδικούς και κυρίως από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο Κρόνος σχετίζεται με τα άτομα που είναι ωριμότερα από εσένα, έτσι μπορεί να κάνεις χώρο στη ζωή σου για άτομο σοφότερα, με πείρα ζωής, που στέκονται αρωγοί, μετά από μια περίοδο σχεδόν δυόμιση χρόνων που έδωσες αγώνες για να αποδείξεις την αξία σου. Επίσης, το διαδίκτυο γίνεται εργαλείο στα χέρια σου, χειρίζεσαι πιο ώριμα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ασχολείσαι μόνο με συλλόγους που έχουν ουσιαστικά να σου δώσουν κάτι!

 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με τον Κρόνο να περνά οριστικά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα, την δόξα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό, αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία όλα αυτά μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Είσαι αληθινά ευτυχισμένος με όσα έχεις καταφέρει; Τι δεν έχει γίνει ακόμα; Τι θες να κατακτήσεις; Ποιος είναι ο σημαντικότερος στόχος σου; Όλα αυτά τα ερωτήματα λοιπόν σε αγγίζουν. Αν βρίσκεσαι σε ένα επάγγελμα για το οποίο έχεις κοπιάσει, τώρα είναι η περίοδος που ανταμείβεσαι, αναλαμβάνοντας υψηλότερη θέση. Χρειάζεται να οπλιστείς όμως με περισσότερη πειθαρχία και σύνεση, χωρίς να κάνεις βιαστικά βήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα, την θέση ή τον γάμο σου. Σημαντικά πρόσωπα ή άτομα ανώτερα στην ιεραρχία περιμένουν πολλά από εσένα και ευτυχώς ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, σε καθοδηγεί ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές. Αν θες να ανέβεις ένα σκαλί ψηλότερα, τώρα σφίγγεις τα δόντια και κάνεις ό,τι είναι απαραίτητο για να πετύχεις!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
 
Η νέα θέση του Κρόνου και η μακρόχρονη διέλευσή του από τον Υδροχόο είναι για σένα μια αρκετά ευνοϊκή συνθήκη που σταθεροποιεί όσα εγχειρήματα ετοιμάζεις και μάλιστα πολλά πρόσωπα θα έρχονται στο δρόμο σου για να σου δώσουν τις συμβουλές τους, ένα από αυτά άλλωστε είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Τώρα λοιπόν οργανώνεις καλύτερα τις γνώσεις σου, τις ξένες γλώσσες και αν για παράδειγμα σπουδάζεις, τότε αποφασίζεις να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρεις πτυχίο. Πρόσωπα που βρίσκονται μακριά παίζουν για σένα πολύ σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, τώρα βλέπεις ένα σημαντικό ταξίδι όχι ως αναψυχή αλλά ως επένδυση ζωής και ενδεχομένως να κάνεις αποταμίευση για να το πραγματοποιήσεις. Επίσης, αν είχες κάποιες νομικές υποθέσεις σε εκκρεμότητα, τώρα κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για να κλείσεις αυτά τα ζητήματα ή για παράδειγμα επαφές με το δημόσιο, θα πρέπει όμως να βεβαιωθείς ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις. Και τέλος, το αξιακό σου σύστημα μπαίνει στο μικροσκόπιο, κατά πόσο εννοείς πραγματικά όσα κατά καιρούς υπερασπίζεσαι και πιστεύεις ως κοσμοθεωρία!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο γίνεται μέσα από έναν τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας και τα οικονομικά σου. Σε πρώτη φάση λοιπόν θα κληθείς να βάλεις σε τάξη όλα εκείνα τα ζητήματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου, αν για παράδειγμα είναι μεγάλος ο όγκος των οφειλών σου, θα πρέπει να κάνεις έναν διακανονισμό. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι μια πηγή εσόδων που σχετιζόταν με άλλους, όπως το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, μπορεί να ελαττωθεί με κάποιο τρόπο. Επαφές με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές ή κληρονομιές είναι σύνηθες φαινόμενο με τον Κρόνο στον όγδοο ηλιακό σου οίκο. Γενικότερα δηλαδή θα έχεις να διαχειριστείς οικονομικά θέματα με περισσότερη σύνεση. Παράλληλα, με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση δεν αποκλείεται η λίμπιντο σου να είναι κάπως πεσμένη, ενώ εσύ ασχολείσαι με τα μύχια της ψυχής σου για να δεις όλα όσα έχεις απωθήσει εκεί. Ο Κρόνος τώρα σε καλεί να δεις όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες, αλλά και των άλλων. Αν όλα αυτά σου φαίνονται… μπόλικα, έχεις πάντα άσσο στο μανίκι σου τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.
 
  
ΛΕΩΝ
 
Ο Κρόνος κάνει την οριστική είσοδό του στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, των φανερών σου εχθρών αλλά και όσων λειτουργούν ως καθρέφτισμα του εαυτού σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακρόχρονης διέλευσης λοιπόν εξετάζονται τα πεπραγμένα σου σε σχέσεις και συνεργασίες, αναλαμβάνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Αν είσαι σε μια σχέση δοκιμασμένη με ισχυρά θεμέλια, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να κάνετε μαζί το επόμενο όμορφο βήμα. Αν όμως είσαι σε μια σχέση επιφανειακή που δεν σε εξελίσσει, τότε ο Κρόνος θα λειτουργήσει αφαιρετικά, βγάζοντας από την ζωή σου καθετί περιττό. Ο Κρόνος μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει μέσω ενός προσώπου που μπαίνει στην ζωή σου (ή που υπάρχει ήδη) και παίζει τον ρόλο του αυστηρού δασκάλου, ο οποίος σου δίνει επίπονα αλλά χρήσιμα μαθήματα, τα οποία αποκωδικοποιείς χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Μια συνεργασία χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα, ενώ αν έχεις κάποια ανοιχτή αντιπαλότητα με ένα πρόσωπο, τότε κάνεις όλες τις προκαθορισμένες ενέργειες για να κλείσει μια για πάντα αυτή η ιστορία.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Κρόνος από τον Υδροχόο κάνει την διέλευσή του από τον έκτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα του χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία, την εργασία, την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Για το ζώδιό σου αυτός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός τομέας, έτσι λοιπόν μπαίνεις σε διαδικασία να εξετάσεις λεπτομερώς τον τρόπο που λειτουργείς σε όλα αυτά. Κόβεις κακές συνήθειες -είτε από επιλογή, είτε γιατί είναι επιβεβλημένο- και αφιερώνεις περισσότερη φροντίδα στο σώμα σου. Στην εργασία σου βάζεις τα δυνατά σου και γενικότερα θέλεις να κάνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας να είναι αποδοτική και να έχει όρια. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον, οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες περνούν από ψιλό κόσκινο και εξετάζονται τα πεπραγμένα σου. Όπως θα σου πει όμως και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, αν είσαι εργατικός και προσηλωμένος, τώρα θα μπορούσες να χτίσεις πιο γερά θεμέλια στην δουλειά σου!

 
ΖΥΓΟΣ
 
Κατά την μακρόχρονη διέλευσή του ο Κρόνος από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο θα δώσει έμφαση στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με τα χόμπι σου ή με τον τρόπο που έχεις για να βιώσεις την χαρά και να εκδηλώσεις την αγάπη σου. Τώρα είναι που εσύ παίρνεις πολύ στα σοβαρά τα δημιουργικά σου σχέδια και κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να τα δεις να υλοποιούνται, καθώς εκμεταλλεύεσαι τα ταλέντα σου. Παράλληλα, αν συμφωνεί και το προσωπικό σου ωροσκόπιο θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σου ένας απόγονος, αν έχεις ετοιμαστεί για κάτι τέτοιο, ενώ θα χρειαστεί να στηρίξεις και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για παράδειγμα, αν είσαι ήδη γονιός, μπορεί οι ευθύνες σχετικά με τα παιδιά σου να αυξηθούν, αλλά όλα είναι πράγματα που μπορείς να διαχειριστείς, έχεις άλλωστε και βοήθεια από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Επιπρόσθετα, παίρνεις πιο σοβαρά τον ρόλο που παίζει η αγάπη στη ζωή σου και πλέον δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που πιστεύεις πως αξίζεις. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Η διέλευση του Κρόνου γίνεται μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και θέτει θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακίνητης περιουσίας. Είναι μια περίοδος με συνειδητοποιήσεις που έρχονται από βαθιά μέσα σου, από περιοχές θαμμένες και υποσυνείδητες και είναι φυσικά ένα διάστημα με σημαντικές αρχές που θα κάνεις, αλλά και με σημαντικά τελειώματα και κλείσιμο κύκλων. Ο τέταρτος οίκος σχετίζεται με το τέλος μιας υπόθεσης και με νέα ξεκινήματα, τα οποία προγραμματίζεις σωστά χάρη στις συμβουλές του προσωπικού σου αστρολόγου στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ο Κρόνος σε ωθεί να σκεφτείς γύρω από ένα νέο μέλλον που θα ήθελες να έχεις επαγγελματικά ή και κοινωνικά και με την δύναμή του σε τρέπει να ασχοληθείς με μοτίβα συμπεριφοράς σου που δεν συνειδητοποιούσες μέχρι τώρα και να τα αλλάξεις, ώστε να έχεις, χωρίς εμπόδια από εσένα, αυτό που θες. Η περίοδος φέρνει την ενασχόληση με θέματα οικογενειακά και την δέσμευση εκ νέου σε σχέση με την προστασία της οικογένειάς σου. Επαναπροσδιορίζεις την σχέση σου με την οικογένεια και το ποιος θέλεις να είσαι σε σχέση με αυτούς και ξεκαθαρίζεις το τι είναι δική σου ευθύνη και τι όχι. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με αυτή την διέλευση του Κρόνου θα παρατηρήσεις πως αρχικά το πορτοφόλι σου παίρνει μια σημαντική ανάσα, τώρα που περνά στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τον οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης, των συγγενών και των προσώπων που σε περιβάλλουν. Στο εξής θα σκέφτεσαι και θα επικοινωνείς πιο ώριμα, οι σκέψεις σου αποκρυσταλλώνονται και οδηγείσαι σε σημαντικά συμπεράσματα. Παράλληλα χάρη στο κοντινό σου περιβάλλον και στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, έχεις ευκαιρίες υλοποίησης και σταθεροποίησης. Επίσης, επενδύεις πιο πολύ στην γνώση και πιθανώς να ασχοληθείς με επιμορφωτικά σεμινάρια, ενώ γενικότερα θέλεις να εμβαθύνεις πιο πολύ στις γνώσεις σου, κάτι που μπορεί να σου επιφέρει και κέρδη. Αν δεν έχεις δίπλωμα οδήγησης, επίσης θα ήταν μια καλή περίοδος να ξεκινούσες μαθήματα. Τέλος, οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς εξ αίματος θα τονιστούν αυτή την περίοδο και δεν είναι απίθανο να δεις δικά σου άτομα να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους. 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου και παίρνεις μια ανάσα από όσα σε… στρίμωξαν! Ο κυβερνήτης σου Κρόνος επηρεάζει πλέον τα οικονομικά σου και τονίζει θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης. Η διέλευση θα στοχεύσει στο να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητο και τι είναι αυτό που είναι περιττό. Πόσα πρέπει να έχεις και πόσα χρειάζεται να κάνεις. Ο δεύτερος οίκος, από τον οποίο διελαύνει ο Κρόνος, είναι τομέας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά σχετίζεται επίσης με τα ταλέντα που έχεις και με τους τρόπους που έχεις για να δημιουργήσεις χρήματα ή ανέσεις. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα που έχεις και να καταφέρεις να εξειδικευτείς σε κάτι με αποτέλεσμα να έχεις ευημερία και αφθονία στην ζωή σου. Ο δεύτερος οίκος όμως σχετίζεται και με την αυτοεκτίμησή σου και αν αυτή είχε πληγεί, τότε με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, και την δύναμη που σου δίνει ο Κρόνος, στέκεσαι ξανά στα πόδια σου.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Ο Κρόνος κάνει την οριστική είσοδό του στο… σπίτι σου, για να σου φέρει το μήνυμα πως ήρθε η ώρα να χτίσεις γερά θεμέλια στο ποιος είσαι και τι θέλεις από την ζωή σου. Ήδη πήρες μια πρώτη γεύση όσων θα έρθουν στην ζωή σου από τον Μάρτη ως τον Ιούνιο του 2020. Μέσα από την διέλευση του Κρόνου καταλαβαίνεις καλύτερα και έρχεσαι σε επαφή με την αληθινή σου ταυτότητα και όχι με το ποιος πρέπει να είσαι και με τους κοινωνικούς ρόλους που χρειάζεται να παίξεις. Είναι η εποχή που όλα αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει κάποτε ή όλα αυτά που θα κάνεις στο μέλλον, τα αφήνεις πίσω σου χωρίς καμία ενοχή και επικεντρώνεσαι στο εδώ και τώρα. Η ώρα έχει έρθει για να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι χρειάζεται να γίνει και αυτό πλέον το ξέρεις πολύ καλά. Μπορεί πράγματι να φανείς σκληρός με τον εαυτό σου, να μετανιώσεις ή να έχεις ενοχές για στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχες υπολογίσει, όμως με την διέλευση αυτή ατσαλώνεσαι, απομακρύνεις από την ζωή σου όσα είναι περιττά και χάρη στις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, γίνεσαι η πιο ώριμη εκδοχή σου. Να θυμάσαι, θα έρθουν «δάσκαλοι» στη ζωή σου αυτή την περίοδο, να είσαι έτοιμος για τις συμβουλές και τα μαθήματά τους. 

 
ΙΧΘΥΕΣ
 
Ο Κρόνος κάνει την οριστική του είσοδο στον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το κομμάτι του εαυτού μας που δεν φαίνεται και που πολύ δύσκολα αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι κρυμμένο καλά μέσα στο υποσυνείδητό μας. Από αυτό το μέρος προκύπτουν και τα περισσότερα εμπόδια που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, με αποτέλεσμα να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας. Ο Κρόνος λοιπόν έρχεται για να σε ωθήσει μέσω κάποιων καταστάσεων να δεις κατάματα ανασφάλειες, ενοχές, φοβίες, ενώ σου αποκαλύπτει και μυστικούς εχθρούς. Ως εκ τούτου δημιουργείται η τάση να μείνεις λίγο περισσότερο μόνος με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς κάπως από φίλους, διασκεδάσεις, έρωτες και κοινωνική ζωή. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις σε επαφή με άτομα που σκέφτονται βαθιά και είναι φιλοσοφημένα και θα σου μεταφέρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις, ένα από αυτά είναι και ο προσωπικός σου αστρολόγος στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο. Ίσως αυτή την περίοδο θα δεσμευτείς σε κάτι που σχετίζεται με την βοήθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στους άλλους. Ο Κρόνος εδώ σε ωθεί σε κάτι που ξέρεις καλά: την αυτοθυσία. 


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
 χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.