astropedia.gr

Κρόνος στους Ιχθύς (2023-2026) από 7/3/23

Κρόνος στους Ιχθύς (2023-2026) από 7/3/23
Ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Υδροχόο (ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά παραδοσιακά), όπου βρισκόταν από το 2020 και αυτόν τον Μάρτη εισέρχεται στους Ιχθύς, στις 7 του μήνα.  Θα παραμείνει στην νυχτερινή κατοικία του Δία, στο ζώδιο των Ιχθύων δηλαδή, μέχρι τον Φλεβάρη του 2026, με ένα μικρό διάλειμμα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2025, διάστημα κατά το οποίο θα κάνει τα πρώτα του βήματα στον Κριό, αλλά λόγω αναδρόμησης, θα ξαναβρεθεί στους Ιχθύς, για να ολοκληρώσει την διέλευσή του τον Φλεβάρη του 2026.

Από την νέα θέση του Κρόνου επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Όλοι όμως επηρεαζόμαστε από αυτόν τον σημαντικό πλανήτη της μοίρας και των περιορισμών και μπορείς να μετατρέψεις την δυσκολία σε επιτυχία μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύς γίνεται εμφατικά και επίσημα καθώς συμβαίνει σε λιγότερο από μια ώρα μετά την Πανσέληνο της Παρθένου, ενώ τον ίδιο μήνα θα συμβεί και μια άλλη μεγάλη αλλαγή στο πλανητικό στερέωμα, η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Είναι ένας σημαντικός μήνας λοιπόν ο Μάρτιος καθώς η δομή της πραγματικότητάς μας αρχίζει να αλλάζει και να μεταμορφώνεται ακόμη πιο πολύ και με ακόμη πιο ορατούς τρόπους. Ο Ιχθύς είναι ένα υδάτινο ζώδιο, γνωστό για το συναισθηματικό του βάθος και την ευαισθησία του. Ο μοντέρνος κυβερνήτης των Ιχθύων, ο Ποσειδώνας, είναι ο πλανήτης των ονείρων και των ψευδαισθήσεων. Ο Κρόνος, από την άλλη πλευρά, είναι ένας πλανήτης που αντιπροσωπεύει τη δομή και την πειθαρχία. Όταν ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς, η ενέργειά του συνδυάζεται και ευθυγραμμίζεται κάπως έως αρκετά δύσκολα με την ενέργεια του ζωδίου. Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που τείνει να είναι ονειρικό και ιδεαλιστικό, ενώ ο Κρόνος ασχολείται με την πρακτικότητα και τον ρεαλισμό.
 

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς και η αισθηματική μας ζωή

Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις ερωτικές σχέσεις. Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο που είναι γνωστό για τη ρομαντική του φύση και το συναισθηματικό του βάθος. Ο Κρόνος λοιπόν από αυτή την θέση μπορεί να φέρει ζητήματα που σχετίζονται με τα όρια και την δέσμευση. Μπορεί να κάνει τα άτομα να συνειδητοποιήσουν περισσότερο τις πρακτικές πτυχές της σχέσης τους, όπως η οικονομική σταθερότητα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη διέλευση για τις σχέσεις, καθώς οι σύντροφοι μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν δύσκολες αλήθειες και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις.

Ωστόσο, η διέλευση αυτή μπορεί να σημάνει μια εποχή ανάπτυξης και μετασχηματισμού στις σχέσεις. Μπορεί να ωθήσει τα άτομα να γίνουν πιο υπεύθυνα και πειθαρχημένα στην προσέγγισή τους στην αγάπη και να τα βοηθήσει να δημιουργήσουν υγιή όρια και να αναπτύξουν ισχυρότερες δεξιότητες επικοινωνίας. Αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε ισχυρότερες και πιο σταθερές σχέσεις.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς και η επαγγελματική μας ζωή

Η νέα θέση του Κρόνου σαφώς και θα επηρεάσει την επαγγελματική μας ζωή και την εργασία μας. Ο Ιχθύς είναι ζώδιο δημιουργικό και εργατικό, αλλά με μεγάλη φαντασία και μερικές φορές δεν έχει καλή επαφή με την πραγματικότητα.. Ο Κρόνος λοιπόν τώρα μπορεί να εγείρει ζητήματα που σχετίζονται με την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και την πρακτικότητα. Μπορεί να κάνει τα άτομα να συνειδητοποιήσουν περισσότερο την ανάγκη να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την εργασία τους, καθώς και τη σημασία του καθορισμού ρεαλιστικών στόχων.

Αυτή η διέλευση μπορεί να αποτελέσει μια δύσκολη περίοδο για άτομα που εργάζονται σε δημιουργικούς τομείς, καθώς μπορεί να τους ζητήσει να επικεντρωθούν περισσότερο στις πρακτικές πτυχές της δουλειάς τους. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή ανάπτυξης και μετασχηματισμού, καθώς ωθεί τα άτομα να αναπτύξουν ισχυρότερες οργανωτικές δεξιότητες και δεξιότητες διαχείρισης χρόνου. Αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα τους.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύς και η ψυχική μας ισορροπία

Ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στην ψυχική υγεία. Οι Ιχθύες είναι το κατεξοχήν ζώδιο που συνδέεται με την ενσυναίσθηση και τη συναισθηματική ευαισθησία, η οποία μπορεί να κάνει τα άτομα πιο ευαίσθητα σε θέματα ψυχικής υγείας. Η επιρροή του Κρόνου μπορεί να επιδεινώσει αυτά τα ζητήματα, καθιστώντας δύσκολο για τα άτομα να αντιμετωπίσουν το άγχος και τα έντονα και βαθιά συναισθήματα. Είναι σημαντικό λοιπόν να φροντίσουμε την ψυχική μας υγεία κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και να αναζητήσουμε υποστήριξη εάν χρειάζεται.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
Πλανήτης του κάρματος - συμβολίζει την αλλαγή     
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Η επιρροή της διέλευσης του Κρόνου από τους Ιχθύς και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Η νέα θέση του Κρόνου καταλαμβάνει έναν χώρο στον ηλιακό σου χάρτη που λέγεται δωδέκατος οίκος. Αυτή η περιοχή του χάρτη σχετίζεται με περίεργα πράγματα, όπως φυλακές και ιδρύματα, εγκλεισμός γενικότερα. Ουσιαστικά όμως, είναι το κομμάτι του εαυτού μας που δεν φαίνεται και που πολύ δύσκολα αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι κρυμμένο καλά μέσα στο υποσυνείδητό μας. Από αυτό το μέρος προκύπτουν και τα περισσότερα εμπόδια που βάζουμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, με αποτέλεσμα να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας. Αν ρίξουμε φως σε αυτό το κομμάτι και το δούμε πιο καθαρά, αντιλαμβανόμαστε περισσότερα για τον εαυτό μας, όχι μόνο αυτογνωσιακά, αλλά και θεραπευτικά. Και αυτό ακριβώς έρχεται να σου κάνει ο Κρόνος λοιπόν από την καινούργια του θέση. Αυτή η τριετία είναι μια υπέροχη περίοδος που σου δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθείς βαθύτερα και να αντιληφθείς περισσότερα για τον εαυτό σου, από αυτά που ήξερες μέχρι τώρα. Ως εκ τούτου δημιουργείται η τάση να μείνεις λίγο περισσότερο μόνος με τον εαυτό σου και να απομακρυνθείς κάπως από φίλους, διασκεδάσεις, έρωτες και κοινωνική ζωή. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα μονάσεις κιόλας, αλλά πλέον οι μπαταρίες σου θα γεμίζουν καλύτερα, όταν απομονώνεσαι και αποστασιοποιείσαι από τις εξωτερικές εκδηλώσεις της ζωής. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις σε επαφή με άτομα που σκέφτονται βαθιά και είναι φιλοσοφημένα και θα σου μεταφέρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις. Ίσως αυτή την περίοδο και εσύ ο ίδιος θα δεσμευτείς σε κάτι που σχετίζεται με την βοήθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στους ανθρώπους και στον πλανήτη. Τέλος δεν είναι καθόλου απίθανο, να νοιώσεις ερωτευμένος με κάποιον που σου μεταφέρει μια ιδέα μεγαλύτερη από την ύπαρξη, αλλά για κάποιο λόγο αυτός ο έρωτας να χρειαστεί να παραμείνει κρυφός. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Από την νέα του θέση ο Κρόνος θα κινηθεί για τα επόμενα χρόνια μέσα από τον ηλιακό σου ενδέκατο οίκο, τομέας του χάρτη που σχετίζεται με τους φίλους, τις ομάδες όπου ανήκεις και τα σχέδιά σου. Αρχίζει μια περίοδος λοιπόν κατά την οποία θα επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με τις ομάδες στις οποίες ανήκεις (ιδεολογικές και όχι μόνο..) και κατά πόσο είναι ωφέλιμο και χρήσιμο για σένα να συνεχίσεις να ανήκεις και να τις υποστηρίζεις ή κατά πόσο χρειάζεται να αλλάξει ο ρόλος σου σε σχέση με αυτές. Το ίδιο ισχύει και για τις φιλίες σου. Το επόμενο διάστημα θα κάνεις ή θα συμβούν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ατζέντα σου και αρκετοί τηλεφωνικοί αριθμοί θα αποκτήσουν προτεραιότητα στις ταχείες κλήσεις, ενώ άλλοι απλά θα διαγραφούν. Διαισθητικά καταλαβαίνεις ότι αυτή η αόρατη κλωστή που σε ενώνει με κάποιους ανθρώπους (τα κοινά οράματα και ιδανικά που μοιράζεσαι με τους φίλους σου) έχει πλέον κοπεί και χρειάζεται να προχωρήσεις μπροστά, καθώς δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να διατηρήσει την φιλία ή την επαφή σας. Αυτό φυσικά δημιουργεί χώρο για καινούργιες φιλίες και νέες γνωριμίες. Ο Κρόνος συμβολίζει τις μεγάλες ηλικίες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι καινούργιοι φίλοι θα έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας από σένα, αν και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο, αλλά το ότι τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ζωή σου αντικατοπτρίζουν την δική σου πνευματική ωρίμανση και είναι ανάλογα με το πνευματικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι τώρα. Επιλέγεις τα νέα πρόσωπα με προσοχή και με αυστηρά κριτήρια και δεν σε ενδιαφέρει πλέον να περάσεις χρόνο ή να ξοδέψεις χρήματα σε δραστηριότητες που δεν σου μιλάνε στην ψυχή σου. Είναι επίσης η περίοδος που αυτό που έδωσες και αφιέρωσες στην εργασία σου και ό,τι επένδυσες (χρήμα, ώρες, προσπάθεια), τώρα ανταμείβεται και βλέπεις χειροπιαστά αποτελέσματα. Οι επαφές που θα δημιουργήσεις μέσα από αυτή την διέλευση θα είναι χρήσιμες και πρακτικά ωφέλιμες. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Με τον Κρόνο να περνά στον τομέα του χάρτη σου που έχει να κάνει με την καριέρα, την δόξα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό, αρχίζει μια περίοδος σημαντική κατά την οποία θα εξετάσεις και μάλιστα εξονυχιστικά το κατά πόσο είσαι ευτυχισμένος με αυτό που κάνεις και με το κατά πόσο μπορείς να δεις τον αληθινό σου εαυτό μέσα σε αυτό που κάνεις. Αν εξετάζοντας την κατάστασή σου, δεις πως η απάντηση είναι αρνητική, τότε η διέλευση θα σε βοηθήσει να βρεις μια διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση και θα σου δώσει ευκαιρίες για μια νέα δουλειά που σε καλύπτει περισσότερο. Η υπομονή και η σκληρή δουλειά θα σε βοηθήσουν και θα ανταμειφθείς αν εφαρμόσεις αυτά τα στοιχεία στην ζωή σου για το διάστημα που σε επηρεάζει η συγκεκριμένη διέλευση του Κρόνου. Είναι σημαντικό να μην κινηθείς σπασμωδικά και να πάρεις τον χρόνο σου για να μελετήσεις κάθε λεπτομέρεια και να έχεις όλα τα δεδομένα ξεκάθαρα μπροστά σου προτού αποφασίσεις να κινηθείς. Είναι σημαντικό επίσης να είσαι πρόθυμος να πάρεις κάποιο ρίσκο, στην περίπτωση βέβαια που έχεις εξετάσει αναλυτικά τα δεδομένα και νοιώθεις μια ικανοποιητική σιγουριά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα θέση του Κρόνου σε βάζει σε διαδικασία να εξετάσεις, όσο πιο αντικειμενικά και ψυχρά μπορείς, το κατά πόσο οι γνώσεις σου και η εκπαίδευσή σου βρίσκονται σε ικανοποιητικό σημείο από το οποίο μπορούν να σε βοηθήσουν πρακτικά στην ζωή σου να εξελιχθείς ή αν χρειάζεται να αναβαθμίσεις με κάποιο τρόπο το μέχρι τώρα σύνολο της γνώσης σου. Ο Κρόνος σε σπρώχνει να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει μεγαλύτερη γνώση και το οποίο σου δίνει τελικά καλύτερη προσέγγιση στους οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου. Δεν είναι τόσο το διάστημα που σε βοηθά να κάνεις ταξίδια και να επισκεφτείς προορισμούς που πάντα ήθελες, αλλά είναι ένα διάστημα που μπορείς να κάνεις σχέδια γύρω από ένα μεγάλο ταξίδι και να οργανώσεις την αποταμίευση για να το πετύχεις αργότερα. Με αφορμή αυτή την διέλευση μπαίνεις σε διαδικασία να αναθεωρήσεις την πίστη σου και το πεποιθησιακό σου σύστημα, καθώς αντιλαμβάνεσαι πιο ξεκάθαρα τις σκέψεις σου και τις αντιλήψεις σου. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ
Η διέλευση του Κρόνου γίνεται μέσα από έναν τομέα του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την διαχείριση της ενέργειας και τα οικονομικά σου. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να εστιάσεις την προσοχή σου σε πρακτικά, αλλά ίσως βαρετά για σένα θέματα, όπως το ασφαλιστικό σου, το αν οι ανάγκες σου έχουν αλλάξει και πώς αυτό πρέπει να το προσαρμόσεις με αυτό που συμβαίνει στην ζωή σου και πώς μπορείς να είσαι ασφαλής και εξασφαλισμένος σε περίπτωση που κάτι συμβεί… Η διέλευση ενεργοποιεί επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με το κατά πόσο μια στενή σχέση που εδώ και κάποιο διάστημα δεν πάει και τόσο καλά, μπορεί ή όχι να συνεχίσει και τι είδους διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνουν ώστε να μπορέσεις να συνεχίσει. Αυτές οι στενές σχέσεις μπορεί να είναι μια επαγγελματική σου συνεργασία, μπορεί όμως να είναι και η προσωπική σου σχέση. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια οικονομική συνεργασία, η νέα θέση του Κρόνου σου λέει να φροντίσεις να είσαι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς γίνεται, ποιοι είναι οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του καθενός και να είναι όλα καθαρά και ξάστερα στην συμφωνία. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα περάσεις σχεδόν τρία χρόνια με τον Κρόνο να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σου και αυτή η περίοδος είναι βαθιά συλλογιστική και καταλυτική για να μπορέσεις να διαμορφώσεις σε πολλά επίπεδα την ουσία του εαυτού σου. Σε αυτή την διαδικασία οι άλλοι θα παίξουν έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, μιας και η διέλευση γίνεται στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα του χάρτη που έχει να κάνεις με τους άλλους, τις σημαντικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα περάσεις από πολλές σκέψεις και θα μπεις σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι στην ζωή σου που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα, που είναι ενισχυτικοί στα σχέδιά σου και που με την ύπαρξή τους ενισχύουν την ταυτότητά σου και τον προορισμό που έχεις θέσει ως ουσιαστικό στόχο στην ζωή σου και ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν είσαι άνετα και που σε δυσκολεύουν να εξελιχθείς και να είσαι καθαρά ο εαυτός σου. Ο Κρόνος από τους Ιχθύς φέρνει άτομα στην ζωή σου που θα σε ενθαρρύνουν, ίσως με τον τρόπο τους σε πιέσουν βέβαια, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς και θα αποτελέσουν για σένα ινδάλματα που θα σε εμπνεύσουν. Στο προσωπικό κομμάτι είναι μια περίοδος που καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και δεν επιτρέπεται πλέον να είσαι με κάποιον που απλά έχεις μια επιφανειακή, τυπική σχέση και που δεν σου λέει τίποτε άλλο βαθύτερα. Είναι καλύτερα να είσαι μόνος, παρά να μπλέκεσαι σε σχέσεις που δεν σε γεμίζουν αληθινά. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος μπαίνοντας στους Ιχθύς αρχίζει να κάνει την διέλευσή του από τον έκτο σου ηλιακό οίκο, τον τομέα του χάρτη που έχει να κάνει με την υγεία, την καθημερινότητα και την ρουτίνα. Στο επόμενο διάστημα θα σου γίνει σαφές το ότι κάθε σου συνήθεια, είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική, έχει μια συνέπεια και ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μπεις σε φόρμα, να δραστηριοποιηθείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ανάλογα πάντα με την ηλικία σου και τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου, χωρίς να χάνεις άλλον χρόνο. Ο Κρόνος θα σου δώσει τις κατευθύνσεις που χρειάζονται για να καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις και τι πρέπει να ενισχύσεις στον τρόπο που τρέφεσαι, στην φροντίδα του σώματός σου και στο πώς διεξάγεις τα καθημερινά σου τελετουργικά ή το πώς κινείσαι και με τι ρυθμούς στην εργασία σου.  Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα επηρεαστεί, καθώς ο Κρόνος σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένα διάστημα που θα ασχοληθείς με δουλειές που δεν είναι ακριβώς η καριέρα σου, αλλά είναι μεταβατικά στάδια που οδηγούν το ένα μετά το άλλο σε αυτό που θες. Αν έχεις δική σου επιχείρηση και άλλα άτομα δουλεύουν για σένα, τότε είναι μια περίοδος που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε σχέση με το ποιους προσλαμβάνεις και ποιους αφήνεις να φύγουν. Κάθε λεπτομέρεια μετράει. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Άρης από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά την επόμενη σχεδόν τριετία ο Κρόνος από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο θα δώσει έμφαση στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με τα χόμπι σου ή με τον τρόπο που έχεις για να βιώσεις την χαρά και να εκδηλώσεις την αγάπη σου. Ο Κρόνος φυσικά δεν είναι ο πρώτος πλανήτης που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τα ερωτικά, οπότε χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός και να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου σε φλερτ και γνωριμίες που παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν. Αν αγνοήσεις τα σημάδια επειδή έχεις παρασυρθεί από την ανάγκη για συναίσθημα ή για επιβεβαίωση, τότε θα πέσεις και θα προσγειωθείς και άσχημα μάλιστα, ώστε να καταλάβεις με αυτόν τον τρόπο την πραγματική αξία της σχέσης και όχι την αξία που εσύ με το μυαλό σου έδινες σε αυτή την σχέση. Αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, τότε αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να βγάλεις από το ντουλάπι σου τα πινέλα σου και τους καμβάδες, το μουσικό όργανο που κρύβεις κάτω από το κρεβάτι σου ή ακόμη και το σκαλιστήρι, το φτυαράκι και τα γάντια σου και να αρχίσεις να καλλιεργείς τον κήπο σου. Ασχολήσου με οτιδήποτε σε κάνει να χαίρεσαι και που σε κάνει να αισθάνεσαι δημιουργικός. Είναι περίοδος που θα σε αναγκάσει να κατανοήσεις την αξία της παροιμίας που λέει ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και θα εφαρμόσεις την αξία αυτή μέσα από την ενασχόλησή σου με ενδιαφέροντα πέρα από την καθημερινή σου ζωή και τις υποχρεώσεις. Ίσως ένα χόμπι σου τελικά αποδειχτεί πηγή εισοδήματος μέσα από αυτή την διέλευση. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η διέλευση του Κρόνου γίνεται μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο και η επόμενη τριετία σχεδόν θέτει θέματα οικογένειας, σπιτιού, είναι μια περίοδος με συνειδητοποιήσεις που έρχονται από βαθιά μέσα σου, από περιοχές θαμμένες και υποσυνείδητες και είναι φυσικά ένα διάστημα με σημαντικές αρχές που θα κάνεις, αλλά και με σημαντικά τελειώματα και κλείσιμο κύκλων. Δεν είναι διόλου απίθανο, μέχρι να ολοκληρωθεί η διέλευση του Κρόνου από τον συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σου, να έχεις πάρει την απόφαση και να μετακομίσεις ή στην περίπτωση που είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με το σπίτι σου, να κάνεις σημαντικές αλλαγές ώστε να βελτιώσεις και να κάνεις πιο λειτουργικό τον χώρο σου και την διαμονή σου. Ο τέταρτος οίκος σχετίζεται με το τέλος μιας υπόθεσης και με νέα ξεκινήματα. Ο Κρόνος σε ωθεί να σκεφτείς γύρω από ένα νέο μέλλον που θα ήθελες να έχεις επαγγελματικά ή και κοινωνικά και με την δύναμή του σε τρέπει να ασχοληθείς με μοτίβα συμπεριφοράς σου που δεν συνειδητοποιούσες μέχρι τώρα και να τα αλλάξεις, ώστε να έχεις, χωρίς εμπόδια από εσένα, αυτό που θες. Η περίοδος φέρνει την ενασχόληση με θέματα οικογενειακά και την δέσμευση εκ νέου σε σχέση με την προστασία της οικογένειάς σου. Επαναπροσδιορίζεις την σχέση σου με την οικογένεια και το ποιος θέλεις να είσαι σε σχέση με αυτούς και ξεκαθαρίζεις το τι είναι δική σου ευθύνη και τι όχι. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι λέξεις, οι σκέψεις και η γλώσσα που χρησιμοποιείς αποκτούν ιδιαίτερη σημασία μέσα από την νέα θέση του Κρόνου για σένα και κινείσαι πλέον άμεσα και χωρίς περιτροπές, πηγαίνοντας κατευθείαν στην καρδιά κάθε θέματος. Η διέλευση αυτή μπορεί να σου φέρει σεβασμό στις ιδέες και στις σκέψεις σου και αυτά που λες να έχουν βαρύτητα στα αυτιά των άλλων. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο είναι καλό αυτή την περίοδο, προτού μιλήσεις, να είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι λες και ότι αυτό που ισχυρίζεσαι, που λες ή που γράφεις, το έχεις σκεφτεί πολύ καλά και το έχεις ψάξει. Επίσης θα παίξει σημαντικό ρόλο το πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις. Αν ασχολείσαι με κάτι που έχει να κάνει με γραφή, με βιβλία, περιοδικά ή εκδόσεις και επικοινωνία, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντρυφήσεις ακόμη περισσότερο στο αντικείμενό σου και να εμβαθύνεις ώστε να γίνεις καλύτερος σε αυτό. Ο Κρόνος απαιτεί φυσικά πειθαρχία και είναι καλό να βάλεις πρόγραμμα και χρονοδιάγραμμα στις δραστηριότητές σου για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο Κρόνος επίσης χρειάζεται να είναι άμεσος και αποτελεσματικός, το να μπορείς λοιπόν να βρίσκεις τον πιο γρήγορο δρόμο για να σε πάει κάπου, αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο και θα σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο.  Οι σχέσεις σου με αδέλφια και συγγενείς εξ αίματος θα τονιστούν αυτή την περίοδο και δεν είναι απίθανο να δεις δικά σου άτομα να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή τους. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος έφυγε επιτέλους από το ζώδιό σου , αλλά αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τον ξεφορτώθηκες εντελώς. Από την νέα του θέση ο Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και τονίζει θέματα υλικής ασφάλειας και προσωπικής αυτοπεποίθησης. Η διέλευση θα στοχεύσει στο να σε κάνει να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι απαραίτητο και τι είναι αυτό που είναι περιττό. Πόσα πρέπει να έχεις και πόσα χρειάζεται να κάνεις. Ο δεύτερος οίκος, από τον οποίο διελαύνει πλέον ο Κρόνος, είναι τομέας που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά σχετίζεται επίσης με τα ταλέντα που έχεις και με τους τρόπους που έχεις για να δημιουργήσεις χρήματα ή ανέσεις. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις ικανότητες και τα ταλέντα που έχεις και να καταφέρεις να εξειδικευτείς σε κάτι με αποτέλεσμα να έχεις ευημερία και αφθονία στην ζωή σου. Μην βιάζεσαι, έχεις σχεδόν τρία χρόνια για να το καταφέρεις αυτό. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ 
Ο Κρόνος σε επισκέπτεται λοιπόν και η επίσκεψή του θα κρατήσει σχεδόν μια τριετία. Αυτό δεν δημιουργεί βέβαια ασυγκράτητα κύματα χαράς μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σου, αλλά δεν πρέπει να σου δημιουργήσει και φόβο. Το διάστημα αυτό της διέλευσης είναι διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσεις να εστιαστείς σε αυτό ακριβώς που είναι πιο σημαντικό για σένα, σε αυτά που χρειάζεσαι να αποκτήσεις, να κάνεις και να επιτύχεις. Είναι η περίοδος που σου δίνει την δυνατότητα να φέρεις εις πέρας μια μεγάλη και σπουδαία αποστολή και η αποστολή δεν είναι άλλη από αυτό που ήρθες να κάνεις σε αυτή την ζωή. Η όλη διαδικασία μπορεί να απαιτήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές στην ζωή σου, με απώτερο και ουσιαστικό σκοπό όμως να μπορέσεις μέσα από τις αλλαγές αυτές να συντονίσεις τον εσωτερικό σου εαυτό και το ποιος πραγματικά είσαι με τον εξωτερικό κόσμο και την ζωή σου. Μέσα από την διέλευση του Κρόνου καταλαβαίνεις καλύτερα και έρχεσαι σε επαφή με την αληθινή σου ταυτότητα και όχι με το ποιος πρέπει να είσαι και με τους κοινωνικούς ρόλους που χρειάζεται να παίξεις. Είναι η εποχή που όλα αυτά που θα έπρεπε να είχες κάνει κάποτε ή όλα αυτά που θα κάνεις στο μέλλον, τα αφήνεις πίσω σου χωρίς καμία ενοχή και επικεντρώνεσαι στο εδώ και τώρα. Η ώρα έχει έρθει για να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι χρειάζεται να γίνει και αυτό πλέον το ξέρεις πολύ καλά. Το να περάσεις από περιόδους που αισθάνεσαι ότι μετανιώνεις για κάποια πράγματα ή που έχεις ενοχές είναι κάτι φυσικό με αυτή την διέλευση, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο για να μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να δημιουργηθεί χώρος στο μυαλό και στην καρδιά σου για χαρά, για πρόοδο, για ικανοποίηση και για ανάπτυξη του εαυτού. Μάθε συγκεκριμένα πώς σε επηρεάζει ο Κρόνος από την καινούργια του θέση, μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter