astropedia.gr

Κρυφή ερωτική επιθυμία του κάθε ζωδιού!

Κρυφή ερωτική επιθυμία του κάθε ζωδιού!
Κάθε ένα από τα ζώδια τείνει να έχει συγκεκριμένες ερωτικές προτιμήσεις και επιθυμίες. Σίγουρα θα τον άφηνες έκπληκτο αν γνώριζες και πραγματοποιούσες την κρυφή του ερωτική του φαντασίωση, την οποία κρατούσε στο πίσω μέρος του μυαλού του χωρίς ποτέ να την αναφέρει!

 
Κριός

Η κρυφή ερωτική ευχή του άντρα Κριού είναι αρκετά απλή. Το μόνο που επιθυμεί είναι να τον ξαφνιάσεις και να κάνεις εσυ την αρχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αυθόρμητη και σχετικά γρήγορη ερωτική συνεύρεση σε απρόσμενη στιγμή κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης ημέρας ή ένας ασυνήθιστος χώρος-δωμάτιο - έπιπλο στο οποίο ακόμα δεν έχετε αφήσει το στίγμα σας.

 
Ταύρος

Η έννοια ενός Ταύρου είναι να ικανοποιήσει απόλυτα την ερωτική του σύντροφο, προσφέροντας της κάθε είδους απόλαυση. Αλλά η κρυφή του επιθυμία είναι να παραδοθεί στα χέρια σου χωρίς να ανησυχεί για την ανταπόδοση της ικανοποίησης. Ανέλαβε τη δράση εξ ολοκλήρου και πρότεινε του να χαλαρώσει, να σου αφεθεί και απλώς να το απολαύσει.

 
Δίδυμος

Για τον άντρα Δίδυμο το μυαλό είναι το ισχυρότερο σεξουαλικό όργανο. Σίγουρα του αρέσει να φαντασιώνεται κατά την διάρκεια της πράξης ή να εκτοξεύετε ερωτικές ατάκες ο ένας στον άλλον. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο σου, μπορείς να δημιουργήσεις αντιπερισπασμό, ανταλλάσσοντας ερωτικού περιεχομένου μηνύματα καθόλη την διάρκεια της μέρας, προετοιμάζοντας τον για τη νύχτα που θα ακολουθήσει, θα το απολαύσει εξίσου.

 
Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος δεν θέλει στην πραγματικότητα να γνωρίζεις τις πιο κρυφές φαντασιώσεις του, από την άλλη δεν είναι δύσκολο να τις ξετρυπώσεις αφού ο ίδιος ανά διαστήματα είναι τόσο καλός σε βαθμό αγαθοσύνης. Ενθάρρυνε τον για μια παιχνιδιάρικη ερωτική πάλη μαζί σου στο κρεβάτι και γρήγορα θα καταλάβεις πως του αρέσει να γίνεται ο δυνατός και το αφεντικό στο σεξ όταν τον προκαλείς.

 
Λέων

Αν είσαι αρκετά γενναία φτιάξε μαζί του το προσωπικό ερωτικό σας βίντεο. Οι Λέοντες είναι συνήθως αυτοί που απολαμβάνουν και την διαδικασία αλλά και το τελικό προϊόν που θα έχετε ως αποτέλεσμα. Αν είσαι λίγο ντροπαλή ώστε να λειτουργήσεις μπροστά στην κάμερα, τότε ένας καθρέφτης στο ταβάνι ή δίπλα στο κρεβάτι θα του προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό.

 
Παρθένος

Οι άντρες  που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου εύκολα επηρεάζονται και εξίσου εύκολα αλλάζουν γνώμη, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να έχουν ερωτικές προτιμήσεις οι οποίες χάνονται στην πορεία γιατί αδυνατούν να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν. Με αυτά τα δεδομένα η υποθετική παρουσία ενός φανταστικού τρίτου ατόμου ανάμεσα σας (αρκεί να είναι μόνο στην φαντασία σας), πιθανόν να αποτελεί μια κρυφή επιθυμία.

 
Ζυγός

Η πιο βαθειά ερωτική επιθυμία του άντρα Ζυγού μπορεί απλώς να είναι η εκπλήρωση μιας ασυνήθιστης δικιάς σου φαντασίωσης. Δεν έχει σημασία τι θα του ζητήσεις, αν μπορεί να το κάνει, οτιδήποτε ενδιαφέρον για σένα στο κρεβάτι, θα το κάνει! Αφού έτσι αποκτά εμπιστοσύνη και σιγουριά για τον εαυτό του. Θα μείνεις έκπληκτη με το πόσο καλά θα ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του δώσεις.

 
Σκορπιός

Ποτέ μην υποτιμήσεις την θεραπευτική δύναμη που έχει το σεξ στον άντρα Σκορπιό. Πιθανότατα να νιώθεις πως θέλει να μείνει λίγο μόνος του, όταν είναι σε άσχημη διάθεση είτε λόγω τσακωμού, είτε εξαιτίας μιας δύσκολης μέρας στην δουλειά, αλλά η απελευθέρωση των συναισθημάτων και των διαθέσεων μέσα από μια δυνατή ερωτική πράξη ανακουφίζει τον Σκορπιό και αποτελεί την κρυφή του επιθυμία.

 
Τοξότης

Το να κάνετε έρωτα σε καινούρια εξωτικά μέρη μπορεί να ενθουσιάσει φοβερά έναν Τοξότη. Και ίσως κάποιες φορές αυτό σημαίνει δημόσιους χώρους για να ανέβει η αδρεναλίνη, ειδικά για τους νεαρούς απερίσκεπτους Τοξότες, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει μια διήμερη ρομαντική απόδραση σε ένα ειδυλλιακό ξενοδοχείο κοντά στην φύση.

 
Αιγόκερως

Οι άντρες Αιγόκεροι θεωρούν τον ρομαντισμό χάσιμο χρόνου τουλάχιστον ξεπερασμένο, αν όχι χάσιμο χρόνου. Παρολαυτά  αυτά εύχεται μέσα του να έπαιρνες μια μέρα άδεια από την δουλειά, μόνο για χάρη του. Και να αφιερώνατε ολόκληρη τη μέρα αυτή φροντίζοντας ο ένας τον άλλον στην κρεβατοκάμαρα με την ησυχία σας, σαν δυο εραστές που χάθηκαν σε έναν κόσμο φτιαγμένο μόνο για αυτούς.

 
Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αν και είναι ιδιαίτερα εφευρετικοί στο κρεβάτι, κάποιες φορές αδυνατούν να εφαρμόσουν σε πρακτικό επίπεδο όσα επιθυμούν και φαντασιώνονται, πόσο μάλλον να στο προτείνουν. Ένα δώρο έκπληξη όπως ένας κατατοπιστικός οδηγός του σεξ με ενδιαφέρουσες στάσεις, κι εσένα πρόθυμη να πειραματιστείς θα τον δελεάσει και θα τον διευκολύνει ώστε να τις πραγματοποιήσει μαζί σου!

 
Ιχθύς

Όταν ένας Ιχθύς παρακολουθήσει μια ερωτική σκηνή, συνήθως μετά την επαναλαμβάνει ξανά και ξανά στο μυαλό του, είτε ντυθείς όπως η αγαπημένη του πρωταγωνίστρια, είτε απλά του ψιθυρίσεις ατάκες οι οποίες θα πυροδοτήσουν αναμνήσεις από συγκεκριμένες στιγμές μιας ταινίας, η ερωτική του διέγερση και φαντασία θα εκτοξευτούν.Newsletter