astropedia.gr

Ταρώ Ιουνίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ταρώ Ιουνίου. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ – Ιούνιος 2019
Η κάρτα του μήνα:  Η Εγκράτεια

Η ηρεμία και η συναισθηματική ισορροπία κάνουν μια ευπρόσδεκτη επανεμφάνιση στη ζωή σου αυτό το μήνα, τόσο στα προσωπική όσο και στα επαγγελματικά σου.
Αυτή η ηρεμία που θα αισθανθείς θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επαγγελματική σου ζωή.
Αν υπήρξαν αντικρουόμενα επιχειρήματα ή συγκρούσεις συμφερόντων τότε να περιμένεις να λάβουν χώρα συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε πετυχημένους συμβιβασμούς.
Στη συναισθηματική σου ζωή, οι άνθρωποι γύρω σου, σε ακούνε αντί να απαιτούν.
Αναμένεται μια γενική ανανέωση και σωματική ευεξία, παρά το λίγο άγχος που ίσως αισθανθείς κατά καιρούς.
Επικεντρώσου σε σωματικές δραστηριότητες οι οποίες θα σου φέρουν ψυχική χαλάρωση και ηρεμία.

Κριός: Οκτώ των Ράβδων
Θα είσαι σε συνεχή κίνηση και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά.
Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές.
Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.
Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία.
Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου.
Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου. Νιώθεις ηρεμία και απολαμβάνεις τις στιγμές.
Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα.
Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή περισσότερων από έναν υποψήφιων συντρόφων.
Εσύ θα επιλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα!
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760

Ταύρος: Τρία των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου.
Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση και θα αισθανθείς όμορφα κατά την διάρκεια του μήνα.
Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον ταίρι σου και η σχέση σου γίνεται δυνατότερη.
Αν είσαι εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συμβάλουν θετικά σε μια νέα γνωριμία.
Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς θα γίνει αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760Δίδυμοι: Ο Μάγος
Αν είχες υπομείνει καιρό μια αρνητική κατάσταση από ανάγκη, τώρα βαδίζεις σε νέα μονοπάτια.
Στην επαγγελματική σου ζωή υπάρχουν νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές ευκαιρίες για πρόοδο και άνοδο στη σταδιοδρομία σου, συναντάς τα σωστά άτομα, στο σωστό μέρος, τη σωστή χρονική στιγμή.
Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά λαχταρούσες να κάνεις ή είχες προσπαθήσει για αυτό, αυτός είναι ο μήνας που θα υλοποιηθεί.
Νιώθεις ευθύνη για το πεπρωμένο σου και αποφασίζεις εσύ για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις. Συναισθηματικά, ανέμενε αναβίωση του πάθους στη σχέση σου, μπορείς να προσβλέπεις σε βαθύτερα επίπεδα δέσμευσης.
Αν υπήρξαν αντικρουόμενα επιχειρήματα ή διαφωνίες με το ταίρι σου, να είσαι βέβαιος ότι τα αρνητικά συναισθήματα θα εξαφανιστούν αυτόν το μήνα.
Θα νιώσεις πιο σιγουριά για τα συναισθήματα του αγαπημένου σου προσώπου, ειδικά αν η σχέση σου είχε περάσει από αστάθεια.
Αν είσαι εκτός σχέσης, νιώθεις την ανάγκη συναισθηματικά και ψυχικά να ξεκινήσεις την αναζήτηση για μια νέα σχέση, έτσι βγαίνεις έξω για να συναντήσεις νέους ανθρώπους.
Ίσως γνωρίσεις κάποιο άτομο με τον οποίο νιώθεις αρμονία σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760


Καρκίνος:  Η Κρίση

Αυτό το μήνα είσαι δείχνεις μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων και επιλογών σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου.
Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου.
Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου.
Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου.
Στη συναισθηματικά σου, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν κάνει πιο αποφασισμένο να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου.
Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου και εξετάζεις ποια συναισθήματα το έκαναν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο.
Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας.
Τα καλά νέα είναι ότι το ταίρι σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα.
Εάν είσαι εκτός σχέσης, θα κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760


Λέων: Τέσσερα των Ξιφών

Ορισμένα άτομα στη ζωή σου μπορεί να μονοπωλούν το χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου.
Έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από τη ζωή και τα προβλήματα των άλλων και λόγω της συμπονετικής φύσης σου, προσπαθείς για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων.
Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν παίρνει την κατεύθυνση που θέλεις, ψάχνεις για άμεσες λύσεις. Εάν ήδη αισθάνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις αλλού, μην αποφασίσεις αυτό το μήνα, ίσως αργότερα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή.
Στην συναισθηματική σου ζωή, μην πανικοβληθείς και μη βγάλεις επιθετική συμπεριφορά αν το ταίρι σου σε κάνει να νιώσεις στο περιθώριο.
Μπορεί πραγματικά να χρειάζεται προσωπικό χρόνο ή να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις του.
Από τη θετική πλευρά, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να φέρει πίσω την εγγύτητα και τα συναισθήματα στη σχέση σας.
Αν είσαι ελεύθερος/η, φλέρταρε και διασκέδασε αλλά προσπάθησε να μη δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης, ούτε και να κάνεις μελλοντικά σχέδια με όποιο πρόσωπο βρεθεί στο δρόμο σου.
Μπορεί να σου πάρει κάποιο χρόνο για να το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε βάθος.|
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760


Παρθένος:  Το Αστέρι
Αυτός ο μήνας σου έχει ένα ιδιαίτερο δώρο, όχι μόνο για να σου υπενθυμίσει ότι είναι πολύ καλό να κάνεις όνειρα, αλλά και να αφυπνίσει την ενέργεια για να τα υλοποιήσεις.
Αν είχες αισθανθεί πρόσφατα ενόχληση και δυσφορία από τις απαιτήσεις των άλλων και τη σκληρότητα του κόσμου, τώρα συναντάς θετικούς ανθρώπους που αποκαθιστούν την πίστη σου στη ζωή.
Το σύμπαν σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει πραγματικά ομορφιά σε αυτό τον κόσμο.
Βλέπεις νέους ορίζοντες τόσο στην αγάπη όσο και την καριέρα σου, αισθάνεστε να ανανεώνεται συναισθηματικά, με χαρά και αισιοδοξία στη ζωή.
Οι συναισθηματικές σχέσεις σου, τόσο οι ερωτικές όσο και οι οικογενειακές, θα σε ενθουσιάσουν, δεν θα σε αποστραγγίσουν συναισθηματικά. Θα αισθανθείς κατανόηση, υποστήριξη και ενθουσιασμό, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και την αγάπη σου και λαμβάνεις θετική ανταπόδοση.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760Ζυγός: Επτά των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αισθάνεσαι πραγματικά τη δική σου δύναμη, κάνεις ενέργειες συμβιβασμού και συμφιλίωσης, αφήνετε πίσω σου τα εμπόδια.
Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσεις την καριέρα σου, να αναλάβεις ένα ηγετικό νέο ρόλο ή ακόμα να έχεις αυξημένες αρμοδιότητες στην εργασία σου.
Μην αφήνεις το φόβο και τους δισταγμούς να σε εμποδίζουν να κάνεις ένα βήμα μπροστά προς τα όνειρά σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να θελήσεις να μείνεις λίγο στη μοναξιά σου προκειμένου να αποσαφηνίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.
Μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, επιδεικνύοντας την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα σου.
Ακόμα και αν έχεις πολλές ερωτικές γνωριμίες, εκπέμπεις γύρω σου μια θετική ενέργεια, νιώθεις δύναμη και χαρά και δεν βιάζεσαι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, είσαι καλά με τον εαυτό σου.
Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο οικεία και συμπονετικά με το ταίρι σου, αισθάνεσαι ότι μαζί μπορείτε να κατακτήσετε πολλά ακόμα.
Η σχέση σας γίνεται ισχυρότερη ακόμα και αν αντιμετωπίσετε εξωτερικά εμπόδια.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760


Σκορπιός: Η Ιέρεια
Έρχεται το τέλος ενός περίεργου κύκλου στη ζωή σου και ξεκινά κάτι καινούργιο, βλέπεις τη ζωή σου να βελτιώνεται.
Αυτό επισημαίνεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, όπου μια χρονική περίοδος σχετικής αδράνειας αντικαθίσταται από τη δημιουργικότητα.
Δεν μπορείς να ανεχτείτε τη στασιμότητα, θέλεις τώρα να δράσεις.
Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο αυτό το μήνα.
Αποδεικνύεις στους άλλους στην εργασία σου αλλά και στον εαυτό σου το έχεις πάρει απόφαση να πετύχεις και ότι έχεις την ικανότητα να σκεφτείς νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις.
Αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και η διαύγεια της σκέψης σου θα ωφελήσουν επίσης τη συναισθηματική ζωή σου.
Πολλές φορές αγχώνεσαι στην προσπάθειά σου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το τι είναι ή όχι επιθυμητό και αποδεκτό στη σχέση σου.
Αυτό το μήνα όμως νέες γνωριμίες και εμπειρίες φέρνουν τον ενθουσιασμό και νέες προοπτικές στη ζωή σου.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760


Τοξότης:  Ο Κόσμος

Προχωράς σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία.
Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα εσύ.
Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής εργασίας.
Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου.
Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τα ταλέντα σου.
Ένα όμως από τα πιο βαθιά καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα, είναι ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και να αρχίσεις να αποκτάς πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα απλά πράγματα της ζωής.
Συναισθηματικά, τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες περιοχές ή χώρες θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία.
Αν είσαι σε σχέση, οποιαδήποτε δυσκολία ή συγκρούσεις του παρελθόντος απομακρύνονται και αντικαθίστανται από μια πολύ πιο αισιόδοξη και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760Αιγόκερως :  Ο Ερημίτης

Είναι ένας καλός μήνας για να κάνεις μερικά βήματα πίσω και να είσαι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Θα επωφεληθείς σίγουρα από την ηρεμία και τη μοναξιά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το μέλλον σου.
Σίγουρα δουλεύεις πολύ σκληρά για να πετύχεις και προσπαθείς να κάνεις το σωστό πράγμα για τους άλλους, αλλά αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποιο είναι το σωστό για τον εαυτό σου.
Στην επαγγελματική σου ζωή, παραβλέπεις κάποια πράγματα ή διαισθάνεσαι ότι κάποιοι γύρω σου δεν είναι και τόσο ειλικρινείς.
Μην σε απασχολεί αυτό όμως, αν και αργοπορημένα, η επιτυχία και η αναγνώριση θα έρθουν.
Το πιο σημαντικό τώρα είναι να οργανωθείς σωστά και να συγκρατηθείς αν κάποιοι δεν σε αναγνωρίζουν όσο θα ήθελες. Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να βιώσεις συναισθηματική απόσταση με το ταίρι σου.
Ακόμα και αν είσαι σε σύγχυση για το τι συμβαίνει, είναι σημαντικό να του δώσεις το χρόνο που θέλει αλλά και να αφήσεις να γνωρίζει πόσο πολλά σημαίνει για σένα.
Αν είσαι χωρίς σχέση, η ερωτική σου ζωή δεν θα έχει και τη μεγαλύτερη προτεραιότητα αυτό το μήνα.
Αυτός ο μήνας σου προσφέρει ευκαιρίες και στιγμές για περισυλλογή και μοναξιά.
Αν βεβαίως υπάρξει κάποια πρόταση, δεν θα την αρνηθείς, αλλά προέχει για σένα η ηρεμία και η γαλήνη της ψυχής σου.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760Υδροχόος:  Δύο Πεντάκτινο

Μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και βάλε στην άκρη κάποιες από τις πολλαπλές σου ευθύνες, προκειμένου να επικεντρωθείς στις βασικές σου προτεραιότητες.
Στην καριέρα σου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από επικίνδυνους ελιγμούς.
Αν ψάχνεις για επαγγελματική αλλαγή, είναι καλύτερο να κάνεις σε βάθος έρευνα, αντί να αφήνεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου να σε βγάλουν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου θα είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αλλά είναι σημαντικό να ξέρει το αγαπημένο σου πρόσωπο πόσο σημαντικός είναι για εσένα.
Μπορεί να έχει λανθασμένη εντύπωση για τα συναισθήματά σου ή ακόμη και ιδέες για πιθανό χωρισμό, αν αισθάνεται πως τον παραμελείς. Αν είσαι έκτος σχέσης, να είσαι πολύ σαφής για το τι θέλεις πριν από την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συναντώντας μια παλιά αγάπη.
Εάν δεν είσαι σε αναζήτηση για δέσμευση, να είσαι ειλικρινής με τους άλλους, αλλά πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σου.
Μπορεί να παρασυρθείς από τις συγκινήσεις και το σεξουαλικό πάθος μιας νέας ή παλιάς αγάπης, αλλά μπορεί επίσης να εκνευριστείς αν νιώσεις αναγκασμένος να αναλώσεις πολύ χρόνο, χώρο και ενέργεια για αυτό το άτομο.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760Ιχθύες: Ιππότης των Ξιφών

Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του μια ισχυρή ενέργεια και σε ωθεί να κάνεις τις σκέψεις σου πράξεις.
Κινείσαι σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου που περιλαμβάνουν τις σχέσεις σου, τη σταδιοδρομία σου, ακόμη και το μέρος που μένεις.
Είναι επίσης ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα να αποφύγεις την τάση σου να χρησιμοποιείς σκληρά λόγια με τους γύρω σου, ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι έχουν άδικο.
Στην καριέρα σου, οι άλλοι συνειδητοποιούν τις ικανότητές σου και ασκείς μεγάλη επιρροή με τις πολύτιμες συμβουλές σου.
Μιλάς με ενθουσιασμό και πάθος, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές.
Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως το ταίρι σου, σου δείξει την εγωιστική και δυναμική πλευρά του αυτό το μήνα, έτσι προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις λογομαχίες ή να υποστηρίζεις με σθένος τις απόψεις σου.
Οι αντιπαραθέσεις δεν θα αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα, αντίθετα ίσως δημιουργήσουν συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας.
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την έμφυτη ευγενική και διπλωματική σου συμπεριφορά.
Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, αυτός ο μήνας σου φέρνει συναρπαστικά άτομα στη ζωή σου, αλλά μην προσπαθήσεις να παίξεις παιχνίδια μυαλού και κάνεις όνειρα για το μέλλον.
Μη μένεις μόνο στα γενικά! Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760

Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: