astropedia.gr

Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Απριλίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα αγωνίζεσαι για να είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου αλλά και στο πως θα κάνεις περισσότερα χρήματα. Δίνεις περισσότερη προσοχή στην εργασία σου, ίσως επεκτείνεις τις δεξιότητές σου και νιώθεις υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά σου. Θέλεις να δείξεις στους γύρω σου την δύναμη σου, στο πλαίσιο της αφοσίωσης και του επαγγελματισμού.

Είσαι σε φάση έντονης δημιουργίας, ετοιμάζεσαι να βάλεις τις τελευταίες πινελιές σε ένα έργο σου και παράλληλα πειραματίζεσαι με κάτι άλλο. Αυτή η κάρτα αναφέρεται επίσης σε ένα νέο ενδιαφέρον, κάτι καινούργιο ή την υλοποίηση ενός ονείρου ζωής και αφιερώνεις πλήρως τον εαυτό σου σε αυτό. Κάνεις ό, τι σου αρέσει, αγωνίζεσαι για τους στόχους σου και μπορείς να δεις ακόμα και χρήματα να απορρέουν από τις προσπάθειές σου.

Το Οκτώ Πεντάκτινο μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μια δύσκολη δοκιμασία γενικότερα , την οποία όμως διεκπεραιώνεις με ευκολία καθώς αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα σου ζητούν να σκεφτείς σε βάθος τι πραγματικά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου και να σκεφτείς σοβαρά τις επιλογές σου, πιστεύοντας στην αξία σου και τις δυνατότητές σου.

Κριός
Εννέα Πεντάκτινο
Η ζωή θα σου δώσει άφθονο κέφι και χαρά αυτό το μήνα. Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να αναζωογονηθείς. Στη σταδιοδρομία σου οδεύεις προς ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο, αλλά επιτρέπεις στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει. Αν αναζητάς μια επαγγελματική αλλαγή, τότε είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι ακόμα καλύτερο, αλλά λάβε σοβαρά υπόψη σου την ανάγκη να αξιολογήσεις σε βάθος τα νέα δεδομένα.

Ακόμα και αν αποφασίσεις να παραμείνεις στην υφιστάμενη εργασία σου, θα υπάρξουν μακροπρόθεσμα επαγγελματικές βελτιώσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, εναρμονίζεις την ελευθερία και τη συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σου. Πετυχαίνεις μια θαυμάσια ισορροπία ανάμεσα στο να βρεθείτε με το ταίρι σου οι καλύτεροι φίλοι, αλλά και εραστές . Επιλύεις αρνητικά επίμαχα ζητήματα ή συγκρούσεις που προϋπήρχαν μεταξύ σας, κάνεις τα πάντα προκειμένου να παρέχεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο ταίρι σου.

Αν είσαι εκτός σχέσης , η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σου φέρνουν πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους δίπλα σου, νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Έτσι, αν θέλεις κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο , το διεκδικείς και δεν το αφήνεις να σου ξεφύγει με τίποτα! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Ταύρος
Το Άρμα
Σου είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις με ό, τι σχεδιάζεις και έχεις στο μυαλό σου αυτό το μήνα, προβαίνοντας σε σημαντικά άλματα προς τα εμπρός. Πρόκειται για ένα μήνα δράσης και κίνησης στον οποίον μπορείς να πετύχεις όλους τους στόχους σου, αν είσαι σαφής και ήρεμος με τους γύρω σου. Η ενέργεια αυτού του μήνα ευνοεί τις τολμηρές και αποφασιστικές κινήσεις, αλλά φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας να μην εκνευριστείς με πιθανές ανατροπές ή με επιπρόσθετα καθήκοντα που θα σου αναθέσουν.  Στην επικοινωνία σου με τους άλλους, απέφυγε οποιεσδήποτε δύσκολες συζητήσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, καλό θα ήταν να μην αναζητήσεις μια νέα σχέση ή αν γνώρισες πρόσφατα κάποιο άτομο και νιώθεις πίεση, επιβράδυνε το ρυθμό. Επίσης αναρωτήσου αν ειλικρινά θέλεις το άτομο το οποίο έχεις γνωρίσει, διαφορετικά κάνε πίσω και αποστασιοποιήσου. Μην βιάζεσαι να κάνεις μια σταθερή σχέση, αργότερα θα μετανιώσεις.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνετε με το ταίρι σου συναρπαστικά σχέδια για ένα ταξίδι ή ακόμα να συζητήσετε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Παρά το γεγονός ότι θα νιώθεις την ανάγκη για δέσμευση, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή ώστε να μην βιάζεσαι και δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση με το ταίρι σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Δίδυμοι
Ο τροχός της τύχης
Βλέπεις τη ζωή πολύ πιο αισιόδοξα, ήρθε η ώρα να απολαύσεις την ευτυχία και να νιώσεις ψυχική ισορροπία. Στην καριέρα σου, αν είσαι σε μια επαγγελματική θέση λόγω αναγκαιότητας, εξετάζεις κάτι που σε ενθουσιάζει πραγματικά. Αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να κάνεις ή να δοκιμάσεις επαγγελματικά, τότε αυτός είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Πιστεύεις στην αξία σου και τις ικανότητές σου, γνωρίζεις ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για την επαγγελματική σου πορεία. Εκτός του ότι εσύ θα είσαι ο καπετάνιος του δικού σου πλοίου, θα έχεις παράλληλα και τη βοήθεια της τύχης.

Στη συναισθηματική ζωή , αν είχες βιώσει προστριβές και διαφωνίες στη σχέση σου, τα πράγματα αλλάζουν. Δημιουργείται μια πολύ ελαφρύτερη ατμόσφαιρα στη σχέση σου που βοηθά και τους δυο σας να υποχωρήσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Ανέμενε βαθιές εκδηλώσεις αγάπης που στόχο έχουν να αντιληφθείς πόση αγάπη υπάρχει μεταξύ σας.

Αν είσαι εκτός σχέσης , θα γοητευτείς από ένα πρόσωπο που ξεσηκώνει τα πάθη σου και τα συναισθήματά σου. Φρόντισε μόνο να πατάς γερά τα πόδια σου στο έδαφος και μην αφήνεις να σε οδηγεί ο σεξουαλικός πόθος σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καρκίνος
Άσσος Πεντάκτινο
Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις  δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες ευθύνες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου.

Ένα μήνυμα ανανέωσης φέρνουν οι συμπαντικές ενέργειες και στην ερωτική σου ζωή. Προχωράς μπροστά στη σχέση σου, κάνετε νέα πράγματα μαζί, βλέπεις να δημιουργείται ακόμα βαθύτερη κατανόηση μεταξύ σας και καλύτερη επικοινωνία. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συναντήσεις νέους συναρπαστικούς ανθρώπους. Τυχόν νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι πιθανό να μην είναι σταθερές, αλλά θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα σε απομακρύνουν από τη συνήθη ρουτίνα σου.

Το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τέρμα σε συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζεις ότι αποτρέπουν την ευτυχία σου. Ξεκινάς ένα πνευματικό ταξίδι και αναζητάς άτομα που έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Λέων
Άσσος των ράβδων
Η ενέργειά σου και η χαρούμενη διάθεσή σου αντικατοπτρίζονται τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σου ζωή. Ήρθε η ώρα να δείξεις σε όλον τον  κόσμο τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις, τι αξίζεις. Παρακάμπτεις όλα τα εμπόδια, αντιμετωπίζεις τυχόν προκλήσεις που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου βελτιώνονται σημαντικά, ισορροπείς την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή.

Μπορεί να αναζητάς περισσότερο τη διασκέδαση αυτό το μήνα, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, έχεις προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σου, το ταίρι σου, την οικογένεια και τους φίλους σου. Αυτό το μήνα, η έντονη κοινωνική δραστηριότητα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ανθίσει μια νέα αγάπη. Αν δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, τολμάς να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και αναθεωρείς κάποιες από τις απόψεις σου και τις πεποιθήσεις σου.

Προσπάθησε να δεχτείς όσες περισσότερες κοινωνικές προσκλήσεις μπορείς αυτό το μήνα, καθώς σου παρέχουν το κλειδί της ευτυχίας σου. Αν είσαι σε σχέση, δίνεις προτεραιότητα στο αγαπημένο σου πρόσωπο, βλέπεις τη σχέση σου κάτω από νέο πρίσμα και ξέρεις ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στην καρδιά και στα πλούσια συναισθήματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Παρθένος
Τέσσερα των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, αναζητάς χρόνο και χώρο μόνο για σένα. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν μονοπωλήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν φοβάσαι να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα διαπραγματευτείς κάποιες αλλαγές στην εργασία σου.

Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην εξαναγκάσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αν πραγματικά δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον κάποια πράγματα στην εργασία σου, τότε μπορεί να έχει φτάσει η στιγμή για να κοιτάξεις αλλού. Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, μη φύγεις επειδή απλά χρειάζεσαι μια αλλαγή. Συναισθηματικά, εάν αισθάνεσαι απόμακρα από το ταίρι σου μην πανικοβάλλεσαι, ίσως απλά χρειάζεστε και οι δυο σας λίγο προσωπικό χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με τις δικές σας δραστηριότητες.

Το παράδοξο της αγάπης είναι ότι μερικές φορές μια μικρή απόσταση είναι ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει μεγαλύτερη εγγύτητα και πάθος. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, σκέψου μήπως χρειάζεται να αλλάξεις στάση, λιγότερη προσκόλληση θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα. Σκέψου σε βάθος τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και μην αναζητάς κάποιο πρόσωπο απλά για να γεμίσεις τα κενά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Ζυγός
Δύο των Ξιφών
Η ισορροπία και η αρμονία επιστρέφουν στη ζωή σου, όλων των ειδών οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα βελτιωθούν. Στις φιλίες σου, στις συνεργασίες σου και στον ερωτικό δεσμό σου, θέλεις να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ισότητα και ότι αντιμετωπίζεσαι δίκαια. Αν όχι, τότε αναλαμβάνεις δράση για να υπάρξει ισορροπία. Είσαι ανοικτός και σαφής στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αν διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι  μονόπλευρες, δεν θα διστάσεις να φύγεις.

Με την επαγγελματική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, κάνε πολύ καλά την έρευνά σου και έχε υπομονή. Συναισθηματικά, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη συναισθηματικά,  μαζί με το ταίρι σου απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Επικρατεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ισορροπεί το «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας. Αν είσαι εκτός σχέσης , θα πρέπει να εξετάσεις τα κίνητρα των ατόμων που σε πλησιάζουν.

Πριν εμπλακείς σε οποιαδήποτε νέα σχέση, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι θέλεις και γιατί είναι πολύ πιο πιθανό να προσελκύσεις το σωστό πρόσωπο. Όταν η ενέργεια που εκπέμπεις προς τα έξω είναι θετική και ισορροπημένη, τότε θα έχεις την αγάπη που θα σου δώσει την πολυπόθητη ευτυχία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Σκορπιός
Έξι των Ξιφών
Κινείσαι προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική διάθεσή σου κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάζεις πίσω, εστιάζεις στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο. Επαγγελματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον υπέρ σου ή ότι έχει έρθει το τέλος.

Να ξέρεις ότι αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να πας εκεί ακριβώς που θέλεις πραγματικά και ότι ό, τι συμβαίνει έχει έναν καρμικό λόγο.  Συναισθηματικά, αυτές οι αλλαγές του τοπίου θα έχουν επίδραση στην υπάρχουσα σχέση σου και αν έχει επέλθει το τέλμα, ίσως αποφασίσεις να χωρίσεις, διαφορετικά ενδυναμώνεται ο δεσμός σου.

Αν δεν έχεις σχέση, θα πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου και τον κοινωνικό σου κύκλο αν πραγματικά θέλεις να συναντήσεις την αγάπη, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν ήσουν σε απομάκρυνση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι συνθήκες βελτιώνονται και παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις το πρώτο βήμα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Τοξότης
Επτά των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αισθάνεσαι πραγματικά τη δική σου δύναμη, κάνεις ενέργειες συμβιβασμού και συμφιλίωσης, αφήνεις πίσω σου τα εμπόδια. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσεις την καριέρα σου ή να αποκτήσεις αυξημένες αρμοδιότητες στην εργασία σου. Μην αφήνεις το φόβο και τους δισταγμούς να σε εμποδίζουν να κάνεις ένα βήμα μπροστά προς τα όνειρά σου. 

Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να θελήσεις να μείνεις λίγο στη μοναξιά σου προκειμένου να αποσαφηνίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, επιδεικνύοντας την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα σου. Ακόμα και αν έχεις πολλές ερωτικές γνωριμίες, εκπέμπεις γύρω σου μια θετική ενέργεια, νιώθεις δύναμη και χαρά και δεν βιάζεσαι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, είσαι καλά με τον εαυτό σου.

Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο οικεία και συμπονετικά με το ταίρι σου, αισθάνεσαι ότι μαζί μπορείτε να κατακτήσετε πολλά ακόμα. Η σχέση σας γίνεται ισχυρότερη ακόμα και αν αντιμετωπίσετε εξωτερικά εμπόδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Αιγόκερως
Πέντε των Ξιφών
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτό το μήνα καθώς μπορεί  να αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό ή να βρεθείς σε μια συγκρουσιακή ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να μην αναμιχθείς σε οποιεσδήποτε διαμάχες και κυρίως μην αποθαρρύνεσαι από τις συγκρούσεις. Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν αντιπαλότητα ή ανταγωνισμός, έτσι προσπάθησε να μην υψώσεις το ανάστημά σου και κυρίως να μην προβάλεις ό, τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Θα πρέπει να δείξεις διακριτικότητα και εγκράτεια στο χώρο της εργασίας σου.

Συναισθηματικά, η καλύτερη στρατηγική σου για τη συναισθηματική σου ευεξία είναι να μείνεις μακριά από τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου προσώπου . Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ σας ή η επαγγελματική σου ζωή γίνεται πηγή διαφωνιών και ανταγωνισμού. Μπορεί να έχεις κάποιες αμφιβολίες στη σχέση σου, όμως σκέψου ήρεμα και προσεκτικά και μην αντεπιτίθεσαι στο ταίρι σου.

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση. Προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα και μην παρασύρεσαι από τη φαντασία σου. Ωστόσο, εάν η συμπεριφορά κάποιου προσώπου είναι πραγματικά απαράδεκτη, θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να φύγεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Υδροχόος
Επτά των κυπέλλων
Θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες αυτό το μήνα και αυτό μπορεί να σε αγχώσει.  Ωστόσο, θα έχεις την ικανότητα να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε προκλήσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να εμπλακείς σε μια κατάσταση όπου υπάρχει σύγχυση ή να επωμιστείς ειδικές ευθύνες. Ζήτησε βοήθεια από συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν έχεις αναλάβει ένα δημιουργικό κομμάτι, τότε αυτός είναι ένας καταπληκτικός μήνας για εσένα καθώς εισπράττεις επευφημίες και αναγνώριση.

Στην ερωτική σου ζωή αν δεν υπάρχει σχέση, μπορεί να υπάρξουν περισσότερες από μία ευκαιρίες. Όμως οφείλεις να είσαι πολύ σαφής στους άλλους όσον αφορά το τι ακριβώς θέλεις ή ψάχνεις σε μια σχέση. Εάν προτιμάς μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση καλύτερα να είσαι ειλικρινής για να μην πονέσεις αργότερα. Εάν δεν επιθυμείς την δέσμευση, βεβαιώσου ότι τα πρόσωπα που σε διεκδικούν το γνωρίζουν για να μην έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Θα έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή και θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές.

Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να προκύψει μια μικρή σύγκρουση που αφορά το πρακτικό μέρος της σχέσης σου. Όχι ότι θα υπάρχει έλλειψη αγάπης, περισσότερο οι διαφωνίες θα αφορούν την έλλειψη συμφωνίας σε θέματα της καθημερινότητάς ή τα οικονομικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Ιχθύες
Ο Ιππότης των Ράβδων
Η δύναμη και η ενεργητικότητά σου, σε βοηθούν να κάνεις νέα μακροπρόθεσμα σχέδια. Ο Απρίλιος φέρνει μαζί του μια έντονη ενέργεια ανανέωσης για σένα, καιεσύ πιστεύεις στον εαυτό σου και τα πάντα σου φαίνονται εφικτά να πραγματοποιηθούν. Ανάμενε θετικά γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή, ξεχωρίζεις στο πλήθος, έχεις πολλές προσφορές, αναλαμβάνεις έναν καθοριστικό ρόλο. Όλες οι προσπάθειες που έκανες για τη βελτίωση της επαγγελματικής σου ζωής, σου φέρνουν ανταμοιβές.

Στην ερωτική σου ζωή αν είσαι εκτός σχέσης , ζεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό του έρωτα, δεν σκέφτεσαι το αύριο αλλά το σήμερα στην αγκαλιά κάποιου ατόμου που σου φέρνει πάθος και αναγέννηση στην ψυχή σου. Εάν επιθυμείς κάτι συναρπαστικό αλλά φευγαλέο, τότε αυτός θα είναι ο ιδανικός μήνας για σένα. Ωστόσο, εάν αναζητάς μια μόνιμη σχέση, τότε καλό θα ήταν να μην αναλώνεσαι σε περιστασιακές καταστάσεις και απλά να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να σιγουρευτείς ότι είστε στην ίδια σελίδα με το ταίρι σου. Πρόσεξε τις παρορμητικές και επιπόλαιες ενέργειές σου καθώς θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επικοινώνησε με ειλικρίνεια με το ταίρι σου και εκδήλωσε ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: