astropedia.gr

Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Μαΐου για όλα τα ζώδια
Μηνιαίες Προβλέψεις Ταρώ – Μάιος 2019
Η κάρτα του μήνα:  Δέκα των Κυπέλλων


Αυτός είναι ένας μήνας που σε καλεί να εκφράσεις ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για τη ζωή αλλά και στους αγαπημένους σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη σημασία που έχουν στη ζωή σου το ταίρι σου, οι φιλίες σου και η οικογένειά σου και τονίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Κάνεις απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σου, βλέπεις ποιες έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτή η κάρτα δείχνει την υποστήριξη και την ανάγκη σου να είσαι με τους άλλους και αναφέρεται στην προσπάθεια για κάποιον ή κάτι που αξίζει και τα οποία σου προσφέρουν συναισθηματική εκπλήρωση και ασφάλεια. Το βαθύ καρμικό μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να αφήσεις τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα να ξέρουν πόσο σημαντικά είναι στη ζωή σου. Να εκτιμήσεις ό, τι σου έχει προσφέρει η ζωή και να βρεθείς πιο κοντά με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα: με την οικογένειά σου, τους φίλους σου και το ταίρι σου.

Κριός
Εννέα Πεντάκτινο

Δεν θα θελήσεις να απολαύσεις τόσο τη διασκέδαση αυτό το μήνα, αλλά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν αναζητάς αλλαγή στην καριέρα σου, τότε είναι πιθανό να έχεις κάτι ακόμη καλύτερο από ό, τι είχες οραματιστεί. Λάβε υπόψη σου ότι μπορεί να χρειαστεί να βάλεις για λίγο στην άκρη την υπερβολική κριτική και την ανάλυση τα οποία συχνά σε αποτρέπουν από το να χαλαρώσεις και σου δημιουργούν άγχος. Ευτυχώς, θα έχεις δίπλα σου καλούς φίλους που θα σε βοηθήσουν και θα σε ενθαρρύνουν στην υλοποίηση των στόχων σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις παράλληλα τόσο συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σου, όσο και στιγμές μοναξιάς. Θα πρέπει να βρεις την ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και αυτών του συντρόφου σου, χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ σας.

Ενδέχεται να μην υπάρχουν μεγάλες συναισθηματικές επιβεβαιώσεις και πάθη, αλλά θα νιώσεις την ασφάλεια που επιθυμείς. Αν είσαι εκτός σχέσης , μπορεί να μην έχεις αυτοεκτίμηση και να μην είσαι και τόσο κοινωνικός αυτό το μήνα. Αν γνωρίσεις  κάποιο πρόσωπο , μπορεί να μην έχεις τον ενθουσιασμό να κάνεις μια νέα σχέση. Εκείνο που σε απασχολεί τώρα είναι να είσαι με μια κατάσταση που σου δίνει αξία και μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Ταύρος
Τρία των Ράβδων

Αυτό το μήνα έχεις περισσότερη τόλμη και αποφασιστικότητα για να χαράξεις μια νέα πορεία ζωής, η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου πρόκειται να σου φέρουν πολλές ανταμοιβές.  Υλοποιείς ένα συγκεκριμένο στόχο με βάση τη διαίσθηση, την επινοητικότητα και τη φαντασία σου, δεν σταματάς να αγωνίζεσαι για την επιτυχία και την ευτυχία σου και έχεις δίπλα σου τις συμβουλές και την αρωγή των άλλων.

Επαγγελματικά, απολαμβάνεις την υποστήριξη των άλλων για την επίτευξη των στόχων σου και φτάνεις σε ένα σημείο ορόσημο στην καριέρα σου. Ανεξάρτητα του πόσο έχεις προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή κάποιων ανθρώπων στην εργασία σου και τις πολλές ώρες εργασίες σου, τώρα έχεις την αίσθηση ότι επιτέλους έφθασε η εκτίμηση και η αναγνώριση.

Συναισθήματα ευτυχίας και ενθουσιασμού καταλαμβάνουν την ερωτική σου ζωή, αποκτάς νέες φιλίες και νιώθεις ρομαντισμό και πάθος, έτσι αν είσαι καιρό χωρίς σχέση, βρίσκεις κάποιο πρόσωπο να μοιραστείς τη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ένα πρόσωπο που εξιτάρει τη φαντασία σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, διασκεδάζετε μαζί με το ταίρι σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να περάσετε όχι μόνο περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά επιπλέον ίσως πάτε και ένα ταξίδι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Δίδυμοι
Επτά των Ξιφών

Πρόσεξε τα απότομα και σαρκαστικά λόγια σου αυτό το μήνα και γενικά πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Στην καριέρα σου είσαι πιο αυταρχικός και απόλυτος από το συνηθισμένο, ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις προς εσένα. Φρόντισε η δική σου συμπεριφορά να είναι ηθική και άμεμπτη και πάνω απ’ όλα, μην εμπλακείς κουτσομπολιά. Επίσης, προσπάθησε να μην αναμιγνύεσαι σε ζητήματα που δε σε αφορούν .

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά ακόμα και αν οι δικές σου ενέργειες τεθούν υπό αμφισβήτηση, θα βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις αν ενεργήσεις με ευθύτητα . Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα  εμπιστοσύνης στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει ανισορροπία ή έλλειψη ειλικρίνειας με το σύντροφό σου. Είναι πολύ καλύτερα, αντί να κρύβεις τον πόνο σου και τη θλίψη σου, να μιλήσεις ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αν ψάχνεις καιρό τον έρωτα , το σύμπαν μπορεί να σου φέρει ένα ελκυστικό, αλλά αινιγματικό πρόσωπο στη ζωή σου. Να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς αυτό το μήνα θα είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τις προθέσεις του και τα κίνητρά του. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε σχέση με το τι θέλεις και τι περιμένεις να πάρεις. Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Καρκίνος
Η Δικαιοσύνη

Αυτό το μήνα επανεξετάζεις ποιος και τι σου προσφέρουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Καθιστάς σαφές σε όλους γύρω σου ότι θέλεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως και να βρεθείς σε ένα δίλημμα, δεν μπορείς να κατανοήσεις ποιος και τι σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά ή με ποιον θέλεις να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου. Στην καριέρα σου, εάν εκθέσεις τις απόψεις σου δίκαια και χωρίς άγχος , θα έχεις και αυξημένες πιθανότητες να λάβεις ανταμοιβές και την αναγνώριση που σου αξίζει.

Το καλό είναι ότι είσαι από τη φύση σου λογικός και έχεις καλή κρίση, έτσι μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου άμεσα και χωρίς γκρίνια, διαφορετικά, τα λόγια σου θα παρεξηγηθούν ή θα παρερμηνευθούν. Ίσως αναπτύξεις ένα νέο ενδιαφέρον για δραστηριότητες που ηρεμούν την ψυχή σου ή μπορεί να κάνεις εκδρομές και ταξίδια που σε ανανεώνουν και σου προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία. Συναισθηματικά, μπορεί να θέσεις υπό αμφισβήτηση τη σχέση σου, ειδικά αν δίνεις πολλά περισσότερα από όσα παίρνεις.

Το σύμπαν σου ζητά να αποσαφηνίσεις το τι έχεις μάθει από τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος και να αποφύγεις την επανάληψη ορισμένων αρνητικών προτύπων συμπεριφοράς. Εάν έχεις βιώσει έντονα αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις που σου δημιουργούν κατ’ επανάληψη πόνο και θλίψη, μπορεί ακόμα και να επιλέξεις να τραβήξεις το δικό σου δρόμο. Αντίθετα, αν είσαι μόνος, ένα νέο πάθος απογειώνει την ερωτική σου ζωή, αλλά θα πρέπει να είσαι σαφής σχετικά με το τι επιθυμείς ή μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σύγχυση ή αντιφατικά μηνύματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Λέων
Τέσσερα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι η επαγρύπνηση και η προσοχή θα έχουν και θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην εργασία σου και τα οικονομικά σου. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώθεις απογοητευμένος που είσαι κολλημένος σε μια στάσιμη επαγγελματική κατάσταση, αλλά μην αφήνεις τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ορισμένοι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σου μπορεί να σε θεωρήσουν σκληρό και άκαμπτο, αλλά στην πραγματικότητα έχεις δύναμη και αποφασιστικότητα.

Μην απογοητεύεσαι από την κριτική και την υπεροχή των άλλων, φρόντισε να μείνεις πιστός στις αρχές σου. Άτομα σε θέσεις εξουσίας θα εντυπωσιαστούν από την υπεράσπιση των ιδεών και των αρχών σου. Στη συναισθηματική ζώνη, αν τον τελευταίο καιρό ο σύντροφός σου ήταν απόμακρος και ψυχρός απέναντί σου, δεν διστάζεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις πόσο απογοητευμένος είσαι με τη στάση του.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα και να μην αφήσεις το φόβο και την αλαζονεία να κυβερνούν τη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να περιορίσεις ή να εξαναγκάσεις το σύντροφό σου να κάνει αυτό που επιθυμείς καθώς θα τον διώξεις μακριά σου. Και κυρίως μην αφήσεις την απογοήτευση και το θυμό του παρελθόντος να σε οδηγήσουν στο τέλος της σχέσης. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Παρθένος
Ιππότης των Κυπέλλων

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά γίνεσαι πιο αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν και άλλα να εισέλθουν. Το σίγουρο είναι ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα θα είναι προς όφελός σου.

Στη συναισθηματική ζώνη, η αγάπη και η συμπόνια κυβερνούν την ερωτική σου ζωή. Φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να δίνεις στον αγαπημένο σου, θέτεις και τα όριά σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι υπέροχο να είσαι γενναιόδωρος, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να είσαι συναισθηματικά αποστραγγισμένος. Είσαι καλός και υποστηρικτικός, αλλά ξέρεις πότε χρειάζεται να κάνεις πίσω. Εάν είσαι μόνος, κάποιο ανέμελο, χαρούμενο και επικοινωνιακό άτομο σε προσεγγίζει και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να προσελκύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Ζυγός
Τέσσερα των Ράβδων

Η σωστή συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών θα σε ωφελήσουν αυτόν το μήνα ενώ η προσοχή σου στις εμπειρίες των άλλων θα σε ωθήσουν να ολοκληρώσεις κάποια συναρπαστικά σχέδια. Αντί να εργάζεσαι μόνος σου, αποδέξου τη βοήθεια και τις συμβουλές των άλλων, οι στόχοι της σταδιοδρομίας σου θα υλοποιηθούν πιο γρήγορα. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσεις την υποστήριξη των άλλων πράγμα το οποίο θα σου αποφέρει μεγάλη ικανοποίηση σε ό, τι κάνεις και θα  αποκτήσεις πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση.

Όλες οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει στο παρελθόν θα σε οδηγήσουν σε επευφημίες και επαίνους. Συναισθηματικά, η ευτυχία και η ικανοποίηση θα σε συνοδεύουν όλον το μήνα. Αν είσαι μόνος, είναι ο κατάλληλος μήνας για να δοκιμάσεις νέα πράγματα στη ζωή σου, ίσως ακόμα και να βρεις κάποιον/α να μοιραστείς τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι έτοιμος να μοιραστείς πιο διασκεδαστικές και ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου.

 Γενικά, είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος, θα περάσεις πραγματικά έντονα όλον το μήνα και αυτό ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη συναισθηματική ευτυχία σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Σκορπιός
Οκτώ των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας σου ζητά να προβληματιστείς σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή. Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους που δεν σε κάνουν ευτυχισμένο και να απομακρυνθείς από καταστάσεις που πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Ακούς τα βαθύτερα ένστικτά σου και αφήνεις να σε οδηγήσει η διαίσθησή σου όταν πρόκειται για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Προφανώς, αν αποφασίσεις να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου, είναι φυσικό να αισθάνεσαι κάποια θλίψη ή ακόμα και λύπη. Ωστόσο, αυτό το τέλος θα σημάνει μια νέα αρχή στη ζωή σου. Επαγγελματικά, ίσως κάνεις μια κίνηση για νέα εδάφη. Οι συνθήκες στην εργασία σου σε βοηθούν να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ είσαι ο αρχιτέκτονας της μοίρας σου.

Στη συναισθηματική ζώνη, μπορεί να αισθανθείς ότι η σχέση σου ή κάποια πρόσωπα δεν γεμίζουν πλέον την ψυχή σου. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα είναι ζωτικής σημασίας να αφήσεις να περάσει κάποιος χρόνος για να επουλωθούν οι πληγές της ψυχής σου. Ξεκινά μια περίοδος αξιολόγησης και συνειδητοποίησης σε σχέση με τι πραγματικά θέλεις από τις σχέσεις σου. Επιτρέποντας στον εαυτό σου να χαλαρώσει από οτιδήποτε σε περιορίζει, θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που αναζητάς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Τοξότης
Το Αστέρι

Επικεντρώνεσαι αυτό το μήνα στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις παίρνεις την πρωτοβουλία να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα για τη δουλειά που κάνεις. Αν αισθάνεσαι ότι αξίζεις καλύτερες ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, οι οιωνοί είναι καλοί. Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε κάνει ευτυχισμένο όπως θα ήθελες, τότε θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες ή ακόμα και εργασία. Μπορεί επίσης να εξετάσεις την απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων ή την επαγγελματική εκπαίδευση σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η ελπίδα και η αισιοδοξία υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην αγάπη αλλά και στην οικογένεια και τις φιλίες σου. Όλα τα προβλήματα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους θα ξεπεραστούν αυτό το μήνα, καθώς έχεις τη διάθεση να συνομιλήσεις με τους αγαπημένους σου και να τους ακούσεις. Αν είσαι μόνος, έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματοποίηση μιας ειλικρινούς σχέσης. Ο Μάιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να συναντήσεις καινούργια πρόσωπα, αν θελήσεις να βγεις έξω και να σμίξεις με εκείνους που μοιράζονται την κοσμοθεωρία σου. Αν είσαι σε σχέση , δεν φοβάσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να διεκδικήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Έχοντας ελευθερία μέσα στη σχέση σου, αυτό θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Αιγόκερως
Η Βασίλισσα των Ράβδων

Επικοινωνείς με όλο τον κόσμο με αυτοπεποίθηση, προβάλεις τη δύναμή σου και σου παρέχονται ευκαιρίες να επιδείξεις τα κατορθώματά σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, τα επιτεύγματά σου γίνονται αντιληπτά από τους άλλους. Σίγουρα έχεις εργαστεί επιμελώς για να διασφαλίσεις ότι ένα έργο σου είναι τέλειο και καλά οργανωμένο πριν το παρουσιάσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτό το μήνα παίρνεις την αναγνώριση που επιθυμείς . Η ζωντανή ενέργεια που σου παρέχει αυτός ο μήνας, σε παρακινεί να κάνεις μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές σου σχέσεις. Ίσως βλέπεις ότι κάποια άτομα δεν σου προσφέρουν την σταθερότητα που αναζητάς. Αυτό που ήταν αποδεκτό για σένα για πολύ καιρό, μπορεί ξαφνικά να σου φαίνεται ανιαρό.

Μπορεί ακόμη και να αλλάξεις τρόπο σκέψης και απόψεις, να σκεφτείς ότι εκτός από την εργασία έχεις ανάγκη από ενθουσιασμό και ψυχαγωγία. Συναισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, είστε και οι δύο έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες από κοινού και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε νέες ευκαιρίες ενισχύουν τη χαρά και την αυτοπεποίθησή σου, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που θα σου δείξουν έντονα το θαυμασμό τους.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Υδροχόος
Έξι των Ξιφών

Αυτόν το μήνα θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο προκειμένου να κάνεις κάποιες συναισθηματικές αλλαγές που θα είναι για το καλύτερο όμως. Δεν θέλεις να κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν, αλλά να επικεντρωθείς στο μέλλον. Σκέφτεσαι πολύ περισσότερο σχετικά με το τι ενέργειες χρειάζεται να κάνεις για την ευημερία σου και όχι τόσο το τι έπραξες στο παρελθόν.

Να ξέρεις ότι οποιεσδήποτε αλλαγές κάνεις αυτόν το μήνα θα είναι όλες προς το καλύτερο. Ίσως έχεις μια αλλαγή στην εργασία σου καθώς συνειδητοποιείς ότι μια κατάσταση δεν λειτουργεί πλέον για σένα και πρέπει να δώσεις ένα τέλος. Ανέμενε να συναντήσεις μερικούς σπουδαίους ανθρώπους αυτόν το μήνα που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική πορεία σου και θα σου εμφυσήσουν πάθος και ενθουσιασμό για ζωή.

Συναισθηματικά, μπορεί να κατανοήσεις ότι η σχέση σου δεν σε κάνει ευτυχισμένο πια όπως παλιά, καθώς νιώθεις άβολα ή ότι έχεις εμπλακεί σε μια νοσηρή σχέση. Αν όμως νιώθεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις για τη σχέση σου, οι συμπαντικές δυνάμεις θα σε βοηθήσουν να θεραπεύσεις τις πληγές και να νιώσεις αγάπη και στοργή. Αν είσαι μόνος, κάνοντας αλλαγές στο περιβάλλον σου είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις, αν θέλεις πραγματικά να συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Ιχθύες
Δύο των Ξιφών

Στόχος σου αυτόν το μήνα είναι η δημιουργία ισορροπίας και ισότητας στις σχέσεις σου με τους άλλους. Επαγγελματικά, κάνεις κάποιες αλλαγές, εάν αισθάνεσαι πραγματικά ότι πρέπει να γίνουν αλλά μην εμπλακείς σε κάτι που είναι αβέβαιο. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις εξαιτίας αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν από τους άλλους. Προσπάθησε να μην πιέζεις τα πράγματα ή τους ανθρώπους για να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς.

Συναισθηματικά, ήρθε η ώρα να εξετάσεις εάν το ταίρι σου σε αντιμετωπίζει ως ισότιμο μέλος στη σχέση σας. Αν όχι, θα πρέπει να πεις μερικές αλήθειες για να επαναφέρεις την ισορροπία. Συζητώντας με ανοιχτά χαρτιά είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε οδηγήσει σε μεγάλες συναισθηματικές ανακαλύψεις και θα μπορέσεις να αποσαφηνίσεις αν υπάρχει κοινό μέλλον.

Αν είσαι εκτός σχέσης , προσπάθησε να δεις σε βάθος τα κίνητρα και τις προθέσεις των υποψήφιων συντρόφων σου πριν μπεις σε οποιαδήποτε νέα σχέση. Θα πρέπει να εξετάσεις επίσης τις δικές σου συναισθηματικές προσδοκίες και αν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Αυτόν το μήνα θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι με τους άλλους παρά με τον εαυτό σου, τότε μόνο θα νιώσεις πραγματικά ευχαριστημένος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: