astropedia.gr

Ταρώ Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Επτά των Ράβδων

Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου αυτόν το μήνα για να υπερασπιστείς τις επιλογές και τις πεποιθήσεις σου, ωστόσο, να έχεις πίστη στον εαυτό σου και θα εκπλαγείς πραγματικά με όσα θα πετύχεις. Επαγγελματικά, ίσως να σκέφτεσαι αλλαγή καριέρας ή προαγωγή.

Ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με τον ανταγωνισμό και να αποδείξεις το τι μπορείς να πετύχεις με τις ιδιαίτερες ικανότητές σου. Αλλά δεν χρειάζεται να παραιτηθείς αν διαπιστώσεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις αντιπάλους. Ένα από τα καλύτερα όπλα σου αυτόν το μήνα είναι η ειλικρίνεια και η διπλωματία σου. Ωστόσο, φρόντισε τα λόγια και η συμπεριφορά σου να μην αφήνουν περιθώρια στους άλλους για κριτική ή επίπληξη.

Συναισθηματικά, αυτός θα είναι ένας ταραχώδης μήνας και θα χρειαστεί να υποχωρήσεις και να βεβαιωθείς ότι τηρούνται τα όριά σου. Αν είσαι σε μια σχέση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως λίγο «περίπλοκη» προσπάθησε να μην χάσεις την πίστη σου και φύγεις μακριά. Αν είσαι μόνος, θα αναζητάς περισσότερο το ευρύ κοινωνικό περιβάλλον παρά μια μόνιμη σχέση. Μπορεί να ασχοληθείς με τυχόν ζητήματα που σου προκαλούν σύγχυση, έτσι φρόντισε να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, για τη συναισθηματική και ψυχική ηρεμία σου.

Κριός
Η Βασίλισσα των Ξιφών
Η δυνατότητά σου να σταθμίσεις καταστάσεις και ανθρώπους πριν χαρίσεις τον  εαυτό σου θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αυτόν το μήνα. Στην επαγγελματική ζώνη, η λογική και οι σαφείς ιδέες σου για το τι θέλεις να πετύχεις θα σε βοηθήσουν στους στόχους της σταδιοδρομίας σου. Η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητά σου είναι η δύναμή σου κι αυτό σε βοηθά σε ένα έργο σου. Αυτόν το μήνα θα πρέπει να υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου να προσέχεις τα λόγια σου και τις ενέργειές σου καθώς οι ισχυρές απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις.

Αν ψάχνεις για μια επαγγελματική αλλαγή, τότε ανέμενε νέες ευκαιρίες. Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτός ο μήνας απαιτεί καθαρή σκέψη και λογική. Μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις να σε παρασύρουν στην ομίχλη και βάζεις παρωπίδες στην αγάπη. Έχοντας λογική προσέγγιση δεν πρόκειται να μειωθεί το πάθος και ο ρομαντισμός στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να απολαύσεις την ερωτική ατμόσφαιρα που ζεις αντί να προσδοκείς μεγάλες δεσμεύσεις.

Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να έχεις περισσότερη σαφήνεια και ειλικρίνεια στη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να μην είσαι απαιτητικός. Γενικά, είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από οποιαδήποτε ασάφεια και σύγχυση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Ο Τρελός
Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από την αποτελμάτωση! Αυτός ο μήνας σου χαρίζει μια δυναμική ενέργεια, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ενεργήσεις για πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις, να πιστέψεις στη δύναμή σου και να ανακαλύψεις εκ νέου τον εαυτό σου. Αναρωτιέσαι: Ποιες πτυχές της ζωής σου δεν αποφέρουν ανάπτυξη και πρόοδο;

Οι σχέσεις σου και η καριέρα σου αντανακλούν τις αξίες σου; Σου φέρνουν πλούτο και ευτυχία; Έχεις την τόλμη και το θάρρος να αγωνιστείς για αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να το πετύχεις! Κάνεις νέες κινήσεις στην καριέρα σου, διαπραγματεύεσαι για τον εαυτό σου ή αν έχεις δική σου επιχείρηση, τότε αυτόν το μήνα θα επεκταθείς. Στη συναισθηματική ζώνη, μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμος να κάνεις μια μόνιμη σχέση.

Στην πραγματικότητα, θα νιώσεις πολύ πιο ευτυχισμένος φλερτάροντας και απολαμβάνοντας διαφορετικές ερωτικές περιπέτειες. Είναι σημαντικό και παράλληλα συναρπαστικό για σένα να μπορέσεις να δεις τις προθέσεις του εκάστοτε ερωτικού συντρόφου σου πριν κάνεις το άλμα σε οποιαδήποτε μόνιμη σχέση. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ζεις παιχνιδιάρικες και αυθόρμητες στιγμές, το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να έχει κάποιες γλυκές εκπλήξεις για εσένα! Μπορεί να βιώσετε νέες περιπέτειες μαζί, κυρίως όσον αφορά τα ταξίδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Δύο Πεντάκτινο
Παρά το γεγονός ότι από τη φύση σου είσαι οργανωτικός, υπεύθυνος και ευέλικτος, η ανάληψη πολλαπλών καθηκόντων δεν συνίσταται αυτόν το μήνα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να περικόψεις ορισμένες από τις ευθύνες σου, ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς στη διασκέδαση και την αγάπη. Στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς και κάνεις οποιουσδήποτε επικίνδυνους ελιγμούς.

Αν ψάχνεις για μια επαγγελματική αλλαγή, είναι καλύτερα να εστιάσεις την προσοχή σου σε δύο ή τρεις ευκαιρίες και να κάνεις την έρευνά σου. Αν δεν είσαι σίγουρος, αυτό μπορεί πραγματικά να σε οδηγήσει σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Συναισθηματικά, η σχέση σου θα είναι πρώτη στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σου αυτόν το μήνα, αναζητάς χρόνο για να είσαι κοντά στον αγαπημένο σου. Βεβαιώσου ότι πραγματικά ξέρει πόσο τον αγαπάς και τι σημαίνει για σένα.

Αν είχαν υπάρξει οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ σας, έχετε και η δύο την καλή διάθεση να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, να ξεπεράσετε τυχόν πληγωμένα συναισθήματα. Αν είσαι μόνος, μια πραγματικά βαθιά σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, η οποία θα σου προσφέρει έντονα καρμικά μαθήματα και θα είναι εμπειρία μάθησης. Πολύ συχνά, οι βαθύτερες σχέσεις είναι αυτές που βρίσκουμε μέσα από τη φιλία ή με τις οποίες έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Προσπάθησε όμως να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου και να μην εξιδανικεύσεις το άλλο πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Δύο των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσεις κάποια βαθιά προσοχή ως προς το πόσο η ερωτική σου ζωή και η εργασία σου είναι πραγματικά σε ισορροπία. Θα σκέφτεσαι αν αντιμετωπίζεσαι ισότιμα από τους άλλους. Αν όχι, θα πρέπει να είσαι απόλυτα  ειλικρινής και με ανοικτή επικοινωνία από την πλευρά σου, να αλλάξεις τις καταστάσεις. Επαγγελματικά, ίσως νιώσεις ότι είσαι στο κενό, δεσμεύεσαι από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων για να μπορέσεις να κάνεις την πρόοδο που επιθυμείς. Η θετική σκέψη και η ισορροπημένη συμπεριφορά είναι ζωτικής σημασίας για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προσπάθησε να μην εξωθήσεις τους άλλους ανθρώπους στα άκρα και μην κάνεις οποιεσδήποτε κινήσεις για ένα συγκεκριμένο έργο αν δεν είσαι έτοιμος. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα απολαύσετε μαζί άκρως ερωτικές στιγμές αλλά θα πρέπει να δεις κι εσύ την θετική πλευρά του συντρόφου σου.

Αν είσαι καιρό μόνος, θα πρέπει να εξετάσεις τους βαθύτερους λόγους. Ίσως υπάρχουν βαθύτερα ζητήματα που θα πρέπει να ασχοληθείς πριν ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που αποσπά την προσοχή σου από την αγάπη. Αν πραγματικά γνωρίζεις τον εαυτό σου, τα βαθύτερα κίνητρά σου και τι μπορείς να δώσεις, τότε αυτό το μήνα θα έχεις τη σχέση που χρειάζεσαι πραγματικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Η Κρίση
Αυτόν το μήνα προβαίνεις σε απολογισμό της ζωής σου, οι σκέψεις σου γυρνούν πίσω στο παρελθόν, στις ενέργειες και τις αποφάσεις σου που έχουν αντίκτυπο στην παρούσα ζωή σου. Από τη φύση σου έχεις μια τάση να κάνεις αυστηρή αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και τα λάθη σου, και τώρα θα σκέφτεσαι  υπερβολικά τα σφάλματά σου. Μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου και αφήνεις τη λύπη σου να επισκιάζει την ευτυχία σου.

Σημασία έχει αυτό που κάνεις τώρα, όχι ό, τι έκανες ή δεν έκανες τότε. Στην επαγγελματική σου ζωή, αναλαμβάνεις δράση για να αλλάξεις τις αρνητικές καταστάσεις. Αν όμως φοβάσαι να ενεργήσεις γιατί αισθάνεσαι στοιχειωμένος από τα λάθη του παρελθόντος, τότε θα πρέπει να αξιοποιήσεις την έμφυτη λογική σου για να κινηθείς προς τα εμπρός. Στη συναισθηματική ζώνη, οι πρόσφατες συναισθηματικές προκλήσεις μπορεί να έχουν αφήσει πληγωμένα συναισθήματα, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις την ίδια αρνητική συμπεριφορά.

Τα καλά νέα είναι ότι ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σου δείξει με πρακτικούς τρόπους πόσο σε νοιάζεται και σε αγαπά. Αυτό είναι πολύ παρήγορο, ιδιαίτερα αν υπήρχε μια μικρή απόσταση μεταξύ σας πρόσφατα. Εάν είσαι μόνος, κάνε μερικές αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου, αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα σχέση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Άσσος των Ξιφών
Αυτός ο μήνας προαναγγέλλει μια νέα αρχή, νιώθεις ενθουσιασμένος και τολμηρός να αλλάξεις την υπάρχουσα ζωή σου, έχεις έντονη την επιθυμία για περιπέτεια και ποικιλία. Όμως, μερικά από αυτά τα νέα ξεκινήματα μπορεί να σε απομακρύνουν από κάποιους ανθρώπους, τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να κόψεις από τα παλιά για να υποδεχτείς το νέο και να ευτυχίσεις, αλλά μην αφήνεις να σε καταβάλουν οι φόβοι σου και η λύπη σου.

Στην καριέρα σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσεις ένα ριζικά διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό, να αποκτήσεις μια νέα θέση ή ακόμα και να ξεκινήσεις κάτι μόνος σου. Εάν επιλέξεις να παραμείνεις στην εργασία σου, καλό θα ήταν να μιλήσεις στους ανωτέρους σου αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί ή σε καταπονεί ψυχικά.

Νέα ξεκινήματα συμβαίνουν και στη συναισθηματική ζώνη, έτσι αν είσαι σε σχέση, βρίσκεις τρόπους να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες πολύ ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να μιλήσεις με ειλικρίνεια και λογική και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν τα συναισθήματά σου. Δοκίμασε να μιλήσεις ευθέως πριν λάβεις οποιεσδήποτε δραστικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι νέο και συναρπαστικό, έτσι ίσως συναντήσεις κάποιο άτομο τίμιο και ειλικρινές που σου προσφέρει το πάθος και τον ενθουσιασμό που αναζητάς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Ο Τρελός
Μερικές από τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα,  ορισμένα από τα πιο τρελά σου όνειρα είναι πιθανό να γίνουν πραγματικότητα. Επαγγελματικά, αν υπήρχε στασιμότητα στην καριέρα σου ή έχεις βαρεθεί με τη ρουτίνα, τότε αυτό το μήνα κάνεις το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Τα ταλέντα σου θα τραβήξουν την προσοχή κάποιου ατόμου με ισχυρή επιρροή που πρόκειται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Εάν ήδη ψάχνεις για μια νέα εργασία, το σύμπαν σου εμφανίζει μια νέα κατάσταση. Θα έχεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές συνεργασίας με ορισμένους ανθρώπους και παρόλο που πραγματικά σου αρέσει να είσαι ανεξάρτητος, θα πρέπει να εξετάσεις σε βάθος αυτές τις προσφορές. Στην ερωτική σου ζωή, βρίσκεσαι σε μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού και πάθους με το σύντροφό σου, βάζεις στην άκρη μερικές από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου και επιδίδεσαι στη διασκέδαση, δημιουργώντας επιπλέον ενθουσιασμό με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν είσαι μόνος, δεν ψάχνεις κάτι σοβαρό αυτό το μήνα, φλερτάρεις και διασκεδάζεις, δεν σε ενδιαφέρει το αύριο αλλά το σήμερα. Είσαι μια κοινωνική πεταλούδα που επιδιώκει τη διασκέδαση και τις εμπειρίες περισσότερο από μια σταθερή σχέση και απολαμβάνεις τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγεις να είσαι απότομος με τους γύρω σου για να μην κόψεις τις γέφυρες. Στην καριέρα σου, λαμβάνεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα σε θέση ισχύος και προβάλεις τις ιδέες σου  με πάθος και ενθουσιασμό. Στην συναισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου, σου δείχνουν την πιο δυναμική πλευρά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Μην τους ανταγωνίζεσαι, δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλώσεις προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επαναξιολογήσεις τις σημαντικές σχέσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να έχεις ειρήνη και αρμονία τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Οι Εραστές
Νιώθεις περισσότερη οικειότητα στο περιβάλλον σου αυτό το μήνα, μοιράζεσαι με τις στενές σου σχέσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, νιώθεις ικανοποίηση. Φέρνεις μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και ιδιωτικής σου ζωής, ξεφεύγεις από κάθε είδους περιορισμούς που στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση να πετύχεις τους στόχους σου, μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με τα πλησιέστερα σε σένα πρόσωπα. Στην επαγγελματική σου ζωή, νέες ευκαιρίες αναζωογονούν την καριέρα σου, ίσως κάνεις μια στενή συνεργασία με άλλα άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και ιδέες με τις δικές σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, χαρίζεις την καρδιά σου σε όποιον βρεθεί κοντά σου.

Έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, συνειδητοποιείς ότι νοιάζονται για σένα και τις ανάγκες σου, αναμορφώνεις τις κοντινές σχέσεις σου. Αυτό το μήνα, βλέπεις ότι η ευτυχία και η χαρά είναι γύρω σου. Στη σχέση σου, νιώθεις αισιοδοξία καθώς τυχόν διαφωνίες έχουν ευτυχή κατάληξη. Αν ψάχνεις μια νέα σχέση, τότε η κοινωνικοποίηση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα σου φέρουν κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Τρία των κυπέλλων
Η αληθινή ευτυχία σου χτυπά την πόρτα. Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου.

Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση και θα αισθανθείς όμορφα κατά την διάρκεια του μήνα. Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον ταίρι σου και η σχέση σου γίνεται δυνατότερη. Αν είσαι εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συμβάλουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς θα γίνει αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Ο Ιππότης των κυπέλλων
Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά αποκτάς περισσότερο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν και άλλα να εισέλθουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα θα είναι προς όφελός σου. Στη συναισθηματική ζώνη, η αγάπη και η συμπόνια κυβερνούν την ερωτική σου ζωή. Φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να δίνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτεις και τα όριά σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι υπέροχη η συναισθηματική γενναιοδωρία, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να αποστραγγιστείς συναισθηματικά.

Εάν είσαι εκτός σχέσης, κάποιο ανέμελο, χαρούμενο και επικοινωνιακό άτομο σε προσεγγίζει και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να προσελκύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Επτά των Ξιφών
Πρόσεξε τα απότομα και σαρκαστικά λόγια σου αυτό το μήνα και γενικά πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Στην καριέρα σου είσαι πιο αυταρχικός και σκληρός από το συνηθισμένο, ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις προς εσένα. Φρόντισε η δική σου συμπεριφορά να είναι ηθική και άμεμπτη και πάνω απ’ όλα, μην εμπλακείς σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Επίσης, προσπάθησε να μην αναμιγνύεσαι σε ζητήματα των άλλων ανθρώπων.

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά ακόμα κι αν οι δικές σου ενέργειες τεθούν υπό αμφισβήτηση, θα βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις αν ενεργήσεις με ευθύτητα και τιμιότητα. Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα  εμπιστοσύνης στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει ανισορροπία ή έλλειψη ειλικρίνειας με το σύντροφό σου. Είναι πολύ καλύτερα, αντί να κρύβεις τον πόνο σου και τη θλίψη σου, να μιλήσεις ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν. 

Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, το σύμπαν μπορεί να σου φέρει ένα ελκυστικό, αλλά αινιγματικό πρόσωπο στη ζωή σου. Να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς αυτό το μήνα θα είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τις προθέσεις του και τα κίνητρά του. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε σχέση με το τι θέλεις και τι περιμένεις να πάρεις. Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: