astropedia.gr

Τα Ταρώ του Ιουλίου για κάθε ζώδιο

Τα Ταρώ του Ιουλίου για κάθε ζώδιο
Οι τάσεις του Ιουλίου μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα: Η Δύναμη
Για ό,τι αγωνιστείτε αυτό το μήνα θα έχετε επιτυχία χάρη στην τόλμη, τον ενθουσιασμό σας και τα μεγάλα αποθέματα δύναμης. Αυτή η κάρτα δεν αναφέρεται στη σωματική δύναμη αλλά στη δύναμη της θέλησης και τον αυτοέλεγχο. Αντιδράτε με θετικό τρόπο στις καταστάσεις και δεν επιτρέπετε στους άλλους να σας παρεμποδίσουν από την υλοποίηση των στόχων σας. Βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος και έχετε μια αισιοδοξία που σας επιτρέπει να διεκπεραιώνετε τα σχέδιά σας με θετικό τρόπο. Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε μια σταθερή πορεία και να μην αποθαρρύνεστε από τις αντιξοότητες.
Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι εξημερώνετε τα άγρια ένστικτά σας, δηλαδή τα νοσηρά πάθη και τις επιθυμίες σας και αγκαλιάζετε τη διαίσθηση, την έμπνευση και τη δημιουργική έκφραση. Εκδηλώνετε τα θετικά συναισθήματά σας και ενεργείτε με σκοπό τη χαρά και την ευτυχία, τόσο τη δική σας όσο και των άλλων γύρω σας. Το βαθύ μήνυμα της κάρτας της Δύναμης είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στις αντιδραστικές συμπεριφορές και να εκδηλώσετε την πιο ήρεμη πτυχή της ύπαρξής σας, καθώς επίσης και τις πιο καλές προθέσεις σας.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας για το μήνα Ιούλιο.

ΚΡΙΟΣ: Ο Κόσμος
Μεγάλα οικονομικά και επαγγελματικά επιτεύγματα σας περιμένουν και βλέπετε τα τελικά αποτελέσματα των σπόρων που έχετε σπείρει, τα σχέδιά σας παίρνουν σάρκα και οστά. Ενώ είναι πραγματικά ένας υπέροχος μήνας για να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας και να αισθανθείτε ανανεωμένοι, είστε δύσπιστοι όσον αφορά την αναγνώριση που έρχεται με την επιτυχία σας. Απολαύστε ό, τι έρχεται στο δρόμο σας χωρίς την ανάγκη να επιβεβαιώσετε την ύπαρξή σας. Έχετε πραγματικά πάρει πολλά καρμικά μαθήματα μέχρι τώρα, για το τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα είναι ότι ο αληθινός πλούτος προέρχεται από την αγάπη των γύρω σας. Αυτή η πεποίθηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη συναισθηματική σας ζωή αυτό το μήνα. Εσείς και ο σύντροφός σας θα αισθάνεστε πολύ βαθύτερα συναισθηματικά. Αν είστε μόνοι, θα έχετε μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά την εύρεση ενός νέου συντρόφου, ίσως γνωρίσετε κάποιον σε ένα ταξίδι ή ενώ διασκεδάζετε.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΑΥΡΟΣ: Οκτώ Κύπελλα 
Η αλλαγή είναι μπροστά σας αυτό το μήνα αλλά δεν είναι μια γρήγορη και ξαφνική αλλαγή που σας αφήνει στη σύγχυση, αλλά τώρα νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας ορισμένα άτομα ή καταστάσεις. Θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παλιό έτσι ώστε να αγκαλιάσετε το νέο που έρχεται στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε αισθανθεί ότι παρόλη τη δραστήρια και σκληρή σας προσπάθεια, δεν έχετε δει την πρόοδο και την ανταμοιβή που θέλετε, είτε στον ερωτικό ή στον επαγγελματικό στίβο. Αυτό το μήνα παίρνετε μια σημαντική απόφαση όπου θα νιώθετε πιο γαλήνιοι, βασιζόμενοι στην τεράστια εμπειρία που έχετε αποκτήσει. Βλέπετε τη συναισθηματική σας ζωή με αισιοδοξία, είστε έτοιμοι να απορρίψετε τις παλιές, αρνητικές ενέργειες και τους ανθρώπους που απομυζούν τη ζωτικότητά σας. Αν είστε σε σχέση, επιλύετε παλιά ζητήματα μεταξύ σας μια για πάντα και προχωράτε μαζί. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε αντί να στέκεστε σε τυχόν προκλήσεις ή απογοητευτικές εμπειρίες του παρελθόντος.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Βασίλισσα των Ξιφών
Δεν έχετε καμιά διάθεση να νιώθετε φυλακισμένοι, αντίθετα γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και δεν φοβάστε να εκφράσετε τις απόψεις σας στους γύρω σας. Ίσως κάποια άτομα σας έχουν πιέσει συναισθηματικά και σας έχουν εξωθήσει στα άκρα. Όμως, παύσατε πυρ! Κάντε διάλογο αντί να διεξάγετε πόλεμο με τα τολμηρά λόγια σας. Ως ζώδιο του Αέρα, ένα από τα πολλά όμορφα δώρα που σας έχει χαρίσει το σύμπαν είναι το ότι είστε εύγλωττοι και ειλικρινείς όταν εκφράζεστε. Φέρτε πίσω αυτά τα χαρίσματα, καθώς η ηρεμία της ψυχής σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά σας να πείσετε τους άλλους και να διαπραγματευτείτε. Ως ένα από τα πιο διανοητικά ζώδια, αναζητάτε τον έρωτα σε άτομα που διεγείρουν το πνεύμα σας. Το σύμπαν σας φέρνει νέες ευκαιρίες που ανάβουν τον ενθουσιασμό και το πάθος σας για τη ζωή.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Εγκράτεια
Το σύμπαν σας ζητά να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, να γίνετε πιο εσωστρεφείς και να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα στην ψυχή σας, ποιος και τι μπορεί να σας προσφέρει συναισθηματική ισορροπία στη ζωή σας. Σίγουρα πολλά γεγονότα τον τελευταίο καιρό ήταν αιτία ανησυχίας ή ακόμα και δυσπιστίας, αλλά αυτό το μήνα οι συμπαντικές δυνάμεις σας δίνουν το κίνητρο για να ανανεώσετε ή να ξεκινήσετε ένα νέο καθεστώς στη ζωή σας. Ίσως βρείτε τη γαλήνη μέσα στο σπίτι σας, παρέα με λίγα προσφιλή σας πρόσωπα, όπως συμβαίνει συχνά με το ζώδιό σας. Εάν υπήρξαν συγκρούσεις με τους αγαπημένους σας, καταφέρνετε να επιλύσετε τυχόν συναισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος και να αλλάξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας. Μπορείτε να περιμένετε σωστή συνεργασία και αγάπη με τους γύρω σας και το κυριότερο, θα λάβετε σωστές συμβουλές και καθοδήγηση. Τα λόγια των άλλων θα έχουν απήχηση στην ψυχή σας και τις ενέργειές σας και θα πάρετε συγχαρητήρια και ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΛΕΩΝ: Άσσος των Ξιφών
Το σύμπαν παίρνει μακριά σας τη σύγχυση, την αγανάκτηση και την εσωτερική δυσαρέσκεια. Ίσως υπήρξαν στιγμές όπου είτε δεν θέλατε ή δεν σας επέτρεπαν οι άλλοι να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Τώρα όμως τα λόγια σας έχουν δύναμη, μαγνητίζετε όλο τον κόσμο γύρω σας, προβάλετε τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας και τη δημιουργικότητά σας. Αφήνετε πίσω σας οποιαδήποτε εμπόδια ή ανθρώπους έβαζαν φραγμούς στο δρόμο σας προς την επιτυχία. Επιβάλετε ξεκάθαρα τους δικούς σας όρους, απελευθερώνετε τα χαρίσματα της γενναιοδωρίας σας και της ειλικρίνειάς σας, πράγμα το οποίο καθιστά πιο εύκολο για τους άλλους να ασχοληθούν μαζί σας. Προετοιμαστείτε για μερικές ξαφνικές αποκαλύψεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για το πόσο κοντά συναισθηματικά πραγματικά αισθάνονται μαζί σας, καθώς αποκαλύπτονται κρυμμένα συναισθήματα από το παρελθόν. Τώρα δεν χρειάζεται να μαντέψετε τα κίνητρα των άλλων πράγμα το οποίο εξαντλεί το μυαλό σας, αυτός είναι ένας μήνας δράσης και όχι ανάλυσης.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έξι των Ράβδων
Βλέπετε τους στόχους σας να υλοποιούνται χάρη στην πρόσφατη σκληρή δουλειά σας και την προσοχή σας στη λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα εισπράττετε το θαυμασμό από τον ευρύτερο κόσμο. Είναι ένας ιδιαίτερα συναρπαστικός μήνας για σας και σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχετε την προσοχή των γύρω σας που σας φέρνει περαιτέρω προσφορές για επαγγελματική πρόοδο ή μια σχέση με κάποιον/α που τον θαυμάζετε πολύ. Ξεκουράζεστε και διασκεδάζετε, η θετική σας ενέργεια σας οδηγεί σε νέους ορίζοντες. Συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδηλώνετε την αγάπη σας στα πιο κοντινά σας πρόσωπα, κι αυτό σας φέρει μεγάλη χαρά. Θα έχετε όχι μόνο την αγάπη και την υποστήριξη από τους αγαπημένους σας αλλά ακόμα και οι επικριτές σας θα εκφράζουν το θαυμασμό τους προς εσάς! Αποδεχτείτε όλους αυτούς τους επαίνους και τις φιλοφρονήσεις με μετριοφροσύνη και αξιοπρέπεια και να είστε μεγαλόψυχοι με τους φίλους σας, ακόμα και τους εχθρούς σας, για να γιορτάσετε τις νίκες σας. 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Ήρθε η ώρα να στρέψετε το πρόσωπό σας στον ήλιο, να δεχτείτε αυτή την αναγεννητική συμπαντική ενέργεια που δίνει τεράστια ώθηση στην εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του εαυτού σας. Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να επιβιώσετε κάτω από αντίξοες και ανταγωνιστικές συνθήκες και ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι απέναντί σας και ευγενικοί και επικριτικοί. Από αυτό το μήνα όλα θα λειτουργούν καλά και πάλι και θα αισθάνεστε ότι έχετε βρει και πάλι τη δύναμη και τη ζωτικότητά σας, θέλετε να ζήσετε τη ζωή, δεν θέλετε να είστε στην απομόνωση. Κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και δεν περνάτε απαρατήρητοι καθώς οι συμπαντικές δυνάμεις σας παρέχουν τα κίνητρα να προβάλετε τα χαρίσματά σας αλλά και να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Αυτό δεν είναι ματαιοδοξία αλλά αναζητάτε περαιτέρω επιβεβαίωση και απόδειξη της εκτίμησης των γύρω σας. Ένα άλλο αποτέλεσμα όλης αυτής της αισιόδοξης στάσης σας είναι ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση σε ορισμένα νέα πρόσωπα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Αγκαλιάστε τις νέες αυτές ευκαιρίες με ευχαρίστηση.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ιππότης Πεντάκτινο
Η διαρκής προσοχή στη λεπτομέρεια και οι ανησυχίες της διαφύλαξης όλων όσων έχετε καταφέρει να αποκτήσετε, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σφαίρα, μπορεί να έχουν ένα βαρύ τίμημα για τα συναισθήματά σας. Μπορεί να νιώθετε μια ανησυχία ή μελαγχολία καθώς ίσως τον τελευταίο καιρό η ζωή σας φαίνεται να είναι λίγο βαρετή, πληκτική και μονότονη. Αυτό το είδος της ατμόσφαιρας δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το πάθος σας! Αυτός ο μήνας όμως σας φέρνει καλές ειδήσεις τόσο στην εργασία σας όσο και στην αγάπη καθώς οι συμπαντικές δυνάμεις παίρνουν την πίεση και τη ρουτίνα από τη ζωή σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ξέρουν ακριβώς πώς να αναθερμάνουν το πάθος σας για ζωή και ίσως προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε μια πιο ελαφρύτερη ατμόσφαιρα, αν τους το επιτρέψετε βέβαια! Εάν είστε μόνοι στην ερωτική σας ζωή, δώστε λίγη παραπάνω προσοχή σε αυτούς που μπορείτε να εμπιστευθείτε.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δέκα Κύπελλα
Μια πραγματικά χαρούμενη συναισθηματική ενέργεια εισέρχεται στη ζωή σας και εκφράζετε την αγάπη σας με συναισθηματικούς και πρακτικούς τρόπους. Απολαμβάνετε όλη αυτή την αγάπη και την εκτίμηση γύρω σας, ίσως θέλετε να αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας που αναλώνουν το χρόνο και την ενέργειά σας για να απολαύσετε μόνο αυτό! Φέρνετε και πάλι την αρμονία στη σχέση σας κι αν υπήρξαν συγκρούσεις ή έλλειψη εμπιστοσύνης, τα πάντα επανέρχονται σε ισορροπία. Μόνο να είστε προσεκτικοί να μην απορρίψετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας και ό, τι έχει να σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από κάποιον που είναι ήδη μπροστά στα μάτια σας. Η αγάπη θα είναι βαθιά ριζωμένη τόσο στη σχέση σας, όσο και στις νέες σχέσεις που ξεκινούν τώρα. Κατά περίεργο τρόπο, όταν αισθάνεστε αγάπη και φροντίδα, είστε και πιο παραγωγικοί στην εργασία σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εννέα Πεντάκτινο
Το σύμπαν σας χαρίζει αναγνώριση και επιτυχία. Αισθάνεστε δικαίως ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας, ότι έχετε καταφέρει τόσο πολλά χάρη στο σκληρό αγώνα σας. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε φήμη και κοινωνική εδραίωση. Έχετε μάθει τα καρμικά σας μαθήματα, ότι χρειάζεται αγώνας, υπομονή και επιμονή για να έχετε τόσο ευημερία όσο και συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια που σας δίνουν αυτό που πραγματικά ποθείτε: κύρος, εξουσία και ανεξαρτησία από τους άλλους. Η ανοδική εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας οδηγεί σε ανταμοιβές όπως αύξηση μισθού ή προαγωγή, η οποία προσθέτει όχι μόνο αναγνώριση και οικονομική ισορροπία, αλλά προβάλει την αξία σας. Για να έχετε συναισθηματική ισορροπία τώρα θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, αυτοδύναμοι και βρίσκετε ασφάλεια σε άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Αυτός ο μήνας σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να βρείτε πολύτιμες και σταθερές νέες φιλίες.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύο Κύπελλα
Αυτός είναι ένας καθοριστικός μήνας για όλες τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, αλλά ακόμα περισσότερο για τις ερωτικές. Η λέξη κλειδί για σας είναι «ανταπόδοση» δηλαδή, θα πάρετε πίσω ό, τι έχετε δώσει! Εάν είχατε αισθανθεί παραγκωνισμένοι στη σχέση σας ή νιώθατε σύγχυση και αβεβαιότητα όσον αφορά τον τρόπο που εξελίσσεται η σχέση σας, τότε οι συμπαντικές ενέργειες θα κυνηγήσουν τους φόβους σας και θα τους κατατροπώσουν. Δεν είναι μόνο η λάμψη και η γοητεία σας που ωθούν σε ένα νέο ειδύλλιο αυτό το μήνα, αλλά η συνειδητοποίηση ότι έχετε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Επίσης, δυνατές σχέσεις ίσως δημιουργηθούν και στην καριέρα σας, ίσως με άτομα του εξωτερικού. Εάν εργάζεστε σε μια μεγάλη εταιρεία, τότε θα κερδίσετε μεγάλη αναγνώριση. Αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, τότε αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για την υποβολή αιτήσεων, πραγματικά θα λάμπετε στις συνεντεύξεις εργασίας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Τέσσερα Κύπελλα
Αυτός θα είναι ένας μήνας κάπως στοχαστικός και ανενεργός, καθώς θα δράτε λιγότερο και θα επιδιώκετε την ανάλυση, την εις βάθος εξέταση, την έρευνα και το διαλογισμό. Μπορεί να αισθανθείτε κάπως δυσαρεστημένοι με τον κόσμο γύρω σας και κάνετε επανεκτίμηση των αξιών και των επιτευγμάτων σας. Τώρα σκέφτεστε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε μέσα στην ψυχή σας αλλά και σε πιο απτή μορφή, τι αποτελέσματα θέλετε να δείτε σε μακροπρόθεσμη βάση, είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως νιώθετε εξουθενωμένοι λόγω της έντονης συναισθηματικής ενέργειάς σας. Μην ανησυχείτε, το σύμπαν σύντομα θα σας χαρίσει τις ευλογίες του και θα πρέπει να είστε ευγνώμονες για ό, τι σας έχει δώσει μέχρι τώρα. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ότι η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε ένα τέλμα, ίσως τα πάντα φαίνονται να είναι ανιαρά και προβλέψιμα, με αποτέλεσμα να έχετε μια κάπως δραματική συμπεριφορά προς τον αγαπημένο σας. Βάλτε λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στη σχέση σας, ενώ όσοι είστε μόνοι, τολμήστε να ερωτευτείτε!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.Newsletter