astropedia.gr

Ταρώ Μαϊου: Ακολούθησε το ένστικτό σου!

Ταρώ Μαϊου: Ακολούθησε το ένστικτό σου!
Η κάρτα του μήνα
Ο Τροχός Της Τύχης

Εάν αισθάνεσαι πόνο και απογοήτευση από μια πρόσφατη αρνητική κατάσταση στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Αυτόν το μήνα θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση καθώς όλος αυτός ο αρνητισμός φθάνει στο τέλος του. Μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία η οποία σε ενθουσιάζει πραγματικά ή μπορεί ακόμα να σχεδιάσεις κάτι νέο.

Αν έχεις ανεχθεί μια αρνητική κατάσταση στην εργασία σου για πάρα πολύ καιρό, θα προκύψει μια ιδιαίτερα θετική στιγμή για να κάνεις τη μεγάλη κίνησή σου. Αν κάποια ζητήματα σου έχουν δημιουργήσει απογοήτευση, τότε αυτός ο μήνας θα σου υπενθυμίσει ότι μπορείς να έχεις όνειρα και ιδανικά για την καριέρα σου. Συναισθηματικά, αν υπήρξε διακοπή της σχέσης σου ή συγκρούσεις, θα νιώσεις μια πολύ ελαφρύτερη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου.

Η μεγάλη επιθυμία σου για ανανέωση σε βοηθά να αγωνιστείς για την λύση των προβλημάτων σου. Ένα ταξίδι σε βοηθά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου συναισθηματικά. Αν δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου , θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και την αίσθηση της περιπέτειας. Θα είναι πραγματικά υπέροχο που θα έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις ευχάριστα.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Μαϊο

Κριός
Ο Κρεμασμένος

Αυτόν το μήνα δεν κάνεις επικίνδυνα άλματα, ούτε και παίρνεις τολμηρά ρίσκα, αναζητάς  την ηρεμία και είσαι σε διαδικασία περισυλλογής. Ωστόσο, είναι ένας μήνας όπου θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον προγραμματισμό, την προετοιμασία, αλλά και την αναθεώρηση κάποιων σχεδίων.

Μπορεί να επιθυμείς ή ακόμα και να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή σε ορισμένες πτυχές της ζωής σου αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά. Μην αφήνεις τους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, ακόμα κι αν μερικοί άνθρωποι γύρω σου σε κατηγορήσουν για εσωστρέφεια και απόμακρη συμπεριφορά. Στον επαγγελματικό σου τομέα θα αποδείξεις πόσο δίκιο είχες σε όλα. Με την πίστη στον εαυτό σου και τον αυτοσεβασμό δείχνεις την εμπειρία σου και τη σοφία σου.

Συναισθηματικά, δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης από το ταίρι σου αυτόν το μήνα, αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώσεις κάποιον εκνευρισμό από τις απαιτήσεις του. Αν είσαι εκτός σχέσης, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάξεις την αγάπη, θα έρθει εκείνη να σε βρει. Να είσαι ο εαυτός σου, αυτό είναι πολύ ελκυστικό για τους άλλους. Αυτόν το μήνα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να νιώσεις την πραγματική ευτυχία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ταύρος
Η Βασίλισσα των ξιφών

Η δυνατότητά σου να σταθμίσεις καταστάσεις και ανθρώπους πριν αφεθείς, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αυτόν το μήνα. Στα επαγγελματικά σου, η λογική και οι σαφείς ιδέες σου για το τι θέλεις να πετύχεις θα σε βοηθήσουν στους στόχους της σταδιοδρομίας σου. Η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητά σου είναι η δύναμή σου κι αυτό φαίνεται να σε βοηθά ιδιαίτερα .

Αυτόν το μήνα θα πρέπει να υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου ότι θα πρέπει να προσέχεις τα λόγια σου και τις ενέργειές σου καθώς οι ισχυρές απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσουν πολλές συγκρούσεις. Αν ψάχνεις για μια επαγγελματική αλλαγή, τότε ανέμενε νέες ευκαιρίες. Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτός ο μήνας απαιτεί καθαρή σκέψη και λογική. Μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις να σε παρασύρουν στην ομίχλη τους. Έχοντας λογική προσέγγιση δεν πρόκειται να μειωθεί το πάθος και ο ρομαντισμός στη ζωή σου.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να απολαύσεις την ερωτική ατμόσφαιρα που ζεις αντί να προσδοκείς μεγάλες δεσμεύσεις. Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να έχεις περισσότερη σαφήνεια και ειλικρίνεια στη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Γενικά, είτε είσαι σχέση, είτε οχι, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από οποιαδήποτε ασάφεια και σύγχυση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι
Έξι των κυπέλλων

Αυτός είναι ένας μήνας που θα βρεθείς σε αρμονία με τους ανθρώπους γύρω σου, νιώθεις ιδιαίτερη χαρά και οι άλλοι θα θαυμάσουν τη σοφία σου και τις γνώσεις σου. Αν ψάχνεις για μια νέα επαγγελματική θέση, αυτός ο μήνας θα σου φέρει κάτι υπέροχο. Πραγματικά αξίζεις κάτι μεγάλο καθώς έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό.

Καταφέρνεις να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Ενεργείς σύμφωνα με τους δικούς σου όρους και παίρνεις ρίσκα που σου φέρνουν επιτυχία. Συναισθηματικά, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Ίσως ακόμη και να σκεφτείς τη δέσμευση ή τουλάχιστον αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά με το ταίρι σου.

Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου. Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο αισθάνεσαι εντελώς άνετα, μπορεί ακόμα και να νιώσεις ότι γνωρίζετε πολλά χρόνια. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ίδιες πεποιθήσεις για την αγάπη και τη ζωή σας ενώνουν μαζί. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος
Άσσος Πεντάκτινο

Ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα  αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων. Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν.

Αυτό μπορεί να αφορά μια αύξηση ή μια προαγωγή ή ακόμα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως επίσης δεις ότι λαμβάνεις ανταμοιβές από τη δική σου γενναιοδωρία στο παρελθόν ή ευεργετείς κάποιους άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, λογικός και συγκεντρωμένος στους στόχους σου για να έχεις τύχη και οικονομική αφθονία.

Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη σχέση σου πολύ πιο ουσιαστικός και θα αφήσεις πίσω σου μια αρκετά άσχημη περίοδο. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους Καρκίνους ,πολύ πιθανόν να έχεις την επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου, το οποίο θα επιδιώξει να ξαναμπεί στη ζωή σου και να επανορθώσει για τα λάθη του. Βλέπεις μια θετική αλλαγή στην τύχη σου, ευοδώνονται τα όνειρά σου, το σύμπαν έχει να σου προσφέρει πολλά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


Λέων Ο Βασιλιάς
των ράβδων

Υποδέχεσαι πολλά νέα άτομα στη ζωή σου αυτόν το μήνα, η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο ενεργητική και θα έχεις την επιθυμία να κυνηγήσεις πολλές νέες ευκαιρίες. Όλες οι προσπάθειες που έχεις κάνει στο παρελθόν οδηγούν σε αναγνώριση και επαίνους, δεν αμφιβάλλεις ότι αξίζεις.

Στην καριέρα σου μπορεί να σου ανατεθεί ένας νέος ηγετικός ρόλος ή ακόμα μπορεί να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Τα πάντα, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά, επιταχύνονται για να αλλάξουν τη ζωή σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, θα υπάρξει μεγάλη ενεργητικότητα αυτόν το μήνα. Αν είσαι σε σχέση, ανέμενε να απολαύσεις πιο έντονες  συναρπαστικές στιγμές με τον ταίρι σου. Η τρυφερότητα και η στοργή που λαμβάνεις από το άλλο σου μισό, απομακρύνουν τις ανασφάλειές σου και κατανοείς πόσο πραγματικά σε λατρεύει. Αν υπήρχαν παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ σας απομακρύνονται. Αν εκτός σχέσης και ψάχνεις καιρό την αγάπη, τα πάθη σου θα ικανοποιηθούν.

Με την ευγλωττία και το χαμόγελό σου προσελκύεις νέα άτομα και αποδέχεσαι όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις. Βγαίνοντας έξω και απολαμβάνοντας πολλές περιπέτειες αυτόν το μήνα θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία για τη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Παρθένος
Δέκα των κυπέλλων

Μια αισιόδοξη ενέργεια σε περιβάλει αυτόν το μήνα, νιώθεις πιο ενθουσιώδης με σίγουρα για το μέλλον σου. Τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, αυτόν το μήνα ετοιμάσου να νιώσεις μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Στον επαγγελματικό τομέα, ανέμενε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου με αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, ιδιαίτερα αν κάποιοι σε είχαν αμφισβητήσει τον τελευταίο καιρό ή είχες αισθανθεί στο περιθώριο. Τώρα η αξία σου είναι προφανής στους άλλους και οι απόψεις σου γίνονται αποδεκτές.

Συναισθηματικά, υπάρχει μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και συντροφικότητας αυτόν το μήνα πράγμα το οποίο δεν φαίνεται μόνο από τα λόγια αλλά και από τις πράξεις του αγαπημένου σου προσώπου. Ανέμενε να βελτιωθεί η επικοινωνία μεταξύ σας, να ακούσεις λόγια αγάπης αλλά και να δεις πράξεις από το ταίρι σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, δώσε ιδιαίτερη σημασία σε άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σου.

Μπορεί να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα, όπου θα συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με τον οποίο έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Αυτός ο μήνας σου φέρνει επίσης θαυμάσιες ευκαιρίες για ταξίδια ή φίλους που έχουν την καλή πρόθεση να σε φέρουν σε επαφή με νέα άτομα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ζυγός
Ο Κόσμος

Αυτόν το μήνα απομακρύνεις τα εμπόδια που τέθηκαν στο δρόμο σου, νιώθεις περισσότερη σιγουριά με τον εαυτό σου για να κάνεις την επόμενη κίνησή σου που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου πορεία δεν σε ικανοποιεί όσο θα ήθελες, ήρθε η ώρα να θυμηθείς ότι έχεις πραγματικά τη δύναμη να το αλλάξεις αυτό.

Έχεις στο μυαλό σου πολλά σχέδια και μεγάλες φιλοδοξίες, λαμβάνεις  πραγματικά από τους άλλους γύρω σου την υποστήριξη που θα ήθελες. Αν οι προσπάθειές σου δεν είχαν αναγνωριστεί μέχρι τώρα, αυτό το συναίσθημα διαλύεται πλήρως, καθώς οι ικανότητές σου εκτιμώνται από τους ανωτέρους σου. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, τότε αυτός είναι ένας μήνας για να προβάλεις την αξία σου.

Συναισθηματικά, αν είχες αισθανθεί μια αίσθηση απογοήτευσης ή στασιμότητας στη σχέση σου, τώρα θα νιώσεις περισσότερη χαρά και ευτυχία. Τυχόν υποχωρήσεις που έχεις κάνει προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση σου, θα ανταμειφθούν από το ταίρι σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, μπορεί να βρεις μια νέα αγάπη η οποία θα αναπτυχθεί σταδιακά. Επαφές με ανθρώπους από μακρινά μέρη μπορεί να εξελιχθούν σε μια βαθιά συναισθηματική σχέση αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός
Τέσσερα των ξιφών

Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων. Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις πραγματικά, μην παίρνεις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις ή κάνεις ξαφνικά τολμηρά άλματα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι μπορείς να αλλάξεις. Ακόμα κι αν διαπιστώσεις ότι δεν αναγνωρίζεσαι όσο θα ήθελες, μην αναζητάς κάτι νέο από απόγνωση.

Συναισθηματικά, στη σχέση σου μπορεί να χρειαστείς κάποιο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα και προσωπικές δραστηριότητες. Σιγουρέψου ότι δεν παραμελείς το ταίρι σου  και ότι κάνεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σπίθα του πάθους ζωντανή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις τα παράπονά του. Εάν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώσου ότι δεν δημιουργείς σχέσεις νοσηρής συναισθηματικής προσκόλλησης και ότι δεν παραμελείς τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Τοξότης
Ο Ιεροφάντης

Η δυνατότητά σου να σκεφτείς καθαρά και να προγραμματίσεις για το μέλλον θα είναι αυξημένη αυτόν το μήνα. Η διορατικότητά σου και η πνευματική ευελιξία σου σε κάνουν να μην φοβάσαι να κάνεις άλματα σε αρκετά τολμηρά εγχειρήματα.  Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να κάνεις σχέδια για την πρόοδό σου αλλά και να τα εφαρμόσεις στην πράξη.

Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στην επαγγελματική σου ζωή όπου ξέρεις το τι θέλεις να πετύχεις και ποιοι μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου. Οποιαδήποτε νέα ξεκινήματα στη σταδιοδρομία σου ευνοούνται αυτόν το μήνα και το μυαλό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου σε βοηθά να δεις τις προθέσεις του αγαπημένου σου προσώπου. Δεν επιτρέπεις στο συναισθηματισμό σου και τον ιδεαλισμό σου να σε εκτροχιάσουν ή να διαταράξουν τη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει σχέση, θα απολαύσεις μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα και ερωτική ατμόσφαιρα. Υπάρχει η πιθανότητα μια υπάρχουσα φιλία να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Προσπάθησε να αποδεχτείς τις κοινωνικές προσκλήσεις και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες αντί να εστιάζεις όλη την ενέργειά σου σε ένα μόνο άτομο. Επέκτεινε τα ενδιαφέροντά σου και θα έχεις πολλές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως
Ο Τρελός

Αυτόν το μήνα έχεις πιο ανοιχτή καρδιά και μυαλό, θέλεις να διασκεδάσεις και να ζήσεις την περιπέτεια. Σου παρουσιάζονται πολλές ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, συναντήσεις με νέους φίλους και νιώθεις πιο ανανεωμένη τη ζωή σου. Μπορεί πραγματικά να ανακαλύψεις έναν νέο εαυτό και απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα τα οποία αισθάνεσαι ότι δεν σου ταιριάζουν πια. Ακολουθείς τη δική σου διαδρομή και έχεις πίστη ότι θα βρεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Μπορεί μερικοί από τους γύρω σου να μην είναι απόλυτα στο πλευρό σου ή φαίνεται να μην κατανοούν τις αποφάσεις ή τις ενέργειές σου, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι. Αν πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, τότε κανείς δεν μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου.

Συναισθηματικά, μπορεί να μην αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις σοβαρές δεσμεύσεις καθώς επιθυμείς να απολαύσεις την ποικιλία και να γνωρίσεις νέους φίλους. Περιμένεις πριν κάνεις το άλμα σε μια νέα σχέση. Αν είσαι σε σχέση, ο αυθορμητισμός σου και η χαρούμενη διάθεσή σου φέρνουν πίσω την ελαφρότητα στη σχέση σου. Το ταίρι σου θα έχει κάποιες δελεαστικές εκπλήξεις για σένα και ίσως οι δυο σας σχεδιάσετε νέες περιπέτειες μαζί. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


Υδροχόος
Η Εγκράτεια

Αν είχες απογοητευθεί τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων ή είχες αντιμετωπίσει φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια, επανέρχεται αυτόν το μήνα η ηρεμία στη ζωή σου. Μπορεί ακόμη και να είχες εξοργιστεί με ορισμένους ανθρώπους και καταστάσεις, είτε στο σπίτι σου, είτε στα επαγγελματικά σου, αλλά τώρα να ξέρεις ότι θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά και πάλι.

Στην εργασία σου, κάνεις προσπάθειες για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της αρμονίας, παίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου και εκπλήσσεις τους ανταγωνιστές σου με την ηρεμία σου και τη διπλωματία σου όταν προσπαθούν να σου επιτεθούν. Μπορεί επίσης να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου ή σου παρουσιάζονται καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες με διαρκή αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως να αναρωτιέσαι κατά πόσο η σχέση σου έχει κλονιστεί από τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις και αν υπάρχει ισορροπία του δούναι και λαβείν. Παίρνεις απόφαση για το αν θα επιλέξεις να μείνεις και να επιμείνεις για τη διατήρησή της ή αν θα φύγεις μακριά.

Αν υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, συναντάς κάποιο πρόσωπο που σου προσφέρει την προοπτική της συντροφικότητας και όχι κάποια φευγαλέα περιπέτεια. Αφήνεις τον χρόνο να κυλίσει για να οικοδομήσεις μια σταθερή σχέση και το πιο σημαντικό, τώρα έχεις αρκετή ενέργεια και υπομονή για να χτίσεις γερά θεμέλια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες
Άσσος των κυπέλλων

Νιώθεις ενθουσιασμό, χαρά και συναισθηματική εκπλήρωση, οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, ευοδώνονται. Στην επαγγελματική σου πορεία, καταστάσεις που ήταν στατικές μπορεί τώρα να αρχίσουν να κινούνται προς τα εμπρός.

Τραβάς την προσοχή ατόμων με επιρροή και λαμβάνεις αναγνώριση για τις ιδιαίτερες δεξιότητές σου και τα ταλέντα σου. Θα προσελκύσεις ανθρώπους που θα θέλουν να συνδεθούν επαγγελματικά μαζί σου ή αναλαμβάνεις έναν νέο επαγγελματικό ρόλο ή έχεις κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μεγάλα πράγματα έρχονται στο δρόμο σου, αλλά η αξιοποίησή τους θα εξαρτηθεί από εσένα.

Συναισθηματικά, απομακρύνεις από τη σχέση σου την πλήξη και την ανία της καθημερινότητας, επιδίδεσαι στη διασκέδαση και την περιπέτεια. Είτε είστε μαζί για μήνες ή χρόνια, αυτόν το μήνα θα θυμηθείς το αρχικό πάθος που σας έφερε κοντά με το σύντροφό σου και θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, θα συμμετέχεις σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και επικεντρώνεσαι σε μεγαλύτερες ομάδες ανθρώπων πράγμα το οποίο σου φέρνει αρκετές ερωτικές γνωριμίες. Προτεραιότητα αυτού του μήνα είναι η δική σου ευχαρίστηση και ανάπτυξη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ