astropedia.gr

Ταρώ Μαΐου

Ταρώ Μαΐου
Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ από τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα
Εννέα των Ράβδων

Αυτό το μήνα αισθάνεσαι μεγάλη αναστάτωση, έχεις τόσες πολλές ανησυχίες που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα για να τις επιλύσεις. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στο γεγονός ότι έχεις αφήσει τα προβλήματά σου να σε εξουσιάζουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι στο χέρι σου να πετύχεις τους στόχους σου. Βλέπεις γύρω σου μόνο ανυπέρβλητα εμπόδια, νιώθεις κούραση και απαισιοδοξία, όμως αν κοιτάξεις τα πράγματα σε βάθος, μπορείς να δεις ότι τα εμπόδια δεν είναι αρκετά μεγάλα για να σε στενοχωρούν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αυτό είναι και το μήνυμα που σου στέλνει η κάρτα Εννέα των Ράβδων. Οι φόβοι σου και οι ανησυχίες σου δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται. Μπορεί να εργάζεσαι πολύ σκληρά στην εργασία σου ή να δίνεις περισσότερη σημασία στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι στις δικές σου ανάγκες, κι αυτό σε καταβάλει ψυχολογικά, έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά αυτό το μήνα να πάρεις μια ανάσα, να ενδιαφερθείς για τους δικούς σου στόχους και όχι των άλλων, και να δεις ότι η ζωή δεν έχει μόνο εμπόδια αλλά και χαρές. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Κριός
Οκτώ των Ράβδων

Θα είσαι σε συνεχή κινητικότητα και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.

Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση, μια νέα ηγετική θέση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία. Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου. Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου.

Νιώθεις ηρεμία και  απολαμβάνεις τις στιγμές. Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα. Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή περισσότερων από έναν υποψήφιων συντρόφων. Εσύ θα επιλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Ο Κόσμος

Προχωράς προς μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να περάσουν όλα από τα χέρια σου. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής συνεργασίας. Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου.

Οι συμπαντικές επιρροές αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τις δυνατότητες σου. Ένα όμως από τα πιο βαθιά καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα, είναι ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και να αρχίσεις να αποκτάς πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα απλά πράγματα της ζωής.

Συναισθηματικά, τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν  συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες περιοχές ή χώρες θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία. Αν είσαι σε σχέση, οποιαδήποτε δυσκολία ή συγκρούσεις του παρελθόντος απομακρύνονται και αντικαθίστανται από μια πολύ πιο αισιόδοξη και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Η Σελήνη

Θα υπάρχει μια έντονη ατμόσφαιρα αβεβαιότητας γύρω σου, κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σε αναγκάσουν να αντιδράσεις ενστικτωδώς. Μην αγνοήσεις την  εσωτερική φωνή σου, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι κάτι δε πάει καλά ή κάποιος δεν είναι απόλυτα σωστός. Με κανένα τρόπο δεν θα πρέπει να ενεργήσεις παρορμητικά αυτόν το μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με την εργασία σου και τα χρήματα.

Επαγγελματικά, προσπάθησε να καθυστερήσεις τυχόν σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα αν εμπλέκονται οικονομικές συναλλαγές με τους άλλους. Αφιέρωσε χρόνο για σκέψη προκειμένου να αποφασίσεις τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, είτε σε σχέση, είτε όχι,  θα υπάρχει μια έντονα συναισθηματική ατμόσφαιρα, ζεις τον ρομαντισμό και αισθάνεσαι κάπως πιο ευαίσθητα στα λόγια και τις ενέργειες των άλλων.

Επίσης, οι δικές σου διαθέσεις και τα συναισθήματα μπορεί να είναι λίγο ασταθή. Ίσως νιώσεις ότι έχεις συναντήσει το ιδανικό πρόσωπο ή επιδιώκεις βαθύτερες συναισθηματικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Ενώ δεν θα πρέπει να καταπνίξεις τα συναισθήματά σου, όμως φρόντισε να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μια θετική ενέργεια σε περιβάλει και νιώθεις μεγάλη ανακούφιση από τα προβλήματά σου, δεν νιώθεις την ανάγκη να μετρήσεις τα λόγια και τις πράξεις σου αλλά αποκτάς περισσότερο αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Αν η επαγγελματική σου ζωή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, τώρα χαλαρώνεις και αφήνεις πίσω σου τις απογοητεύσεις και τις πιέσεις. Μπορεί στο χώρο της εργασίας σου να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, κάποια άτομα να φύγουν και άλλα να εισέλθουν.

Το σίγουρο είναι ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα θα είναι προς όφελός σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, η αγάπη και η συμπόνια κυβερνούν την ερωτική σου ζωή. Φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου και παρά το γεγονός ότι σου αρέσει να δίνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, θέτεις και τα όριά σου. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι είναι υπέροχη η συναισθηματική γενναιοδωρία, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να αποστραγγιστείς συναισθηματικά.

Εάν είσαι εκτός σχέσης, κάποιο ανέμελο, χαρούμενο και επικοινωνιακό άτομο σε προσεγγίζει και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Δεν θα χρειαστεί να καταβάλεις τεράστιες προσπάθειες για να προσελκύσεις το πρόσωπο που επιθυμείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Ο Κρεμασμένος

Αυτός δεν είναι ο μήνας για να κάνεις αιφνίδια και τολμηρά βήματα στη ζωή σου, αλλά να σκεφτείς και να περιμένεις, αυτό θα είναι ωφέλιμο για σένα σε μακροπρόθεσμη βάση από το να κάνεις ένα άλμα προς το άγνωστο ή σε μη δοκιμασμένες καταστάσεις. Επαγγελματικά, ακόμα και αν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε αυτές τις παρορμήσεις σου και πάρεις  οποιεσδήποτε βεβιασμένες αποφάσεις.

Θα πρέπει να διερευνήσεις τα πάντα σε βάθος και να αναλύσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στη ζωή σου. Έλεγξε όλα τα γεγονότα και κάνε ενδελεχή έρευνα πριν δεσμευτείς σε οτιδήποτε. Αν στην εργασία σου δεν αντλείς αρκετή ευχαρίστηση και ανταμοιβές από αυτό που κάνεις, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσεις σε βάθος να κάνεις μια αλλαγή.  Στη συναισθηματική σου ζωή, ίσως αναζητήσεις τη μοναξιά προκειμένου να επικεντρωθείς στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Ενώ δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης γύρω σου, αυτόν το μήνα θα έχεις κάποιες φορές περισσότερο την ανάγκη να μείνεις μόνος με τον εαυτό σου.

Αν είσαι σε σχέση, η συναισθηματική σου ανάγκη είναι να χαλαρώσεις και όχι να νιώσεις ενθουσιασμό. Αν είσαι εκτός σχέσης, η αγάπη κτυπά την πόρτα της καρδιάς σου καθώς νιώθεις χαρά και άνεση με τον εαυτό σου και τον τρόπο με τον οποίο ζεις τη ζωή σου, πράγμα το οποίο είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό για τα πρόσωπα τα οποία θα σε προσεγγίσουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Έξι των Ξιφών

Κινείσαι προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική διάθεσή σου κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάς πίσω, εστιάζεις στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο.

Επαγγελματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον προς όφελος σου ή ότι έχει έρθει το τέλος. Να ξέρεις όμως ότι αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να πας εκεί ακριβώς που θέλεις πραγματικά και ότι ό, τι συμβαίνει έχει έναν καρμικό λόγο. 

Συναισθηματικά, αυτές οι αλλαγές του τοπίου θα έχουν επίδραση στην υπάρχουσα σχέση σου και αν έχει επέλθει το τέλμα, ίσως αποφασίσεις να ακολουθήσεις χωριστό δρόμο από το ταίρι σου, διαφορετικά ενδυναμώνεται ο δεσμός σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, άλλαξε τις συνήθειές σου και τον κοινωνικό σου κύκλο αν πραγματικά θέλεις να συναντήσεις την αγάπη, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν υπήρξες σε απόσταση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι συνθήκες βελτιώνονται, παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις το πρώτο βήμα. Ίσως επεξεργαστείς μια αλλαγή σκηνικού προκειμένου να νιώσεις μια συναισθηματική ανακούφιση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Τέσσερα των Ράβδων

Τα πράγματα θα πάνε καλά αυτό το μήνα και σταδιακά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αν και μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι δεν θα διαρκέσουν ή ότι είναι πάρα πολύ καλά για να είναι αληθινά. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η ελαφρώς απαισιόδοξη στάση σου είναι αυτό που σε προσγειώνει και σε κάνει να έχεις μια σταθερότητα ως προς τους στόχους σου.

Η ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις αλλά και τον εγωισμό των άλλων, θα είναι επίσης ένα σημαντικό «συν» για σένα αυτό το μήνα, τόσο στα εργασιακά όσο και στην αγάπη. Κοινωνικά, είσαι σε μεγάλη ζήτηση, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορείς όμως να συνδυάσεις τη δουλειά με τη διασκέδαση. Θα συναντήσεις σημαντικούς ανθρώπους που θα παίξουν καίριο ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στη συναισθηματική σου ζωή.

Εάν είσαι εκτός σχέσης, θα παρευρίσκεσαι σε όσες κοινωνικές εκδηλώσεις έχεις προσκληθεί, καθώς είναι πιθανό εκεί να συναντήσεις την αγάπη. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση ,το άλλο σου μισό θα σου δείχνει πόσο καμαρώνει για σένα και πως θα σε στηρίζει με κάθε τρόπο.  Απόλαυσε τα συναισθηματικά και επαγγελματικά δώρα σου αυτό το μήνα και απόλαυσε την ευτυχία και την επιτυχία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγεις τις απότομες συμπεριφορές με τους γύρω σου για να μην κόψεις τις γέφυρες. Στην καριέρα σου, λαμβάνεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα σε θέση ισχύος και προβάλεις τις ιδέες σου  με πάθος και ενθουσιασμό. Στην συναισθηματική σου ζωή, το ταίρι σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου, σου δείχνουν την πιο δυναμική πλευρά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Μην τους ανταγωνίζεσαι, δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλώσεις προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επαναξιολογήσεις τις σημαντικές σχέσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να έχεις ειρήνη και αρμονία τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Δύο των Ράβδων

Η ισορροπία και η αρμονία είναι σημαντικές για σένα, έτσι κατανέμεις το χρόνο και την ενέργειά σου ισάξια στην επαγγελματική και τη συναισθηματική σου ζωή. Σκέψου σε βάθος τις επιλογές σου, από την καριέρα σου μέχρι τις ερωτικές σου σχέσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει μια πολύ πιο λειτουργική συνεργασία και αρμονική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους γύρω σου που σου επιτρέπει να διαπραγματευτείς για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, όπως καλύτερο ωράριο, λιγότερες υπερωρίες ή ακόμα και ευέλικτο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά σου. Βελτιώσεις στο εισόδημά σου και καλύτερη διαχείριση των εξόδων σου, θα σας φέρουν πολύ καλύτερη ισορροπία με τα χρήματά σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν εκτός σχέσης , μπορεί να βρεις το τέλειο πρόσωπο σε κάποιο άτομο που είναι ήδη γύρω σου.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις κάποιες πολύ δυνατές ιδέες για την ισορροπία και τη βελτίωση της σχέσης σου και προθυμοποιηθείς να τις μοιραστείς με το ταίρι σου. Η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» είναι απαραίτητη για μια πραγματικά επιτυχημένη σχέση, όπως η διακριτικότητα, η κατανόηση και η καλή επικοινωνία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Ο Αυτοκράτορας

Η χαρά και η ευτυχία σε περιμένουν τόσο στην εργασία σου όσο και στην αγάπη αυτό το μήνα. Θα διαπιστώσεις ότι θα είναι εύκολο να μαγνητίσεις τους άλλους με τη δύναμη του λόγου σου και να έχεις τη διασκέδαση και την ποικιλία που τόσο αναζητάς. Απόλαυσε τα οφέλη που σου φέρνει αυτή η μεγάλη αύξηση της αυτοπεποίθησής σου και της εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σου. Αυτός ο μήνας θα σου αποδείξει ότι έχετε αποκτήσει κυριαρχία πάνω στον εαυτό σας και ότι δεν αφήνεις τα εξωτερικά εμπόδια να σε παρεκτρέψουν από την πορεία σου.

Στην καριέρα σου, αν έχεις κάποια ηγετική θέση, μπορείς να περιμένετε σημαντική πρόοδο μέσα σε αυτήν. Εάν δεν έχεις, τότε επωφελήσου από κάθε νέα γνωριμία που κάνεις, γιατί θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για σένα μακροπρόθεσμα. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσεις ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνεις το αφεντικό του εαυτού σου. Συναισθηματικά, η ικανότητά σου να εφαρμόζεις τη λογική στις σχέσεις σου θα σου δώσει θετικά αποτελέσματα. Απόλαυσε τη δύναμή σου αυτό το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Οκτώ των κυπέλλων

Αυτός είναι ένας μεταβατικός μήνας για σένα, όπου θα έχεις πραγματικά δύναμη της θέλησης και την ευθυκρισία, ώστε να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες και καταστάσεις που δεν σου χρησιμεύουν πια. Μπορεί να ένιωθες για αρκετό καιρό ότι υπήρχε μια ανισορροπία σε κάποιο τομέα της ζωής σου,  αλλά αυτό το μήνα, είσαι πλέον σε θέση να κάνεις κάτι για το θέμα αυτό. Αν η προοπτική του να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους ή καταστάσεις σε κάνει να στεναχωριέσαι, να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Οι συμπαντικές δυνάμεις του Μαΐου σου στέλνουν τη θετική τους ενέργεια, όμως για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο χρειάζεται και η δική σου συμβολή, η δική σου δύναμη για να κινηθείς προς τα εμπρός. Είναι απαραίτητο να είσαι πολύ σαφής σε ό, τι σκοπεύεις να κάνεις, ειδικά στη συναισθηματική σου ζωή και στην επικοινωνία με το αγαπημένο σου πρόσωπο .

Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ορισμένες σχέσεις σου δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλεις και αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αυτός ο μήνας θα σας ωθήσει να θελήσεις να απομονωθείς για λίγο. Στην καριέρα σου, εάν αισθάνεσαι ότι δεν εκτιμούνται και δεν αναγνωρίζονται, τότε ήρθε η ώρα να αρχίσεις να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι νέο. Μην αφήσεις το φόβο και τον δισταγμό να σε μπλοκάρουν στο να προβείς σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Άσσος των Ράβδων

Αυτόν το μήνα αισθάνεσαι ότι πρέπει να εξερευνήσεις νέες επιλογές στη ζωή σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να ξεκινήσεις νέους στόχους. Κάνεις νέα σχέδια και εστιάζεσαι περισσότερο στην εφαρμογή τους. Στην εργασία σου επιλύεις τυχόν εκκρεμότητες καθώς νιώθεις πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου μπορεί να σου ζητήσουν να τολμήσεις και να διεκδικήσεις περισσότερα, πράγμα το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη συνήθη νωχελική και χαμηλών τόνων φύση σου. Αυτόν το μήνα όμως, δεν θα πρέπει να διστάσεις να αγωνιστείς για τις φιλοδοξίες σου και να προβάλλεις τις δεξιότητες σου.

Ήρθε η ώρα να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου. Στη  συναισθηματική σου ζωή, έρχονται εντελώς αναπάντεχα νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Υπάρχει μια θετική ενέργεια γύρω σου, κάνεις νέους φίλους και έχεις κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν στις συναισθηματικές δυσκολίες σου. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο γεμάτη τη ζωή σου, το ταίρι σου σε αποδέχεται όπως πραγματικά είσαι, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου. Θα πρέπει όμως κι εσύ να προσπαθήσεις για να υπάρχει μια υγιής ισορροπία στη σχέση σου, έτσι μην επαναπαύεσαι. Φρόντισε επίσης να δεις τα πράγματα περισσότερο από την λογική τους πλευρά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Newsletter