astropedia.gr

Ταρώ Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Οχτώ των Ράβδων
Θα είσαι σε συνεχή κίνηση και δράση αυτόν το μήνα, έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.

Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία. Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου. Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου.

Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα. Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή περισσότερων από έναν υποψήφιων συντρόφων. Εσύ θα επιλέξεις το κατάλληλο πρόσωπο για σένα!

Κριός
Έξι Πεντάκτινο
Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσεις κάπως τη ζωή σου. Αυτή η κάρτα μπορεί να εκδηλωθεί ως μια ευκαιρία για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σου δοθεί η δυνατότητα για να επιτευχθεί η ισορροπία στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή προσωπικές. Οι θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία σου.

Πρόσεξε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σου κάνουν πόλεμο νεύρων. Η εσωστρεφής ενέργεια αυτής της κάρτας σε βοηθά να εμβαθύνεις στον εαυτό σου και να δεις αναλυτικά κάποιες καταστάσεις, που θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στους ανθρώπους. Ίσως προβληματίζεσαι για μια πρόσφατη μικρή θυσία που έκανες για κάποιο πρόσωπο που αγαπάς.

Εάν είσαι σε σχέση αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου να επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου και αυτό το κλίμα θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο. Εάν δεν είσαι σε σχέση πρόκειται να γνωρίσεις ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο το οποίο θα σε γοητεύσει, αλλά για να εξελιχθεί η κατάσταση χρειάζονται αργές και σταθερές κινήσεις από τη πλευρά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Πέντε των Ράβδων
Ένα αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας σε διακατέχει αυτό το μήνα, ίσως έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς επιδέξια μέσα από τις δυσκολίες αλλά και να ξεφύγεις από το χάος που έχει δημιουργηθεί από τους άλλους. Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της σύγχυσης συγκεκριμένων ευθυνών ή ίσως προσπαθήσει κάποιος να σου βάλει πάρα πολλή δουλειά και δυσανασχετήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε θα έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, θα υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη στάση απέναντι στους άλλους ανθρώπους, αποσαφηνίζοντας το τι θέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση. Αν θέλεις μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση, να είσαι ειλικρινής.

Αν πάλι προτιμάς κάτι εφήμερο, τότε οι άλλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, πριν προκαλέσεις οποιαδήποτε σύγχυση ή πρόβλημα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου, έτσι θα πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου και τις αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ ψυχής. Έλεγξε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι σαφής για το τι ακριβώς περιμένεις από τη σχέση σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις να προκαλέσεις σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου που θα μπορούσε πραγματικά να ξεσπάσει από ένα δευτερεύον ζήτημα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Ο Κόσμος
Προχωράς σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σου, οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Στον επαγγελματικό σου τομέα, δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα εσύ. Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με τους άλλους, όποτε έχε περισσότερη εμπιστοσύνη στη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Αυτόν το μήνα θα δείξεις σε όλον τον κόσμο τι έχεις καταφέρει και τι στόχους έχεις βάλει για το μέλλον σου.

Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να λάμψεις ή ακόμα και να προβληθείς δημόσια καθώς όλος ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με τα ταλέντα σου. Ένα όμως από τα πιο βαθιά καρμικά μαθήματα αυτού του μήνα, είναι ότι μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τη ζωή και να αρχίσεις να αποκτάς πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα απλά πράγματα της ζωής.

Συναισθηματικά, τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν  συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες αυτόν το μήνα, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλες περιοχές ή χώρες θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία. Αν είσαι σε σχέση, οποιαδήποτε δυσκολία ή συγκρούσεις του παρελθόντος απομακρύνονται και αντικαθίστανται από μια πολύ πιο αισιόδοξη και ελαφρύτερη ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Τρία των Ράβδων
Αυτό το μήνα έχεις περισσότερη τόλμη και αποφασιστικότητα για να χαράξεις μια νέα πορεία ζωής, η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου πρόκειται να σου φέρουν πολλές ανταμοιβές.  Υλοποιείς ένα συγκεκριμένο στόχο με βάση τη διαίσθηση, την επινοητικότητα και τη φαντασία σου, δεν σταματάς να αγωνίζεσαι για την επιτυχία και την ευτυχία σου και έχεις δίπλα σου τις συμβουλές και την αρωγή των άλλων.

Επαγγελματικά, απολαμβάνεις την υποστήριξη των άλλων για την επίτευξη των στόχων σου και φτάνεις σε ένα σημείο ορόσημο στην καριέρα σου. Ανεξάρτητα του πόσο έχεις προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή κάποιων ανθρώπων στην εργασία σου και τις πολλές ώρες εργασίες σου, τώρα έχεις την αίσθηση ότι επιτέλους έφθασε η εκτίμηση και η αναγνώριση.

Συναισθήματα ευτυχίας και ενθουσιασμού καταλαμβάνουν την ερωτική σου ζωή, αποκτάς νέες φιλίες και νιώθεις ρομαντισμό και πάθος, έτσι αν είσαι καιρό χωρίς σχέση, βρίσκεις κάποιο πρόσωπο να μοιραστείς τη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ένα πρόσωπο που εξιτάρει τη φαντασία σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, διασκεδάζετε μαζί με το ταίρι σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να περάσετε όχι μόνο περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά επιπλέον ίσως πάτε και ένα ταξίδι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Η Κρίση
Κάνεις αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και κατανοείς τα λάθη σου. Αυτό το μήνα είσαι δείχνεις μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων και επιλογών σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου.

Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου. Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου. Στη συναισθηματικά σου, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι  συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν κάνει πιο αποφασισμένο να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου.

Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου και εξετάζεις ποια συναισθήματα το έκαναν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας. Τα καλά νέα είναι ότι το ταίρι σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα. Εάν είσαι εκτός σχέσης, θα κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Τέσσερα των Ξιφών
Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς περισσότερο και να αφοσιωθείς στην ισορροπία των δικών σου αναγκών με τις επιθυμίες των άλλων. Αν κάποια γεγονότα και άνθρωποι είχαν μονοπωλήσει το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα αναζητάς χρόνο για τον εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ανανέωση, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν πηγαίνει προς την κατεύθυνση που θέλεις πραγματικά, μην παίρνεις οποιεσδήποτε βιαστικές αποφάσεις ή κάνεις ξαφνικά τολμηρά άλματα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τι μπορείς να αλλάξεις. Ακόμα κι αν διαπιστώσεις ότι δεν αναγνωρίζεσαι όσο θα ήθελες, μην αναζητάς κάτι νέο από απόγνωση.

Συναισθηματικά, στη σχέση σου μπορεί να χρειαστείς κάποιο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου ενδιαφέροντα και προσωπικές δραστηριότητες. Σιγουρέψου ότι δεν παραμελείς το ταίρι σου  και ότι κάνεις προσπάθειες για να διατηρήσεις τη σπίθα του πάθους ζωντανή προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις τα παράπονά του. Εάν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου, βεβαιώσου ότι δεν δημιουργείς σχέσεις νοσηρής συναισθηματικής προσκόλλησης και ότι δεν παραμελείς τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Τρία των κυπέλλων
Η αληθινή ευτυχία σου χτυπά την πόρτα. Αυτό το μήνα ευνοούνται νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με νέα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση και θα αισθανθείς όμορφα κατά την διάρκεια του μήνα.

Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με τον ταίρι σου και η σχέση σου γίνεται δυνατότερη. Αν είσαι εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συμβάλουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς θα γίνει αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Άσσος των Ξιφών
Νέα ξεκινήματα και νέα μονοπάτια διαβαίνεις αυτόν το μήνα, παίρνεις μια βαθιά ανάσα από τις προκλήσεις που έχεις αντιμετωπίσει, και με τη δύναμη και το θάρρος σου εξορίζεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που είχες για την πραγματοποίηση αλλαγών. Αν είχες αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις που σε εμπόδιζαν να αναλάβεις δράση, τώρα κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στη σχέση σου όσο και στα επαγγελματικά σου.

Λειτουργείς με την καρδιά σου και απομακρύνεις ό, τι δεν είναι γόνιμο, προκειμένου να ανθίσουν νέα πράγματα. Στη σταδιοδρομία σου, ήρθε η ώρα να πάρεις μια απόφαση για το αν θα μείνεις ή θα φύγεις ή θα αποδεχτείς την τρέχουσα κατάσταση. Εάν τελικά μείνεις, βεβαιώσου ότι θα έχεις στο μέλλον την αναγνώριση για τις ιδέες σου και τη δημιουργικότητά σου.

Νέα ξεκινήματα προβλέπονται και στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρχει κάτι που πρέπει να εξαλειφθεί για να προχωρήσει η σχέση σου και γι’ αυτό επιδιώκεις ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου αυτό το μήνα προκειμένου να μάθεις τις προθέσεις που έχει το άλλο σου μισό. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο, συναντάς ανθρώπους που είναι ειλικρινείς αλλά μπορεί όμως να σου κρύβουν κάτι. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μην πληγωθείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Τέσσερα των κυπέλλων
Αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου βαρετός για σένα, προμηνύεται για σένα μια καταλυτική αλλαγή. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σου και να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα. Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια και τα σχέδιά σου δε θα θέλεις να τα μοιραστείς με τους άλλους.

Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν ανταγωνιστικές συνθήκες , δεν πρέπει να εμπιστευτείς κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου. Πρόσεξε τις τολμηρές σου ενέργειες, μην μιλάς αλλά άνοιξε τα μάτια σου αποσαφηνίζοντας ποιοι είναι οι σύμμαχοι σου και ποιοι οι εχθροί σου.

 Στη σχέση σου, θα μάθεις πόσο κοντά σου είναι το ταίρι σου, αλλά ίσως να νιώσεις ότι κάποιες από τις απαιτήσεις του σε πνίγουν. Όμως εκείνο που επιδιώκεις εσύ αυτό το μήνα, είναι η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών, απλά για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει είτε είσαι σχέση, είτε όχι. Απλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις με την ανεξαρτησία σου και κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Δύο των Ξιφών
Η ισορροπία και η αρμονία επιστρέφουν στη ζωή σου, όλων των ειδών οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα βελτιωθούν. Στις φιλίες σου, στις συνεργασίες σου και στον ερωτικό δεσμό σου, θέλεις να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ισότητα και ότι αντιμετωπίζεσαι δίκαια. Αν όχι, τότε αναλαμβάνεις δράση για να υπάρξει ισορροπία. Είσαι ανοικτός και σαφής στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αν διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι  μονόπλευρες, δεν θα διστάσεις να φύγεις.

Με την επαγγελματική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, κάνε πολύ καλά την έρευνά σου και έχε υπομονή. Συναισθηματικά, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη συναισθηματικά, νιώθεις πιο ευτυχισμένος, απολαμβάνετε μαζί με το σύντροφό σου ο ένας την παρέα του άλλου. Αν είσαι εκτός σχέσης, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσεις τα κίνητρα των άλλων. Πριν εμπλακείς σε οποιαδήποτε νέα σχέση, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι θέλεις και γιατί, είναι πολύ πιο πιθανό να προσελκύσεις το σωστό πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Άσσος των Ράβδων
Αυτός θα είναι ένας απίστευτα δυναμικός και ενεργητικός μήνας για σένα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα νιώσεις καθόλου πλήξη και ανία. Συναρπαστικά γεγονότα προδιαγράφονται στην επαγγελματική σου ζωή που παίρνουν μακριά τις ανησυχίες σου.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν περίμενες έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σου ή κάποιου είδους προώθηση. Οι ικανότητές  προσελκύουν ένα ευρύ ακροατήριο, οι άλλοι έρχονται κοντά σου για να ακούσουν τις ιδέες σου και τη γνώμη σου. Έχεις ένα μοναδικό τρόπο αυτόν το μήνα να απομακρύνεις τους αρνητικούς ανθρώπους ή μπλοκαρίσματα που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου.

Στη σχέση σου ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις πίσω τη χαμένη δύναμή σου και να αποσαφηνίσεις συγκεχυμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσεις αποφασιστικά τα πράγματα και θα αντιδράσεις αν ο σύντροφός σου προσπαθήσει να ασκήσει οποιοδήποτε έλεγχο πάνω σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα είσαι πολύ γοητευτικός και μαγνητικός, έτσι τραβάς την προσοχή του προσώπου που θέλεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Ο Ιππότης των κυπέλλων
Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια ανάλαφρη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, αφήνεις πίσω σου τεταμένες καταστάσεις ή συναισθηματικές ανησυχίες. Χαλαρώνεις και απομακρύνεις τις απογοητεύσεις και τη θλίψη.

Στην επαγγελματική σου ζωή, ανέμενε διαρθρωτικές αλλαγές που θα είναι προς μεγάλο όφελός σου. Αν ψάχνεις για μια νέα εργασία, θα έχεις περισσότερες από μία επαγγελματικές επιλογές. Ακόμα κι αν δεν κάνεις πλήρη αναμόρφωση της εργασίας σου, σίγουρα θα είσαι ενθουσιασμένος με την αλλαγή του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Συναισθηματικά, θα έχεις μια πιο γεμάτη ερωτική ζωή, διασκέδαση και άφθονη ενέργεια. Αν είσαι σε σχέση, γίνεσαι πολύ πιο αυθόρμητός και διασκεδαστικός με το σύντροφό σου, ίσως έχεις εκπλήξεις και δηλώσεις της αγάπης του. Το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί επίσης να θέλει να δείξει σε όλον τον κόσμο το πόσο σε αγαπά!

Αν είσαι εκτός σχέσης, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί ένα νέο ειδύλλιο εκεί που δεν το περιμένεις. Μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που είναι πολύ διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σου ή ακόμα και από διαφορετικό υπόβαθρο. Αν και μπορεί αρχικά να είσαι σε μια εγκράτεια, προσπάθησε να μην αφήσεις τις αγωνίες και τους φόβους σου να αποτρέψουν μια σχέση με κάποιο άτομο που θα μπορούσε να είναι το άλλο σου μισό. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: