astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τον Athan

Στις 15 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 07:07 το πρωί, στην 24η μοίρα του Σκορπιού (23ο17’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Σκορπιό, μεσουράνημα στην Παρθένο και βρίσκεται παρακάτω. 

    
                                                                  

Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 10-14/2, από 12-16/5, από 14-18/8 και από 13-17/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 28/1 και στις 30/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 7η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 21 Δεκεμβρίου, η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη.. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 15 μέχρι τις 30 του μήνα, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • Άρνηση των κοινωνικών τελετουργικών
  • Επιθυμία να αποδεχτούμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας, ως ένα σύνολο.
  • Απογοήτευση και θυμός εξαιτίας της υποταγής
  • Συνειδητοποίηση της ανάγκης για έναν πνευματικό σύντροφο.
  • Μάχη κατά των απόψεων της κοινωνίας
  • Ικανότητα αντιμετώπισης των συνεπειών του να είμαστε διαφορετικοί
  • Απελευθέρωση από τον κύκλο της θυσίας των επιθυμιών.
  • Έντονος πόνος και ανάγκη απόσπασης
  • Ανάγκη να φανούμε πιο δυνατοί από τα βάσανά μας

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις 
συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας 
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

H γεύση των επόμενων ημερών 

Πρόκειται για μια απαιτητική, βαθιά και έντονη νέα Σελήνη που για τα δεδομένα της Ελλάδας πέφτει πάνω στον ωροσκόπο του χάρτη, κάνοντας τις κινήσεις και τις αποφάσεις αυτής της περιόδου ιδιαίτερα σημαντικές και ικανές να μεταμορφώσουν την ζωή μας. Η νέα Σελήνη είναι σε εξάγωνο με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα δίνοντας ευκαιρίες για επιτυχία και κέρδος στις υποθέσεις μας, ταυτόχρονα όμως χρειάζεται να αναλογιστούμε γύρω από την ποιότητα της πρόθεσης και την καθαρότητα της πράξης μας. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα έχει να κάνει με την επιτυχία, έχει να κάνει όμως και με την ηθική… 

Στο παραπάνω δίνεται έμφαση και από τους απλανείς αστέρες που παρευρίσκονται σε αυτή την νέα Σελήνη, οι οποίοι δίνουν επιτυχία και άνοδο, αλλά προειδοποιούν για απογοητεύσεις και συγκρούσεις, ατυχίες και ανηθικότητα.. Η Σελήνη βρίσκεται πιο κοντά στον θετικό απλανή βέβαια, αλλά έχει περάσει ήδη από τον αρνητικό απλανή και το δυναμικό της ανηθικότητας έχει κατά κάποιο τρόπο απελευθερωθεί.  

Το εξάγωνο είναι μια θετική όψη που αναζητά την αρμονία, οπότε το πιο πιθανό είναι αυτή την περίοδο να θελήσουμε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας με θετική προαίρεση και για εμάς και για τους άλλους.  Ο Δίας δίνει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση, ο Πλούτωνας όμως τονίζει την εμμονή και κατευθύνει την ανάγκη της μεταμόρφωσης μέσα από αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το να τελειώσουμε καταστάσεις που δεν λειτουργούν πλέον και να πετάξουμε τα ‘χαλασμένα πράγματα’. Είναι η στιγμή που η απόφαση είναι στο χέρι μας, μπορούμε να απελευθερωθούμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τις συνέπειες. 

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr 

 
ΚΡΙΟΣ 
Ίσως δεν αντέχεις άλλο και εκνευρίζεσαι πλέον από το παραμικρό, ίσως να θέλεις πλέον να αποχωρήσεις από το κτήριο και να τους αφήσεις όλους στην τύχη τους. Όποια και να είναι η κατάσταση που περνάς, με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να βρεις την δύναμη να κάνεις το δικό σου, πριν αλλάξεις τα δεδομένα. Παράλληλα είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο στα οικονομικά σου. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΤΑΥΡΟΣ 
Είναι μια περίοδος με σημαντικές αποφάσεις που και χρειάζεται να πάρεις αλλα και θέλεις να πάρεις εδώ και κάποιο διάστημα. Έχει φτάσει η στιγμή λοιπόν που τώρα πρέπει να μιλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και να δηλώσεις την κατεύθυνση που θέλεις να πάρει η ζωή σου σε αυτούς τους τομείς. Σκέψου λογικά και μην φοβάσαι! Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη είναι απαιτητική και κουραστική για σένα. Πέρα από την ανάγκη που υπάρχει για εργασία και εισόδημα, το άγχος σου αυξάνεται και από την ασυμβατότητα που υπάρχει με κάποια πρόσωπα που αναγκαστικά βλέπεις και που αναγκαστικά πλέον πρέπει να βρεις λύσεις. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ευνοϊκή αυτή η νέα Σελήνη και μπορείς να κάνεις ένα όμορφο και παθιασμένο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή μέσα από γνωριμίες ή με πρόσωπο που γνωρίζεις και τώρα τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να είσαι ηθικός και σωστός όμως γιατί αυτή η νέα Σελήνη δεν παίζει… Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΛΕΩΝ 
Μια μεγάλη αλλαγή συμβαίνει στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου και ταυτόχρονα πολλά αλλάζουν μέσα σου βαθύτερα, στα θεμέλια της ύπαρξής σου. Είναι η περίοδος που θέλεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σέρνονται και τώρα έχεις την δύναμη να πάρεις τις αποφάσεις σου. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η περίοδος δημιουργεί μια ύποπτη κινητικότητα στις υποθέσεις σου και διαισθητικά καταλαβαίνεις ότι κάτι προετοιμάζεται και πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Δεν σχεδιάζουν όλοι απαραίτητα πλεκτάνες εις βάρος σου, αλλά κάποια θέματα χρειάζεται αυτή την περίοδο να συζητηθούν ανοιχτά και ξεκάθαρα, ιδιαίτερα με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΖΥΓΟΣ 
Είναι μια περίοδος που μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα και οι οποίες μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που φανταζόσουν ή να βρεθούν ακολουθώντας όχι την πεπατημένη οδό. Παράλληλα η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να μην είναι στα πάνω της, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει βάλει το νυστέρι στην πληγή και απλά διαιωνίζεις τα προβλήματα. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Φυσικά και σε αφορά με όλους τους τρόπους αυτή η νέα Σελήνη και πρέπει να λάβεις υπόψη κάθε παράμετρο και λεπτομέρεια στα σχέδιά σου, αν θες να έχεις την επιτυχία που μπορείς να έχεις. Ο διάβολος όμως κρύβεται στις λεπτομέρειες και καλό είναι να προσέξεις αυτό που δεν έχει ειπωθεί, αλλά εννοείται. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Με αυτή την νέα Σελήνη αυξάνονται οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου και τώρα καλείσαι να δώσεις απαντήσεις, να φωτίζεις τα σκοτάδια και να αποκαλύψεις τις αλήθειες. Φρόντισε να είσαι σίγουρος  για το ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί, καθώς αυτή την περίοδο οι προθέσεις αλλάζουν και τα πράγματα μπερδεύονται. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Μπορείς με αυτή την νέα Σελήνη να αναδιοργανώσεις σε βάθος τον εαυτού σου και παράλληλα να θέσεις καινούργιους στόχους που μέχρι τώρα απέφευγες για κάποιον δικό σου λόγο. Αυτή την περίοδο κάποια από τα σχέδιά σου θα συναντήσουν εμπόδια σαν το σύμπαν να σου λέει ότι χρειάζεται να σταματήσουν, αλλά παράλληλα έχεις την δύναμη να ξεκινήσεις καινούργια σχέδια που σε συμφέρουν περισσότερο. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Κλίμα έντασης και αλλαγές που προετοιμάζονται με αυτή την νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας και του επαγγέλματός σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω ή και από εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουν χαθεί, να βγεις εσύ ο κερδισμένος. Όλα παίζονται, ανάλογα με τον ατομικό σου χάρτη. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

 
ΙΧΘΥΕΣ 
Αυτή η νέα Σελήνη σου λέει να τολμήσεις και να πετάξεις μακριά από τους φόβους σου και να απελευθερώσεις το μυαλό και την ψυχή σου στο άγνωστο. Το μυστήριο αλλά και η ανάγκη να αλλάξεις βαθύτερα σε προκαλούν να το κάνεις. Μην κάνεις οικονομία και προσπαθείς να γλιτώσεις μερικά ευρώ, αν θες να πάρεις αυτό που σου αξίζει.. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, από Κύπρο. 

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.