astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1/2021

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1/2021
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω από τον Athan

Στις 13 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 07:00 το πρωί, στην 24η μοίρα του Αιγόκερω (23ο13’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται παρακάτω. 

                                                                                                              

Σε επηρεάζει; 

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 11-15/1, από 11-15/4, από 14-18/7 και από 14-18/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 21η έως την 25η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 28/5 και στις 30/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 7η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο. 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 11 Φεβρουαρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 13 και μέχρι τις 28 του μήνα, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • Εκδήλωση της εσωτερικής μας πνευματικής δύναμης
 • Επιθυμία να κοινωνήσουμε και να μετουσιώσουμε το θείο
 • Επιδίωξη απομάκρυνσης των αρνητικών επιρροών
 • Ανάγκη απόκτησης εσωτερικής σταθερότητας για την διαχείριση μιας μελλοντικής κρίσης
 • Ανάγκη προετοιμασίας για προκλήσεις από τα στοιχεία της φύσης
 • Αποθήκευση και εξοικονόμηση τροφής και απαραίτητων αγαθών
 • Το ένστικτο της αγάπης
 • Μειώνεται η ζήλια
 • Οι αρνητικές κρίσεις που κάνουμε για τους άλλους και οι σκληρές αποφάσεις μειώνονται
 • Η οπτική που έχουμε για την πραγματικότητα γίνεται πιο θερμή
 • Ανταλλαγή εμπειριών
 • Απαιτείται συνεργασία για μια πληρέστερη ανάπτυξη
 • Διευρυμένη κοινωνική ευαισθητοποίηση.
 • Σκέψη και βαθιά εξέταση των κινήτρων
 • Ανάγκη να εκφράσουμε τον εαυτό μας μέσα από μια νέα εικόνα

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  

H γεύση των επόμενων ημερών 

Πρόκειται για μια νέα Σελήνη που είναι αρκετά σύνθετη και αρκετά έντονη. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα στον χάρτη και είναι λοιπόν μια περίοδος μεγάλης δραστηριότητας και ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν βλέπουμε ή δεν προλαβαίνουμε να δούμε… Η περιπλοκότητα του φαινομένου έχει να κάνει με την ανάμειξη πολλών πλανητικών ενεργειών ταυτόχρονα, όπως η σύνοδος Ερμή-Δία-Κρόνου, τα τετράγωνα που γίνονται με αυτούς του πλανήτες από τον Άρη και η ίδια η σύνοδος Άρη-Ουρανού. Και φυσικά ο Πλούτωνας καθώς εμπλέκεται με τα φώτα προδιαγράφει τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας αυτής της νέας Σελήνης που έχουν να κάνουν με μια μεγάλη και βαθιά κρίση που έρχεται μέσα από την αλληλεπίδραση ετερόκλητων παραγόντων. 

Η περίοδος που ακολουθεί είναι απρόβλεπτη, εκρηκτική, γεμάτη ένταση και πιθανότατα απόγνωση, αν αφήσουμε να χαθεί η ψυχραιμία και η λογική. Η ευνοϊκή σχέση της Αφροδίτης με την σύνοδο Άρη-Ουρανού μπορεί να βοηθήσει να διοχετευτεί όλη αυτή η ένταση μέσα από δημιουργικά κανάλια και να βρούμε ευκαιρίες για θετική εξέλιξη και ανάπτυξη. Ο Πλούτωνας όμως είναι ένας βαθιά μεταμορφωτικός πλανήτης και η περίοδος μπορεί να σχετιστεί με βαθιά ριζωμένα τραύματα στο υποσυνείδητό μας που τώρα έχει έρθει η ώρα να τα ανασύρουμε και να τα επεξεργαστούμε, κάτι που δεν είναι ούτε από την φύση του ελαφρύ και ούτε γίνεται με εύκολο τρόπο, ειδικότερα τώρα σε μια περίοδο γενικότερης αναστάτωσης και παγκόσμιας ανησυχίας… Είναι μια περίοδος με πολλές προκλήσεις και φόβους που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε. 

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι η πιο στενή όψη του χάρτη και φέρνει εκνευρισμό, εμπόδια και αναστολή ή περιορισμό της δράσης μας. Οι επιθυμίες μεγαλώνουν αλλά οι δυνατότητες υλοποίησης μειώνονται… Το τετράγωνο Δία-Ουρανού δημιουργεί επίσης μεγαλύτερη ένταση μέσα από την ξαφνική τροπή της μοίρας και την ανατροπή μιας σημαντικής πτυχής της ζωής μας και το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού αυξάνει την νευρική μας ένταση μέσα από απρόβλεπτα νέα και εξελίξεις που μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. 

 
Συμβουλές
 • Αντί να αρχίσεις καινούργια σχέδια και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κράτησε μια στάση που έχει να κάνει με το να διατηρήσεις αυτό που ήδη έχεις.

 • Μην κάνεις αλλαγές απλά γιατί βαρέθηκες ή γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί η υπερβολή και η άστοχη δράση φέρνουν απώλειες αυτή την περίοδο. Διάλεξε προσεκτικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και πάρε όσον το δυνατόν λιγότερα ρίσκα.

 • Καθώς τα γεγονότα τρέχουν μπορεί να αισθανθείς ότι πρέπει να προλάβεις κάτι ή ότι κάτι θα χάσεις, αν δεν προλάβεις… Δες τα πράγματα διαφορετικά, λειτούργησε δημιουργικά και μην στέκεσαι σε αυτό που σου πουλάνε. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι…

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. 

  
ΚΡΙΟΣ 
Βαθιά κρυμμένοι φόβοι και ανασφάλειες σχετικά με τα επαγγελματικά σου σε κυριεύουν και ζητούν από εσένα να τους αντιμετωπίσεις κατάματα. Μην μένεις στον φόβο! Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΤΑΥΡΟΣ  
Αν νιώθεις ότι οι πεποιθήσεις, η ιδεολογία σου ή ακόμα και η πίστη σου στον Θεό χρειάζονται μια ριζική αλλαγή, τώρα είναι η ώρα! Σχεδίασε την νέα σου φιλοσοφία ζωής καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια τελευταία φορά που χρειάζεται να κοιτάξεις στα μύχια και απύθμενα βάθη της ψυχής σου χωρίς φόβο και πάθος. Τι θα συναντήσεις; Μάθε καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφός σου θέλει να σε ελέγξει ή να σε χειριστεί, τότε μήπως οι υποψίες σου δεν είναι και τόσο αβάσιμες; Μάθε τα πάντα καλώνταςστο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 
 
  
ΛΕΩΝ  
Ένα ζήτημα υγείας, καθημερινότητας ή εργασίας βαθαίνει, σοβαρεύει και ζητάει από εσένα την αμέριστη προσοχή σου. Βρες τις λύσεις και μείωσε το άγχος σου καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν νόμιζες ότι η επαφή με τα παιδιά σου μέχρι τώρα ήταν παίξε-γέλασε, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει… Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 
 
  
ΖΥΓΟΣ  
Ένα οικογενειακό πρόσωπο περνάει από βαθιά κρίση και σε απασχολεί. Φρόντισε να κάνεις χώρο στο πρόγραμμά σου. Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο και βρες τρόπους να τα φέρεις όλα σε ισορροπία.  

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η παράνοια σε διακατέχει για μια ακόμα φορά στη ζωή σου. Αν ενδώσεις σε αυτή, δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει, για καλό ή για κακό… Για καλό όμως, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 
 
  
ΤΟΞΟΤΗΣ  
Αν πίστευες με όλο σου το είναι ότι είχες τακτοποιήσει όλες σου τις οικονομικές εκκρεμότητες, ξανασκέψου το! Τρύπες κλείνουν και τρύπες ανοίγουν. Πριν τον λογιστή σου, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 
 
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι να πει κανείς για σένα; Έχεις γεννηθεί για τα δύσκολα. Μια ακόμα Νέα Σελήνη φτιαγμένη για να δοκιμάσει τα προσωπικά σου όρια και τις αντοχές σου. Όλα είναι δύσκολα, μπορούν όμως να γίνουν πιο εύκολα με ένα τηλεφώνημα στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Τα όνειρά σου γίνονται εφιάλτες ενώ κρυφοί εχθροί παραμονεύουν. Αν ψυχανεμίζεσαι ότι υπάρχει κάποιος που σου σκάβει τον λάκκο, μάλλον δεν έχεις άδικο. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο. 

  
ΙΧΘΥΕΣ 
Ένα φιλικό πρόσωπο ζητάει την αμέριστη προσοχή σου με αυτή την νέα Σελήνη που θα σε βασανίσει με πολλούς τρόπους… Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο και βάλε τα πράγματα σε μια τάξη!

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: