astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1/2022

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1/2022
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω από τον Athan

Στις 2 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα και η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 20:33 ώρα Ελλάδος και στην 13η μοίρα του Αιγόκερω (12ο20’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Ταύρο και βρίσκεται παρακάτω. Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 31/12-4/1, από 31/3-4/4, από 2-6/7, από 3-7/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 10η έως την 14η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 9/6 και στις 11/12 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 18η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη την πρώτη Φεβρουαρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 2 έως τις 18 Ιανουαρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • επιθυμία εξισορρόπησης της ζωής
 • αφύπνιση και συμπόνιας
 • επιθυμία για ομορφιά και τελειότητα στη φύση για χάρη της κοινωνίας
 • έμπνευση που υλοποιείται
 • η δημιουργικότητα μπαίνει στο παιχνίδι
 • η αφοσίωση γίνεται αναγκαία για την διαμόρφωση μιας νέας κατάστασης
 • επιθυμία να ανατεθούν αρμοδιότητες και εξουσίες και ταυτόχρονα ανάγκη να ανακληθεί αυτή η ανάθεση
 • επιστροφή της εγωκεντρικής έμφασης
 • ενστικτώδης ανάγκη να ξεπεράσουμε τον βαθιά ριζωμένο θυμό
 • προσπάθεια να απαλλαγούμε από χρέη
 • αναζήτηση απλότητας
 • ανάγκη να μετριάσουμε τις επιθυμίες μας έτσι ώστε να πετύχουμε στόχους

H γεύση των επόμενων ημερών

Με αυτή την νέα Σελήνη εγκαινιάζεται η καινούργια χρονιά και αρχίζει ένας κύκλος με τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του παρορμητικού ζωδίου της γης, κάνοντας την επόμενη περίοδο να προσφέρεται σε εποικοδομητικές ενέργειες και μπορούμε να εστιάσουμε καλυτέρα στα σχέδιά μας, τα άμεσα αλλά και τα μακροπρόθεσμα.

Μπορούμε να αναπτύξουμε τα στοιχεία πειθαρχίας, σοφίας αλλά και φιλοδοξίας και να κινηθούμε με πρακτικά και υπολογισμένα βήματα πλησιάζοντας τους στόχους μας με επιμονή και σύνεση. Είναι πιο εύκολο τώρα να έχουμε πρακτικά και χειροπιαστά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας, να προετοιμαστούμε καλύτερα για το μέλλον, να ωριμάσουμε, να αναλάβουμε ευθύνες και να δεσμευτούμε σε πρόσωπα και σε καταστάσεις. 

Η θετική σχέση της νέας Σελήνης με τον Ουρανό δίνει έμπνευση και αυξάνει την διαίσθησή μας που μας οδηγεί σε κινήσεις που φέρνουν πρόοδο και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι η αλλαγή δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, αντιθέτως μπορεί να εξυπηρετεί τους στόχους μας ε βάθος χρόνου.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη να ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σου, αρχίζει μια περίοδος δυναμική που σε καλεί να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς στο επόμενο διάστημα και να ξεκινήσεις μια νέα δράση που δημιουργεί νέα δεδομένα, πολύ πιο ικανοποιητικά και πολύ πιο άμεσα υλοποιήσιμα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τις ιδέες σου και την φιλοσοφία που έχεις για την ζωή και αυτή την περίοδο καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή και να εφαρμόσεις πρακτικά, με συνοχή και με σταθερότητα τις ιδέες σου και να σταματήσεις να λειτουργείς θεωρητικά και ιδεαλιστικά. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν και από ιδέα να γίνουν πράξη, ενώ παράλληλα ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ή με ανώτερες σπουδές. Λίγα λόγια και περισσότερες πράξεις λοιπόν! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα που έχει να κάνει με οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και σε βάζει σε διαδικασία να επεξεργαστείς καλύτερα τις υπάρχουσες συνθήκες, θέτοντας έτσι πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον. Παράλληλα, το άγχος σου γενικότερα μπορεί να αυξάνεται αυτή την περίοδο εξαιτίας της περίεργης συμπεριφοράς του συντρόφου σου ή με αφορμή αψυχολόγητες κινήσεις και αποφάσεις συνεργατών και συνεταίρων. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη που γίνεται απέναντί σου ενεργοποιούνται θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών και τώρα είναι μια περίοδος που αλλάζουν αρκετά τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα και σου παρείχαν την αίσθηση του γνώριμου και της ασφάλειας. Με αφορμή εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες παίρνεις κατά το επόμενο διάστημα σημαντικές αποφάσεις που διαμορφώνουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την υγεία σου, την καθημερινότητά σου και την εργασία σου και είναι μια περίοδος που σου δίνει τις ευκαιρίες να αρχίσεις να στρώνεις το έδαφος και να κάνεις πρακτικά βήματα στους παραπάνω τομείς, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να δρομολογήσεις ευθύνες και υποχρεώσεις και να βάλεις την ζωή σε μια τάξη. Ο έλεγχος που μπορείς να αποκτήσεις πάνω στην καθημερινότητά σου είναι κάτι σημαντικό γιατί θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να μειώσεις το άγχος που σε καταβάλλει. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα δύναμη ξυπνά μέσα σου με αυτή την νέα Σελήνη που ενεργοποιεί το κομμάτι σου που έχει να κάνει με την δημιουργικότητα, το ρίσκο, το φλερτ αλλά και την επιχειρηματικότητα και τα δημιουργικά σου σχέδια. Είναι μια περίοδος που σε ευνοεί να τολμήσεις και να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τα στεγανά της σκέψης σου, πετυχαίνοντας αυτό που δεν μπορούσες ούτε να φανταστείς μέχρι τώρα. Απλά τόλμησέ το! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη που ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, αρχίζει τώρα μια περίοδος που επανεξετάζεις την αξία που έχει, πρακτικά και συναισθηματικά, η ζωή στο σπίτι, η σχέση σου με τα οικεία πρόσωπα και η αρμονία γενικότερα που μπορεί να υπάρξει σε αυτόν τον τομέα, με αποτέλεσμα να αρχίζει τώρα ένας νέος κύκλος δράσης και εξελίξεων που σε οδηγούν να θέσεις καινούργιες βάσεις. Η αξιοποίηση ενός ακινήτου μπορεί να σε απασχολήσει επίσης. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με την επικοινωνία σου και την επαφή που έχεις με το άμεσο περιβάλλον σου, κάνοντας το επόμενο διάστημα κατάλληλο για να μιλήσεις και να μοιραστείς τις ιδέες σου με τρόπο που βγάζει νόημα, είναι συνεκτικός και φέρνει αποτελέσματα. Δεν πείθεις αυτή την περίοδο με την γοητεία σου και τον μαγνητισμό σου, αλλά με πράξεις και επιχειρήματα. Παράλληλα, είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους στενούς σου συγγενείς, αν και οι αντιδράσεις τους μπορεί να είναι απρόβλεπτες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη νέα Σελήνη του έτους ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και τα υπάρχοντά σου και σε προδιαθέτει να θέσεις μια καλύτερη βάση και να εκμεταλλευτείς τα εισοδήματά σου και τους πόρους που έχεις ήδη στην διάθεσή σου με πιο έξυπνο και κυρίως πρακτικό τρόπο, μέσα από την μέχρι τώρα πείρα και εμπειρία σου. Περίοδος για να επενδύσεις σε κάτι μακροπρόθεσμο ή ακόμη και για να φανείς κερδισμένος από αναπάντεχες και απρόοπτες εξελίξεις στην καθημερινότητα της εργασίας σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτείται ένας νέος κύκλος δράσης και προσπάθειας που θα φέρει επιτυχία σε αυτά που προσπαθείς και θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αρκεί να αποδεχτείς ότι κάτι καινούργιο πρέπει όντως να ξεκινήσεις στην ζωή σου και ότι οι αλλαγές μπορεί να σε απομακρύνουν λίγο από την ασφάλεια του γνώριμου, αλλά τελικά είναι αναγκαίες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς ενεργοποιεί το κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τους βαθύτερους φόβους σου και τα κρυφά και καλά κρυμμένα μυστικά που κρατάς εσύ ή που κρατάνε οι άλλοι σε σένα. Είναι μια περίοδος που μπορεί να αυξάνει το άγχος σου και έτσι είναι το κατάλληλο διάστημα να αντιμετωπίσεις κατάματα τους φόβους σου και οτιδήποτε σε κρατά δέσμιο του εαυτού σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις επανάσταση, αν και μπορεί να συμβεί και αυτό, αλλά αρκεί να κάνεις σταθερά και αποφασιστικά βήματα για να ξεδιαλύνεις τον μεγαλύτερό σου φόβο και να αποδεχτείς ότι όντως κάποιοι άνθρωποι είναι κακόβουλοι και δεν θέλεις πλέον να έχεις καμία επαφή μαζί τους. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Μια θετική νέα Σελήνη για το ζώδιό σου που ενεργοποιεί τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που σχετίζεται με τα σχέδια και τις φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο δίνοντάς σου την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να θέσεις μια καινούργια βάση και να δράσεις, μερικές φορές ίσως ακολουθώντας την έμπνευση της στιγμής και την διαίσθησή σου, έχοντας θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, η περίοδος φέρνει καινούργιες γνωριμίες που γίνονται ξαφνικά και χωρίς να το περιμένεις και οι οποίες οδηγούν σε μια καινούργια φιλία ή ακόμη και σε κάτι περισσότερο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.