astropedia.gr

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Νέα Σελήνη στους Διδύμους
Η Νέα Σελήνη του Μαΐου γίνεται στις 28 του μήνα στις 21:40 ωρα Ελλαδος. Για τα δεδομένα της Αθήνας ο χάρτης για το φαινόμενο είναι ο παρακάτω:

                                             

Ας δούμε πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζει το περιβάλλον και καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας. Αυτή η Νέα Σελήνη σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και μπορείτε να αρχίσετε συνομιλίες και συζητήσεις με σθένος και απόφαση να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα γύρω σας, αφήνοντας πίσω τα στραβά του παρελθόντος. Έρχεστε πιο κοντά με αδέλφια και συγγενείς μέσα απο τα θεματα που τους απασχολούν και αρχίσετε να αναγνωρίζετε την ανάγκη για ενεργητική παρέμβαση στην αλλαγή του περιβάλλοντος σας. Μια σειρά απο μετακινήσεις για εργασιακούς αλλά και προσωπικούς λόγους εγκαινιάζεται με αυτή τη Νέα Σελήνη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά θεματα και η διαχείριση του πορτοφολιου σας είναι το πεδίο στο οποίο παίρνετε ενέργεια απο τη Νέα Σελήνη του μήνα και μπορείτε να ξεκινήσετε διαδικασίες που σαν στόχο τους έχουν την ανύψωση της αυτοπεποίθησης σας μέσα απο την χρήση των πόρων που έχετε για την κάλυψη τόσο των δικών σας αναγκών όσο και των αναγκών του συντρόφου ή των δικών σας ανθρώπων.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αλλαγές και νέες απόψεις και αντιλήψεις στην καθημερινότητα της ζωής σας και στα εργασιακά σας θεματα. Η Νέα Σελήνη σας φορτίζει δυναμικά ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αρχίσετε με περισσότερη αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας να κάνετε πράξη τις σκέψεις και τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Πρακτική εφαρμογή καινούργιων ιδεών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νοιώθετε πιο έντονους τους φόβους και την ανασφάλεια που δημιουργείται απο τις καταστάσεις γύρω σας που δεν έχουν ακόμη δείξει το πρόσωπο τους και δεν έχουν ακόμη σταθεροποιηθεί. Αυτό σας αγχώνει, αλλά ταυτόχρονα έχετε μέσα σας Ηνωμένων πίστη οτι τα πραγματα θα πανε καλύτερα αν τους δοθεί ο κατάλληλος χρόνος. Προετοιμάζετε τον καινούργιο σας εαυτό που θα λάμψει σε λίγο και φροντίσετε κάθε λεπτομέρεια σε προσωπικά και επαγγελματικά θεματα, κάτι που τον τελευταίο καιρό είχατε σταματήσει να κάνετε λόγω κούρασης ή ελλειματικης προσοχής.

ΛΕΩΝ
Νέοι φίλοι και νέες δημιουργικές ενασχολήσεις σας γεμίζουν με χαρά και συναισθηματική έξαρση. Ανανεώνεται σε πολλά επίπεδα και καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες ή θετικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή σας ανεβάζουν τη διάθεση. Μια φιλία σας μπορεί να αρχίσει να δείχνει σημάδια για κάτι περισσότερο, μη βιαστείτε ακόμη να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέα διάθεση και αλλαγές στο κλίμα που επικρατεί τόσο στον χώρο εργασία σας και στο ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας, όσο και στον γάμο που μπορεί να έχετε ή στο σπίτι του συντρόφου σας. Είναι κατάλληλη περίοδος να δρομολόγησετε τα σχέδια σας όσον αφορά συγκεκριμένα επιχειρηματικά σχέδια και ήρθε η ωρα να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τη δημόσια εικόνα που προβάλλετε, αναπλάθοντάς την.

ΖΥΓΟΣ
Νέες αντιλήψεις και καινούργια δεδομένα βρίσκουν τον δρόμο προς το μυαλό σας, ιδέες καινούργιες εμφυτευονται στο συνειδητο σας νου και αρχίσετε να βλέπετε λύσεις απο εκεί που δεν υπήρχαν. Το γνωστό φως στο τούνελ είναι μπροστά σας και γεμίσετε ελπίδες για τις υποθέσεις σας. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι ψυχής και σώματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία που περιμένατε για να επιφερετε τις αλλαγές που σκέφτεστε στο περιβάλλον σας αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο σας τον εαυτό. Για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πανσέληνο του μήνα, η ενέργειά σας σάς μεταμορφώνει και αποκτάται βαθειά συνειδητοποίηση του τι είστε ικανοί να κάνετε. Παράλληλα, αρχίσετε να εστιάσετε πολύ πιο συγκεκριμένα σε οικονομικά θεματα που σας απασχολούν και στα οποία τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται λύσεις και διέξοδοι. Στα αισθηματικά σας έρχεστε πιο κοντά στον σύντροφο σας και κάνετε μαζί μια καινούργια αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων με τον συντρόφό σας πηγή με τον συνεργάτη σας. Η δυναμική αυτού του νέου φεγγαριού είναι μεγάλη όσον αφορά τα εργασιακά σας θεματα και μπορείτε να αρχίσετε να επενδυτές τόσο χρήματα όσο και χρόνο στην υλοποίηση νέων σχεδίων. Στα αισθηματικά σας είναι κατάλληλη περίοδος για να επαναπροσεγγισετε τον σύντροφο σας και να αρχίσετε να φέρεται στο φως για να συζητηθούν θεματα που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά και αν ανήκετε στους αδέσμευτους, είναι κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσετε ένα καινούργιο και αρκετά επικοινωνιακό ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη σάς γεμίζει με ενέργεια και σας ωθεί να αδράξετε ευκαιρίες και να τακτοποιήσετε καθημερινές εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί καιρό. Θα καταφέρετε να δώσετε καινούργια πνοή στην καθημερινότητά σας και αυτό θα σας ανανεώσει αρκετά. Παράλληλα σας δίνεται κάποια επαγγελματική ευκαιρία με αποτέλεσμα να μπορέσετε να κάνετε κάποιο άνοιγμα στη δουλειά σας το οποίο θα ανεβάσει αρκετά τις μετοχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί μια σειρά απο ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον αισθηματικο σας τομέα. Καταρχάς ανανεωνεστε πλήρως, αλλάζει η διάθεσή σας και βλέπετε τα πραγματα πολύ πιο αισιόδοξα. Νέες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν και κάτι ίσως αρχίσει να δημιουργείται στα αισθηματικά σας σαν η αρχή μιας σχέσης. Στα επαγγελματικά παίρνετε πρωτοβουλίες που ίσως δεν είναι ακριβώς η ωρα τους να τελεσφορησουν αλλά σίγουρα ανοίγουν οι οριζοντές σας και μπορείτε να σκεφτείτε μια επαγγελματική διεύρυνση μελλοντικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Καινούργια δεδομένα αρχίζουν να αναπτύσσονται στον χώρο του σπιτιού σας συγκεκριμενα  και γενικότερα στον τομέα της οικογένειάς σας. Η καινούργια αρχή που θα προσπαθήσατε να εδραίωσε το ίσως αρχικά συναντήσει κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε απο παλιές εδραιωμένες πεποιθήσεις είτε απο καταστάσεις που δεν είχατε τακτοποιήσει στο παρελθόν και τώρα τις βρίσκετε μπροστά σας. Η ερωτική σας ζωή αποκτά ένα βαθύτερο νόημα.