astropedia.gr

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22/5

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22/5
Νέα Σελήνη στους Διδύμους από τον Athan

Στις 22 Μαΐου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 20:38 ώρα Ελλάδος και στην 3η (02ο04’) μοίρα των Διδύμων. Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Τοξότη, μεσουράνημα στην Παρθένο και είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένου, Τοξότες, Ιχθύς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 19-24/2, από 20-24/5, από 23-28/8 και από 23-28/11, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 0η έως την 5η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 18/1 και στις 20/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 27η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 21 Ιουνίου, η οποία είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 22 του μήνα και μέχρι τις 5 Ιουνίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή, η οποία είναι ταυτόχρονα και σεληνιακή έκλειψη. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760 
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

H γεύση των επόμενων ημερών

Επικοινωνίες, μετακινήσεις και ταξίδια που είχαν καθυστερήσει, τώρα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και παρότι η νέα Σελήνη είναι σε εμπλοκή με τον Άρη, είναι η στιγμή που μπορούμε επιτέλους να δράσουμε, να διαδράσουμε και να αλληλοεπιδράσουμε. Σαφέστατα χρειάζεται προσδιορισμός των καταστάσεων και συγκεκριμενοποίηση των επιθυμιών μας διαφορετικά η ανασφάλεια ή η στέρηση μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια, μελαγχολία και εσωστρέφεια. Οι εκλείψεις πλησιάζουν και μια μαύρη τρύπα μπορεί να ανοίξει για τον καθένα μας…

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 

ΚΡΙΟΣ
Λίγο άβολη αυτή η νέα Σελήνη καθώς αυτή την περίοδο πας να σκάσεις και θες να ξεσπάσεις τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα, αλλά καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήματα για άλλη μια φορά. Μπορείς να τα πεις όλα όμως στον προσωπικό σου αστρολόγο καλώντας στο 14780 ή στο 90090980, αν είσαι στην Κύπρο και να ξαλαφρώσεις, αλλά και να πάρεις σημαντικές συμβουλές.
 

ΤΑΥΡΟΣ
Αναδιοργανώνεσαι και θέλεις αυτή την περίοδο να κάνεις έναν απολογισμό χρημάτων και συναισθημάτων ώστε με αυτή την νέα Σελήνη να χτίσεις μια γέφυρα που σε οδηγεί στο μέλλον. Ο αστρολόγος σου είναι στην μέση αυτής της γέφυρας και μπορεί να σε οδηγήσει απέναντι αν τον καλέσεις στο 14780 ή στο 90090980, αν είσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη καλείσαι να εστιάσεις μόνο σε σένα και στην δική σου αυτοβελτίωση, παραβλέποντας τις ανάγκες των άλλων για λίγο. Καλά κάνεις γιατί είναι η ώρα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, αλλά καλύτερα θα κάνεις αν καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν είσαι στην Κύπρο, ώστε να καταλάβεις τι παιχνίδια παίζονται γύρω σου αυτή την περίοδο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επειδή έρχεται σιγά-σιγά και μια έκλειψη στο ζώδιό σου, τώρα η περίοδος είναι κατάλληλη να ξεκαθαρίσεις ό,τι χρειάζεται να ξεκαθαρίσει και να προετοιμάσεις το μέλλον σου, μαζί με την βοήθεια του αστρολόγου σου βεβαίως στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980, ώστε να την βγάλεις καθαρή για άλλη μια φορά!


ΛΕΩΝ
Περίοδος κοινωνικοποίησης και η επαφή με φίλους ρέει καλύτερα αυτή την περίοδο. Τα μαγαζιά σε περιμένουν, η καταπίεση τελείωσε και είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980, όμως για να μην ξεπεράσεις τα όρια και χάσεις πόντους που δεν θέλεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν περιμένεις να βρεις στήριξη από τον σύντροφό σου αυτή την περίοδο, μάλλον γελιέσαι! Η περίοδος έχει πολλή δουλειά και εξελίξεις γύρω από επαγγελματικές εκκρεμότητες και η μόνη στήριξη που θα βρεις είναι από τον αστρολόγο σου, καλώντας τον στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980.


ΖΥΓΟΣ
Αυτή την περίοδο θα μπορούσες κάλλιστα να γράψεις μια ολόκληρη διατριβή και ίσως να το έχεις καθυστερήσει κιόλας, αλλά το να απασχολείς τόσο το μυαλό σου και να μην κάνεις πράξεις γύρω από τα θέλω σου ή τα θέλω ενός άλλου…είναι χάσιμο χρόνου και μόνο ο αστρολόγος σου στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980, μπορεί να σου δώσει την βιβλιογραφία που χρειάζεσαι.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη σου βγάζει τον μαστιγοφόρο διοργανωτή και θέλεις άμεσα και επειγόντως να καυτηριάσεις τα κακώς κείμενα στις ερωτικές σου σχέσεις. Θέλεις να δώσεις και να πάρεις ηδονή, αλλά αυτή την φορά θέλεις να το κάνεις με έναν άλλον τρόπο, που μόνο ο αστρολόγος σου ξέρει στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παράδοξο είναι ότι ακόμη ασχολείσαι με τις σχέσεις. Νομίζεις μάλιστα ότι δεν χρειάζεται να καλέσεις τον αστρολόγο σου στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980, γιατί απλά τα ξέρεις όλα…


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο επιβήτορας που κρύβεις μέσα σου καλείται με αυτή την νέα Σελήνη να βγει παρά τις αποτυχημένες απόπειρες του παρελθόντος. Η οργάνωση που σου αρέσει, δεν σου βγαίνει αυτή την εποχή και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980, μπορεί να σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τα ζωικά ένστικτα που κρύβεις κάτω από το κοστούμι σου. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ναι, ναι. Ένας βαθύς αναστεναγμός… Η νέα Σελήνη δίνει νέα πνοή στο φλερτ και η ανάσα σου γίνεται πιο ερωτική από ποτέ. Χρησιμοποίησε την ανάσα για να φτιάξεις λέξεις. Αν δεν ξέρεις τι να πεις, πάρε τηλέφωνο τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980 και θα σου πει αυτός.


ΙΧΘΥΕΣ
Θέλεις με αυτή την νέα Σελήνη να εξασφαλίσεις την αποδοχή του στενού σου κύκλου ή ακόμη και της οικογένειας σου, αλλά η ασυνεννοησία και η ανάγκη σου να το παίξεις ήρωας σε οδηγούν στον αστρολόγο σου που θα τον καλέσεις στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο στο 90090980.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: