astropedia.gr

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5/2022

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30/5/2022
Νέα Σελήνη στους Διδύμους από τον Athan

Στις 30 Μαΐου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 14:30 ώρα Ελλάδος και στην 10η μοίρα των Διδύμων (09ο03’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στην Παρθένο, μεσουράνημα στους Διδύμους και τοποθετεί την νέα Σελήνη στον ένατο οίκο. 

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσους έχουν γεννηθεί 26/2-2/3, από 28/5-1/6, από 31/8-4/9, αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 7η έως την 11η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 12/1 και στις 14/7 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 21η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;


Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 29 Ιουνίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 30 του μήνα και μέχρι τις 14 Ιουνίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας.   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη


 • καταστροφικά συναισθήματα και σκέψεις
 • έντονη αντίθεση κατά της μηχανοποίησης και της βιομηχανοποίησης
 • ο συνειδητός νους γίνεται εγωκεντρικός καθώς μεγαλώνει το σύμπλεγμα της εξουσίας
 • ανάγκη να αποτελέσουμε μέρος ολόκληρης της κοινωνίας
 • επιθυμία να συμμορφωθούμε από το φόβο ότι δεν θα έχουμε θάρρος να διατηρήσουμε την εικόνα του εαυτού μας
 • άρνηση των προηγούμενων επιθυμιών
 • κλίση προς την απλότητα στην προσέγγιση
 • αθωότητα στον τρόπο που σκεφτόμαστε
 • επιθυμία να γίνουμε πιο τρυφεροί και αληθινοί
 • ενισχύεται η παρόρμηση να ελέγξουμε τα κατώτερα ένστικτα
 • παρόρμηση να ζήσουμε μια "τελευταία περιπέτεια" πριν γυρίσουμε την σελίδα
 • αναγνωρίζουμε το σωστό
 
H γεύση των επόμενων ημερών

Η νέα Σελήνη συμπίπτει με τον συνοδικό κύκλο Άρη-Δία και η περίοδος που εγκαινιάζεται με  αυτή την νέα Σελήνη έχει μεγάλα ποσά ενέργειας, είναι δυναμική και θέλουμε να υλοποιήσουμε άμεσα και γρήγορα το όραμα και τις μεγάλες ιδέες που έχουμε, κάτι που μας κάνει έντονα δραστήριους, αλλά με τον κίνδυνο να λειτουργήσουμε ανταγωνιστικά και επιθετικά. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε στο μυαλό μας ότι η οργή και ο θυμός μας μπορούν να βρουν θετικές διεξόδους μέσα από δημιουργικά κανάλια. Ο κύριος της νέας Σελήνης είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στάσιμος και σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι αρνητικές σκέψεις και τα σκληρά λόγια που μπορεί να έρθουν στο φως την επόμενη περίοδο μπορεί λοιπόν να τονίσουν το ήδη φορτισμένο κλίμα και καλό θα ήταν να αποφύγουμε να επιτεθούμε ή να πληγώσουμε τους άλλους με τα λόγια και τις πράξεις μας.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που σε κάνει ιδιαίτερα κινητικό, έχεις την δύναμη να πεις και να κάνεις αυτά που θέλεις ή που σκεφτόσουν καιρό τώρα και μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου και τις ιδέες σου. Ό,τι και να κάνεις όμως, φρόντισε να μην πληγώσεις τους άλλους με την στάση σου και τις αποφάσεις σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την αξία σου και να ανεβάσεις τον πήχυ σε σχέση με τις δυνατότητές σου, τα ταλέντα σου και το πώς χρησιμοποιείς αυτά που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Αξιοποιείς κάθε ευκαιρία και αντιμετωπίζεις τους φόβους σου κατάματα και χωρίς αναβολές. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που είναι σημαντική για σένα καθώς τώρα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν ή να αναβαθμίσουν την ζωή σου σε κύριους και νευραλγικούς τομείς. Υπάρχει συμπαράσταση και βοήθεια από φίλους με δύναμη και αποφασιστικότητα στους οποίους μπορείς να βασιστείς ή από πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να τρέξεις πιο γρήγορα τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που μπορεί να σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμη για να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να αρχίσεις να διαμορφώνεις μια πιο ψύχραιμη εικόνα για την ζωή σου σε αυτή την φάση και κυρίως για να εντοπίσεις τι είναι αυτό που μπορείς να αλλάξεις στην στάση που κρατάς μέχρι τώρα ώστε να καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τους φόβους που σε κρατούν πίσω. Μην υπεραναπληρώνεις με το να ασχολείσαι μόνο με την καριέρα σου, αλλά δώσε το βάρος και την προσοχή που χρειάζεται και στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ 
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να θέσεις καινούργιους στόχους ασχολούμενος με ένα νέο δημιουργικό σχέδιο που θα σε κάνει να αισθανθείς καλά και θα δώσει νόημα στην ζωή σου. Κάτι έχει τελειώσει ή κάτι πάει να τελειώσει αυτή την περίοδο και τώρα είναι η στιγμή να το αντικαταστήσεις με κάτι καινούργιο, υπολογίζοντας και προσμετρώντας βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν και λειτουργώντας λογικά και ψύχραιμα και όχι ιδεαλιστικά και χωρίς βάση. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που σου δίνει ώθηση και έμπνευση στην καριέρα σου και σε βοηθά να θέσεις καλές βάσεις για την μελλοντική σου εξέλιξη. Η συμπεριφορά σου είναι πάντα προσεκτική και προσεγμένη, αλλά τώρα είναι καλό να είσαι ακόμη πιο προσεκτικός και να μην ξεπεράσεις τα όρια, φέρνοντας τα προσωπικά σου προβλήματα και άγχη στον χώρο της εργασίας σου, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα σε αφήσει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ 
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία ασχολείσαι με το να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να αφομοιώσεις περισσότερη γνώση και εμπλουτίσεις την φιλοσοφία της ζωής σου με νέα ιδέες, κάτι που δίνει μια νέα δυναμική στον τρόπο που συσχετίζεσαι με τους άλλους και κυρίως με την σταθερή σου σχέση ή με τους συνεργάτες σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που σε βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσεις την βαθύτερη ουσία της σχέσης που έχεις με τους άλλους και πολλές σκέψεις σε οδηγούν στο να αποκλείσεις κάποια άτομα από την ζωή σου, που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά. Η ορμητικότητα και η δράση στα επαγγελματικά σου και στην καθημερινότητά σου σε βοηθάνε να υπεραναπληρώσεις το κενό που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή, αλλά θα χρειαστεί να σκεφτείς και γύρω από τις δικές σου ευθύνες, γιατί δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να επεξεργαστείς καλύτερα τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να πάρεις αποφάσεις, αφού πρώτα βέβαια αντιληφθείς βαθύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν από την απέναντι πλευρά. Είναι ένα διάστημα που νοιώθεις ικανός να κατακτήσεις τον κόσμο ολόκληρο και τα δημιουργικά σου σχέδια είναι μεγαλεπήβολα, κάτι που δεν είναι κακό βέβαια, χρειάζεται όμως να είσαι λογικός και να μην αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που στοχεύεις με όλες σου τις δυνάμεις στην εργασία και στην επιτυχία που θέλεις να έχεις καθημερινά σε αυτόν τον τομέα, με κίνδυνο βέβαια να ξεπεράσεις τα όρια του εαυτού συ και να δοκιμάσεις τις σωματικές και ψυχικές σου αντοχές. Εννοείται λοιπόν πως δεν πρέπει να το παρακάνεις και είναι καλό να δώσεις ενέργεια και στο σπίτι και την οικογένεια, όπου η παρουσία σου αυτή την περίοδο είναι καταλυτική. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος που μπορείς να θέσεις καλύτερες βάσεις στην προσωπική σου ζωή και να επεξεργαστείς τα νέα δεδομένα που αρχίζουν να εμφανίζονται με την μορφή μιας δημιουργικής ιδέας ή με την μορφή μιας νέας γνωριμίας που θα σε κάνει να αισθανθείς έντονο ενδιαφέρον και να θελήσεις να ξεκινήσεις μια ρομαντική ιστορία. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία μπορείς να θέσεις νέες βάσεις στο σπίτι και με την οικογένεια και τώρα να φανείς ίσως πιο διαλλακτικός στην επίλυση θεμάτων που σε απασχολούν με τους αγαπημένους σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις που χρειάζονται. Μην αναλαμβάνεις τα πάντα μόνος σου και μην κάνεις ότι είσαι φτιαγμένος από ατσάλι. Άφησε και τους άλλους να μοιραστούν το βάρος, αλλά και την χαρά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.