astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 6/3 & το μήνυμα για το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 6/3 & το μήνυμα για το ζώδιό σου
Νέα Σελήνη στους Ιχθύς από τον Athan

Στις 6 Μαρτίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 18:03 το απόγευμα της Τετάρτης στην 16η μοίρα (15ο47’) του Ιχθύος και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στην Παρθένο, μεσουράνημα στους Διδύμους και είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια κυρίως του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) και ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί από 4-8/3, από 4-8/6, από 6-10/9 και από 6-10/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 13η έως την 17η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 4/4 και στις 7/10 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

 Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 5 Απριλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 6 μέχρι τις 21 Μαρτίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

  • ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα φαντάσματα του παρελθόντος
  • είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια εσωτερική κρίση
  • χρειαζόμαστε ξεκάθαρα και σχεδιασμένα πράγματα για να μπορέσουμε να εστιάσουμε την ενέργειά μας σε αυτά και να τα τροφοδοτήσουμε
  • το μυαλό πάει βαθύτερα και ανακαλύπτει μυστήρια και μυστικά
  • οι ενέργειες που έρχονται από μέσα εναρμονίζονται με τις ενέργειες της φύσης και του σύμπαντος, το στοίχημα τώρα είναι αν θα κυριαρχήσουμε στην φύση των πραγμάτων
 
H γεύση των επόμενων ημερών

Οι πλανήτες αυτή την περίοδο είναι μαζεμένοι σε ένα τμήμα του ζωδιακού κύκλου αφήνοντας έναν κενό χώρο για να τον εξερευνήσουμε. Με αυτή την νέα Σελήνη αυξάνεται η ανάγκη μας να καταλάβουμε καλύτερα τους άλλους, είτε τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο είμαστε σε αισθηματική σχέση ή τους συνεργάτες μας, είτε γενικότερα τους άλλους γύρω μας. Είναι ένα διάστημα που θα θελήσουμε να δώσουμε, να προσφέρουμε, να δείξουμε την αγάπη μας ή την εκτίμησή μας.

Ταυτόχρονα είναι ένα διάστημα που αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα κενό στην ζωή μας, υπάρχουν πράγματα που δεν έχουμε κάνει ή πράγματα που αγνοούμε.. Η φύση έχει πάντα την τάση να γεμίζει τα κενά, έτσι και εμείς τώρα θα θελήσουμε να μάθουμε περισσότερα, να εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες σε ένα θέμα ή να γίνουμε καλύτεροι σε ένα τομέα.

Η σχέση της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να μας δώσει την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να δώσουμε ενέργεια και ζωτική δύναμη στα σχέδιά μας και να τα σπρώξουμε να υλοποιηθούν. Αυτό όχι όμως γιατί ο Ποσειδώνας από μόνος του είναι καλός και ξεκάθαρος, αντιθέτως θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί και να μην αφεθούμε απλά στην ροή ή να πιστέψουμε ότι όλα θα γίνουν από μόνα τους. Χρειάζεται καθαρή σκέψη και συγκεκριμένος στόχος. Επιπλέον ο κυβερνήτης του χάρτη της νέας Σελήνης είναι ο Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος, βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας/πτώσης του και είναι σε κρίσιμη μοίρα… Θέλει προσπάθεια το πράγμα γενικά και οπωσδήποτε συνειδητή συμμετοχή μας στις διαδικασίες, τις εξελίξεις και τις αποφάσεις μας. Για προχωρήσουμε και για να πετύχουμε χρειάζεται να ανατρέξουμε και να διορθώσουμε ίσως το παρελθόν μας, μέσα από καλύτερη και πνευματικότερη κατανόηση. 

Η θετική σχέση όμως της νέας Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο δίνει τις ευκαιρίες να υπερβούμε το πέπλο της πλάνης και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Όντας συνειδητοί μπορούμε αυτή την περίοδο να οριοθετήσουμε πιο εύκολα την ζωή μας και εφόσον έχουμε ένα συγκεκριμένο, χειροπιαστό και λειτουργικό πλαίσιο, μπορούμε να δράσουμε μέσα σε αυτό με στοχευμένες κινήσεις που θα φέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. 

Η νέα Σελήνη συμβαίνει κοντά σε θετικό απλανή ο οποίος σχετίζεται με την γνώση και την επιστήμη και δίνει ευτυχία και επιτυχία μέσα από μια ηθικά σωστή συμπεριφορά και δράση, κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός ότι η νέα Σελήνη συμβαίνει σε ζώδιο του Δία, στον δεκανό του Δία, σύμφωνα με τον Πτολεμαίο και στα όρια του Δία.

Ενεργοποιημένα μεσοδιαστήματα

Νέα Σελήνη= Άρης/Κρόνος
Το μεσοδιάστημα της μπλοκαρισμένης ενέργειας, της αδυναμίας ή της υπερβολικής αντοχής. Ενεργοποιούμενο από την νέα Σελήνη δίνει αδυναμία της θέλησης, άσχημη διάθεση, αποθάρρυνση, καταπίεση, ασθένεια, ανικανότητα να ξεπεραστούν προβλήματα.

Νέα Σελήνη= Δίας/Μεσουράνημα
Το μεσοδιάστημα είναι άξονας της επίτευξης σκοπών και της υπόληψης, ο συνειδητοποιημένος σκοπός. Ενεργοποιούμενο από την νέα Σελήνη δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε σωστά τις ευκαιρίες.

Δίας= Νέα Σελήνη/Ερμής
Το μεσοδιάστημα έχει να κάνει με ένας καθαρό νου που συνειδητοποιεί τους στόχους και τους σκοπούς του και ταυτόχρονα με την προσαρμογή, την μέριμνα και την σύνεση. Ενεργοποιούμενο από τον Δία φέρνει αισιοδοξία για την ζωή, επιθυμία να επεκτείνουμε τους ορίζοντές μας, δημιουργική κριτική και εποικοδομητική σκέψη.

Δίας= Ερμής/Ποσειδώνας
Το μεσοδιάστημα είναι άξονας εξωπραγματικού, τηλεπάθειας και πνευματικής σύγχυσης. Σχετίζεται  με την δύναμη της φαντασίας και της κατανόησης λεπτεπίλεπτων συσχετισμών, αλλά και με νευρική ευαισθησία, ανειλικρίνεια και ροπή προς το ψέμα.  Ενεργοποιούμενο από τον Δία σχετίζεται με την πραγματοποίηση μιας ελπίδας ή με την τάση να έχουμε μεγάλες προσδοκίες και όνειρα.


Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677. 

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

  
ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να μην είναι εφικτό ακόμη να δεις κάποιες καταστάσεις έτσι όπως είναι και να χρειάζεται ακόμη χρόνος για να αντιληφθείς την πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από αυτό που βλέπεις σε μια κατάσταση ή στην συμπεριφορά ενός ατόμου. Όμως είναι μια καλή περίοδος για να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τους φόβους σου. Τώρα είναι πιο εύκολο να πατήσεις τον διακόπτη και να κάνεις το σκοτάδι, φως. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σου για ουσιαστική και αληθινή επαφή με τους φίλους σου μεγαλώνει και αυτή την περίοδο θέλεις να υπάρχει ουσία και νόημα πέρα από τις καθημερινές κουβεντούλες που μπορείς να έχεις. Είναι ένας σεληνιακός κύκλος που σε φέρνει πιο κοντά με την πνευματική υπόσταση των ανθρώπων και κατανοείς βαθύτερα αυτό που κρύβεται μέσα τους, το ίδιο θέλεις να κάνουν και οι φίλοι σου για σένα όμως. Καλή περίοδος με ευκαιρίες για να βρεις αξιόλογους συμμάχους και υποστηρικτές των σχεδίων σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΔΙΔΥΜΟΣ 

Τα επαγγελματικά σου μπορούν μέσα σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο να πάνε πολύ καλά και να καταφέρεις να υλοποιήσεις σχέδια ή να πάρεις δικαίωση ή ανταμοιβή και αναγνώριση μέσα από την σωστή και καθημερινή σου προσπάθεια και γενικότερα παρουσία. Ιδέες που υπήρχαν στο συρτάρι σου, τώρα μπορείς να τις προωθήσεις. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο σεληνιακός μήνας προσφέρεται για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξεκολλήσεις λίγο από την καθημερινότητα, τα άγχη, τις δουλειές, αν έχει φάει το παιδί και αν θα προλάβεις το ραντεβού σου ή αν θα κλείσεις τελικά τον πελάτη. Τώρα έχεις την ανάγκη να αποσυνδεθείς λίγο από όλα αυτά (σημαντικά είναι και αυτά, αλλά καθετί έχει και την ώρα του) και να δώσεις τροφή, ζωή και ενέργεια στην ψυχή σου. Αυτό θα γίνει με ένα ταξίδι; Παρακολουθώντας ένα σεμινάριο που σε ενδιαφέρει; Διαβάζοντας βιβλία, ακούγοντας μουσική και μαγειρεύοντας; Βλέποντας φωτογραφίες από παλιές εποχές; Η απάντηση δεν βρίσκεται στα άστρα, αλλά μέσα σου. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΛΕΩΝ

Υπάρχει κάτι που θέλεις να τελειώσει, αλλά ακόμη δεν θέλεις να το αναγνωρίσεις αυτό ή δεν είσαι έτοιμος να πάρεις την απόφαση να δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση και να το κάνεις. Ο σεληνιακός μήνας που αρχίζει τώρα μπορεί να ενεργοποιήσει διαδικασίες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα και αν κινηθείς σωστά, θα  μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετές εκκρεμότητες και να μην έχεις άγχος γύρω από αυτά τα ζητήματα. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είναι η ώρα για να αντιληφθείς ότι η αληθινή ισορροπία και η ευτυχία σε μια σχέση έχει να κάνει με το μέτρο και όχι με το ποιος δίνει περισσότερα (εσύ) και ποιος δίνει λιγότερα (πιθανώς το άλλο μέλος της σχέσης). Άκουσε τον σύντροφό σου αυτή την περίοδο και προσπάθησε να τον καταλάβεις καλύτερα, αναγνωρίζοντας όλες του τις πλευρές. Μην το παρακάνεις όμως.. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
  
ΖΥΓΟΣ

Υπάρχουν πράγματα που δεν θα μπορέσεις να τα αντιληφθείς πλήρως αυτή την περίοδο, άφησε λοιπόν ανοιχτά τα ενδεχόμενα ή σκέψου τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά απλή κατάσταση. Στην εργασία σου τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και μπορείς να έχεις επιτυχία, αρκεί να κινηθείς επαγγελματικά, σωστά και ηθικά. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πολύ ρομαντική περίοδος που συνδυάζει το σαρκικό πάθος με την ψυχική ανύψωση. Αυτός ο σεληνιακός μήνας έχει όλες τις προδιαγραφές να ζήσεις πολύ ζωντανά και δημιουργικά την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται ακόμη και η επιστροφή προσώπου από το παρελθόν σου. Θα το ζήσεις, αλλά αυτή την φορά θέλεις να βάλεις κανόνες και να οριοθετήσεις την κατάσταση. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείς να βάλεις σε τάξη την οικογενειακή σου ζωή και να καταλάβεις καλύτερα αυτή την περίοδο τι είναι αυτό που ακόμη επιδρά από το παρελθόν σου και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά ελεύθερα. Θέματα με ακίνητα ή σπίτια ευνοούνται, όπως και οι διαπραγματεύσεις, αλλά χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ανοίγεσαι περισσότερο και μιλάς για τις ανάγκες σου, για τις ιδέες σου για τις επιθυμίες σου και για τις απόψεις σου επί προσωπικού. Υπερασπίζεσαι με πάθος και χωρίς φόβο αυτό που πιστεύεις και επιδιώκεις αυτό που σε τραβά και επιθυμείς. Συγγενείς και περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου κόψουν τα φτερά, αλλά εσύ θα τους βάλεις ακριβοδίκαια στην θέση τους. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677
  
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτι προετοιμάζεται μέσα σου για το οποίο δεν έχεις ακόμη πλήρη και ξεκάθαρη εικόνα. Μέσα σε αυτόν τον σεληνιακό μήνα μπορείς να αρχίσεις να φέρνεις στοιχεία από αυτό το κάτι στην πραγματικότητά σου και να εκφράσεις τις ανάγκες σου οριοθετώντας όχι τους άλλους, αλλά τον εαυτό σου. Η οριοθέτηση δεν είναι απαραίτητα περιορισμός, σε βοηθά για να μπορέσεις να ξέρεις πού να στοχεύσεις. Οικονομικές απολαβές από το παρελθόν και γενικότερα ξεμπλοκάρισμα σε υλικό επίπεδο. Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

 
ΙΧΘΥΕΣ 

Είναι η ώρα σου τώρα να ξεκαθαρίσεις τα θέλω από τα πρέπει και να βάλεις πρέπει στα δικά σου θέλω. Αυτή η περίοδος σε βοηθά να καταλάβεις τί έχει γίνει μέχρι τώρα στην ζωή σου και σου δίνει την κατεύθυνση για να κινηθείς μπροστά. Λειτούργησε με την λογική, αλλά όχι με εγωισμό και δώσε προσοχή στις συμπτώσεις και τα τυχαία που δεν είναι τελικά ‘τυχαία’… Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: