astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20/7

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20/7
Νέα Σελήνη στον Καρκίνο από τον Athan

Στις 20 Ιουλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 20:32, στην 29η μοίρα του Καρκίνου (28ο26’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Αιγόκερο, μεσουράνημα στον Σκορπιό και βρίσκεται παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 17-20/1, από 16-19/4,  από 19-22/7 και από 19-22/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 22/5 και στις 24/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην πρώτη μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 

 

Κάθε αρχή και δύσκολη;


Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 20 του μήνα και μέχρι τις 3 Αυγούστου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
 
  • Συμμετοχή στις κοινωνικές υποθέσεις με πνευματικό τρόπο και μέσα από βαθιά σκέψη
  • Ανήκουμε σε ένα σύνολο στο οποίο συνεισφέρουμε
  • Έλεγχος των ψυχικών δυνάμεων
  • Στροφή προς τα μέσα για απαντήσεις
  • Βαθιά απόλαυση των πνευματικών προσπαθειών
  • Συνειδητοποίηση του χαμένου χρόνου στις αποφάσεις
  • Συγκερασμός της πνευματικής και υλικής πλευράς ενός ζητήματος
  • Ανάγκη να βρεθεί ισορροπία σε δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα
  • Αναγνώριση μιας καλής υπηρεσίας ή εξυπηρέτησης

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
 
Τέλος στις ανασφάλειες και τις
συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας 

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

 
Με την νέα Σελήνη να γίνεται ακριβώς απέναντι από την μοίρα που βρίσκεται ο Κρόνος, σαφώς το επόμενο διάστημα δεν είναι χαλαρό και υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί, δυσκολίες και πιέσεις. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να κρατήσουμε μια σοβαρή στάση απέναντι στα πράγματα και να προσπαθήσουμε με υπομονή και συνέπεια να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επαγγελματικά μας, αλλά και στις προσωπικές μας σχέσεις.

Η ένταση της αντίθεσης που ενισχύεται από την γωνιακή τοποθέτησή της και από το ότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του Κρόνου που κυβερνά και τον χάρτη για την Ελλάδα, δίνει την τάση να αντιδράσουμε κινούμενοι παρορμητικά ή να προβούμε σε υπερβολές και σε δράσεις χωρίς συνείδηση ή ηθικούς φραγμούς, κάτι που φυσικά δεν το συμβουλεύουμε, γιατί ο Ερμής που κυβερνά αυτή την νέα Σελήνη ναι μεν βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αλλά το τετράγωνό του με τον Άρη δεν υπόσχεται θετικά αποτελέσματα μέσα από μια τέτοια στάση.

Γενικά διατηρούμε την ψυχραιμία μας, επικεντρωνόμαστε στα βασικά πράγματα που πρέπει να γίνουν και ασχολούμαστε με ένα πράγμα κάθε φορά, ξεκινώντας από το πιο σημαντικό στην λίστα μας. Έχουμε υπομονή, δεν αντιδρούμε στις προκλήσεις, φροντίζουμε τα οικονομικά μας και αποφεύγουμε ρίσκα κάθε είδους. 

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο κάλεσε στο 900 90980. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει εντάσεις και προκλήσεις στην οικογενειακή σου ζωή και χρειάζονται υπομονή και ψύχραιμη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Μείνε εστιασμένος στους στόχους σου και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι και θα έρθει η αναγνώριση που περιμένεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη έχει την δυναμική να σπρώξει τους στόχους σου ακόμη πιο ψηλά και να σου φέρει επιτυχίες, αρκεί να κάνεις υπομονή και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει το πάνω χέρι. Οι επικοινωνίες και οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου γίνονται σημαντικές αυτή την περίοδο, κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς να κινηθείς.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα οικονομικά σου απαιτούν την προσοχή σου και αν είσαι σε σχέση, άφησε καλύτερα τον έλεγχο στον σύντροφο ή ακολούθησε τις συμβουλές του. Μην παίρνεις σημαντικά ρίσκα αυτή την περίοδο και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αρκετά ευαίσθητο αυτή την περίοδο στις εντυπώσεις που συλλέγεις από τους άλλους και καλείσαι τώρα να πάρεις αποφάσεις που καλό είναι να παρθούν μέσα από ψύχραιμη θεώρηση και λογική. Άκουσε όπως πάντα την διαίσθησή σου, αλλά παράλληλα κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για μια σωστή και αντικειμενική καθοδήγηση.


ΛΕΩΝ
Η περίοδος αυτή μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου και δεν είναι άσχημη ιδέα να το μοιραστείς αυτό με κάποιον δικό σου άνθρωπο. Οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι εξαντλητικοί και θα χρειαστεί υπομονή και σωστή διαχείριση του χρόνου και της ενέργειας σου. Φρόντισε την υγεία σου και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια κατάλληλη νέα Σελήνη για να κάνεις ξεκαθαρίσματα με φιλικά πρόσωπα που θέλουν να λέγονται φίλοι, αλλά ξέρεις πολύ καλά πως δεν είναι πραγματικά. Αποστασιοποιήσου από καταστάσεις που σε φθείρουν και από άτομα που απλά ρουφάνε την ενέργειά σου. Στα αισθηματικά σου η περίοδος θέλει σοβαρότητα και αποφάσεις, αλλά περισσότερα θα σου πει ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει ένταση σε θέματα επαγγελματικά ή σε προκαλεί να πάρεις μια συγκεκριμένη θέση σε κάποιο ζήτημα που αφορά όχι μόνο σε σένα, αλλά επηρεάζει και άλλα άτομα, ενώ παράλληλα οι πιέσεις και οι δυσκολίες από το μέτωπο της οικογένειας συνεχίζουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να σε βοηθήσει να αποφύγεις τις εκρήξεις που ουσιαστικά μπορεί να προέρχονται από απόγνωση και ψυχική κούραση. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να αλλάξεις τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς και να βάλεις τον εαυτό σου σε μια νέα διαδικασία σκέψης και θεώρησης των πράγματων και των καταστάσεων της ζωής. Οι πιέσεις από την καθημερινότητά σου συνεχίζουν, διατήρησε την ψυχραιμία σου, μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη σε φέρνει αντιμέτωπο με έναν νέο κύκλο εξελίξεων που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα και σε αυτή την φάση καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς γύρω από θέματα οφειλών και γενικότερης οικονομικής σταθεροποίησης. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, γιατί πέρα από τα οικονομικά σου και οι σχέσεις γίνονται περίπλοκες και απαιτητικές με αυτή την νέα Σελήνη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη γίνεται απέναντί σου και φυσικά ενεργοποιεί έναν κύκλο εξελίξεων που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολλά και πλέον τα ημίμετρα δεν σε καλύπτουν. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τι μπορείς να κάνεις καλύτερο για σένα στο τώρα αλλα και για το μέλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος αυξάνει τον φόρτο στην εργασία σου και κάνει την καθημερινότητά σου να τρέχει με εξαντλητικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα χάνεις την επαφή σου με το μέσα σου και θεωρείς ότι δεν μπορείς να βάλεις τάξη στις υποθέσεις σου και δεν βρίσκεις λογικές τις αντιδράσεις των άλλων. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και όλα θα αποκτήσουν νόημα!


ΙΧΘΥΕΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη χρειάζεται να σκεφτείς και να κινηθείς λογικά και με σχέδιο γύρω από τα αισθηματικά σου ζητήματα για να έχεις θετικά αποτελέσματα, χωρίς να καταστρέψεις από δικές σου ιδεοληψίες και σκέψεις αυτό που πάει να συμβεί. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να δεις πιο καθαρά τις εξελίξεις που προετοιμάζει για σένα αυτός ο νέας σεληνιακός κύκλος.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: