astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6/2022

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6/2022
Στις 29 Ιουνίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 05:52, στην 8η μοίρα του Καρκίνου (07ο22’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στους Ιχθύες και τοποθετεί την νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο. 

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 27-31/3, από 27/6-1/7, από 29/9-3/10 και από 28/12-1/1, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 6η έως την 10η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 14/6 και στις 16/12 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 23η μοίρα του άξονα Διδύμου-Τοξότη. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 29 του μήνα και μέχρι τις 13 Ιουλίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη σου δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσεις με διαφορετικό τρόπο την καθημερινότητα στην οικογένεια, το σπίτι και την προσωπική σου ζωή και να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν με τρόπο τέτοιο που σε βολεύει καλύτερα και να απομακρύνεις κάθε αποσταθεροποιητική επιρροή που υποσκάπτει την ηρεμία σου. Η ανατρεπτική επίδραση των άλλων φυσικά θα φέρει αρχικά αντιδράσεις και αντίσταση, αλλά η δύναμή σου θα φέρει τελικά αλλαγές σε βαθύτερα επίπεδα και θα μεταμορφώσει την καθημερινότητά σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη σε ωθεί να αναλάβεις δράση και να κινητοποιηθείς γύρω από τις καθημερινές σου επαφές και να αρχίσεις να δομείς μια καλύτερη σχέση με τους φίλους σου αλλά και με τα άτομα που συναντάς καθημερινά στο περιβάλλον σου, τα οποία τώρα γίνονται πιο ενδιαφέροντα και θέλεις να τα γνωρίσεις καλύτερα, καθώς διεγείρουν την έμφυτή σου περιέργεια. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς και μυστικά να φανερώνονται, πράγμα που αποσταθεροποιεί την εμπιστοσύνη σου και έτσι ίσως να βασιστείς περισσότερο στην σχέση σου για να πάρεις την ασφάλεια και την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη εγκαινιάζει μια περίοδο δράσης και προσπάθειας βελτίωσης των οικονομικών σου θεμάτων και σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να κινηθείς με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο και να εφαρμόσεις μεθόδους και τακτικές που μέχρι τώρα ίσως τις απέρριπτες. Ιδέες και ανέλπιστη βοήθεια έρχεται και μέσα από φιλικά σου πρόσωπα ή μέσα από άτομα που μοιράζονται κοινούς στόχους και ιδέες με σένα. Φρόντισε να κινείσαι γενικότερα θετικά και ήρεμα και να μην αφήσεις το άγχος που πάντα υπάρχει να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα για τα οποία δίνουν αφορμή ανατροπές σε μικρά πράγματα της καθημερινότητας, κάτι που θα προκύπτει συχνά αυτή την περίοδο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς να μαζέψεις όλη σου την δύναμη, να εστιάσεις στον στόχο σου και να καταφέρεις αυτό που φαίνεται ακατόρθωτο! Οι εντάσεις και τα απρόβλεπτα δεν θα λείψουν στην εργασία σου, αλλά η δύναμή σου και η δημιουργική σου δράση σε βοηθάνε σε κάθε δυσκολία. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Με αυτή την νέα Σελήνη σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να αναπτύξεις την εσωτερική σου δύναμη και να κινήσεις καταστάσεις προς την κατεύθυνση που χρειάζεται, αρκεί να αδειάσεις το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και σκεπτικισμό και να αξιοποιήσεις την φλόγα που καίει μέσα σου. Εμπόδια μπορεί να φέρουν στα σχέδιά σου οι οικείοι σου, αλλά θα μπορέσεις να αντιπαρέλθεις κάθε δυσκολία χρησιμοποιώντας τις εναλλακτικές οδούς που υπάρχουν ή που εφευρίσκεις εσύ! Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να θέσεις καινούργιες βάσεις και να αναδιοργανώσεις δυναμικά τον κύκλο των φίλων σου, μιας και έχει έρθει ή ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, όπως επίσης να κάνεις μια καινούργια και πολύ χρήσιμη αρχή για σένα γύρω από ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή μια επαγγελματική σου φιλοδοξία. Προσοχή όμως γιατί ο κυβερνήτης σου σού βγάζει αυτή την περίοδο άγχη και το μυαλό σου μπορεί να μην σκέφτεται καθαρά, με αποτέλεσμα να υπερβάλεις και να μιλήσεις με τα κοντινά σου άτομα με τρόπο που δεν θέλεις πραγματικά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ 
Με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά σου και να αρχίσεις να εφαρμόζεις πρακτικά και με συνέπεια τις αποφάσεις που έχεις πάρει ή τις ιδέες που έχεις και οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Ο εκρηκτικός Ουρανός απέναντί σου πυροδοτεί απρόβλεπτες αντιδράσεις από τον σύντροφο ή από συνεργάτες και καλό είναι να είσαι τυπικός σε κάθε υπόσχεση, χρονοδιάγραμμα και υποχρέωση γιατί διαφορετικά μπορεί να σου κοστίσει οικονομικά και όχι μόνο.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να θέσεις στόχους μεγάλους και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος και προνοητικός για να αντιμετωπίσεις έγκαιρα τα οποιαδήποτε εμπόδια προκύψουν αυτή την περίοδο στην καθημερινότητά σου και στον προγραμματισμό σου ή ακόμη και στην υγεία σου, λόγω υπερκόπωσης. Πρόσωπα σε καίριες θέσεις σε ευνοούν και μπορείς να κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν πιο μακριά και πιο ψηλά. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν είναι απίθανο να δρομολογηθεί, εφόσον το προετοιμάσεις από τώρα σωστά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αρχίζεις να βάζεις σε μια καλύτερη σειρά τα οικονομικά σου θέματα και να δρομολογείς τις εκκρεμότητές σου με τρόπο που είναι πιο βιώσιμος και που σου επιτρέπει να μπορείς να απολαύσεις και να ωφεληθείς προσωπικά. Αυτή την περίοδο μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για επενδύσεις που φαίνονται αυτές ακριβώς που χρειάζεσαι για να βγεις από το οικονομικό και όχι μόνο τέλμα, αλλά καλό είναι να είσαι σίγουρος και να εξετάσεις κάθε πτυχή και κάθε ρίσκο που μπορεί να υπάρχει. Οι ευκαιρίες και στην προσωπική σου ζωή δεν λείπουν, όμως ο παράγοντας του κρυφού και του παράνομου μπορεί αυτή την περίοδο να σε ελκύει περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη απέναντί σου μπορείς τώρα να κάνεις μια καινούργια αρχή σε θέματα σχέσης ή συνεργασίας και να μεταμορφώσεις ριζικά την ζωή σου, παρότι αρχικά αυτό μπορεί να φέρει ανατροπές και ανακατατάξεις στην καθημερινότητα στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Η δύναμη που έρχεται μέσα από τους άλλους αυτή την περίοδο δεν είναι αμελητέα και καλό είναι να είσαι ανοιχτός σε βοήθεια που έρχεται μέσα από φίλους, τον σύντροφο ή από ομάδες στις οποίες ανήκεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η νέα Σελήνη βάζει φωτιά στην καθημερινότητά σου και σε γεμίζει δύναμη και ενέργεια ώστε να βάλεις μια καλύτερη τάξη στην ζωή σου και να κινηθείς με τέτοιο τρόπο που προάγει την καθημερινή σου ευχαρίστηση και επιτυχία, ακόμη και σε μικρά και καθημερινά πράγματα της ζωής που όμως είναι σημαντικά και σου προσφέρουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση. Ο σύντροφος αυτή την περίοδο με την συμπεριφορά του και την στάση του μπορεί να επεμβαίνει ή να επηρεάζει την επαγγελματική σου καριέρα ή κάποιος συνεργάτης να σου βάλει εμπόδια και να φέρει δυσκολίες στα σχέδιά σου, κάτι που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να το αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη συμβαίνει σε ένα φιλικό σου ζώδιο και σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο να μπορέσεις να αναζωπυρώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάθε πτυχή της ζωής σου και να ανακτήσεις τον χαμένο χρόνο και το καμένο έδαφος. Τα δημιουργικά σου σχέδια παίρνουν φωτιά και μπαίνεις σε ένα διάστημα που προετοιμάζεις πυρετωδώς πράγματα, ενώ και τα αισθηματικά σου δεν πάνε πίσω, καθώς τώρα διεκδικείς τον έρωτα και το φλερτ και εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς απρόβλεπτα έξοδα υπάρχουν αυτές τις μέρες και μην αφήνεις τις λεπτομέρειες να σε εκνευρίζουν τόσο ώστε να ξεσπάς σε λάθος κατευθύνσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.