astropedia.gr

Η νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/4 & το ζώδιό σου

Η νέα Σελήνη στον Κριό στις 16/4 & το ζώδιό σου
Νέα Σελήνη στον Κριό από τον Athan

Στις 16 Απριλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 04:57 το ξημέρωμα στην 27η μοίρα του Κριού (26ο02’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στους Ιχθύς, μεσουράνημα στον Τοξότη και είναι ο παρακάτω.Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 16-20/1, από 15-19/4, από 18-22/7 και από 1-22/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα του παρορμητικού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 23/2 και στις 27/8 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 4η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.  

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 16 του μήνα και μέχρι τις 30 Απριλίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
 
  • το ένστικτό μας, μας οδηγεί να πιστέψουμε περισσότερο
  • ένας κύκλος αναγέννησης αρχίζει
  • μεγαλύτερη εστίαση στον σκοπό μας
  • γνώση μέσω της εμπειρίας
  • επιθυμία να ξεσκεπάσουμε καθετί άγνωστο ή καλυμμένο
 
H γεύση των επόμενων ημερών

Η νέα Σελήνη μπορεί να δώσει μια ώθηση στο πνεύμα μας για να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Νοιώθουμε δυνατοί και έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας το έργο μας και είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Γίνεται κοντά στον απλανή αστέρα Αλ-Φεργκ, ο οποίος σύμφωνα με τον Ρόμπσον έχει φύση Κρόνου-Δία και δίνει ετοιμότητα, σταθερότητα, αποφασιστικότητα με αποτέλεσμα την επιτυχία.

Η σύνοδος με τον Ουρανό δίνει γενικότερα ευκαιρίες για αλλαγή και την δυνατότητα να ξαναβρούμε την σπίθα που έλειπε από την ζωή μας το τελευταίο διάστημα, καθώς τα τελευταία φεγγάρια ήταν αρκετά απαιτητικά και καθόλου εύκολα. Η νέα Σελήνη του Απρίλη προσφέρει όντως την ευκαιρία να ανανεωθούμε, αλλά κυρίως σηματοδοτεί την στιγμή ακριβώς για να κάνουμε μια καινούργια αρχή, καθώς τώρα είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να επιδιώξουμε την αλλαγή εμείς οι ίδιοι ή μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί στις αλλαγές και στα καινούργια δεδομένα.

Ταυτόχρονα το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, μια όψη σε ιδιομοιρία στον χάρτη της νέας Σελήνης και που θα βρίσκεται σε λειτουργία καθ’όλη την διάρκεια του μήνα, δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να φέρουμε θετικές αλλαγές στην ζωή μας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Ερμής που ετοιμάζεται να γυρίσει ευθύδρομος σε λιγότερο από οκτώ ώρες μετά την νέα Σελήνη.

Οι αλλαγές και η ανανέωση σχετίζονται και με την αισθηματική μας ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη και με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια καλή βάση για να περάσουμε όμορφα ανανεώνοντας την σχέση μας ή να κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες για κάτι καλό, αν είμαστε μόνοι και να κάνουμε ένα καλό νέο ξεκίνημα. Το μυστήριο και το πάθος φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Προσοχή ίσως χρειάζεται  η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία, γιατί μπορεί να είμαστε υπερβολικά νωθροί και να μας λείψει η αυτοπειθαρχία και η κινητοποίηση, κυρίως σε θέματα εργασίας. 

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

Παρορμητικός σταυρός
(Κριός-Καρκίνος-Ζυγός-Αιγόκερως)

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τους γωνιακούς οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε καλεί να δράσεις ή φέρνει γεγονότα που σε οδηγούν αναγκαστικά σε δράση. Για τους Κριούς η περίοδος είναι θετική και αρκετά δυναμική, με νέα δεδομένα να προβάλλουν και είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα, ενώ για τους Καρκίνους τα πράγματα γίνονται πιο θετικά και η δυναμική των εξελίξεων αυξάνεται σε επαγγελματικά θέματα και ζητήματα καριέρας. Οι Ζυγοί εστιάζεστε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και μπορείτε να δείτε επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται, ενώ οι Αιγόκεροι το επόμενο διάστημα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ζητήματα που σας απασχολούν από το παρελθόν και να κάνετε μια φρέσκια αρχή που σας ανανεώνει. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

Σταθερός σταυρός
(Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος)

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τους κατιόντες οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δεν φέρνει σημαντικά αποτελέσματα. Δημιουργεί όμως ένα μεταβλητό περιβάλλον, παρατηρείς παρεκκλίσεις, ανατροπές και μετασχηματισμούς και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς. Ο Ταύρος παρατηρεί την εσωτερική του δύναμη να αυξάνεται και δυναμώνει την αποφασιστικότητά του, ενώ ο Λέοντας αποφασίζει να βάλει πιο ξεκάθαρους στόχους και δυναμώνει περισσότερο η πίστη του στον ανώτερο εαυτό του και στο σύμπαν. Ο Σκορπιός δραστηριοποιείται περισσότερο το επόμενο διάστημα στην καθημερινότητά τους και με δυναμική ενέργεια διεκπεραιώνει και τακτοποιεί τις δουλειές του και θέτει υλοποιήσιμους και πρακτικούς στόχους, ενώ ο Υδροχόος αλλάζει, μετακινείται, κάνει πιο ξεκάθαρες συνεννοήσεις και αφήνεται στην μεταβλητότητα της περιόδου βλέποντας μια ευκαιρία στο καθετί. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.

Μεταβλητός σταυρός
(Δίδυμος-Παρθένος-Τοξότης-Ιχθύες)

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τους διάδοχους οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δημιουργεί συνθήκες που σε καλούν να σταθεροποιήσεις και να παγιώσεις τα θέματα που σε απασχολούν αυτή την περίοδο ή να εμπεδώσεις καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν. Ο Δίδυμος οργανώνεται καλύτερα μέσα από ομάδες και φίλους και ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ένα καινούργιο σχέδιο που τον εξιτάρει πολύ, ενώ η Παρθένος αρχίζει να τακτοποιεί τα οικονομικά της και παίρνει την απόφαση να σταματήσει να έχει διαρροές σε αυτόν τον τομέα. Ο Τοξότης διανύει μια πολύ θετική περίοδο με χαρά, απόλαυση και διασκέδαση και ετοιμάζει το επόμενο δυναμικό του βήμα, ενώ ο Ιχθύς συγκεντρώνεται στο εδώ και τώρα και είναι έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει και να βάλει τάξη σε καταστάσεις που τον στραγγίζουν συναισθηματικά ή οικονομικά. Κάλεσε στο 14780 και μίλησε με έμπειρους αστρολόγους ή στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε μήνυμα στο 6677.
 
Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: