astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3
Στις 21 Μαρτίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 19:22 και στην πρώτη μοίρα του Κριού (00ο49’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στην τελευταία μοίρα στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Καρκίνο και τοποθετεί το φαινόμενο στον έκτο οίκο.  

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις μέρες του ζωδίου τους και όσοι έχουν πλανήτες από την 0η μέχρι την 3η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 20/3 και 22/9 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 29η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 21 Ιανουαρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 21 του μήνα και μέχρι τις 6 Απριλίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη της Σελήνης & μάθετε περισσότερα.
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • προετοιμασία για μια νέα φάση ύπαρξης
 • απόλυτος έλεγχος των εξουσιών
 • ολοκλήρωση μέσα από μια ανώτατη αμοιβή
 • αποφάσεις υπό πίεση
 • προσωρινή νευρική ένταση
 • ψυχώσεις…
 • ανάγκη άμεσης ανακούφισης
 • σύγκριση της ιδεατής με την πραγματική εικόνα του εαυτού μας
 • αποδοχή της ανάγκης για συντροφικότητα
 • συνειδητοποίηση της μοναξιάς
 • δεν παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τις αδυναμίες μας και τις κακές συνήθειες
 • επιθυμία να εξετάσουμε λιγότερο σοβαρά τη ζωή
 • ανοίγουμε τον εαυτό μας προς τους άλλους
 • κτητικότητα στο προσκήνιο

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;ΚΡΙΟΣ

Φυσικά και σε αφορά με όλους τους τρόπους αυτή η νέα Σελήνη, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και πρέπει να λάβεις υπόψη κάθε παράμετρο και λεπτομέρεια στα σχέδιά σου, αν θες να έχεις την επιτυχία που μπορείς να έχεις. Ο διάβολος όμως κρύβεται στις λεπτομέρειες και καλό είναι να προσέξεις αυτό που δεν έχει ειπωθεί, αλλά εννοείται. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη αυξάνονται οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές σου και τώρα καλείσαι να δώσεις απαντήσεις, να φωτίζεις τα σκοτάδια και να αποκαλύψεις τις αλήθειες. Φρόντισε να είσαι σίγουρος  για το ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί, καθώς αυτή την περίοδο οι προθέσεις αλλάζουν και τα πράγματα μπερδεύονται. Βρες απαντήσεις σε κάθε σου αμφιβολία καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορείς με αυτή την νέα Σελήνη να αναδιοργανώσεις σε βάθος τον εαυτό σου και παράλληλα να θέσεις καινούργιους στόχους που μέχρι τώρα απέφευγες για κάποιον δικό σου λόγο. Αυτή την περίοδο κάποια από τα σχέδιά σου θα συναντήσουν εμπόδια σαν το σύμπαν να σου λέει ότι χρειάζεται να σταματήσουν, αλλά παράλληλα έχεις την δύναμη να ξεκινήσεις καινούργια σχέδια που σε συμφέρουν περισσότερο. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κλίμα έντασης και αλλαγές που προετοιμάζονται με αυτή την νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας και του επαγγέλματός σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω ή και από εκεί που νομίζεις ότι όλα έχουν χαθεί, να βγεις εσύ ο κερδισμένος. Όλα παίζονται, ανάλογα με τον ατομικό σου χάρτη. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ

Αυτή η νέα Σελήνη σου λέει να τολμήσεις και να πετάξεις μακριά τους φόβους σου και να απελευθερώσεις το μυαλό και την ψυχή σου στο άγνωστο. Το μυστήριο αλλά και η ανάγκη να αλλάξεις βαθύτερα σε προκαλούν να το κάνεις. Μην κάνεις οικονομία και προσπαθείς να γλιτώσεις μερικά ευρώ, αν θες να πάρεις αυτό που σου αξίζει. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως δεν αντέχεις άλλο και εκνευρίζεσαι πλέον από το παραμικρό, ίσως να θέλεις πλέον να αποχωρήσεις από το παιχνίδι και να τους αφήσεις όλους στην τύχη τους. Όποια και να είναι η κατάσταση που περνάς, με αυτή την νέα Σελήνη μπορείς να βρεις την δύναμη να κάνεις το δικό σου, πριν αλλάξεις τα δεδομένα. Παράλληλα είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εστιάσεις περισσότερο στα οικονομικά σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ
Είναι μια περίοδος με σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις εδώ και κάποιο διάστημα. Έχει φτάσει η στιγμή λοιπόν που τώρα πρέπει να μιλήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και να δηλώσεις την κατεύθυνση που θέλεις να πάρει η ζωή σου σε αυτούς τους τομείς. Σκέψου λογικά και μην φοβάσαι. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος που εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη είναι απαιτητική και κουραστική για σένα. Πέρα από την ανάγκη που υπάρχει για εργασία και εισόδημα, το άγχος σου αυξάνεται και από την ασυμβατότητα που υπάρχει με κάποια πρόσωπα που αναγκαστικά βλέπεις και που αναγκαστικά πλέον πρέπει να βρεις λύσεις. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή αυτή η νέα Σελήνη και μπορείς να κάνεις ένα όμορφο και παθιασμένο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή μέσα από καινούργιες γνωριμίες ή με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και τώρα τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να είσαι ηθικός και σωστός όμως γιατί αυτή η νέα Σελήνη δεν παίζει! Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μεγάλη αλλαγή συμβαίνει στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου και ταυτόχρονα πολλά αλλάζουν μέσα σου βαθύτερα, στα θεμέλια της ύπαρξής σου. Είναι η περίοδος που θέλεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που σέρνονται και τώρα έχεις την δύναμη να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος δημιουργεί μια ύποπτη κινητικότητα στις υποθέσεις σου και διαισθητικά καταλαβαίνεις ότι κάτι προετοιμάζεται και πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Δεν σχεδιάζουν όλοι απαραίτητα πλεκτάνες εις βάρος σου, αλλά κάποια θέματα χρειάζεται αυτή την περίοδο να συζητηθούν ανοιχτά και ξεκάθαρα, ιδιαίτερα με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μια περίοδος που μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα και οι οποίες μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που φανταζόσουν ή να βρεθούν ακολουθώντας όχι την πεπατημένη οδό. Παράλληλα η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να μην είναι στα πάνω της, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει βάλει το νυστέρι στην πληγή και απλά διαιωνίζεις τα προβλήματα. Θέλεις να μάθεις με λεπτομέρειες πώς επηρεάζεσαι για την επόμενη περίοδο εσύ και τα σχέδιά σου; Κάλεσε τον  αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter