astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24/3/2020

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24/3/2020
Νέα Σελήνη στον Κριό από τον Athan

Στις 24 Μαρτίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 11:28 το πρωί στην 5η μοίρα του Κριού (04ο12’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο, μεσουράνημα στον Ιχθύ και είναι ο παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του κύριου σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 23-27/3, από 23-27/6, από 25-29/9 και από 25-29/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η έως την 6η μοίρα του κύριου σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 17/3 και στις 19/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 26η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 24 του μήνα και μέχρι τις 8 Απριλίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
 • Συνειδητοποίηση της ταυτότητάς μας
 • Συνειδητή συνεργασία με μια ανώτερη δύναμη
 • Επιθυμία να γίνουμε ένας δίαυλος της θείας ενέργειας
 • Ενεργοποίηση της ψυχικής δύναμης που μέχρι τώρα ήταν σε αδράνεια
 • Εκπλήρωση  πρακτικών στόχων μέσω της δύναμης του μυαλού
 • Μνήμες μιας παλιάς, σχεδόν μεταφυσικής κληρονομιάς
 • Ένστικτα που χαλιναγωγούνται από την ουσία της ενότητας
 • Επιθυμία συμμετοχής στην δημιουργία ενός νέου κόσμου
 • Αφοσίωση στην εξέλιξη της κοινωνίας
 • Ανάγκη ανεξαρτησίας από τα συνήθη σεξουαλικά πρότυπα
 • Άρνηση της απογοήτευσης
 • Η δύναμη του πνεύματος
 • Επιθυμία να ενωθούμε με κάτι ανώτερο και θεϊκό 
 • Απελευθέρωση των αρνητικών επιρροών

H γεύση των επόμενων ημερών

Η μόνη όψη που κάνει η νέα Σελήνη στον χάρτη είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο και αυτό μάλιστα με κάποια μεγαλύτερη ανοχή. Το εξάγωνο δίνει υπομονή και αντοχή και το ψυχικό σθένος να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αυτή την δύσκολη περίοδο. Μας βοηθά να εστιάσουμε σε αυτό που χρειάζεται, που είναι αναγκαίο και πρακτικό και αναλαμβάνουμε την σοβαρότητα των καταστάσεων με μια υπεύθυνη στάση. Οι συμβουλές που έρχονται μέσα από ειδικούς ή από ηλικιωμένα άτομα πρέπει να ακολουθηθούν γιατί δημιουργούν την ευκαιρία εξέλιξης και προόδου και αυτό ισχύει και για τις συμβουλές ή κατευθύνσεις που δίνει αυτή την περίοδο ο κρατικός μηχανισμός.

Η νέα Σελήνη από τον δέκατο οίκο τετραγωνίζει τον καρμικό σεληνιακό άξονα που αγγίζει τον ορίζοντα του χάρτη. Είναι μια στιγμή που χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις σημαντικές σε σχέση με την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε στην ζωή μας, τόσο σε σχέση με εμάς τους ίδιους και την δική μας προσωπική εξέλιξη, όσο και σε σχέση με τους άλλους και την σχέση που έχουμε με τα σημαντικά πρόσωπα στην ζωή μας ή και με την ίδια την κοινωνία γενικότερα. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι θέλουμε να μείνουμε ακίνητοι και να μην προχωρήσουμε ούτε μπρος ούτε πίσω, αλλά η αλλαγή είναι πλέον κομβικής σημασίας. 

Είναι μια πολύ σημαντική νέα Σελήνη μιας και είναι η πρώτη που γίνεται μετά την εαρινή Ισημερία. Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο δυνατός Άρης στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον Δία και τον Πλούτωνα, γωνιακός στον έβδομο οίκο του χάρτη. Γίνονται χειρισμοί σε πολύ βαθύ επίπεδο μηχανισμών της κοινωνίας και της επενδυτικής οικονομίας με σκοπό την ριζική αλλαγή τους και το ίδιο ισχύει και για την σχέση μας με γείτονες χώρες ή με την Ευρώπη. Σε προσωπικό επίπεδο είναι μια νέα Σελήνη που μας κάνει αρκετά χειριστικούς στην σχέση μας με συνεργάτες ή σύντροφο, τόσο σε πρακτικά ζητήματα όσο και σε πιο προσωπικά και δημιουργεί εντάσεις και προστριβές ή παιχνίδια δύναμης και προσπάθεια επικράτησης.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο κάλεσε στο 900 90980. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan


ΚΡΙΟΣ
Σημαντική περίοδος, ειδικότερα αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, κατά την οποία μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις σου και να θέσεις στόχους που υλοποιούνται άμεσα. Σταθεροποιείσαι και έχεις την βοήθεια ή την υποστήριξη που χρειάζεται.


ΤΑΥΡΟΣ
Η περίοδος μπορεί να είναι προκλητική για το ταπεραμέντο σου και να αισθάνεσαι φόβο εξαιτίας μιας πιθανής έλλειψης ασφάλειας και κάλυψης σε πρακτικό επίπεδο. Είναι όμως τώρα η στιγμή για να ξεπεράσεις κάθε φόβο και να χρησιμοποιήσεις την τετράγωνή σου λογική για να λύσεις κάθε θέμα που σε απασχολεί.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξεπερνάς τις αμφιβολίες που είχες το τελευταίο διάστημα και τώρα νιώθεις πιο έτοιμος να μπορέσεις να βάλεις σχέδια και στόχους σε εφαρμογή. Το μυαλό σου ανοίγει και οι ιδέες σου σταθεροποιούνται και μπορούν να πάρουν μια πιο χειροπιαστή μορφή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα εργασίας και δρομολόγησης ευθυνών σε απασχολούν μέσα σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο, ενώ μέσα σου αντιλαμβάνεσαι ότι όλα έχουν αλλάξει πλέον και το μόνο που μένει είναι να κάνεις το επόμενο βήμα σε μια νέα κατάσταση που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.


ΛΕΩΝ
Αυτός ο σεληνιακός μήνας σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με διαφορετικά πράγματα ή να προσεγγίσεις τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Μαζί με τα πράγματα, αλλάζεις και εσύ ο ίδιος και αποκτάς μεγαλύτερη και καλύτερη συνείδηση του εαυτού σου, σπάζοντας το φράγμα πεποιθήσεων που σε εμπόδιζαν να λειτουργήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια περίοδος περίεργη που πέρα από το άγχος που έχεις ούτως ή άλλως, κρύβει και κάποια μυστικά που σιγοβράζουν καιρό και τώρα αποκαλύπτονται. Είναι κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιήσεις οφειλές και να πλανάρεις με σαφήνεια τα επόμενά σου βήματα σε θέματα οικονομικά.


ΖΥΓΟΣ
Τα ζητήματα των σχέσεων για άλλη μια φορά φέρνει στο τραπέζι αυτή η νέα Σελήνη. Αυτή την φορά όμως δεν είσαι αποφασισμένος να υποχωρήσεις καθώς εδώ και κάποιο διάστημα μια φωτιά σε σιγοκαίει και τώρα είναι η στιγμή που θα πάρεις αποφάσεις εσύ ή θα τις πάρει ο σύντροφος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο σεληνιακός μήνας σου δίνει το καύσιμο που χρειάζεσαι για να κινηθείς πιο άμεσα και αποφασιστικά σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας και ταυτόχρονα σου παρέχει ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις με λογική και παγερή αποφασιστικότητα θέματα που έχουν  να κάνουν με το παρελθόν σου ή την οικογένειά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια δυναμική νέα Σελήνη αυτή για σένα και κατά τον σεληνιακό κύκλο θα πάρεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την αυτοδιάθεσή σου και την δυνατότητα να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την ζωή σου και αυτό θα το κάνεις με τρόπο ορμητικό και άμεσο. Δεν περιμένεις τίποτα και τα θες όλα εδώ και τώρα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια περίοδος που το να παραμένεις στο σπίτι σου αποκτά διαφορετικό νόημα για σένα. Βρίσκεις τον τρόπο να παραμείνεις δημιουργικός και εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο σου άψογα. Επιτέλους μπορείς να ασχοληθείς και με πράγματα που αφορούν εσένα τον ίδιο προσωπικά, αλλά και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τους δικούς σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι περιορισμοί της ζωής και της κοινωνίας γίνονται πιο έντονοι αυτόν τον σεληνιακό μήνα και έχεις την τάση να θέλεις να μιλήσεις περισσότερο και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και τις ανάγκες σου. Αυτή την φορά θα βγουν πιο ουσιαστικά αποτελέσματα από την επαφή σου με τους άλλους και είναι μια περίοδος που μπορείς να την αξιοποιήσεις στο έπακρον για να μάθεις κάτι.


ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικά θέματα κινεί αυτός ο σεληνιακός κύκλος και είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις θετικά και ελπιδοφόρα ξεκινήματα, αρκεί βέβαια να έχεις οργανωθεί σωστά, να έχεις σκεφτεί και να έχεις κάνει την απαιτούμενη έρευνα. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  


Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: