astropedia.gr

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7/2022

Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7/2022
Νέα Σελήνη στον Λέοντα από τον Athan

Στις 28 Ιουλίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 20:54 ώρα Ελλάδος και στην 6η μοίρα του Λέοντα (05ο38’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο, μεσουράνημα στον Τοξότη και τοποθετεί το φαινόμενο στον έκτο οίκο του χάρτη. 

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι-Λέοντες-Σκορπιοί-Υδροχόοι) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 24-28/1, από 23-27/4, από 26-30/7 και από 26-30/10, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 3η έως την 7η μοίρα του σταθερού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 16/5 και στις 18/11 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 25η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 28 του μήνα και μέχρι τις 12 Αυγούστου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.


Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;


 
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σίγουρα σε κάνει να θες να ανανεώσεις κάθε πτυχή της ζωής σου για να αισθανθείς ζωντανός και δημιουργικός. Τα αισθηματικά σου θέματα έχουν την πρωτιά και είτε σε σχέση είτε μόνος αρχίζουν και εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις, να ανανεώσεις την φλόγα στην σχέση σου ή για να γνωρίσεις ένα νέο άτομο. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος και να αποφύγεις να κρύψεις πράγματα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Επίσης φρόντισε να μην υπερισχύσουν οι φόβοι σου και σου στερήσουν την απόλαυση και την χαρά. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και είναι περίοδος που θέλεις να ανανεωθείς προσωπικά, αλλά και να ανανεώσεις τις καταστάσεις που ίσως λιμνάζουν καιρό τώρα στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα που άπτονται του παρελθόντος σου. Επίσης, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να αρχίσεις να ασχολείσαι με θέματα κληρονομικά ή ακινήτων, αν κάτι τέτοιο σε απασχολεί. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις τις συνεννοήσεις που κάνεις με δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και τις συμφωνίες ή τις υποσχέσεις που δίνεις και παίρνεις από φίλους και πρόσωπα με τα οποία σχετίζεσαι γιατί ανήκουν σε μια κοινή ομάδα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε κάνει αρκετά κοινωνικό, επικοινωνιακό και κινητικό. Η σχέση σου με το άμεσο περιβάλλον ζωντανεύει και αρχίζεις να κινείσαι αποφασίζοντας και αλλάζοντας όλα αυτά που δε σου αρέσουν και που σε κάνουν να αισθάνεσαι βαρετά. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις να μην ισοπεδώσεις τα πάντα και να φροντίσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες που αντικειμενικά και λογικά πρέπει να υπάρχουν στον τομέα του επαγγέλματος, της καριέρας σου και της οικογένειάς σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!


 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή που θα σε ανανεώσει προσωπικά και ψυχολογικά στον τομέα των οικονομικών σου. Υπάρχουν πτυχές που δεν έχεις δει και δεν έχεις εκμεταλλευτεί και με αυτή την νέα Σελήνη θα αρχίσεις σταδιακά να τις συνειδητοποιείς και να τις εκμεταλλεύεσαι. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις οι στόχοι σου να είναι ξεκάθαροι και οι κινήσεις σου να βασίζονται σε λογικά και αντικειμενικά στοιχεία και δεδομένα και όχι απλά και μόνο στην διαίσθηση ή στην επιθυμία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον πρώτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φυσικά νοιώθεις ότι αυτή είναι η στιγμή σου. Αυτή η φάση της Σελήνης σε βοηθά να αρχίσεις να βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη και να διαγράφεις αυτά που δε θες πλέον από την ζωή σου. Ένα νέο κεφάλαιο ετοιμάζεται να αρχίσει και εσύ θα γράψεις τον τίτλο και την σύνοψη. Τις λεπτομέρειες θα τις συμπληρώσουν στην πορεία οι υπόλοιποι συντελεστές του έργου, αλλά τώρα εσύ είσαι αυτός που έχει τον έλεγχο και το γενικό πρόσταγμα. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις παγίδες που έρχονται από τον σύντροφο ή από κάποιον συνεργάτη που θολώνει τα νερά και να μην σπαταλήσεις περισσότερα από όσα αντέχει το βαλάντιό σου αυτή την περίοδο σε προσωπικές απολαύσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η περίοδος σε καλεί να ψάξεις περισσότερο μέσα σου για να βρεις την ρίζα του μπλοκαρίσματός σου και την λύση στα εμπόδια. Επίσης θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και να αναπτύσσεις περισσότερο την διαίσθησή σου. Στην διερευνητική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να φροντίσεις να αποφύγεις παρανοήσεις με σύντροφο ή συνεργάτη οι οποίες μπορεί να προκύψουν είτε γιατί η απέναντι πλευρά δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο θα ήθελες είτε γιατί η δική σου ψυχολογία δεν βοηθά να αντιληφθείς αυτό που διαμείβεται. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αρχίζεις να ανανεώνεσαι από τις καταστάσεις που γίνονται πιο ευχάριστες. Αυτή η φάση της Σελήνης μπορεί να σου φέρει νέους φίλους ή να ανανεώσεις φιλικούς δεσμούς που είχαν διακοπεί την τελευταία περίοδο λόγω αναγκαίων συνθήκων. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να θέσεις τους δικούς σου όρους σε συμφωνίες ή συνεννοήσεις με φορείς και οικονομικοπιστωτικά ιδρύματα για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να μην φαίνεται σημαντική αυτή την στιγμή, αλλά τελικά θα αποδειχτεί πώς είναι και να φροντίσεις την υγεία σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αρχίζει μια περίοδος για σένα που πιο συνειδητά πλέον ασχολείσαι και προσπαθείς να αλλάξεις, να βελτιώσεις και να φέρεις περισσότερο στα δικά σου μέτρα τις συνθήκες και τις καταστάσεις που επικρατούν και διαμορφώνουν μέχρι τώρα τα επαγγελματικά σου θέματα και τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Εχει έρθει η στιγμή να ανανεώσεις το επαγγελματικό σου προφίλ και την θέση σου και παρατηρείς ευκαιρίες που σε βοηθάνε να ανέλθεις. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις να μην μπερδέψεις τις πραγματικές σου ανάγκες για αλλαγή και ανανέωση με τις επίπλαστες και να φροντίσεις να μην παρασυρθείς από τις συναισθηματικές εξελίξεις εις βάρος της εργασίας σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις και να αρχίσεις να βλέπεις πιο συγκεκριμένα τα πράγματα γύρω σου αλλά και την θέση σου μέσα σε αυτά. Αρχίζεις και βάζεις συγκεκριμένους στόχους που έχουν να κάνουν με την δική σου εξέλιξη και σταδιακά θα προχωρήσεις στην υλοποίησή τους. Το μυαλό σου θα περιστρέφεται γύρω από ένα ταξίδι ή θα κάνεις αρκετές σκέψεις γύρω από το πώς μπορείς να ξεφύγεις δημιουργικά από την καθημερινότητα που σε κάνει να βαριέσαι και να βρεις ένα καινούργιο ενδιαφέρον που σε εξιτάρει και σε ανανεώνει. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις να είσαι ξεκάθαρος και να μην αμελήσεις να φροντίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου, το σπίτι σου και το επάγγελμά σου και να αποφύγεις να επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και η επόμενη περίοδος φέρνει αλλαγές και εξελίξεις σε θέματα οικονομικά και στην προσέγγιση που κάνεις εσύ και τους χειρισμούς σου πάνω στα θέματα αυτά. Επίσης είναι περίοδος που αντιλαμβάνεσαι ότι το σεξουαλικό κομμάτι και η ικανοποίηση σε βαθύτερα συναισθηματικά και ψυχολογικά επίπεδα έχει μείνει ελαφρώς πίσω και αρχίζεις να διεκδικείς σταδιακά την εκπλήρωση των επιθυμιών σου σε αυτό το κομμάτι. Στην βαθύτερα ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις ο τρόπος που επικοινωνείς τις ανάγκες σου να είναι ξεκάθαρος και να μην περιμένεις από τους άλλους να μαντέψουν τι θες και τι ζητάς. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και το βάρος πέφτει στην σχέση σου και στις συνεργασίες σου. Η περίοδος σε ανανεώνει και από τον σύντροφο έρχονται καινούργια δεδομένα που σε εκπλήσσουν. Παράλληλα η οποιαδήποτε απόσταση που μπορεί να θελήσεις εσύ να κρατήσεις από σύντροφο ή από συνεργάτες θα είναι περιστασιακή και για λίγο και έχει σαν σκοπό μόνο και μόνο την δική σου προσωπική ανανέωση. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις να μην σπαταλήσεις περισσότερα χρήματα από όσο έχεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό και να φροντίσεις να μην μπεις σε τριπάκια χαμηλής αυτοεκτίμησης με αφορμή λόγια ή κινήσεις που κάνει ο σύντροφός σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αρχίζεις να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου και να μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου ή σε κάποιο βαθμό να τις αλλάξεις ώστε να μπορείς να βρίσκεις προσωπικό ενδιαφέρον σε αυτό που γίνεται στην ζωή σου. Είναι περίοδος που μπορείς να εξετάσεις πτυχές της υγείας σου, σωματικής και ψυχολογικής και να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία οτιδήποτε είναι εκτός ελέγχου. Στην ανανεωτική διάθεση της περιόδου και στα νέα ξεκινήματα που θα κάνεις τώρα, θα χρειαστεί να προσέξεις εσύ ο ίδιος να είσαι ξεκάθαρος σε σχέση με αυτά που θες και να έχεις στα χέρια σου αντικειμενικά στοιχεία προτού προβείς σε αποφάσεις και κινήσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.