astropedia.gr

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17/9
Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τον Athan

Στις 17 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 14:00 ώρα Ελλάδος και στην 26η μοίρα της Παρθένου (25ο01’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Τοξότη, μεσουράνημα στον Ζυγό και βρίσκεται παρακάτω.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 14-18/3, από 14-18/6, από 17-21/9 και από 16-20/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 23η έως την 27η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 26/3 και στις 28/9 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 5η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 16 Οκτωβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 17 του μήνα και μέχρι την πρώτη Οκτωβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • Προσεγγίζουμε τις καταστάσεις με απλότητα
 • Αθωότητα στις σκέψεις μας
 • Επιθυμία να δείξουμε την αγάπη μας με αλήθεια και απλότητα
 • Επιθυμία να δράσουμε και να εφαρμόσουμε πρακτικά ιδέες και σκέψεις μας
 • Ενεργοποίηση του υπερσυνείδητου κομματιού
 • Ανάγκη ελέγχου και κυριαρχίας
 • Μάχη κατά της εξάρτησης
 • Ενεργοποίηση της φύσης
 • Σωματική δραστηριότητα που στοχεύει στην σωματική τελειότητα
 • Αναζήτηση περιστασιακών απολαύσεων
 • Ανάγκη να έρθει σε ισορροπία το φαίνεσθαι με το είναι
 • Μαθαίνουμε μέσα από την εμπειρία άλλων που έχουν ξεπεράσει αρνητικές καταστάσεις
 • Η επιθυμία και η δράση μπερδεύονται..
 • Ανάγκη ατομικής έκφρασης
 • Εσωτερική ανάγκη μεταρρύθμισης
 • Απελευθέρωση από ψυχολογικές ασυνέπειες

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Τέλος στις ανασφάλειες και τις
συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας 

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

H γεύση των επόμενων ημερών

Στον χάρτης βλέπουμε την νέα Σελήνη να συμμετέχει στο τετράγωνο Άρη-Κρόνου μέσα από την χιαστί με τον Άρη και το τρίγωνό της με τον Κρόνο, δημιουργώντας ένα ‘’μεγάλο τρίγωνο γνώσης’’, το οποίο κατά την σχολή Huber, είναι ένα σχήμα που έχει να κάνει με μια κρίση που επηρεάζει το σύνολο της προσωπικότητάς μας και όλους τους τομείς της ζωής μας. Μπορούμε να πάρουμε ένα μεγάλο μάθημα λοιπόν αυτή την περίοδο μέσα από αυτή την σειρά όψεων που από την σύγκρουση οδηγούν μέσω της προσπάθειας και της συνειδητοποίησης στην εναρμόνιση και την λύση του προβλήματος.

Η δύσκολη όψη του σχήματος, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, δηλώνει το πρόβλημα, την ένταση και την σύγκρουση. Δεν μπορούμε να δράσουμε αποτελεσματικά και να ξεπεράσουμε εμπόδια και καθυστερήσεις και αυτό μας εκνευρίζει ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα βαθύτερο αίσθημα ανικανότητας. Το επόμενο βήμα στην επίλυση του προβλήματος είναι η χιαστί των φώτων με τον Άρη και η αναζήτηση λύσεων που στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα το να αλλάξει η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας μέσα από έναν τρόπο δράσης που είναι καθαρός, απαλλαγμένος από συναισθηματική φόρτιση, φυσικός και ελεγχόμενος. Η εναρμόνιση και η δημιουργική λύση των προβλημάτων έρχεται μέσα από το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Κρόνο, καθώς κινούμαστε με τον παραπάνω τρόπο και έτσι μπορούμε τελικά να αποκτήσουμε μια πιο καθαρή και συγκεκριμένη αίσθηση του εαυτού μας με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να επηρεάσουμε δυναμικά και να υπερισχύσουμε.

Τον ίδιο σχηματισμό παρατηρήσαμε και στην προηγούμενη νέα Σελήνη του Αυγούστου, αλλά τότε το μεγάλο τρίγωνο ήταν αντίστροφο, ενώ τώρα είναι ευθύ. Τότε δεν υπήρξαν ίσως όλα τα στοιχεία και η εμπειρία μας ήταν ελλιπής, τώρα όμως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να συνειδητοποιήσουμε και να δούμε τα δεδομένα και άρα να λειτουργήσουμε πιο άμεσα ως προς την εύρεση λύσεων. Επιπλέον τώρα έχουμε την δυνατότητα να επιταχύνουμε τις καταστάσεις και με μια πιο θετική στάση προς τα πράγματα να μπορέσουμε να φέρουμε πιο άμεσα τις λύσεις. 

Δες περισσότερα για το τρίγωνο της μάθησης

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε και μάθε προσωπικά για σένα στο 14780 ή αν είσαι από Κύπρο κάλεσε στο 900 90980. Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr


ΚΡΙΟΣ
Περίοδος για να δράσεις, αλλά με προσοχή και περίσκεψη και σαφώς καθόλου παρορμητικά. Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον αστρολόγο σου καλώντας τον στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να φέρεις σε ισορροπία την καθημερινότητά σου, την εργασία σου ή ακόμη και θέματα ζωτικότητας και υγείας που μπορεί να σε απασχολούν.


ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή για σένα και οι περισσότεροι φόβοι σου αρχίζουν να υποχωρούν καθώς με την αποφασιστικότητα και την στοχευμένη σου δράση βρίσκεις δημιουργικές λύσεις. Θέματα από το παρελθόν όμως δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ο αστρολόγος σου σστο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις μια και καλή.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Νέα δεδομένα αρχίζουν να δημιουργούνται στο σπίτι και την οικογένειά σου και αυτή την περίοδο ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις κρυμμένες ευκαιρίες σε οικονομικά προβλήματα και υπαρξιακές ανησυχίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η περίοδος που χρειάζεται να μιλήσεις και να αφήσεις στην άκρη κάθε επιφυλακτικότητα ή φόβο που σε κρατάει από το να πεις ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεσαι. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα οδηγήσει σωστά τα βήματά σου, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανισορροπίες σε καριέρα, συνεργασίες ή σχέσεις.


ΛΕΩΝ
Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να σου ανεβάσει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση και να πάρεις την επιβεβαίωση που θες μέσα από γεγονότα και χειροπιαστά αποτελέσματα, αρκεί να στοχεύσεις στο καθημερινό και συγκεκριμένο και να αφήσεις τις αφηρημένες σκέψεις και τις μεγάλες ιδέες για πιο μετά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε καθοδηγήσει σε τρόπους για να προστατεύσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα προμηνύει αυτή η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, καθώς η δημιουργικότητά σου είναι αρκετά μπλοκαρισμένη και δεν μπορείς εύκολα να βρεις τις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν.


ΖΥΓΟΣ
Πολλά από τα προβλήματά σου θα βρουν την λύση τους, αν στραφείς για λίγο μέσα σου και αντιμετωπίσεις σε βαθύτερο επίπεδο τους φόβους σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σου εντοπίσει την ρίζα των θεμάτων σου και να σε κατευθύνει σε κινήσεις επιτυχίας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέοι στόχοι, πιο πρακτικοί και άμεσα υλοποιήσιμοι ευνοούνται από αυτή την νέα Σελήνη, η οποία όμως προμηνύει μια περίοδο με δυσκολίες στα οικονομικά και πολλή δουλειά για το τίποτα. Λύσεις μπορεί να ξεπηδήσουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά κυρίως μέσα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί αυτή την περίοδο να σου περάσει από το μυαλό να πας κατά κάποιο τρόπο πίσω στο παρελθόν σου και να αναζητήσεις τις λύσεις εκεί. Η νέα αρχή που υπόσχεται αυτή η νέα Σελήνη δεν έχει να κάνει με το παρελθόν όμως, αλλά με το να χρησιμοποιήσεις έξυπνα και κυρίως στοχευμένα το υλικό που υπάρχει γύρω σου στο τώρα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Η κατεύθυνση είναι μπροστά και προς το μέλλον.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια περίοδος πραγματικής ανανέωσης ιδεών και στόχων και αναδιοργάνωσης του σκεπτικού σου που αν την χρησιμοποιήσεις σωστά και με την βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις πρακτικά τον εαυτό σου, το παρελθόν σου και το μέλλον σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος σε καλεί να εστιάσεις στα οικονομικά σου και να βρεις λύσεις σε εκκρεμότητες που σου στερούν τον αέρα για να αναπνεύσεις ελεύθερα και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να αποφύγεις ξεσπάσματα και στο τέλος να επιβεβαιωθούν οι κρυμμένοι σου φόβοι, όπως μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία..
 

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη απέναντί σου δημιουργεί καινούργιες συνθήκες που μπορεί να δώσουν νέα τροπή σε προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες και αυτή την περίοδο ανακαλύπτεις κρυμμένα εφόδια που έχεις ή ανατρέχεις στο παρελθόν για να βρεις την δύναμη που χρειάζεσαι. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες που έρχονται μέσα από φιλικά σου πρόσωπα ή που οφείλονται σε υπερτιμημένους στόχους σου.

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

 Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: