astropedia.gr

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8/2022

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8/2022
Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τον Athan

Στις 27 Αυγούστου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 11:16 ώρα Ελλάδος, στην 5η μοίρα της Παρθένου (04ο03’) και για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Ζυγό, μεσουράνημα στον Λέοντα και η νέα Σελήνη πέφτει στον ενδέκατο οίκο του χάρτη.

Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 21-25/2, από 23-27/5, από 25-29/8, από 25-29/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η έως την 6η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 16/4 και στις 19/10 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 26η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 26 Σεπτεμβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 27 του μήνα και μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη

 • εσωτερική αίσθηση δύναμης
 • γνώση της θείας παρουσίας
 • συγχώνευση ενεργειών φυσικής και πνευματικής φύσης
 • προσπάθεια να δραπετεύσουμε ή να αποφύγουμε κάτι
 • αντιμετώπιση της πραγματικότητας
 • ασφάλεια μέσω της πίστης στη θεία φύση μέσα μας
 • ισορροπία και συνεργασία
 • βαθύτερη κατανόηση της αγάπης σε ένα ανώτερο επίπεδο
 • αποδοχή της ατέλειας του εαυτού
 • επιθυμία αποστασιοποίησης
 • προσπάθεια να μην εμπλακούμε υπερβολικά στις ασυνέπειες της ανθρώπινης φύσης
 • ανάγκη να αλλάξουμε τα πράγματα για την άνεση του εαυτού μας

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Περίοδος για να δράσεις, αλλά με προσοχή και περίσκεψη και σαφώς καθόλου παρορμητικά. Οι λύσεις έρχονται μέσα από τον αστρολόγο σου καλώντας τον στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να φέρεις σε ισορροπία την καθημερινότητά σου, την εργασία σου ή ακόμη και θέματα ζωτικότητας και υγείας που μπορεί να σε απασχολούν. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια δημιουργική περίοδος αυτή για σένα και οι περισσότεροι φόβοι σου αρχίζουν να υποχωρούν καθώς με την αποφασιστικότητα και την στοχευμένη σου δράση βρίσκεις δημιουργικές λύσεις. Θέματα από το παρελθόν όμως δεν έχουν τελειώσει ακόμη και ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις μια και καλή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Νέα δεδομένα αρχίζουν να δημιουργούνται στο σπίτι και την οικογένειά σου και αυτή την περίοδο ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις κρυμμένες ευκαιρίες σε οικονομικά προβλήματα και υπαρξιακές ανησυχίες. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η περίοδος που χρειάζεται να μιλήσεις και να αφήσεις στην άκρη κάθε επιφυλακτικότητα ή φόβο που σε κρατάει από το να πεις ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεσαι. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα οδηγήσει σωστά τα βήματά σου, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανισορροπίες σε καριέρα, συνεργασίες ή σχέσεις. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΛΕΩΝ
Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να σου ανεβάσει κατά πολύ την αυτοπεποίθηση και να πάρεις την επιβεβαίωση που θες μέσα από γεγονότα και χειροπιαστά αποτελέσματα, αρκεί να στοχεύσεις στο καθημερινό και συγκεκριμένο και να αφήσεις τις αφηρημένες σκέψεις και τις μεγάλες ιδέες για πιο μετά. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε καθοδηγήσει σε τρόπους για να προστατεύσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα προμηνύει αυτή η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, καθώς η δημιουργικότητά σου είναι αρκετά μπλοκαρισμένη και δεν μπορείς εύκολα να βρεις τις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΖΥΓΟΣ
Πολλά από τα προβλήματά σου θα βρουν την λύση τους, αν στραφείς για λίγο μέσα σου και αντιμετωπίσεις σε βαθύτερο επίπεδο τους φόβους σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, μπορεί να σου εντοπίσει την ρίζα των θεμάτων σου και να σε κατευθύνει σε κινήσεις επιτυχίας. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέοι στόχοι, πιο πρακτικοί και άμεσα υλοποιήσιμοι ευνοούνται από αυτή την νέα Σελήνη, η οποία όμως προμηνύει μια περίοδο με δυσκολίες στα οικονομικά και πολλή δουλειά για το τίποτα. Λύσεις μπορεί να ξεπηδήσουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά κυρίως μέσα από τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί αυτή την περίοδο να σου περάσει από το μυαλό να πας κατά κάποιο τρόπο πίσω στο παρελθόν σου και να αναζητήσεις τις λύσεις εκεί. Η νέα αρχή που υπόσχεται αυτή η νέα Σελήνη δεν έχει να κάνει με το παρελθόν όμως, αλλά με το να χρησιμοποιήσεις έξυπνα και κυρίως στοχευμένα το υλικό που υπάρχει γύρω σου στο τώρα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να μην κάνεις πισωγυρίσματα. Η κατεύθυνση είναι μπροστά και προς το μέλλον. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια περίοδος πραγματικής ανανέωσης ιδεών και στόχων και αναδιοργάνωσης του σκεπτικού σου που αν την χρησιμοποιήσεις σωστά και με την βοήθεια του αστρολόγου σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις πρακτικά τον εαυτό σου, το παρελθόν σου και το μέλλον σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η περίοδος σε καλεί να εστιάσεις στα οικονομικά σου και να βρεις λύσεις σε εκκρεμότητες που σου στερούν τον αέρα για να αναπνεύσεις ελεύθερα και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Μίλησε με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να αποφύγεις ξεσπάσματα και στο τέλος να επιβεβαιωθούν οι κρυμμένοι σου φόβοι, όπως μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη απέναντί σου δημιουργεί καινούργιες συνθήκες που μπορεί να δώσουν νέα τροπή σε προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες και αυτή την περίοδο ανακαλύπτεις κρυμμένα εφόδια που έχεις ή ανατρέχεις στο παρελθόν για να βρεις την δύναμη που χρειάζεσαι. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παγίδες που έρχονται μέσα από φιλικά σου πρόσωπα ή που οφείλονται σε υπερτιμημένους στόχους σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο και μάθε λεπτομέρειες για το πώς σε επηρεάζει το φαινόμενο που αφορούν αποκλειστικά εσένα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter