astropedia.gr

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9/2021

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9/2021
Η νουμηνία στην Παρθένο από τον Athan

Στις 7 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η νέα Σελήνη του μήνα. Το φαινόμενο συμβαίνει στις 03:51 ώρα Ελλάδος και στην 15η μοίρα της Παρθένου (14ο38’). Για τις συντεταγμένες της Ελλάδος ο χάρτης που καταστρώνεται έχει ωροσκόπο στον Λέοντα, μεσουράνημα στον Κριό και βρίσκεται παρακάτω.


Σε επηρεάζει;

Από αυτή την νέα Σελήνη επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί από 3-7/3, από 3-7/6, από 5-9/9 και από 5-9/12, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες από την 12η έως την 16η μοίρα του μεταβλητού σταυρού. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 5/4 και στις 8/10 ή όσοι έχουν πλανήτες στην 15η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Συμβουλέψου τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν επηρεάζεσαι από το φαινόμενο.

Κάθε αρχή και δύσκολη;

Η νέα Σελήνη συμβολίζει την αρχή ενός νέου κύκλου που εισάγει καινούργια στοιχεία στην εμπειρία και στους κύκλους της ζωής μας, στοιχεία και συνειδητοποιήσεις που θα καταστούν σαφή και θα εξελιχθούν περνώντας από στάδια και φτάνοντας στην ολοκλήρωσή τους με το τέλος του κύκλου που σηματοδοτείται από την επόμενη νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου. Το ευνοϊκότερο διάστημα για να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να ξεκινήσουμε καινούργια σχέδια μέσα σε αυτόν τον κύκλο είναι κατά την αύξουσα φάση του, δηλαδή από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 21, μέχρι την επόμενη Πανσέληνο δηλαδή. Η ενέργεια μιας νέας Σελήνης γενικά είναι φρέσκια, παρορμητική και ενθουσιώδης και δίνει την ψυχολογική βάση για καινούργια ξεκινήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ευνοούνται όλα τα καινούργια ξεκινήματα ανεξαιρέτως.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας   
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

Φράσεις - κλειδιά για την νέα Σελήνη
 • αναμνήσεις..
 • ανάμνηση της εσωτερικής μας κληρονομιάς
 • προγονικές ιστορίες
 • κατάστρωση σχεδίου δράσης
 • βασιζόμαστε πάνω σε προηγούμενες εμπειρίες
 • καθαρισμός ενστίκτων αυταρχικής φύσης
 • διπλωματικές κινήσεις και προσπάθειες
 • τάση προς απρόσωπες θεωρήσεις και εκτιμήσεις
 • υπερδραματοποίηση
 • υπερβολική εκδήλωση υπερηφάνειας
 • προσπάθεια για επέκταση πέρα από τα όρια του μυαλού
 • οι υλικές αξίες εξασθενούν
 • τάση προς απλότητα στην προσέγγιση
 • πνευματική αθωότητα
 • επιθυμία τρυφερότητας και αλήθειας

H γεύση των επόμενων ημερών

Στον χάρτη παρατηρούμε ότι οι πιο στενές συγκλίνουσες όψεις είναι το τρίγωνο της νέας Σελήνης από τον δεύτερο οίκο του χάρτη με τον Ουρανό, το εξάγωνο του Δία και η αντίθεση της Αφροδίτης με το μεσουράνημα του χάρτη, ενώ παράλληλα το μεσουράνημα αποκλίνει από το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Τα τρίγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Δία και τον Πλούτωνα αντίστοιχα, παρότι ακόμη σε ισχύ, αρχίζουν να χάνουν την δυναμική τους.

Η προσοχή μας και τα σχέδιά μας κατά την επόμενη περίοδο εστιάζονται στα οικονομικά μας και στην δυνατότητα ασφάλειας μέσα από την διατήρηση των κεκτημένων μας αλλά και μέσα από την έξυπνη χρήση του αποθεματικού μας καθώς ακόμη μπορούμε να κάνουμε χρήση ευκαιριών και να πολλαπλασιάσουμε την αξία του. Το εξάγωνο του Δία με το μεσουράνημα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις σε καριέρα και επάγγελμα, αν και θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε πρώτα τα εμπόδια που προέρχονται από συνεργάτες, χρησιμοποιώντας την διπλωματία και κυρίως ανανεώνοντας και ισχυροποιώντας την απόφασή μας όντως να ασχοληθούμε ενεργά με τα επαγγελματικά μας και να αποφύγουμε την τάση να επαναπαυτούμε σε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και η συνεχής μετάλλαξη της λογικής και των κανόνων συνεχίζουν να δυσκολεύουν την πνευματική μας ανόρθωση και εμποδίζουν το κεφάλι να κοιτάξει ψηλά, αλλά υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να αντλήσουμε ευχαρίστηση από την επαφή μας και την ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους και να δραστηριοποιηθούμε έτσι ώστε να αλλάξουμε πτυχές της καθημερινότητάς μας που δεν μας αρέσουν ή που δεν συνάδουν με την ποιότητα που θέλουμε να έχει η ζωή μας.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει πρόοδο και θετικές αλλαγές στις υποθέσεις μας εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα οι προσπάθειές μας να μην είναι μάταιες και να μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας, την πραγματικότητά μας και την ψυχή μας, κάτι που τελικά ανεβάζει την ψυχολογία και την διάθεσή μας.

Καλή και δημιουργική νέα Σελήνη σε όλους και όλες, Athan

Μάθε περισσότερα! Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard! 
https://astracard.gr/shop
  Πώς θα σε επηρεάσει η νέα Σελήνη;

 
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί αρκετά τους ρυθμούς σου και σε βάζει σε διαδικασία να ξεκαθαρίσεις τα όρια και να οργανώσεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργείς στην καθημερινότητά σου. Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, σωματική και ψυχολογική και αυτό είναι καλό φυσικά αλλά και χρήσιμο, καθώς η περίοδος φέρνει περισσότερες ευθύνες και τρεξίματα στην δουλειά σου και είναι αναγκαίο ένα δυνατό σώμα και ένα εύστροφο πνεύμα για να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι χρειαστεί. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη ανανεώνεσαι και αρχίζεις να βγαίνεις ακόμη περισσότερο από τις καθημερινές σου συνήθειες, διεκδικώντας περισσότερη αυτοέκφραση, χαρά και δυνατότητες για δημιουργικές ενασχολήσεις και γιατί όχι, ακόμη και για περισσότερο φλερτ στην ζωή σου. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες να ανανεώσεις την σχέση που έχεις ή αν είσαι μόνος, να φλερτάρεις με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και να γνωρίσεις κάποιον που θα σου αλλάξει την ζωή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΣ
Απαιτητική η επόμενη περίοδος σε θέματα γενικότερης διαχείρισης της ζωής σου και ειδικότερα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς προετοιμάζονται αλλαγές που κατά βάθος τις περιμένεις ή ακόμη και τις εύχεσαι κρυφά. Χρησιμοποίησε σοφά και έξυπνα το διάστημα και φρόντισε να προωθήσεις κάθε κίνηση που έχει να κάνει με την τακτοποίηση των οφειλών κάθε είδους, γιατί δεν χρωστάς μόνο χρήματα, αλλά και απαντήσεις.. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια πολύ καλή περίοδος εγκαινιάζεται με αυτή την νέα Σελήνη για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου, καθώς οι επαφές, οι επικοινωνίες και οι συνεννοήσεις που κάνεις αυτό το διάστημα προωθούν τα σχέδιά σου και σε βοηθάνε να πετύχεις περισσότερα, ακόμη και με τρόπο που ίσως δεν περίμενες… Επίσης έντονη δράση και τελικά ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες, αλλά και με τον σύντροφο.  Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Το επόμενο διάστημα δίνει έμφαση στην καριέρα και τα οικονομικά σου και είναι μια κατάλληλη περίοδος για να κυνηγήσεις στόχους και φιλοδοξίες που δημιουργούν μια καλύτερη υλική βάση και υποστηρίζουν την ζωή σου. Επίσης αλλάζεις τις κακές συνήθειες και τις αντικαθιστάς με μια καλύτερη και πιο υγιή θεωρία και πρακτική εφαρμογή. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ενεργοποιείσαι αρκετά, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί γύρω στις ημέρες που συμβαίνει το φαινόμενο, έχοντας μπροστά σου μια περίοδο που καλείσαι να κάνεις σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, κυρίως όμως τις σχέσεις και τον τρόπο που πλέον εσύ λειτουργείς μέσα σε αυτές. Επίσης κατά το επόμενο διάστημα παρατηρείς τον εαυτό σου να αλλάζει τρόπο σκέψης και να προσεγγίζεις πλέον τα ίδια θέματα με διαφορετικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη γίνεται σε ένα τυφλό σημείο του ηλιακού σου χάρτη πράγμα που ίσως σε κάνει να αισθανθείς ότι υπάρχουν αδιόρατοι εχθροί που στήνουν παγίδες ή να κάνεις μια σειρά από σκέψεις που οδηγούν σε σενάρια με αρνητική κατάληξη και που αυξάνουν τους φόβους σου και τις ανασφάλειές σου. Είναι μια περίοδος λοιπόν που χρειάζεται να ενισχύσεις την θετική σου σκέψη αλλά και να ξεπεράσεις κάθε φόβο με το να αναλάβεις άμεση δράση πάνω σε κάθε θέμα που σε απασχολεί και χρησιμοποιώντας την έμφυτη διπλωματία σου να ξεκαθαρίσεις κάθε μελανό σημείο που έχει να κάνει με μια κατάσταση ή με ένα πρόσωπο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με αυτή την νέα Σελήνη θέτεις καινούργιους στόχους και επαναπροσδιορίζεις τα σχέδια που ήδη τρέχουν έτσι ώστε να καταφέρεις να ανανεώσεις πλήρως το πλάνο δράσης σου για το επόμενο διάστημα και να έχεις καλύτερα, πιο άμεσα και κυρίως πιο χειροπιαστά αποτελέσματα. Επίσης ο κύκλος των φίλων σου ανανεώνεται με καινούργιες γνωριμίες, αλλά και με φίλους που πλέον βγαίνουν από την λίστα των επαφών σου. Το περιβάλλον σου αλλάζει, οι σχέσεις σου επίσης, ήρθε η ώρα να αλλάξεις και εσύ. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει κινητοποίηση στον τομέα των επαγγελματικών σου και πλέον αρχίζεις και κινείσαι με δύναμη και αποφασιστικότητα παρά το όποια μέχρι τώρα εμπόδια ή τις όποιες αρνητικές σκέψεις που έκανες. Επίσης η  επόμενη περίοδος φέρνει διευκόλυνση στην καθημερινότητά σου και πλέον αρχίζεις να εντάσεις στο πρόγραμμά σου καινούργιες συνήθειες που σε ανανεώνουν  και σε κάνουν να λειτουργείς με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου σστο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νέα πνοή που ανανεώνει τον νου σου και την φιλοσοφία που έχεις για την ζωή δίνει αυτή η νέα Σελήνη και το επόμενο διάστημα είναι θετικό και ενισχυτικό για τους στόχους σου, κυρίως για τους στόχους που έχουν να κάνουν με σένα τον ίδιο και την προσωπική σου ανάπτυξη, εξέλιξη και δημιουργική έκφραση. Αυτή την περίοδο αλλάζεις μέσα σου και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην συμπεριφορά σου και ειδικότερα στον τρόπο που προσεγγίζεις τον σύντροφο ή τους θαυμαστές σου. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το επόμενο διάστημα σε φέρνει αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, θέματα τα οποία μπορούν να βρουν την λύση τους μέσα από διπλωματικούς χειρισμούς και συμφωνίες, ενώ παράλληλα έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο, κάτι που όμως σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς το κατά πόσο θυσιάζεις την ατομική σου ελευθερία. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η επόμενη περίοδος είναι σημαντική για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς τώρα αρχίζουν να διαμορφώνονται νέα δεδομένα και να ξεκαθαρίζουν τα σημεία εκείνα που σου δημιουργούσαν αμφιβολία και σε έκαναν να περιμένεις και να θέτεις σε αναμονή τις κινήσεις σου. Τώρα είναι μια στιγμή που τα πράγματα φαίνονται καλύτερα, μπορείς να κινηθείς άμεσα και με επιτυχία και οι φόβοι σου υποχωρούν για να δώσουν την θέση τους σε κίνηση, επικοινωνία και επαφές που σε ανανεώνουν ε όλα τα επίπεδα. Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα σύνολο που δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου. Μην μένεις στα γενικά λοιπόν και κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα
 χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 

Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές
χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεσαι.